Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Üdv!
Az lenne kérdésem, hogy olyan gyakorlatok mint a fekvõtámasz, hasizom, guggolás, ugrálókötél, futás + focizás mellett lenne-e értelme 100% Whey Protein Professional szedni, szóval tudnék-e (izom)tömeget növelni, persze normális étkezés mellett? (ez alatt nem azt értem, hogy minden nap rizst eszek csirkével, hanem, hogy beviszem a kellõ szénhidrát- és fehérjemennyiséget)
Köszönöm elõre is! (Tudom, hogy ez edzés és étkezés függvénye, de azért szeretnék mellé szedni fehérjét, hogy így biztosan be tudjam vinni a kellõ mennyiséget)

Tyler1
találtam egy ilyen topikot. ez azért vad, nem? tényleg vannak ilyen elbaszott szerencsétlen emberek, nem csak legenda(#8 hsz).

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Roger6
Én nem... egyszerûen nem hiszem el. Tényleg a hsz-eket olvasva majdnem legördül egy könnycsepp, hogy ez a magyar átlag? Ennyit értenek hozzá? És nem is lehet megmagyarázni nekik. Sötét bunkó az összes. Tömegnövelõs... meg aki feltette bazmeg, legalább nézett volna utána, mit jelent. Áh... elment a kedvem mindentõl.

Egyetlen dolog vidít fel, hogy nem kell kihagynom a jövõ hetet a bokám miatt, mivel egész héten itthon voltam - jegeltem, zseléztem, fásliztam, felpolcoltam (én azt hittem az felpócol, de kijavítottak, hogy nem) - annyira rendbe jött, hogy már rá tudok állni. Doki el sem hitte, hogy van ilyen.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

sapkafej
fognak

György

sapkafej
de akkor akik rendesen csinálják, kiket fog majd lenézni? nem jó ez így<#ravasz1>

György

Vaxi
Borzasztóan kellemes meglepetésben volt részem, amikor kezembe vettem az asszony egyik nõi újságját, a glamourt. volt benne egy cikk, "Edz úgy, ahogy a férfiak", gondoltam elolvasom.
Az elsõ olyan cikk volt, amiben ilyeneket találtam: "napi 5 étkezés, minõségi táplálkozás, súlyzós edzés, attól hogy súlyzózol nem leszel izomállat, cardio edzés" stb.
még a végén elérünk oda, hogy elfelejtik az emberek a 90 napos diétához hasonló elmebetegségeket

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

oliwwer
http://www.likecombat.com/like/22090/45030/Kondi!-😄D/
Vaxi
linket 😄 ez a kép jutott eszembe

oliwwer
Facebookos : Natúr kondi inkább, mint Tömegnövelõs. 😄
Ja, csak vki benéz ide, meglátja h azt írja xy profi így csinálja, akkor neki is jó lesz...

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

SeanJRRussel
Fail me nem 150kg-s 😄DDDD

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

szekrény
honnan tudod hogy egy 150kg-os profi versenyzõnek mi hatásos ? <#nemtudom>

BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...

Nem kell szekrénnyel foglalkozni, megint jött kötekedni.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

2g-ot ki vesz be és minek? A pörgetõkre nem igaz h minél több, annál jobb.

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

szekrény
te is meginnál egy 2g-os koffein ampullát edzés elõtt valszeg te is mennél szarni, ugyan ez reggel, az már kettõ, stb.
megnézném ki sz*rik 6-szor egy nap, meg mitõl ...

BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...

bakkerman
okos gondolat

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

SeanJRRussel
Nekem ezekrõl az otthon végzendõs marhasásgokról annyi a véleményem hogy csak pénz fogás ez is mint minden.A hülye lusta amerikait lehet ezzel lenyúlni me akár tv-nézés közben is fogysz de még ha a távirányítót felemeled akkor is -8kg az 1. héten....Az a baj h az emberek buták és lusták.Senki ne mondja hogy nem férne bele az idejébe minimum 2*1-1,5 óra a teremben hogy mozogjon.Nem kell felpakolni 20kg izmot,csak mozogjon éljen egészségesen.Ehelyett megkapjuk a sok hiper szuper otthon végezhetõ marhaságot meg a jó drága cuccokat hozzá és az eredmény sokszor elmarad.Persze itt is vannak kivételek de ha valaki nem cigizik és nem baszik be minden hétvégén akkor már vígan megvan a terem ára és lehet a kaját otthonról is vinni akár munkába vagy suliba nem a büfébe kell megvenni 5X áron...

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Különc
Nem tudjuk mi az és kerüljük a témát (lásd feljebb)

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Vaxi
gondoltam 😊 lehet, hogy edzõpartnernek megfelelõek, de szarjál rá nagy ívben, hogy õk milyen ütemben nõnek, eddzél csak normálisan, meg kajáljál rendesen, és akkor a hatás nem marad el.

Egyébként még ehhez:
"testépítõk étrendjét másolom le"

Öreg hiba. Számold ki szépen, hogy neked mennyi tápanyagra van szükséged, és ha normálisan, napi 5-6-7 étkezést lenyomsz, esetleg megfejeled egy kis Jumboval, akkor meg fogsz nõni.
Vörös Zoli is említette egyik flashben, hogy gyors az anyagcseréje, idézem (nem biztos, hogy pontosan):
"hat kajálás, hat kaki.."

