Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
mov ah,4ch int 21h end
mov ah,4ch int 21h end
stahl egyik receptje alapján készült
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Nem vagyok másnapos csak gyorsan írok,lehet már a billentyûzet is fos és azért nem érzékeli rendesen a betûket javítani meg nem mindíg van kedvem :D
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Tesco-ban szoktam venni fél kilós sovány krémtúrót. Ha valakinek van hozzá valami receptje amit megosztana, azt szívesen veszem :)
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
mov ah,4ch int 21h end
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
http://magazin.builder.hu/gasztro/tojasvariacio
Paprikával egészítettem ki, olyan lett mint valami sült lecsó. Mindenkitek tudom ajánlani :)
szerintem nekem mar osszejott vagy 15, fene a nagy pofam, en aztan sose allom meg ha ugy van helyzet, igazsagot a nepnek :)
MJ rulz Pink Team The Only One
www.smart-bus.hu
Nekem mondjuk szerencsém volt 1-2 alkalommal, mert azért belecsúsztam pár kemény flémbe...
Humiari tragédia... valamelyik nap a sok drogos gyökérrel akadtam össze! :D
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Viktor EZEL Baligh XDDD
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
. .Yo soy el más fuerte! Voy a matar a todos mis enemigos! Sin piedad! .
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
Viszont ha csak annyi a cél, hogy ne lógjanak a bordáid és legyen némi "teltség", akkor az örök törvény lép életbe: zabálni, zabálni, zabálni (bármit).
Egyébként felesleges üresen járatni a testedet csak magával a hízókúrával, egybõl kezdj el edzeni.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
A 6 kg azért kicsit meredek, ha hízni is fogsz ennyit(amit kétlek) abból kb 1 kg lesz izom, vagy annyi sem.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Elsõsorban tömeget szeretnék növelni, mielõtt elkezdek edzeni, mert a jelenlegi 180/66 nagyon kevés, a célom 3 hónap alatt +6 kg lenne. Mit tudtok javasolni a csirke+riz és mellette a tömegnövelõ mellé? Esetleg bevált praktikák ?:)
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
tehát ezek csak irányelvek, amiket követni kell(ene) :)