Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Akkor ezek szerint nem nagyon tudom megkerülni, hogy ne menjen fel kicsit a vérnyomásom, ha ilyen típusú szereket akarok szedni. A rendszeres mozgás megvan, az étrendemen is változtattam. Ennek köszönhetõen február óta 15 kg-ot fogytam. De gondoltam, hogy esetleg rá lehetne segíteni ilyen szerekkel, még egy 8-10 kg le szeretnék adni. Majd azt tartani és átformálni. :)
AMD Phenom II x4 955 Black Edition, ASUS M4A785TD-V EVO, Gigabyte HD6870 1GB GDDR5, 2*2GB 1333MHz DDR3 Kingston, 1TB Samsung SATAII 32 MB cache, Corsair PSU-500CX 500W, Cooler Master Gladiator 600
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Egy kis segítséget szeretnék kérni tõletek!
Teljesen kezdõ vagyok a különféle zsírégetõ szerek terén, ezért kérném, hogy ha valaki tud, akkor segítsen és mondjon vmi jót. :) Azt hallottam, hogy a legtöbb zsírégetõ a vérnyomást felnyomja, nekem lehetõleg olyan kellene ami nem vagy nem túl drasztikusan folyásólja be a vérnyomásomat.
Az ár nagyjából mind1, de azért az emberi határokon belül! :D
Remélem azért érthetõ voltam és nem troll válaszokat kapok.
Elõre is köszön a segítséget!
Üdv
AMD Phenom II x4 955 Black Edition, ASUS M4A785TD-V EVO, Gigabyte HD6870 1GB GDDR5, 2*2GB 1333MHz DDR3 Kingston, 1TB Samsung SATAII 32 MB cache, Corsair PSU-500CX 500W, Cooler Master Gladiator 600
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
De szerencsére jövõhéttõl enyhülés jön, úgyhogy szétzúzom a termet :D
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
ja a folyadék hamar elfogy, ha megiszom pl a munkahelyen:D, törölközõ jó ötlet, de mondjuk nem minden esetben a tömegközlekedésen, szellõsen? csak fehér öltözék, mert ugyebár jobban visszaveri a napot sõt nem is poló csak trikó, titok zokni és minél vékonyabb cipõ:D
gyerekkoromban jobban bírtam pl a meleget, most szenvedek tõle, a viszont télen legalább nem szenvedek annyira és pl kora tavasszal igen hamar magamra öltöm a rövid nadrágot míg az átlag ember akkor már kabátban vándorol:D
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Nekem 50 perc gyalog a melóhely, oda vissza majdnem két óra. Ezt naponta lesétálom, reggel 7-kor, és délután fél 5-kor. Alap, hogy viszek magammal egy váltóruhát, és másfél literes víz mindig lötyög a táskában. Életemben nem voltam rosszul melegtõl, pedig én fél óra napozás után egész napra elfelejtem a napon hesszelést, és inkább sörözök egy étteremben. Öltözz fel szellõsen, figyelj a folyadékbevitelre és láss csodát, te is bírod a napot / meleg idõt majd. Nem beszélve ugye törölközõrõl, ami alap felszereltség a táskában, azzal még legyezheted is magad. <#eljen>#eljen>
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
a felsoroltak közül egyik se vagyok, se egyetemista, se strandgyúrós, se vasággyal 50 kilós :D meg nem szoktam arról se beszélni hány nõt dugtam meg a dizsiben :D
meg azért drága városunkban elég vicces lett mostmár a közlekedés is, július - augusztusra megszüntettek 1-2 járatot, illetve összevontak. a következõ a helyzet: a legközelebbi konditerem elég kicsi, egy 10 emeletes pincéjében van kiépítve. a környéken ez a legnépszerûbb konditerem és mint említettem kicsi is, tehát hiába van esetleg légkondi vagy akármi, tuti heringparty van. a másik ami még jó lenne, ahhoz meg buszozni kéne (mint említettem járatritkítás, összevonás, etc, persze várhatnék hazafele buszra, csak amikor ki vagyok dögölve és hulla vagyok nem sok kedvem van a 38 fokban álldogálni, amikor amúgyis rosszul bírom a napot) a 3. ami talán a város legjobb minõségû konditerme, az nekem drága (5-6k a bérlet és hetente 3x mehetsz le), bár van légkondi is, de ide is buszozni kéne, többet mint a másikhoz...
bár lehet hogy csak egy kis akaraterõre lenne szükségem hogy elmenjek konditerembe, de itthon jóval kényelmesebb nekem jelenleg.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Egyszerûen olyan 25 fok körül én már meg vagyok halva, állandóan bágyadt vagyok, étvágyam nincs, aludni pedig naponta 3 órákat alszom, ma is fél6kor aludtam el, mert nem tudok melegben aludni. Így felesleges elmenni edzeni. Inkább kijárok minden nap a tóra és úszok keresztbe pár hosszt, úgyis éreztem már, hogy valamit kezdeni kell magammal mert a sok fekvenyomástól nagyon le volt merevedve a vállam meg a hátam.
apropó, gondolom beszámolok személyi sikeremrõl (legalábbis nekem nagy siker): végre sikerült elérnem a régi formámat, 3 hónap alatt sikerült 10 kilót ledobnom tök kényelmesen, semmi önsanyargatással. mostanában megint elkezdtem gyúrni itthon, edzõterembe nyáron nincs kedvem elmenni, ugyanis már az odafele vezetõ úton elmenne a kedvem a meleg miatt :)
Valamivel ki kellett tölteni eme nívós újság értékes oldalait.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Szériasúly csökkenést nem vettem észre magamon, szerencsére!
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
végén már póló nélkül edzettünk, mert folyt a pólóból a víz :DD
Azért mert valaki elkezdett sportolni még had ne legyen már példakép! Majd ha emberileg is olyan akkor esetleg felnézek rá! Amúgy nem érdekel csináljon amit akar nem az én dolgom és nem fáj csak ne próbáld már letolni a torkomon hogy nekem ilyennek kellene lennem meg vegyünk példát róla!
Ez amúgy se arról szól hogy ki mennyit bír felemelni.. most mert én relatíve szerencsésebb vagyok és nagy már nézzem le a 160 centis 2x évest mert nem bír annyit megemelni mint a "celeb" vagy én?
Nekem egyedül azokkal van bajom akiknek büdös a munka és 2 hét után már azon gondolkoznak hogy még is milyen koxot válasszanak maguknak.
Uff én ilyen barátságban leszek az edzõteremmel köszönöm kérdésed!
F
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
az ott 2x30 körül lehet(4x5+2x2,5+2x1,5+rúd), azzal megállni sem könnyû már, nem hogy bicepszbõl felemelni. mondjuk neki is hajlik a csuklója rendesen.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
még én se, úgyhogy abszolút szép, hogy idáig elvitte, nyilván évek óta csinálhatja...emlékszem a Pongóra, õ már a BB idején is hiperaktív volt simán elképzelem róla, hogy 100 órán keresztül gyúr:D
"100 órán keresztül gyúrok folyamatosan"
Ezt meg képzelem milyen lehet :D
Amúgy is csak arról szól az egész hogy ismét valaki a rivaldafénybe kerüljön valaki akire a kutya nem kíváncsi.
F
<#worship>#worship><#worship>#worship><#eljen>#eljen>
példát vehetne pár ember