Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát gyerekek, a futásos témám 1 hónapig ha kitartott, aztán jött a jó idõ... ilyen hõségben semmihez nincs kedvem, max itthon kondizgatok, fekvõtámasz, felülések, egykezes súlyzóval bicepsz, tricepsz, mellizom. kaját úgy próbálom többnyire alakítani hogy jó legyen.

Akin sok a zsír (nem túl sok) és gyorsan szeretne ledobni 6-7 kilót annak ajánlom azt amit csináltam: napi 4 kajálás, nem sokat, max ebédidõben egy kicsit többet, vacsorának futás után valami lightos (én gyümölcsöt ettem). meg mint említettem naponta - két naponta futás. Ja és a citromos víz amibõl kb 2-3 litert nem árt elfogyasztani 1 nap (bótban vett citromos gagyilé nem jó, vegyél citromot, facsard ki egy pohárba, majd egy 1,5 Litykós ásványvízbe öntsd bele, rázd fel és drink)

98-99, néha majdnem 100 voltam most meg inkább 91-92 vagyok a plafon a 93 lett és igazából meg se erõltettem magamat még... ha minden terv szerint halad akkor nyár végére 88 kiló köré tornázom magamat, mellette meg az itthoni nyugis testépítés, majd ha komolyabban gondolom még kondibérletet is veszek

Tyler1
nem baj, stranderek hadd élvezzék ki ezt a 3 hónapot, utána úgyis 9 hónap offszezon van szegényeknek<#vigyor1>

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Roger6
Nekem semmi bajom nincs ezzel a hõséggel (nem légkondis a terem). Törölközõt mindig viszek, úgyhogy nagy gond nem érhet. <#nyes>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Olyan 20-22 körül még kellemes is edzeni, nade 25 fölött már nem annyira. Nem tudom ki hogy van vele, de nálam nem megy egyik napról a másikra megszokni ezt a hõséget. Szal nem csinálok különösebb lelkiismereti kérdést abból h pár hétig lentebb veszem az intenzitást, kevesebbet csinálok, ameddig vmennyire alkalmazkodni tud a szervezet.

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

holnapra 35°-ot mondanak...én utálom a meleget nálam a 20°-tól lefele az ideális😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Tyler1
"Azt szeretném megtudni hogy, hogy gyözhetném le a lustaságom."

nem troll, csak egy eltévedt bárány, aki a helyes ösvényt keresi 😊
egyébként ha már lustaság, titeket nem basz agyon ez kurva nagy kánikula? nálam k.o. van, délután olyan erõtlen, álmos vagyok, mint a disznó, csak estefelé áll vissza a bádi használható üzemmódba.

Ezt most hirtelen nem értettem, de aztán nagyot puffant😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Különc
2010. 06. 29. - Lustaság

Troll?

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Azt a Culák Andi rakta oda😄D

Roger6
Nem, nem tudunk. És ugyanúgy olvasni sem tudunk, mert ezt a piros szöveget a banner alatt nem is lássuk, meg halljuk, meg ilyenek. Meg tök fölösleges is, meg minden. Ja.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Sziasztok, tudnátok ajánlani egy edzés tervet?
Az elsödleges cél nem az izom gyarapodás, hanem hogy minnél elöbb legyen egy "elfogathato kondim". Régebben edzedtem itthon (van fekvenyomo pad, kétkezes sulyzo) de fél éve hanyagolom. ÉS minnél elöbb formába kéne rázodnom.

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

0Fritz0
A tehénfosban legalább van némi rost is. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Vaxi
sajnos az actival vitamintartalma vetekszik az út szélén gõzölgõ tehétfoséval 😞

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Roger6
Mi a gond az Activallal, nem értem!<#hehe><#nezze>

Szerintem edzés után a legjobb egy Activia... hisz Szulák Andi is azt eszi és azóta jól telibefossa az almát<#idiota>

Nem hülyeség, de kb semmit nem érsz az activallal. Vegyél normális multivitamint, ne ilyen gyógyszertári gagyikat.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Victor1103
Hali!

Én minden edzés után miután megeszem a szükséges szénhidrát+fehérje adagom be szoktam venni egy fél kapszula Aktivál multivitamint. Ez szerintetek jó dolog vagy totál hülyeség? Néha kiegészítem a kapszulát meg egy-két centrifugában kifacsart naranccsal is.

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Tyler1
na, ma bepróbáltam a Scott-féle fekvenyomást, hát tényleg jól adja mellre(alacsony súly mellett is), de a vállamat is rotálta. bár gyanítom a végrehajtás nem pontosan olyan volt, mint amilyennek kellett volna lennie(majd még utánajárok), de lehet csak szimplán váll függõ gyakorlat.

SeanJRRussel
Nah, mai csecsenföld így nézett ki:

Negatív nyomás 4X10 néhol 12 50kg-->60-->70-->80-->90
Tolóckódás 4X12-13 testsúly+5kg lógott rajtam
Fekvenyomás 3X10 70kg-->80-->90-->105 (ez a saját testsúlyom és kemény 3 ment bele tisztán)
30 fokon tárogatás 4X10 17kg-val

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

kakimakifsz
Vagyis lencse!!!

