Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tyler1
sosem értettem, hogy lehet zenét hallgatni futás közben 😄 mert hogy még a 4 fal között futópadon oké, vagy a betondzsungel mélyén, de kint a természet lágy ölén...
persze lehet én vagyok túl szentimentális, de engem még nyugtat is a madárcsicsergõs csend a szabadban 😄

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Vaxi
zene 😄
+ azon fut a cardiotrainer 😄DD

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Tyler1
telefon minek a futáshoz?😄

Roger6
Nekem meg egy új térd + boka, hogy tudjak futni. <#whatever>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Vaxi
na igen, ahhoz nem a legjobb 😄
itt szegeden viszont élmény futkározni a szabadban 😊
csak kéne valami fasza kényelmes futócipõ, meg valami karpánt, hogy ne kelljen a telefont fognom végig...
kurva sportolás de sokba van basszus 😄DDD

Elliptikus trénerhez/ futószalaghoz sajna nem😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

DarkHorSe
Ezt olvasta mar valaki? velemenyek rola? 😄

sok igazsag van benne szerintem 😊

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Vaxi
azaz!! 😊

másik: találtam egy nagyon jó kis programot androidra, a neve cardiotrainer.

info róla

most próbáltam elõször, okos kis progi 😊

lemaradt, hogy futáshoz jó 😄

iko
ez?

spam. sry

Brolly
jaja, sajnos pihennie is kell.. pedig tolnám.
Sóval mi a helyzet? Valahol azt olvastam, hogy kell, hogy megmaradjon valamilyen szinten az izmok kereksége, me am laposodás ígérkezik, ha elhagyjuk. Viszont, akkor meg nem lesz szárazság nem? Vagy trükk?

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

Az qrvajóóó!😄
Régen csináltam, mostanában nem, mert mostanság mindig konditeremben hasazok jó sokat, de lehet újra bevezetem ezt is lassan😊

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

tigeroo
Schobert Norbi vállalta, hogy amennyiben Schmucknak két hét alatt összejön a tíz kiló mínusz, kétszáz süteményt oszt ki nyugdíjasoknak. Az akció után indultak edzeni, hogy kilencven nap alatt meglegyen a mínusz hatvan kiló.

gondolom ennek a 10 kilónak több mint fele csak víz, nemtom mi értelme az ilyen gyors fogyásnak (kiszáradásnak)

jaés ezt csak azért mert anyám kolleganõje említette hogy ezen felbuzdulva megint belevág a fogyókúrába <#idiota>
jazzy
Szerintem akármelyik moderátor topicba beírsz segíteni fognak, legalábbis adnak valami címet.
Off - hova kéne írni szerintetek, mert nem mûködik a viájpí tagságom. Küldtem sms-t, megcsináltam mindent ahogy kell, de nem kaptam meg a jogokat.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Meg a pad kicsit negatívba van döntve nem? Felemelt lábbal nem sokkal másabb, én a sérvem miatt úgy nyomtam hónapokig.

Tyler1
hát van. pl. hogy nyakra engedi a súlyt, a könyök pedig kissé kifele fordul, mert a rudat is úgy kell fogni, hogy átlóban feküdjön a tenyéren(hogy a mutató ujjak majdnem egymásfelé nézzenek).

csuszi
nem vagom, mondjuk turelmetlen voltam vegignezni csak tekergettem, de mi ebben az uj a vallakra nezve? sima fekvenyomas felemelt labbal, nem?
ezt csinalom mar egy ideje ugy, hogy bespiccelem a labfejem magam ala (ergo a labfejemen tamaszkodok, nem tudok csalni, nem tudok labbal segiteni), vagy a masik, hogy a labamat kezisulyzora rakom, ami kigurulna a labam alol ha ranehezednek.
vagy van valami mas is, amit attekertem? mert ha nem, akkor nem vagom mi ez a vall dolog, reszemrol ugyanaz mint a sima fekve, csak nem lehet csalni.

MJ rulz Pink Team The Only One

elég kemény, de majd egyszer megpróbálom...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Szerintem ha reggel éhgyomorra megvolt az aerob, aztán késõbb az edzés is, akkor felesleges még egy aerobot csinálni.Edzés után hagy pihenjen a szervezet 😊

Én a glutamint választanám.

Brolly
Szálkásítás alatt szerintetek sok lenne a reggeli éhgyomorra való lassú kocogás mellé még edzés után séta vagy taposozás? Úgy 45 min koc. és 60 min séta kb...
Glutamin és BCAA közt ha kéne választani, akkor Ti melyiket választanátok?

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

Tyler1
hát ja, a fogás elég érdekes, könyök kifele fordul. na majd teszek egy próbát mennyire váll v mell gyilkos.

