Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
nem tudom, én képtelen lennék beleunni a turmixba, a nap legjobb pillanatai, mikor leguríthatok végre egyet. mondjuk édesszájú is vagyok, mint állat, úgyhogy egy-kettõt bepróbálok azért(teát kivéve- mer' az mi?:O )
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
"xyz geeeci...:D komoly..:D látom szedi õ is azokat a genetikákat vagy miket...ilyen ujj cucc tudod:D am még kajak néztem h hasonlít rád....:D"
Tehát mostantól mindenki szedjen genetikákat!
Szerintetek lehetséges a derekat vékonyitani?Mostanában sok sört ittam és ugy vettem észre megvastagodott:(
Nem szeretem a bólogató kutyusokat,sem az ordító majmokat. Azt szeretem,ha csendben a Tigris jön mellettem.
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
REAL MADRID
más: egyik flash-ben, Sára Gyuri a szemináriumon említett egy teát, a Lapacho teát. kíváncsi voltam rá, így bementem a patika gyógynövényes részlegébe is vettem. kicsit drága volt, 840 ft, de kurva finom!
Aki szereti a teát, annak kötelezõ :))
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Volt már valakivel ilyen? Mit csináljak vele? Kalcium + magnézium mega-giga-ultra dózisra gondoltam most, meg ha megyek el itthonról akkor fájdalom csillapító.
BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
MJ rulz Pink Team The Only One
teli szajjal vigyorog egesz nap, ritka jo arc. kedves, baratsagos, vicces.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
amúgy sem van olyan ábrázatja mint aki szívesen fényképezteti magát , nem is tudom miért engedte ...
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
majd megkerdem mennyivel nyom, el is felejtettem kerdezni.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Ám csórinak a karja majdnem olyan vastag mint a combod :DD
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb