Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az lenne kérdésem, hogy olyan gyakorlatok mint a fekvõtámasz, hasizom, guggolás, ugrálókötél, futás + focizás mellett lenne-e értelme 100% Whey Protein Professional szedni, szóval tudnék-e (izom)tömeget növelni, persze normális étkezés mellett? (ez alatt nem azt értem, hogy minden nap rizst eszek csirkével, hanem, hogy beviszem a kellõ szénhidrát- és fehérjemennyiséget)
Köszönöm elõre is! (Tudom, hogy ez edzés és étkezés függvénye, de azért szeretnék mellé szedni fehérjét, hogy így biztosan be tudjam vinni a kellõ mennyiséget)
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Egyetlen dolog vidít fel, hogy nem kell kihagynom a jövõ hetet a bokám miatt, mivel egész héten itthon voltam - jegeltem, zseléztem, fásliztam, felpolcoltam (én azt hittem az felpócol, de kijavítottak, hogy nem) - annyira rendbe jött, hogy már rá tudok állni. Doki el sem hitte, hogy van ilyen.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
György
Az elsõ olyan cikk volt, amiben ilyeneket találtam: "napi 5 étkezés, minõségi táplálkozás, súlyzós edzés, attól hogy súlyzózol nem leszel izomállat, cardio edzés" stb.
még a végén elérünk oda, hogy elfelejtik az emberek a 90 napos diétához hasonló elmebetegségeket
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
megnézném ki sz*rik 6-szor egy nap, meg mitõl ...
BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Egyébként még ehhez:
"testépítõk étrendjét másolom le"
Öreg hiba. Számold ki szépen, hogy neked mennyi tápanyagra van szükséged, és ha normálisan, napi 5-6-7 étkezést lenyomsz, esetleg megfejeled egy kis Jumboval, akkor meg fogsz nõni.
Vörös Zoli is említette egyik flashben, hogy gyors az anyagcseréje, idézem (nem biztos, hogy pontosan):
"hat kajálás, hat kaki.."
>:C
oké, legalább mozognak, nem ülnek és várják a csodát, meg mittudomén, de értelme ennek is nulla, jó nagyot kaszáltak vele, aztán jó napot.
Igen én kb 2 hónapja erõemelek, nekem meglepõ módon nagyon bejön, mind erõben (szériáknál fekvenyomás +30-35kg eddig, guggolás +20, felhúzás +30) mind izomban jobban fejlõdök így hogy csak a három alapgyakorlatot csinálom, meg azokhoz 1-2 kiegészítõt(evezést pl meg tolóckodást), de hát ez is ember függõ.
Ki kell szerintem mindent próbálni, hogy megtaláld mi hozza számodra a legjobb eredményeket, na meg motivációt.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
én eleve a jármûveken is émelygek a buszon állok legtöbbször...
kondi elõtt is ügyelnem kell arra, hogy másfél órás intervallumban egyek, ha nem eszek kondi elõtt nem lesz energiám, ha pedig közvetlenül elõtte eszem akkor meg edzés közben (pl hasedzés közben)szédülés és a hányinger. Ezzel nincs is gond kitapasztaltam már, csak furcsállottam, hogy ezelõtt sosem volt ilyen, hogy minden elõzmény nélkül csakúgy kidobom az egészet. Korábban is voltam feszült mégis tudtam enni..na mind1.
4 nap azért kemény, te azt hogy bírtad ki? nem fogytál utána?
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
nem volt romlott az a kagyló?
Kathi Béci motivál 😄 Hatalmas 😄
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!