Vaxi
igen, meséltem is anno, hogy én szoktam. nekem hál'istennek nem csavarja a vállam, és iszonyatosan meggyepálja a mellet.
egy vörös zolis flashben láttam egyébként.

kiprobáltam már pár éve jól basztatta a vállam,pedig a súly is lényegesen kisebb volt mint a normálnál.nekem emiatt nem nagyon jött be.
Tyler1
Scott fekvenyomást próbálta már vki? állítólag brutálisabban kínozza a mellet, mint a normál.

sapkafej
az jó cucc, bár a többi része vicc (8 minute arms meg ilyenek 😊)

György

Vaxi
minden edzés végén hasazok, kivéve, amikor ellógom, fene a lusta pofámat..
általában hasprés, lábemelés és esetleg twister van terítéken ilyenkor.
gondoltam most változatosságnak itthon csinálgatom kicsit ezt a '94-es, idióta zenére tornázós 8 min abs cuccot.. tegnap reggel olyan izomlázzal keltem, azt hittem összeszarom magam. ezek szerint eddig szarul csináltam a dolgokat, de nem baj, majd tolom ezt 😄
szal ajánlom ismét mindenkinek 😄DD

Van benne valami, jogos! 😊

Más:

Urak! Nem tudtok valami videót, vagy valami oldalt ahol nyújtó gyakorlatok vannak bemutatva, elmagyarázva, stb... ?

www.smart-bus.hu

jazzy
Õszintén megmondom, hogy beraknám, de igazából ezek nem ilyen kifejezetten ötletes kaják, csak variációk csirkemellre, amibõl van neten 3000 darab. Ettõl függetlenül persze jó az oldal. De ha raknának bele ilyen frankó ötletes recepteket, pl desszerteket, amiket ehetsz diétán kívül, marhahúsrecepteket, halrecepteket, különlegességeket akkor igazán jó volna.
Wow... akár mehetne bannerba is, köszi!

www.smart-bus.hu

Roger6
Nem csak emós, meleg is. Ne felejtsük el... <#szomoru2>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

mer? Mi bajod van velem? ártottam neked?

Ja, hogy te Frayer vagy! Akkor már mindent értek <#lama>

sapkafej
ez rohadt jó, ráuszítottam anyámat, tetszik neki is.

György

Majd jelentkezik akkor aki kedvel. Én nem. És ha jól látom géy is vagy, ez csak ront a helyzeten.

SeanJRRussel
Régebben nyomta vasakat õ is meg a topic egyik "õs" tagja.

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Tyler1
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
and gay

no no <#ejnye1>
én itt régebben törzstag voltam, és voltak olyanok is itt akik kedveltek.
Ehez a topikhoz nekem is jogom van.

Ja, akkor ez csak a szokásos havi hülye? <#szomoru2>

aha, de csak 2-3 kilót csak, nem akarok csontváz lenni

SeanJRRussel
Úgy emlékszem Emó.Ki lett tárgyalva jó pár hónapja talán van 1 éve is.

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

60 kiló vagy és fogyni akarsz?

Nekem most olyan étel receptek kellenek amik elkészítve laktatóak, de kevés kalória van bennük.
Fogyáshoz.. <#gonosz1>
Csak az éhség érzetet szeretném csillapítani. Van valami jó megoldás erre?
58-60 kilónál az istenért sem tudok lejjebb fogyni.. csak akkor megy ha egyáltalán nem eszek semmit, ha koplalok. De az meg 2-3 nap után ilyen õrült farkas éhségbe megy át, és nem bírom megállni, hogy ne egyek.
Inkább ennék füvet ha csillapítja az éhséget.

Vaxi
óóó ez jó! thx

HagymásHank
háj
fokhagymás csirke recept keresés közben találtam ezt a blogot, berakom ide hátha valaki másnak is új: gyuroskaja
SeanJRRussel
Értem én mit mondasz én nem is támadni akarom csak iylen média embernek meg ismert testépítõnek a facebook erre van h a sok hülye,köztük én is,bejelölje meg zaklasssa.Õ se a Kathi Béci meg a Bunny miat regelt fel hanem mert reklám és így akarja népszerûsíteni magát.A Facebook az már régen nem a barátokról szól hanem a reklámról a mindenki lájkol mindenkit faszságról és kapmpányról szól.Ellenben persze nekem is tele lenne a faszom ha mindenki jelölgetne meg írogatnak hülyeségeket de ez ezzel jár.Ha meg nem bírja vagy tudja csinálni akkor felesleges volt regelnie illetve elfogadni minden felkérést.Ám akart vmi edzõ válaszol szerû dolgot csinálni facebookon szóval nem a barátok miatt ment õ oda.Nincs is ezzel nekem bajom én csak Vaxinak mondtam h felesleges bejelölni õket me nem csinálnak semmit.Ennyi.

jazzy
A facebook nem arra van, hogy mindenki bejelölje. Ismered személyesen? Barátod? Jelöld be. Nyilván én se írkálnék vissza "valakiknek" minden levélre. Bár én nem is igazolnám vissza ha nem ismerem.
SeanJRRussel
Nincs is ezzel semmi gond csak akkor ne legyen közösségi oldalon mert az jön le h egy bunkó paraszt,ahogy elkezdte a red rock realityt ott is egy hónapot kell várni egy részre....

Valószinüleg hatmillió levelet kap pl Zoli is egy nap, hogy "mit szedjek" meg "te milyen genetikákat szedsz", gondolom már megunta elolvasgatni a leveleit. Fb-n a shop.builder és a Magyar Testépítõk és Erõemelõk Közössége oldalakra szokott néha írni.

SeanJRRussel
Nem igazán.Egyszer írtam Zolinak h vmi aláírt fotót küldjön már ha lehetséges hát visszaírni is baszott....

Vaxi
szoktak valami jót írkálni? mert akkor bejelölöm õket 😄