. .Yo soy el más fuerte! Voy a matar a todos mis enemigos! Sin piedad! .

kakimakifsz
Legtöbb a szójában.
Szója powaaaa!<#vigyor0>

fúú ja, étkezésre azóta nagyon oda kell figyelni😄 ezt a bodybuilder lapot olvasgatom, lesem a hasznos tanácsokat, bár különösebb probléma nem lehet az étkezésemmel, ha így természetesen is fejlõdik az izom, és mellette nem szedek semmit se😄, mázlim van a muterom istenien fõz és megeszem a vasszeget is😊 jól tudom a veteménybabban sok a fehérje nemde?😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

csuszi
😄 na ilyen egy igazi csocsos ferfi duma 😄

MJ rulz Pink Team The Only One

SeanJRRussel
De holnap cici nap van és majd egy negatív nyomás + tolóckodás után megnézem majd mondjuk az 5. sorozatra hogy mennyi megy a testsúlyomba mert addigra már jól be lesz melegedve a csecshús 😄

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Vaxi
kb hasonló a helyzet nálam is. sok bablevest le kell még nyomnom 😄

csuszi
jol van az gyerekek, a fejlodes a lenyeg, semmi mas. ami nalam ugye negativ 😄

csuszi
nekem 24 a rekordom ha jol emlekszem 90 korul, lehet 25 fasz se emlekszik mar. most 95 vagyok, de csak 18, nagyon kesz van ujra a vallam, kellene kis meleg idojaras neki, buzi angliaban fazok junius vegen...

104el, súlyommal még kicsit sok lenne. Múltkor 80ba nyomtam 4et+ugye a kivétel, mivel no segítõ, vagy erõkeret.

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

csuszi
jo sok lettel...

csuszi
😄😄

88-90 vagyok, ingadozok 😊
90-bõl 8-9 megy...

dettó én 73 kg vagyok, de mégcsak 2x sikerült kinyomnom a 70-et totál szabályosan...ahhoz képest, hogy februárban 20 kg-ot alig bírtam csak fejlõdtem vmit😄

0Fritz0
85 vagyok, ennyivel megy a tíz széles fogásban.
Száz kilóba tisztán csak négy megy, aztán jöhet a mentõ és a pacalfutár.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

SeanJRRussel
106kg vagyok talán 1 vagy 2 ha menne bele.

Roger6
85-be... gyökér vagyok, 6-8 max.

kakimakifsz
egyet sem<#help><#rinya><#rinya>. több vagyok, mint 130. 110-el még megy max 3-4, de 130 az még egyelõre nagyon sok.

Mármint hányszor nyomom ki a salyát testsúlyom? Hát én 72 vagyok... 70-be olyan 8-10 megy.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

csuszi
nagyon porog a topik 😊

ki mennyit nyom fekve sajat testsulyaba?

Roger6
Szûk mellre?

SeanJRRussel
6-8 hét

Brolly
Ti amúgy egy adott, elképzelt, pontosan leírt, eltervezett edzéstervet meddig toljátok? Pl. hogy ha mellre eltervezitek, hogy toltok 45, szûk, 45 táró, toló, akkor az mennyi idõn keresztül csináljátok?
Én sose, vagy alig 2-3 edzés erejéig maradok ugyanannál a tervezetnél. Mégha csak kicsit is, de mindig változtatok rajta...

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

Brolly
nekem iis 😞 régi aszfaltos focizás rendesen, életem végéig kitartóan kinyírta a térdemet :@ akurvaanyját..
Neked mitõl haláálak?

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

Roger6
Fúha... <#idiota> Engem nem zavar, ha kihagyjuk a topicból az ilyen gyerekes dolgokat, és az értelmesebbje marad pl.

Panzermeyer
<#duma> a francba mekkora take lehetett volna... <#falbav>

mov ah,4ch int 21h end

Panzermeyer
Tegnap találtam Youtube-on egy olyan csapatot, akik óriásiakat tudnak zabálni. Az elkészítést és az igazán különleges (!!!!) ételek elfogyasztását pedig videóra veszik.

Itt van egy testépítõs kaja is <#hamm>

Maximum Protein Experience - Epic Meal Time

Szerintem érdemes megnézni a többibõl is, mert én amellett, hogy nagyokat nevettem, eléggé el is szörnyülködtem. Angolul jól tudóknak extra poénok 😊

mov ah,4ch int 21h end

Vaxi
fú nekem ahhoz muszáj 😄D
berakom a kemény zenéimet aztán gyerünk.. amikor fáradok, léptetek egyet valami kemény metálra, máris van kedvem tovább futni 😊
egyébként nem szoktam sokat futni, mert gyenge vagyok, ~30 percet, ami ~5km. ettõl kifáradok rendesen 😊
mondjuk 1,5 éve 100 métert nem bírtam lefutni fulladás nélkül

Effe88
synthollal

Tyler1
milyen edzésektõl? intenzív edzésektõl, meg helyesen végrehajtott GYAKORLATOKTÓL, és normális táplálkozástól fejlõdik.

gyakorlatok

oliwwer
Minden izmodat eddzed mellé, és táplálkozz helyesen + alapismeretek.
Nuno88
Szevasztok!

Olyan kérdésem lenne, hogy a bicepsz milyen edzésektõl alakul a legjobban ugy mond? Szoktam francia rúddal, kézi súlyzókkal, scott padon is edzeni. Tud valaki mondani vmi okosat?

Elõre is köszönöm.

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009