Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

poruljartal
szó se róla szép dolog, hogy segít, addig a pontig amikor meg már kicsesz azokkal, akik érdeklõdnek olvasnának, mint én is, és kénytelen vagyok belefutni, keresgélni a sok felesleges öntömjéntõl, elpazarolni az idõm sokszorosát amit erre szánnék. Kap promo cuccokat, de ezen felül nem érdekel miért csinálja, csak zavar, hogy aki vele reklámoz, hogy engedheti ezt meg magának, hogy teleszarja az oldalát viccekkel. Plusz ráerõsít a buta gyúrós sztereotípiájára, az agresszív, keménykedõére. Van aki észreveszi ezt, van aki benne van, van aki benne van és tetszik is neki...

SeanJRRussel
Ebben van valami elég tuskó egy pali btw a videóiról is lerí mikor beszél h elég alacsony IQ jú vki.Õ a fasza gyerek õ mindig megmondja a tutit stb stb holott semmit nem mutatott fel csak agyal...Edzõválaszolba is néemlyik ember nem túl nagy hülyeséget kérdez és bunkón válaszol.Ha nem bírja rendesen csinálni akkor ne csinálja ilyen egyszerû.Az agyon reklámozott Scitec-jüktõl meg már rosszul vagyok...

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

poruljartal
lehet magának írja ezeket, hogy jófejkedhessen.

poruljartal
Azért válaszol rá mert képtelen nem válaszolni rá. Annyira buta és magatehetetlen, hogy nem képes a tesztoszterontól ésszerûen gondolkodni és inkább a hasznos dolgokra válaszolni csak. Ezért nem olvasom már, mert engem ez kurvára nem szórakoztat, hogy az egóját fényezze magának, és keresgéljek 10 nyomor közt egy értelmes kérdezzfeleleket.
akárki akármit mond, ez a rovat ilyen jellegû fejlõdése csak a hozzá hasonló buziknak tetszik, de azok meg nagyon verik a nyálukat és felnéznek rá, hiszen példaképre vágynak. A másik részének aki ilyen alekoszt élteti.

Tyler1
poén volt az elsõ pár alkalommal, de ezek a "teszkós újságból ha kivágom a csirkemellet, és megeszem, az is táplálékbevitel?" szintû kérdések(egyértelmûen csak provokációból) inkább szánalmasak.
persze lehet nekem nem elég fejlett a humorérzékem, mert inkább tartom idegesítõnek, mint szórakoztatónak<#zavart1>

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Vaxi
többször leírta már, hogy azért válaszol az ilyenekre, hogy szórakozzunk rajta. az edzõválaszol szórakoztató rovat is
én ezen a kérdésen / válaszon hangosan felröhögtem. 😊

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Tyler1
ez az ember nem fogja fel, hogy szándékosan húzzák a gyökérségekkel?

Vaxi
Kedves bunny! vettem baba márkájú tusfûrdõt, és az van ráirva, hogy gyöngy proteinnel megerõsitve!! Ha edzés után közvetlenül megfürdök vele akkor felszivódik a belöle a fehérje? Ha igen, érdemes e többszõr fürdeni vele, esetleg bele számolni a napi fehérje szükségletbe? Köszi
Adele

nyomd a seggedbe az egész tubussal, akkor felszívódik. nyomjál anyádba is!

Tyler1
basszus emberek, nem is tudtam, hogy Serge Nubret áprilisban elhunyt :S

R.I.P.

0Fritz0
Csak elbasztam, ímhol a az igaz parancsolat.

Lényegében: fehérje minden mennyiségben.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

0Fritz0
Hát, a fontossági sorrend attól függ, hogy most éppen mivel szeretnéd sanyargatni a tested.
Tömeg minden mennyiségben? Sovány izomzat? Fogyás? Esetleg a Denveri Musztángok bajnokcsapata? 😊

Egyébként gúgli kidobta. <#smile>

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

sapkafej
nem ismerem azt az érzést
csak éhes meg álmos tudok lenni
😛

György

Sickness
ideges vagy te dög? <#hehe>

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

sapkafej
igazad van, te dög! megadtad, ami járt a hülye pofámnak. ez aztán a jó nap, mi?

György

Sickness
te a saját hülyeségeddel szembesítetted.

DarkHorSe
Hello, bodybuilder.hu regebben olvastam egy cikket a kiegeszitokrol. Hogy melyik a legfontosabb stb, sorba voltak szedve, fontossagi sorrenben. Valaki be tudna linkelni? most nem talalom

Swedish people are albino monkeys&#65279;

sapkafej
ha nem érdekel, amikor szembesítenek azzal, hogy hülyeséget csinálsz, akkor minek kérdezel?

György

aki valamit máshogy csinál mint ti, az már tuti hogy szar ember, ne is válaszoljunk neki értelmesen

és nem az a méregtelenités hogy kifosom a belem és örülök hogy fogytam, nem fogyni akarok

sapkafej
ja, vagy 15-öt

György

tigeroo
ja, vagy egy hét alatt fogy 10 kilót (igaz az mind víz és a kiszáradás szélére kerül), konkrétan ez a kedvencem ismerõs körben
Vaxi
fosáshoz a szilvalevet javasolnám romlott tejjel és csukamájolajjal

sapkafej
az a méregtelenítés hogy kifosod a beled is és örülsz h mennyit fogytál?

