Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
akárki akármit mond, ez a rovat ilyen jellegû fejlõdése csak a hozzá hasonló buziknak tetszik, de azok meg nagyon verik a nyálukat és felnéznek rá, hiszen példaképre vágynak. A másik részének aki ilyen alekoszt élteti.
persze lehet nekem nem elég fejlett a humorérzékem, mert inkább tartom idegesítõnek, mint szórakoztatónak<#zavart1>#zavart1>
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
én ezen a kérdésen / válaszon hangosan felröhögtem. 😊
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Adele
nyomd a seggedbe az egész tubussal, akkor felszívódik. nyomjál anyádba is!
R.I.P.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Tömeg minden mennyiségben? Sovány izomzat? Fogyás? Esetleg a Denveri Musztángok bajnokcsapata? 😊
Egyébként gúgli kidobta. <#smile>#smile>
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Swedish people are albino monkeys
György
és nem az a méregtelenités hogy kifosom a belem és örülök hogy fogytam, nem fogyni akarok
Intel Core 2 Extreme QX9775, ASUS Maximus Extreme, Kingston 8GB DDR3, Ati Radeon HD 5870, 8TB WD HDD, Sound Blaster X-Fi Elite Pro, Chieftec 1200W, Samsung 63\" Full HD Plazma
Intel Core 2 Extreme QX9775, ASUS Maximus Extreme, Kingston 8GB DDR3, Ati Radeon HD 5870, 8TB WD HDD, Sound Blaster X-Fi Elite Pro, Chieftec 1200W, Samsung 63\" Full HD Plazma
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
kösz a választ elõre
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
ha valakinek megvan, örülnék ha megnézné és véleményt mondana
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
szimplán ezért kérdeztem
amugy igy néz ki:
reggel: zeller-alma-gyömbér-spenót, aztán utána mandula
ebéd: gabonapehyel-köles-kinva
vacsora: saláta
3 napos
Ám ha vmi léböjt kúrát csinálszu akkor annak épp az a lényege hogy ne egyél.Ha vmi más, akkor tojással nyugodtan beviheted a PROTEINT.
én úgy hallottam a fehérje is kurva jól helyettesíti a proteint, néha én is azt nyomok helyette ám
komolyra véve: az utolsó kérdésedre igen a válasz
György
egy tisztitókúrát csinálnék mielõtt elkezdek mozogni, és van benne olyan, hogy 2 kanál proteinport kell vizbe keverni és meginni napi kétszet.
a probléma az, hogy most nem tudok szerezni ilyet, max holnap este, viszont ezt el kell kezdenem holnap. mivel tudom helyettesiteni a proteint? mondjuk tojásfehérjével? 2 kanál protein helyett mondjuk 3-4 tojásfehérjét rányomok a serpenyõre és leküldöm, az jó lehet?
ha pedig vennék holnap proteint, akkor milyet kéne? Csak egészen minimális mennyiségre van szükségem, lehet hogy nem is kéne vennem, hanem tojásozni ehelyett?
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
2 hete nem voltam edzeni, mert reggel tudok csak járni... éjjel viszont egyszerûen nem tudok aludni a meleg miatt, kialvatlanul meg nincs értelme edzeni😄
Nah majd jövõ héttõl!
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!