Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Különc
Én egyszer csináltam ilyet, betettem a hûtõbe hogy fagyiként megeszem, de anyám kidobta, mert szerinte úgy nézett ki, mint ami romlott...

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

basszus, elõször Stohl-t olvastam, kezdtem megijedni :)))

Panzermeyer
Ha nem versenyre mégy, szerintem egészen nyugodtan, hiszen édesítõszerrel készült szörprõl van szó. 100 ml-ben 0,4 g szénhidrát, ami szinte semmi, még ha cukor lenne is.

mov ah,4ch int 21h end

Ez mehet diéta alatt is? (nem a legnehezebb versenydiéta amit csinálok)

Panzermeyer
Öntesz rá energiaszegény, vagy diabetikus szörpöt, összekevered, és kész a finom krémtúró. Én Coop "Málnaízû szörp édesítõszerrel"-t szoktam használni. Van narancsos is, ha a málna nem jön be.

mov ah,4ch int 21h end

Vaxi
én múltkor zöldséges krémsajttal töltött csirkét csináltam, na az valami isteni lett. :D
stahl egyik receptje alapján készült

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

SeanJRRussel
NEm ég le,mert alul a vaj dolgozik és nem engedi.Ezért mondom hogy a mosogatással sincs probléma :D

Nem vagyok másnapos csak gyorsan írok,lehet már a billentyûzet is fos és azért nem érzékeli rendesen a betûket javítani meg nem mindíg van kedvem :D

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

jazzy
És hogy tovább spameljek én édességnek is azt csináltam, hogy sovány krémtúró + zsírszegény natúr joghurt + csokit fehérje. Kicsit olyan, mint a túrórudi :D
jazzy
Adott esetben lehet mellé sütni valami ilyen kenyértészta szerûséget is, csak liszt helyett darált zabpelyhet raksz bele, bár ez nem igazán a diéta alatt..
jazzy
Összenyomkodod, összekevered egy kevés zsírszegény natúr joghurttal, só, bors (ha akarod pirospaprika), bele az apróra vágott snidling, petrezselyem, akár kapor, ha akarsz még fokhagymát vagy hagymát is rakhatsz bele, ízlés szerint citromlevet is lehet jól illik bele, rákened pufirizsre, vagy beletöltöd csirkecicibe és kisütöd aztán belapátolod az arcba :)
Ezt ki fogom próbálni. Bár most diéta van, így bajban is vagyok kicsit a kajákkal. Próbálok változatosságot csempészni bele. Tehát nálam a vaj, a tojás sárgája, és a sajt kimarad.

Tesco-ban szoktam venni fél kilós sovány krémtúrót. Ha valakinek van hozzá valami receptje amit megosztana, azt szívesen veszem :)

Roger6
Na mi van, másnapos vagy? Nem megy az írás. <#vigyor5>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Panzermeyer
Ha jól értem nem a sütõben sütöd meg. Akkor viszont a serpenyõben láng felett sütögeted a tojásokat? Nem ég le az alja mire a teteje is kész állapotba kerül?

mov ah,4ch int 21h end

SeanJRRussel
Jah és az olyan lusták vayg mosogatni nem szeretõk mint én, nem kell a serpenyõ msosogatásával anynit bajlódni mert ha elöblíted vagy egyszer átmész rajta szivaccsal tiszta lesz nem kell vakargatni semmit róla me nem ég le :DD

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

SeanJRRussel
Sokkal egyszerûbben csinálom.Vajat megolvasztom a serpenyõben és szétfolyatom benne (ergo ezt használod olaj helyett h ne tapadjon le esetlegesen a tojás) és bele ütöm az 5db kis tojásomat,ekicsit megkutyulom a tetejét h a sárgája ne maradjon egyben hanem szétfollyon és hagyom h megsüéjön,nem kell közbe kevergetni meg semmi.Ha már a teteje is kicsit megsült akkor egy tányérra kicsúsztatod ése nnyi.Kapsz egy lepényt,rakok rá sonkát sajtot aztán feltekerem olyan lesz külsõre mint egy vastag paalcxsinta és utána szépen késsel villával elfogyasztom.Itt akár a tojásba azt raksz amit akarszakár zöldséget is szvsz nem kell neki ilyen nagy feneket keríteni h még sütõ meg kutyafüle...