György

Tyler1
1 db súlyzóval nem lehet edzeni, max bohóckodni.

😄

Intel Core 2 Extreme QX9775, ASUS Maximus Extreme, Kingston 8GB DDR3, Ati Radeon HD 5870, 8TB WD HDD, Sound Blaster X-Fi Elite Pro, Chieftec 1200W, Samsung 63\" Full HD Plazma

Sickness
klinikailag tesztelt!

Sickness
csak vigyázz el ne dõlj.

de az ugyanolyan hatékony?

Intel Core 2 Extreme QX9775, ASUS Maximus Extreme, Kingston 8GB DDR3, Ati Radeon HD 5870, 8TB WD HDD, Sound Blaster X-Fi Elite Pro, Chieftec 1200W, Samsung 63\" Full HD Plazma

Ugyan úgy, csak felváltva...

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

1 db 10 kg-os kézisúlyzóval hogyan tudok vállra edzeni? Mert vállra általában 2-vel szokták csinálni..
kösz a választ elõre

csak a méregtelenitõ részt akarom megcsinálni, utána meg mozogni de nem konditeremben, hanem csak mert kell. nem akarok testépiteni, de ez egészségesnek tûnt

Felejtsd el. Fent alapismereteket elolvas, megért, felhasznál.Többet ér mint az összes ilyen gagyi magazinos idióta diéta meg edzésterv.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

FHM-ben volt egy edzésterv, ami ezzel kezdõdik. ha esetleg vettétek anno, 2009. febr-márc.
ha valakinek megvan, örülnék ha megnézné és véleményt mondana

SeanJRRussel
ehez az étrendhez jobban passzol a tojás sem mint a por.

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

hát olyasmi 😄

Vaxi
hol a hús?

ez lényegébe egy fosató kúra 😄 😄 jobban járnál egy tisasenel 😄
oliwwer
Akkor ez most milyen kúra? vagy mit érsz el ezzel? Mert szerintem én ezt az adagot be tudnám tolni egy kajálásra 😄
az egy dolog hogy nem értek hozzá, de tulságosan hülyének néztek. tudom hogy ugyanaz a kettõ, de nem tudtam hogy a porba, amit boltban lehet megvenni van e esetleg más is, vagy a tojásfehérjében van e más, amit nem kéne.
szimplán ezért kérdeztem

amugy igy néz ki:
reggel: zeller-alma-gyömbér-spenót, aztán utána mandula
ebéd: gabonapehyel-köles-kinva
vacsora: saláta
3 napos

SeanJRRussel
Srác a protein=fehérje csak manapság kúrva trendi mindent angolosan mondani meg majmolni a hülye Bunny-t a builderrõl.Az angol PROTEIN (prótin) szót magyarosítottuk és így lett belõle a protein.Ez csak azért jó mert szegény hozzá nem írtõk mint te is keverik a szezont a fazonnal de nincs ezzel semmi gáz mert hát kúrva kúl ha proteinezünk.

Ám ha vmi léböjt kúrát csinálszu akkor annak épp az a lényege hogy ne egyél.Ha vmi más, akkor tojással nyugodtan beviheted a PROTEINT.

sapkafej
protein helyett kurva jó a tojásfehérje! 😄 olyan jól helyettesíti, hallod.
én úgy hallottam a fehérje is kurva jól helyettesíti a proteint, néha én is azt nyomok helyette ám

komolyra véve: az utolsó kérdésedre igen a válasz

György

Különc
Vagy irigy, ki tudja?

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

te meg tiszta buzcsisan beszélsz ...koxolt? lehet 😄 próbáld ki hogy te is így nézel e ki majd vele ... 😄
üdv
egy tisztitókúrát csinálnék mielõtt elkezdek mozogni, és van benne olyan, hogy 2 kanál proteinport kell vizbe keverni és meginni napi kétszet.
a probléma az, hogy most nem tudok szerezni ilyet, max holnap este, viszont ezt el kell kezdenem holnap. mivel tudom helyettesiteni a proteint? mondjuk tojásfehérjével? 2 kanál protein helyett mondjuk 3-4 tojásfehérjét rányomok a serpenyõre és leküldöm, az jó lehet?
ha pedig vennék holnap proteint, akkor milyet kéne? Csak egészen minimális mennyiségre van szükségem, lehet hogy nem is kéne vennem, hanem tojásozni ehelyett?

bakkerman
full sterko tiszta lufi a csávó

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

tviktor91
Fék szagot érzek.

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

Én is így vagyok:S
2 hete nem voltam edzeni, mert reggel tudok csak járni... éjjel viszont egyszerûen nem tudok aludni a meleg miatt, kialvatlanul meg nincs értelme edzeni😄
Nah majd jövõ héttõl!

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Különc
Direkt hagyta így a fényképet, vagy nem tudta hogy kell elforgatni?

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Sickness
aztán mobillal bicepszezés 3xamennyi hely van a telón.

Tyler1
alapoknál kell kezdeni->hajvasaló állva 3x12

Sickness