Super Saiyan
Nem, a Magyar réteg "elnyomott" csoportjához tartoznak. Semmi bajom velük, komolyan, velük szoktam edzeni. De látva h õk milyen gyorsan híznak, én meg alig izmosodok, nehéz nem beszedni, de hát ennyit akkor se ér ha 100 kiló izmot ad :S

>:C

Vaxi
gondolom a körülötted lévõ kokszolós egyének nem profi kártyával rendelkezõ versenyzõk? 😄

Super Saiyan
Áhh srácok mind1, mgjobban kutakodtam, májat meg hormont hazavágja, nekem így is rosszabb a májam mint az átlag, ennyire ideiglenes izmok nem érnek ennyit. Inkább edzek tisztán.

Super Saiyan
Sziasztok! Kérdezni szeretnék, mégpedig azt, hogy mire jó az Anabol? Körülöttem nagyon sokan szedik, úgy híznak mint az állat, én pedig nem tudok. Túl gyors az anyagcserém, nem tudok hízni pedig testépítõk étrendjét másolom le. Nem is edzem túl magam, 4szer kemény 1 órát. Az anabol "út a túlvilágra"?

DaemoonHunter
errefele a valamire való kondik 5k körül kezdõdnek, ahhoz képest hogy amíg van suli(nálunk kondi is) ingyen van, végül is érthetõ lenne a dolog, de az ed hardy s csórikákat elnézve mégse anyagi problémák vannak itt nagy általánosságban, inkább agyhiány.

Vaxi
nem értem ezeket a "ki sem kell mozdulni otthonról" dolgokat. fáj az embereknek lemenni a terembe, vagy mi a fasz?

DaemoonHunter
haverom most a p90x vagy micsoda szarságot kezdte el, formásodást vár tõle, meg szálkás félisten alakot, persze már jó ideje kondizik, van egy kis alap izomtömege, de ha a kajálást nem veszi figyelembe( mint ahogy sokan elbasszák ezzel az alapból még el is megy edzéstervet) így tényleg szart se fog érni vele.

Tyler1
az lesz az, ahogy nézem. újabb "hadsereg által kifejlesztett" baromság, minden 2. évben kitalálnak vmi divatsportot. volt az a kangurutalpas hülyeség, aztán a vizén ugrálós hülyeség, rúd rázós hülyeség, powerball hülyeség, hát most ez...
oké, legalább mozognak, nem ülnek és várják a csodát, meg mittudomén, de értelme ennek is nulla, jó nagyot kaszáltak vele, aztán jó napot.

Panzermeyer
A TRX-re gondolsz?

mov ah,4ch int 21h end

Tyler1
mi az a hülyeség, amit vmi rögzített gumihevederrel csinálnak(expanderhez hasonló)? vmi új show off strandsportág? mert ahogy látom feltétlenül a strandon kell csinálni, félmeztelenül, haverokkal, sörrel, lehetõleg vmi csaj brigádtól nem túl messze...

Hát jah ez mondjuk mindenkinél egyéni, de ahogy én tudom a kisebb súlyok jobbak, mert a nagy súlynál hajlamos vagy már csalni(derékból lengedezni a súlyzókkal meg nagyon besegíteni vállal), de ez biztos mindenkinél máshogy van. Én nekem genetikailag olyan szar a bicepszem, hogy bármit próbálok rá nem hajlandó nõni, így hagyom is a francba, kb 2 hetente nyomok rá alibibõl pár gyakorlatot és kész.

Igen én kb 2 hónapja erõemelek, nekem meglepõ módon nagyon bejön, mind erõben (szériáknál fekvenyomás +30-35kg eddig, guggolás +20, felhúzás +30) mind izomban jobban fejlõdök így hogy csak a három alapgyakorlatot csinálom, meg azokhoz 1-2 kiegészítõt(evezést pl meg tolóckodást), de hát ez is ember függõ.
Ki kell szerintem mindent próbálni, hogy megtaláld mi hozza számodra a legjobb eredményeket, na meg motivációt.

Most nem piszkálódásból, de pl. Dexter Jackson másképp vélekedik a karos témáról. Az a helyzet h tényleg a karom van lemaradva, és gondoltam h jobb ha nagyobb súlyokkal bombázom most inkább. Veled mi a helyzet? Merthogy írtad, te is inkább erõemelõ stílusban nyomod 1 darabig.

Jobbulást!

