Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
persze lehet én vagyok túl szentimentális, de engem még nyugtat is a madárcsicsergõs csend a szabadban 😄
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
+ azon fut a cardiotrainer 😄DD
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
itt szegeden viszont élmény futkározni a szabadban 😊
csak kéne valami fasza kényelmes futócipõ, meg valami karpánt, hogy ne kelljen a telefont fognom végig...
kurva sportolás de sokba van basszus 😄DDD
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Swedish people are albino monkeys
másik: találtam egy nagyon jó kis programot androidra, a neve cardiotrainer.
info róla
most próbáltam elõször, okos kis progi 😊
lemaradt, hogy futáshoz jó 😄
Sóval mi a helyzet? Valahol azt olvastam, hogy kell, hogy megmaradjon valamilyen szinten az izmok kereksége, me am laposodás ígérkezik, ha elhagyjuk. Viszont, akkor meg nem lesz szárazság nem? Vagy trükk?
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
Régen csináltam, mostanában nem, mert mostanság mindig konditeremben hasazok jó sokat, de lehet újra bevezetem ezt is lassan😊
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
gondolom ennek a 10 kilónak több mint fele csak víz, nemtom mi értelme az ilyen gyors fogyásnak (kiszáradásnak)
jaés ezt csak azért mert anyám kolleganõje említette hogy ezen felbuzdulva megint belevág a fogyókúrába <#idiota>#idiota>
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
ezt csinalom mar egy ideje ugy, hogy bespiccelem a labfejem magam ala (ergo a labfejemen tamaszkodok, nem tudok csalni, nem tudok labbal segiteni), vagy a masik, hogy a labamat kezisulyzora rakom, ami kigurulna a labam alol ha ranehezednek.
vagy van valami mas is, amit attekertem? mert ha nem, akkor nem vagom mi ez a vall dolog, reszemrol ugyanaz mint a sima fekve, csak nem lehet csalni.
MJ rulz Pink Team The Only One
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Én a glutamint választanám.
Glutamin és BCAA közt ha kéne választani, akkor Ti melyiket választanátok?
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
egy vörös zolis flashben láttam egyébként.
általában hasprés, lábemelés és esetleg twister van terítéken ilyenkor.
gondoltam most változatosságnak itthon csinálgatom kicsit ezt a '94-es, idióta zenére tornázós 8 min abs cuccot.. tegnap reggel olyan izomlázzal keltem, azt hittem összeszarom magam. ezek szerint eddig szarul csináltam a dolgokat, de nem baj, majd tolom ezt 😄
szal ajánlom ismét mindenkinek 😄DD
Más:
Urak! Nem tudtok valami videót, vagy valami oldalt ahol nyújtó gyakorlatok vannak bemutatva, elmagyarázva, stb... ?
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
én itt régebben törzstag voltam, és voltak olyanok is itt akik kedveltek.
Ehez a topikhoz nekem is jogom van.
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Fogyáshoz.. <#gonosz1>#gonosz1>
Csak az éhség érzetet szeretném csillapítani. Van valami jó megoldás erre?
58-60 kilónál az istenért sem tudok lejjebb fogyni.. csak akkor megy ha egyáltalán nem eszek semmit, ha koplalok. De az meg 2-3 nap után ilyen õrült farkas éhségbe megy át, és nem bírom megállni, hogy ne egyek.
Inkább ennék füvet ha csillapítja az éhséget.
fokhagymás csirke recept keresés közben találtam ezt a blogot, berakom ide hátha valaki másnak is új: gyuroskaja