Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vaxi
páze.. jobbulást :|

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Roger6
Leugrottam egy motorháztetõrõl, és rosszul érkeztem. Én hülyeségem.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Hát mit csináltál?<#shakehead>

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Roger6
Na fasza, bokarepedés, pár hét edzés nélkül. <#idiota>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Vaxi
:DDDDDD

csuszi
220x4

MJ rulz Pink Team The Only One

BNS Nutrition (tudjátok a ronikólmenes <#idiota>) termékeirõl vélemény, tapasztalat? Most nagyon olcsón hozzá tudtam jutni egy 3 kilós True-Masshoz, kiváncsi vagyok.

Tyler1
fehérjepor okosságok

nem tudom, én képtelen lennék beleunni a turmixba, a nap legjobb pillanatai, mikor leguríthatok végre egyet. mondjuk édesszájú is vagyok, mint állat, úgyhogy egy-kettõt bepróbálok azért(teát kivéve- mer' az mi?:O )

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Különc
Jelen van az evolúcióban pár genetikai "zsákutca", agysejteket ajánlanék neki napi 3x1

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Egy jó hozzászólást találtam fbn egy testépítõ képénél:

"xyz geeeci...:D komoly..:D látom szedi õ is azokat a genetikákat vagy miket...ilyen ujj cucc tudod:D am még kajak néztem h hasonlít rád....:D"

Tehát mostantól mindenki szedjen genetikákat!

Különc
Diétával lehet, de nem onnan fog (valószínûleg) lejönni elõször, nem olyan egyszerû ez

Sziasztok.
Szerintetek lehetséges a derekat vékonyitani?Mostanában sok sört ittam és ugy vettem észre megvastagodott:(
Tûzmadár01
Khmm... így sokáig fog tartani az edzés:)))

Nem szeretem a bólogató kutyusokat,sem az ordító majmokat. Azt szeretem,ha csendben a Tigris jön mellettem.

Panzermeyer
Inkább az edzéssel foglalkozzál, ne a csodaszereket keresd.

mov ah,4ch int 21h end

Unalmas trollkodásról.

csuszi
bassza meg milyen flemrol maradtam le ? :)

Kaja, vitamin, fehérje. Ezek kellenek a te korodban de még késõbb is, az ilyen anabol nutrex pro fusion myoizé bonyolult nevû szarokat hagyjad, nem éri meg egyik sem az árát.

inter94
Sziasztok ! mit gondoltok mennyire ajanlatos szedni 18év alatt az anabol 5 nutrexet? szoval...vmi bajom nem lenne tõle 17 évesen ?

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

OFF törölve, lehet tovább eszmecserélni a Testépítésrõl.

REAL MADRID

Vaxi
kalcium magnéziumot javasolnám én is, zuhanyt neki, aztán maszírozzad hátha jobb lesz. (szerk: c-vitamint is megemelheted. egyébként lábazás elõtt mindig vegyél be egy c-vitamint)

más: egyik flash-ben, Sára Gyuri a szemináriumon említett egy teát, a Lapacho teát. kíváncsi voltam rá, így bementem a patika gyógynövényes részlegébe is vettem. kicsit drága volt, 840 ft, de kurva finom!
Aki szereti a teát, annak kötelezõ :))

Úúú basszameg valami nagyon nincs rendben, tegnap elõtt vádliztam egyet, nuku súly, 15 ismétlésekkel..Tegnap is éreztem hogy nagyon izomlázam van, de most szó szerint nem tudok lábra állni, mert ha kinyújtom a lábam akkor össze szarom magam a fájdalomtól, csak lábujjhegyen bírok járkálni.

Volt már valakivel ilyen? Mit csináljak vele? Kalcium + magnézium mega-giga-ultra dózisra gondoltam most, meg ha megyek el itthonról akkor fájdalom csillapító.

szekrény
te most crossfitezel ?

BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...

Ha belegondolsz, "kicsit" nehezebb fogni mint 1 súlyzót. Mondjuk 1 50 kilóson úgy fogást találni h ne ejtsd magadra mikor nyomod pl. azért kemény lehet. Meg tényleg h nem tele rakni de azért elég nehéz legyen, és gyakorlat közbe mozog a súly... elég durvának tûnik.

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

szekrény
a zsák hogyan erõsíti a fogást ?

BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...

Éredekes ez a trx, mondjuk én nem vagyok otthon benne, de sztem lehet próbálkozni végülis házi készítésû dologgal. Én homokzsákon gondolkozom h megpróbáljam-e házilag ha találnék vhol a fészerben 1 zsákot azt azzal vagy inkább vegyek, állítólag 10 alatt már lehet kapni. Merthogy szerintem az jó lenne ha majd a nyári edzéseim újsütetû kiegészítõje lenne. Jó dolgokat olvasni róla, stabilitást+fogást brutál módon fejleszti, hát gondoltam akkor kipróbálnám.

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

Breki33
van itt olyan aki készített már TRX-et házilag?

http://www.youtube.com/v/AcW6NekIPlE&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

http://www.youtube.com/v/ES5GN9k7BZw&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
Vaxi
egyetemi terem, azért ilyen olcsó :)

szekrény
ezek megveszik a "legmenõbb" diszkóbajárós szerkójukat, akkor abba vannak amíg le nem kopik róluk ?

csuszi
vicces, eslo kondiberletem 500 volt. :) otthon debrecenben 6 ropi.

Vaxi
2500

csuszi
ha ez steven-nek szolt, akkor o mondta hogy fenykepezkedjunk. ;)
teli szajjal vigyorog egesz nap, ritka jo arc. kedves, baratsagos, vicces.

shaba23
tipikus reakció
tégla=építkezés=munka=lsd. a videóban
Különc
A munka által kiváltott hõ és vérnyomás növekedés egybõl utasította az agyat a system shutdownra

Megérdemli a cigány fajtája!:D

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

http://www.youtube.com/v/Ou7NLJhXTRw&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

7000.

Super Saiyan
Hali. Ti mennyit fizettek a kondibérletért? :D

>:C

szekrény
A karjai vastagok , de a mellkasa az nem van nekije ...
amúgy sem van olyan ábrázatja mint aki szívesen fényképezteti magát , nem is tudom miért engedte ...

azkiaz?

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

csuszi
szoktak mondani, ha leadnek 15-20kgot akkor lehetnek a dublore, de ad annyit le a tokom :D

csuszi
2 centivel nagyobb a combom, bar azt nemtom hogy kell merni, azt csak korbetekertem oszt annyi :)
majd megkerdem mennyivel nyom, el is felejtettem kerdezni.

*nem mindig

Nem biztos, hogy olyan sokkal. Jó, nyilván az átlaghoz képest jobban nyomja, de mindig a legnagyobb darab a legerõsebb.

Aztakurva mekkora darab <#taps> Kíváncsi lennék mennyivel nyom fekve? Tudom ez nem jelent semmit, de azért mégis... <#idiota>

bakkerman
én múltkor néztem a szállítót,azt hittem csuszi játszik benne,de valami statham volt a fõszereplõ,nagyot néztem az biztos.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Sephirot T
azt hittem elõször csusziról hogy õ Jason Statham

Roger6
Azér, mert csuszi nem lábazik. <#hehe><#nezze><#vigyor>

SeanJRRussel
Te hol tartózkodol most helyileg hogy ilyen szép példányok járkálni a gyóróba????

Ám csórinak a karja majdnem olyan vastag mint a combod :DD

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

szekrény
ÉN meg má' aszittem az lesz a poén, mint a viccben , hogy beszélõ majom <#idiota>

Vaxi
aztakurva :D:D:D