Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akin sok a zsír (nem túl sok) és gyorsan szeretne ledobni 6-7 kilót annak ajánlom azt amit csináltam: napi 4 kajálás, nem sokat, max ebédidõben egy kicsit többet, vacsorának futás után valami lightos (én gyümölcsöt ettem). meg mint említettem naponta - két naponta futás. Ja és a citromos víz amibõl kb 2-3 litert nem árt elfogyasztani 1 nap (bótban vett citromos gagyilé nem jó, vegyél citromot, facsard ki egy pohárba, majd egy 1,5 Litykós ásványvízbe öntsd bele, rázd fel és drink)
98-99, néha majdnem 100 voltam most meg inkább 91-92 vagyok a plafon a 93 lett és igazából meg se erõltettem magamat még... ha minden terv szerint halad akkor nyár végére 88 kiló köré tornázom magamat, mellette meg az itthoni nyugis testépítés, majd ha komolyabban gondolom még kondibérletet is veszek
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
nem troll, csak egy eltévedt bárány, aki a helyes ösvényt keresi 😊
egyébként ha már lustaság, titeket nem basz agyon ez kurva nagy kánikula? nálam k.o. van, délután olyan erõtlen, álmos vagyok, mint a disznó, csak estefelé áll vissza a bádi használható üzemmódba.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Troll?
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Az elsödleges cél nem az izom gyarapodás, hanem hogy minnél elöbb legyen egy "elfogathato kondim". Régebben edzedtem itthon (van fekvenyomo pad, kétkezes sulyzo) de fél éve hanyagolom. ÉS minnél elöbb formába kéne rázodnom.
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Én minden edzés után miután megeszem a szükséges szénhidrát+fehérje adagom be szoktam venni egy fél kapszula Aktivál multivitamint. Ez szerintetek jó dolog vagy totál hülyeség? Néha kiegészítem a kapszulát meg egy-két centrifugában kifacsart naranccsal is.
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Negatív nyomás 4X10 néhol 12 50kg-->60-->70-->80-->90
Tolóckódás 4X12-13 testsúly+5kg lógott rajtam
Fekvenyomás 3X10 70kg-->80-->90-->105 (ez a saját testsúlyom és kemény 3 ment bele tisztán)
30 fokon tárogatás 4X10 17kg-val
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Szója powaaaa!<#vigyor0>#vigyor0>
. .Yo soy el más fuerte! Voy a matar a todos mis enemigos! Sin piedad! .
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
MJ rulz Pink Team The Only One
MJ rulz Pink Team The Only One
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
90-bõl 8-9 megy...
Száz kilóba tisztán csak négy megy, aztán jöhet a mentõ és a pacalfutár.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
. .Yo soy el más fuerte! Voy a matar a todos mis enemigos! Sin piedad! .
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Én sose, vagy alig 2-3 edzés erejéig maradok ugyanannál a tervezetnél. Mégha csak kicsit is, de mindig változtatok rajta...
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
Neked mitõl haláálak?
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
mov ah,4ch int 21h end
Itt van egy testépítõs kaja is <#hamm>#hamm>
Maximum Protein Experience - Epic Meal Time
Szerintem érdemes megnézni a többibõl is, mert én amellett, hogy nagyokat nevettem, eléggé el is szörnyülködtem. Angolul jól tudóknak extra poénok 😊
mov ah,4ch int 21h end
berakom a kemény zenéimet aztán gyerünk.. amikor fáradok, léptetek egyet valami kemény metálra, máris van kedvem tovább futni 😊
egyébként nem szoktam sokat futni, mert gyenge vagyok, ~30 percet, ami ~5km. ettõl kifáradok rendesen 😊
mondjuk 1,5 éve 100 métert nem bírtam lefutni fulladás nélkül
gyakorlatok
Olyan kérdésem lenne, hogy a bicepsz milyen edzésektõl alakul a legjobban ugy mond? Szoktam francia rúddal, kézi súlyzókkal, scott padon is edzeni. Tud valaki mondani vmi okosat?
Elõre is köszönöm.
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009