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Hát karra általában a kisebb súly sok ismétlést szokták ajánlani, vagy pedig a könnyû nehéz súlyok váltogatását.. De én nemtom, nem szoktam karozni. <#circling> Mindenesetre szerintem karnál nem jó a nagy súly kevés ismétlés, de majd az "öregek" megmondják. 😊

Na, a mai edzés kimaradt. Tegnap csináltam 1 extra váll/csuklyát, és valahogy úgy éreztem, nem kell erõltetni. Bezony, motmár kicsit kezd befigyelni az "ösztönös" edzés, ami oly sok vita tárgyát képezi. Ettõl függetlenül a következõ tervemhez ragaszkodni fogok teljes mértékben. 1részt olyan szinten még nem vagyok h mindig mást csináljak és ösztönösen eddzek. Meg úgy gondolom, manapság sem nagy gáz azért, ha vki 2-3 hónapig kitart 1 program mellett, és én a következõtõl azért elég nagy fejlõdést várok. Bízom benne h sikerülni fog az a karprogram amit tervezek. Brutál lesz, sok nehéz gyakorlat nagy súlyokkal, de asszem jelenleg ez kell. Meg ugye lehet h úgy lesz h 2 legyet 1 csapásra: 1 darabig nagy súlyokkal nyomom keményen, aztán úgy 3 hónap múlva átváltani kicsit könnyebbre. Nem mondom h ez tökéletes módszer, de a hozzá fûzött reményeket szerintem így középhaladó szinten beváltja majd.

Különc
Ellenben jó illatút lehet tõle böfögni

tigeroo
az epének amúgy sem tesz jót a sok tojás.
jujjj

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Vaxi
de, egy kicsit.. úgy bírtam ki, hogy kevéske kaját leerõltettem, egy pici rizst, cottage cheese-t, nyers répát stb... borzalmas volt, utoljára akkor voltam olyan szarul, amikor mûtét után 5 napig kaja majdnem 0, wc-zés nuku, morfin + cataflam maximumon. úgy szétbaszta az emésztésem, hogy 2 napig csak kefírt ettem 😄DDDDDDDDDDD

muter is evett belõle 2x nála nem volt gond, pedig neki se túl jó a gyomra...

én eleve a jármûveken is émelygek a buszon állok legtöbbször...

kondi elõtt is ügyelnem kell arra, hogy másfél órás intervallumban egyek, ha nem eszek kondi elõtt nem lesz energiám, ha pedig közvetlenül elõtte eszem akkor meg edzés közben (pl hasedzés közben)szédülés és a hányinger. Ezzel nincs is gond kitapasztaltam már, csak furcsállottam, hogy ezelõtt sosem volt ilyen, hogy minden elõzmény nélkül csakúgy kidobom az egészet. Korábban is voltam feszült mégis tudtam enni..na mind1.

4 nap azért kemény, te azt hogy bírtad ki? nem fogytál utána?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Vaxi
hejj igen, ismerõs a helyzet. én idegesség miatt nem nagyon kajáltam 4!!! napig.. gondolhatod, utána kezdtem szépen a fõttkrumpi tea kefír párolt zöldség "diétát".. borzalmas volt 😄D

Úgylátom nem csak mi vagyunk parasztok edzés közben <#taps>

nem volt romlott az a kagyló?

az a durva, hogy 10 éve marhára ügyelek arra, hogy normálisan rágjam meg az ételt, érdekes eddig nem volt gond az se, ha hirtelen sokat ettem, sõt az se volt gond, ha valamilyen ételt (undorral, csak becsületbõl ettem meg), ezelõtt sose volt gond a kagylós tésztával itt most kõkemény gyomorrontásom volt és bekövetkezett az, amitõl 10 éve rettegtem a rókázás...ennél rosszabb dolog nincsen, mostmár tényleg lelassítom az evéstempót, ráadásul azt nem említettem, hogy talán rásegített a vizsga miatti belsõ feszültség...elég keményen a gyomromra ment:S kiváncsi voltam valakinek volt-e ilyesmi végeredményben csak háromnegyed tányér tészta volt (nem is ízlett), aztán este ettem legközelebb addig ugyebár nem volt gond, ráettem a tükörtojást abban a pillanatban 10 percen már gond volt hasfájás és a többi

Vaxi

Kathi Béci motivál 😄 Hatalmas 😄

Vaxi
ha ki akar jönni, akkor valami baj van, lehet nem tetszett valamelyik a gyomrodnak. ha javasolhatom, akkor ma már ne terheld nagyon meg igyál teát 😉

tyûû járt e valaki közületek úgy, hogy benyomtatok mondjuk egy nagy tányér kagylós tésztát délután, utána este még 4 db tükörtojást (mindkettõ jó a kondihoz nemde?) CHidrát ill. fehérje erre mi történik? egyszer csak kidobtam az egészet a padlóra...semmi gáz nem volt egyik étellel se nem volt romlott meg ilyesmi, de ez most úgy legyengített, mint atom, legalább kitisztultam.

Köszönöm, hogy megkérdezted. Egész jó...

bakkerman
alapból hogy kerültél egy motorháztetõre? 😄 mondjuk ha alkoholos befolyásoltság alatt voltál akkor nem szóltam,én is jártam már úgy,csak nekem kártéritési per lett a vége.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

SeanJRRussel
Szvsz a legjobb márka.Én a Cellmass ot próbáltam nah az odakúr rendesen.Jó cuccaik vannak.

Különc
Mindennapos tevékenység <#idiota>

Jobbulást. Látod ezért nem kell motorházakon ugrálni <#ejnye1>