Kipróbáltam ezt a receptet.
http://magazin.builder.hu/gasztro/tojasvariacio
Paprikával egészítettem ki, olyan lett mint valami sült lecsó. Mindenkitek tudom ajánlani :)

SeanJRRussel
Moderátoros elképzeléseddel egyet értek.A TDU2 topicba miko bejött a moderátor beszóltak 1-2 keményet neki már b*szta is ki õket holott a moderátor volt a hülye....nah mind1 olyan ez mint a világ,kis embernek sosincs igaza.

jazzy
Azt, hogy összesen mennyi volt eddig azt nem tudom:)
csuszi
jaj, hol lehet megneznio nekem mennyi van :)
szerintem nekem mar osszejott vagy 15, fene a nagy pofam, en aztan sose allom meg ha ugy van helyzet, igazsagot a nepnek :)

MJ rulz Pink Team The Only One

Na igen... én is csak azért álltam le velük, hogy ne csak az evolúciós zsákutca véleményük domináljon... amikor már túl mennek egy határon, nem bírom szó nélkül... :S

www.smart-bus.hu

jazzy
Olvastam akartam írni oda is meg ide is de leszartam nagy fiú vagy már, meg tudod védeni magad. Meg amúgy is szót sem érdemel az ilyen aki egyszer látott drogot és nagy dobra veri, hogy mindenki tudjon róla õ mekkora fiú. A rendszeres használó meg még ennyit sem ér. Ha belátja, hogy hülye, az már legalább indulónak jó, de az, hogy védi stb.. nc
Adom...

Nekem mondjuk szerencsém volt 1-2 alkalommal, mert azért belecsúsztam pár kemény flémbe...

Humiari tragédia... valamelyik nap a sok drogos gyökérrel akadtam össze! :D

www.smart-bus.hu

jazzy
Én se kaptam 6 év alatt sose és ezt az egyet se érdemeltem ki, de bevállalok többet is, mert undorító ami megy néhol, hálisten a sport fórumos moderátorok nagyon korrektek.
Átolvasta és gondolom rájött, hogy nem érdemelted ki... :) ( én még szûz vagyok, nem kaptam még a 7 év alatt! :)) )

www.smart-bus.hu

jazzy
1 visszavonva wtf?
Humiari veszélyes terep... :D

www.smart-bus.hu

oliwwer
:DD
jazzy
salala
jazzy
Elvileg annyi, hogy 1 percenként postolhatok, gyakorlatilag ez bugos, mert tudok gyakrabban asszem.
oliwwer
Milyen jogodtól fosztottak meg ezáltal? Chat, ilyesmi?
jazzy
Na mostmár kettõ van mert miért ne!
jazzy
Na megkaptam az elsõ büntetõpontom 6 év alatt a humiari + kata kombóért! Kezd 1-2 moderátornak elszállni a nem létezõ agya basszameg.
Vaxi

Ez mekkora cigány márXD
Viktor EZEL Baligh XDDD

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

0Fritz0
Fújd ki hód, fújd ki! :)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

két pupú teve kutyafasza ehhez képest:D

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Különc
Remélem majd neki is le kell csapolni záros határidõn belül

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Roger6
Idióta.<#szomoru2>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Nade már hasra is akar edzeni nem csak mell-bicepszre, ez haladás :D Még a végén megérjük h felfogják az egész testet kell edzeni.

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

Tyler1
jaa, ez kép? máá nyomtam volna a lájkot :)

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

kakimakifsz
Saját profilról másoltad ki?<#whatever><#idiota>

. .Yo soy el más fuerte! Voy a matar a todos mis enemigos! Sin piedad! .

Vaxi

Edzz keményen, viszonylag nagy súlyokkal, mellette egyél sokat! Ha lehet, ne csinálj túl sok aerob mozgást. Persze sétálni lehet, de ha nem muszáj, ne fuss több kilómétert hetente vagy ilyesmi!

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

0Fritz0
Az izmok természetes építéséhez évek, évtizedek kellenek.
Viszont ha csak annyi a cél, hogy ne lógjanak a bordáid és legyen némi "teltség", akkor az örök törvény lép életbe: zabálni, zabálni, zabálni (bármit).
Egyébként felesleges üresen járatni a testedet csak magával a hízókúrával, egybõl kezdj el edzeni.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Ezen kívül nem igazán tudsz semmit csinálni, persze mellette edzés ezerrel.

A 6 kg azért kicsit meredek, ha hízni is fogsz ennyit(amit kétlek) abból kb 1 kg lesz izom, vagy annyi sem.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

kraawz
Hali. Az alapismeretek részbe beleolvastam,amennyire az idõm engedte, viszont pár tanácsot kérnék itt is.

Elsõsorban tömeget szeretnék növelni, mielõtt elkezdek edzeni, mert a jelenlegi 180/66 nagyon kevés, a célom 3 hónap alatt +6 kg lenne. Mit tudtok javasolni a csirke+riz és mellette a tömegnövelõ mellé? Esetleg bevált praktikák ?:)

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Blekk Síp
Köszi mindenkinek a segítséget, igyekszem kikupálni magam elméletben és testben is <#vigyor5>

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

LoSA
OKs, gondoltam! <#wink>

oliwwer
:D:DD
Vaxi
jó, azért ha nincs meg mindig pontosan a megfelelõ mennyiség, nem kell fejbelõni magad :D
tehát ezek csak irányelvek, amiket követni kell(ene) :)