33479
-
#25218 Életkor: 18-25 között --> ha a hőség miatt van, az sem normális, szóval mindenképpen orvos. -
#25217 Nem hiszem,vagyis remelem nem olyan komoly...Nem lehet,hogy csak a meleg miatt van? -
#25216 A véleményünk az, hogy menj el orvoshoz ha ezt érzed. -
#25215 Ahoj!
Mit lehet tenni ha ugy erzem,h nem birja a szivem a gyurast?
Kihagytam 1.5 honapot es miota visszajottem nem megy ugy ahogy kene...mikor emelem a sulyt ugy erzem,hogy nem is az izmom erolkodik hanem a szivem.
Arra gondoltam,hogy futok kicsit futopadon,hatha az kicsit megerositi a szivem es jobban fogom birni.Mi a velemenyetek?
Am nem vok kover 73kg/178cm -
#25214 scitec tesztre gondoltam -
#25213 jah egyet értek. én még mellkasomat borotválom, mert izzadós vagyok és volt vele gondom már :D -
#25212 Kik? -
#25211 a lábat mi a pöcsért nem fotózzák teljes egészében?a vádli nem izom vagy mi?combok is alig látszódnak... -
#25210 én is pont így vagyok vele :D
kit?mikor?hol?merre?meddig? -
#25209 Max hónalj meg farok, mivel nem versenyzek és nem fotóznak illetve fontos megemlíteni, hogy leszarom -
#25208 srácok!borotválkozásról mi a vélemény?mi az a szint amikor már "illendő" egy "gyúrósnak" borotválkozni? -
center86 #25207 Linket pls. Nem találom sehol! -
#25206 Szép munka! -
#25205 és még a gyermeki magvakat tartalmazó folyadék íze is garantáltan jobb lesz tőle !! orvosilag bizonyított -
easton #25204 Nekem van egy jol bevalt modszerem az izomlaz legyuresere, megpedig az ananasz. No es itt nem a bolti konzervre gondolok. Csodat kepes tenni es melle egy "kis" C vitamin. Tutira bevalik! -
#25203 egy testépítő sem normális, az az izé meg főleg nem :D -
Freeeee #25202 Tudom,de normális?:)) Persze nem,de az emberi ostobaság iszonyat formákat képes ölteni. -
#25201 synthol -
Freeeee #25200 Ez beszarás:) koksz -
#25199 manapság nem divat a csuklya?senkinek nincs csuklyája. -
#25198 szerintem elég jó fizikum ez :D
de hajrá, bassz oda :) -
#25197 remélem ez a kör még jobb lesz,megpróbálok mindent beleadni,sajna én egyáltalán nem rendelkezem csodagenetikával és erre még rájön az is hogy 190 centi vagyok,irtó nehéz így izmot épiteni -
#25196 +1 -
KaBuTo666 #25195 :DDDD -
#25194 nagyon szép eredmény az! -
#25193 besírsz :D -
#25192 tipp diétázóknak.ha teszel egy kis fahéjat a kajádba, akkor az ad neki egy kis édeskés ízt.ezt most fedeztem fel.ráadásul fasza antioxidáns is. -
#25191 Azok akik minden áron képet akarnak rólam a tesztből most megnézhetik,csütörtöki napon L.Dávid illetőt kell keresni.Igen tudom,szerintem se fejlődtem lófaszt se,kicsit csalódott vagyok :( -
#25190 Engem az első vádlizás ütött ki 3 napra:) másnap az ágyból nem bírtam kikelni, mert nem tartott meg a lábam:D -
#25189 Akkor ez természetes, hamar visszaszoksz úgyis. Én mikor először voltam teremben kb 3-4 napig nem bírtam kinyújtani a karomat, "kellemes" érzés volt. -
upet #25188 Hosszú kihagyás utáni első edzés okozta. Az izomláz nem zavart soha, most viszont szinte mozgássérült vagyok.
#25185 -
#25187 lehet a cikk írója simán lekaratézna -
#25186 hát szvsz a tömegnövelő egy kaka.az első pár hónapban nyomattam a jumbo-t, de azon kívül hogy rámjött vagy 5 kiló zsír, nem történt semmi.arra jöttem rá (ismét) hogy nekem káros a szénhidrát.hiába eszek, nem nő az erőm és csak zsírosodok.bőven elég a reggeli zabpehely meg az edzés utáni kihagyhatatlan turbórudi :) ebben csak az a vicc, (lehet hogy írtam már akkor bocsi) hogy amíg dohányoztam, piáztam és nem edzettem, addig táblaszámra ehettem a csokit, pörköltet, bármi sz*rt, és zsírmentes maradtam úgy hogy közben egy-egy ember megkérdezte hogy "mivan gyúrsz?" én meg néztem bambán hogy dehogy gyúrok.néha elgondolkodok azon hogy ha majd abba kell hagynom, akkor lehetek e még olyan mint a kondizás előtt.jól néztem ki akkor is, csak nem voltak ilyen nagy izmaim.
legközelebb egy kis kardiót/aerob-ot iktass be ha van rá időd.sokat segít, hogy ne legyen izomláz. -
#25185 jégzselé szokott enyhíteni rajta -
#25184 Olvass vissza és világosodj meg :DD -
upet #25183 Köszi (már iszom is:), valami krém esetleg? -
KaBuTo666 #25182 Az ilyen embert jól, rendesen, olyan testépítősen tarkón basznám és megkérdezném hogy miért vagy ennyire hülye? -
#25181 c-vitamin -
#25180 Sok sikert hozzá!
Én be voltam parázva rendesen, hogy abbahagyom a tömegnövelőt, visszaesek, stb. de eddig semmi, sőt még jött is valamennyi azóta. Kajálni kell keményen és kész, nincs más választás. -
upet #25179 Hi!
Durva izomláz ellen ajánljatok valamit gyorsan. Nem vagyok totál laikus, de ilyet még nem tapasztaltam. Három napja tart, még a reggeli mosdáshoz is igazi kihívás az arcomhoz emelni a kezem. :(