33479
-
KaBuTo666 #24857 Akkor béna vagy mint a kutyaszar. Gyenge is. Csináld tovább ahogy eddig, egyszer majd sikerül kinyújtanod 1 kilóval. -
#24856 Nem-nem, többet nem is írok. -
#24855 Roger, ebből flame lesz :D -
#24854 csak az edzésen belül a fekvő illetve ez a döntött törzsű gyakorlatok . Állva és üllve teljesen hibátlanul megy. -
KaBuTo666 #24853 De csak tricepsz edzésnél vagy alapból nem tudod egyenesen kinyújtani? -
#24852 semmi soha , sokat könyökölök és a bőr elég kemény ott , ezen kívül semmi baja. Roppanni sem roppant soha sem. -
#24851 Nem volt valaha valamiféle könyöksérülésed? -
#24850 fekvő tricepsznyújtásnál ugyan ez. -
#24849 eddig inkább csináltam más gyakorlatot , de Lórugás gyakorlatnál nem tudom kinyújtani teljesen a kezem , a súly mennyisége teljesen mind egy. Van kicsi 2 kilós súlyzóm is és nagyobb összeszerelhető , nehéznek nem volt nehéz de mivel az összeszerelhetővel meg probáltam csinálni és egy idő után nem tudtam jobban nyújtani a karomat , ismerősöm aki velem edz megkértem hogy nézzen rám és még korántsem volt egyenes a karom . Váltottam kis súlyzóra (2kg) és ugyan ez és ugyan ott állt meg , akárhogy erőlködök és próbálom egyáltalán nem tudom végrehajtani.
Valami tipp? -
#24848 én ugyan ezen estem túl októberben egy hétig voltam ebben az állapotban 6 kiló minusz ........ -
KaBuTo666 #24847 jobbulást, ilyen fosás volt velem 3 hete de csak 1 napig jártam a klotyóra. :S -
#24846 én meg elkaptam vmi brutál gyomorrontást, buktam vagy 4 kilót az tuti... 3 napja csak a klotyóra járok. doki szerint van valami vírus mostanában, szal vigyázzatok. -
#24845 le is dobtál két kilót ugye? -
én ettem ma 2 gombócot :(( -
KaBuTo666 #24843 az isten verje meg hogy most megkívántam egy fagyit! be is tolok egy kilóval de nem merem mert nem akarok fogyni!! hisz testtömegnövelést folytatok! -
#24842 nagyon veszííílyes:D:DD: -
#24841 Nyilván a marketingnek, meg a médiának fontos szerepe volt a kis birodalma felépítésében, de ez nem csak az ő esetében van így. Amit a média reklámoz, arról az ember hajlamos el is hinni, hogy az biztos hibátlan(lásd pl. a teleshopokat).
Isten meg azért lett belőle, mert egy látszólag hihető "fájdalommentes ellenszert" talált korunk népbetegségére. Bundáskenyeret eszik olajban sütve, meg fagyit zabál, és fogy! Több nem kell egy túlsúlyos embernek, h azonnal bekajálja a hülyeséget. Okosan csinálja. -
#24840 Aha, szóval az üzenőfaladon megjelenik? Akkor lájkoltad. -
#24839 Nyilván igazatok van,de itt nem csak erről van szó,hanem arról hogy ebbe a csodás országba az emberek nagy része csak annyit lát amennyit elé raknak,azon túl semmit.
Nem hinném hogy Norbi a munkássága miatt jutott erre a szintre,tény hogy tett le 1-2 dolgot az asztalra de közelsem annyit ami miatt ilyen isntenitést érdemelne szerintem.Ha nem nyomják orrba-szájba a Norbis okádékot tévébe meg mindenhol máshol akkor lehet azt se tudnánk ki a faszom az a Norbi -
#24838 én nem lájkoltam, mégis látom a képeit -
#24837 70%-uk túlsúlyos, és nagy részük nő. Norbi értük van, nem a Vörös Zoli félékért. Persze, hogy dicsérik, mert van akinek ez a cél, nem az izomépítés.
Amúgy amennyi lóvét összeszedett ebből a népbutításból, hát annyiért én is felvenném a bohócmaszkot. -
#24836 Hát mivel azok látják a képet és a kommentjeit akik lájkolták, így valószínű azok kommenteltek, akik kedvelik. Szerintem logikus. -
#24835 Végül is érthető amit csinál, minél több pénzt akar hozni a kajájából meg a videóiból, nyilván nem fogja azt írni, hogy nyomassátok scitec/biotech/stb. tömegnövelőket és vitaminokat. -
#24834 inkább az a siralmas hogy kommentekbe mindenki dicséri hogy milyen szuper dolog ez,és mind azt hiszi magáról hogy bezzeg ő egészséges és fitt -
#24833 Mert a norbi kaják olyan hiperszuper egészségesek, hogy abból minden szükséges dolgot fedezni tud. -
#24832 de hogy lehet ennyire kibaszottul agyhalott valaki?
"még vitamint sem szedek" és erre büszke vagy bazdmeg?!?!? -
#24831 ezt olvastam én is :DDD
mellével am miújság van? :D -
#24830 Megvan az év szellemi fogyatékosa
" mert szerek nelkul nem lehet tovabb fejlodni, en pedig meg vitamint sem szedek."
norbika -
sok sikert -
#24828 Szevasztok, elkezdtem én is a tömegelést, kezdetnek ezeket vettem:
-
#24827 Oki.
Úgymond fegyencedzés. :-) -
#24826 nekem nincs bajom vele -
#24825 Hol írta azt, hogy baj? -
#24824 De mi ezzel a baj ?
Szerintem semmi. -
#24823 ez nem csinál semmilyen súlyzós edzést
nyomja otthon a fekvőtámaszt meg a felüléseket húzodzkodásokat ennyi -
#24822 kérdeznék
mit lehet tenni annak érdekében hogy tömörödjön az izom?igaz hogy ha csak simán megfeszítem az izmot edzések közben 10-15 mp-re akkor idővel tömörödik?csak a félreértések elkerülése végett, zsír most elég kevés van rajtam szóval nem az a probléma. -
KaBuTo666 #24821 Synthol hogy csöcse legyen. xd -
#24820 mé' áll szét a kéz? -
#24819 lehet a melle jobban nő mint a többi, nem egyedi eset -