Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem a lényeg, hanem a fontos!
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
reklamnak nem hinnem hogy az minosul, ahol nincs mogottes anyagi erdek. egy tanulo baszdmeg, tudod, iskola, vannak ott ugynevezett hallgatok, kerdoivek, meg kutatasok.
bar nem lepodom meg, eddig se voltunk egy platformon, ami gondolom hozzam hasonloan teged se hat meg. eleg nagy a bolygo meg a forum is ehhez.
MJ rulz Pink Team The Only One
Légyszi légyszi!😊 A kettlebellesek most sokkal többen vannak a mintámban úgyhogy kellene még jó pár testépítő srác!
http://goo.gl/forms/RHKl4yo2eX
10 napja buktam bicajjal, a kormány annak rendje s módja szerint hasba is vert... Az eredmény egy tenyérnyi feketés lilás folt, teniszlabdányi duzzanat + 2 nap a balesetin megfigyelésen 😊
Most ott tartok, hogy a zúzódás színei lassan elmúlnak, viszont a duzzanat, ami kb a 3. napra fele akkorára csökkent, most bekeményedve továbbra is jelen van, kellemes látványt kölcsönözve a hasamnak.
A kórházba semmit nem mondtak, hogy mikor múlik el, vagy kell e kezelni valamivel a gyorsabb felszívódás érdekébe.
Van valakinek tapasztalata ilyen téren, hogy egy ilyen sérülésnek mennyi idő kell?
Edzésben nem akadályoz, hasazni is simán tudok, csak szarul néz ki és pont a nadrág derekánál van, így zavaró egy kissé..
Az egykezes súlyokkal végzett gyakorlat elég jól bejött és remélem ha ésszel folytatom, akkor megmarad ez a tendencia. A vállgépes edzéshez képest itt rögtön lehet korrigálni a mozdulatot és apró mozdításokkal el lehetett vinni a súlyt a fájdalmas pályáról. szóval fasza 😊
Utoljára szerkesztette: shaba23, 2015.04.21. 11:36:51
Swedish people are albino monkeys
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
2. utolsó étkezéshez kérdés, hogy tömegelsz vagy diétázol, netán szintentartasz? mert tömegelésnél oké a zab, a többinél én már csak csirke+zöldség kombót nyomnék, vagy sima fehérje szénhidrát nélkül.
A többi ránézésre szerintem jó 😊
Reggel 5.30: gyorsan felszívódó fehérje+őrölt zab+kevés fitvital szőlőcukor 10 féle hozzáadott vitaminnal +1000mg C vitamin és peak multi vitamin
~7.00 csirkerizs vagy cottage (ezt megeszem tésztával és rizzsel is már), vagy ha itthon vagyok, akkor általában valami tojásos cucc csirkemell sonka teljes kiőrlésű kenyér
~11.00 melós menza, rizs/brokkolis rizs + grillezett csirke vagy valami hasonló, itt néha becsúszik a rántott csirke, mert nem bírom megállni
14.00 csirkerizs (ez ugye nem feltétlenül szó szerint, de hasonló, kiszámolható, itthon egyszerűen gyorsan elkészíthető kaja kaja) itt valamikor jön majd a BCAA mert 15.00 körül indulok haza bicajjal, 18-20km
16.10-től edzés
17.20 fehérje+vitalfit szőlőcukor +vitaminok
18.00 csirkerizs
21.00 fehérje+zab
ez így most jónak tűnik, a mennyiségek beállítása folyamatban, mert könnyen hízok, szóval játszom a CH-val.
Utoljára szerkesztette: shaba23, 2015.04.19. 13:05:31
A korábbi kérdésedre reagálva pedig, BCAA és Glutamin kifejezetten ajánlott, ha belefér anyagilag. Nyilván mozgás/edzés előtt a legoptimálisabb, de tulajdonképpen a nap bármely időszakában használhatod, segíteni fog, nem tudsz vele mellélőni.
És még egy kérdés: csak gyorsan felszívódó fehérjém van itthon és nem áll szándékomban másikat venni. Ha tejjel keverem, az jó lehet? Vagy hülyeséget kérdezek?😊
Utoljára szerkesztette: shaba23, 2015.04.18. 16:01:34
Eddig nem éltem vele, de most gondoltam bepróbálkozom valamivel😊 A BCAA 3D-t néztem, esetleg ezzel van tapasztalat?
A Flex egy komplett izületvédő formula, a Pack pedig fullos vitamincsomag. Mindkettő kiváló termék. És személy szerint én is szedtem nem egy dobozzal ( jelenleg is használok ) és tényleg hasznos. 😊
Izületerősitőt mindenképp szedj folyamatosan, tudom nem kis tétel ( térdemmel vagyok hadilábon,tudom.) de szükséges, + ba még mellé vagy egy doboz arthro után egy doboz glüközamin.
És persze, Jobbulást! 😊
már nem fáj
Ez ugyebár ha az ember mozgásszegény életmódot folytatott élete nagy részében, vagy ha mozgott is akkor az a vállat különösebben nem terhelte/edzette (pl bicajozás). Így a vállak izomzata valószínűleg "eltorzulhatott annyira, hogy a csontok/porcok ha kismértékben is, de kimozdulnak a helyükről, és ha visszaugrik, ropog. Namost a kérdésem az, hogy ez a váll edzésével korrigálható? és ha igen, akkor mi lenne rá a megfelelő mozgás? Nyilván nem a gyúrás, hiszen mint régebben is írtam, a bal vállam annyira kész, hogy a jobbhoz képest jó ha 1/4 annyit tudok pl fej fölé nyomni egyenes háttal (ezért nyomok kb 75 fokban, mert így bár kevésbé effektív a gyakorlat, de a kissebb terhelés miatt nem fáj a vállam) Esetleg az úszás? Az szívás lenne, mert utálok úszni😊
Túl vagyok 1 doboz arthro guardon, eddig javulás nem tapasztaltam, de ez nyilván nem egyalkalmas kúra.
Valami javaslat/tapasztalat?
Nyerj hetente 2 db páros belépőjegyet és musclesport ajándék csomagot az eisberg - FitBalance Aréna rendezvényre.
2015 04.26. Papp László Budapest Sportaréna
1.Kedvelj minket!
Musclesport
2.Likeold a képet!
3.Kommenteld : musclesport/fitbalance
4.Oszd meg a postot!
Jó játékot.
Nagy extrát nem érzékeltem tőle, de az biztos, hogy pozitiv hatása van, látszódik ( nálam ) az eredmény.
Nagyon sokan elhanyagolják a glutamin fogyasztást, holott az az igazán épitő elem az egész sportban. A glutamin hozza igazán az elvárásokat izomépités terén, ha az étkezés és a fehérje bevitel is oké.
Egy a lényeg, toljatok glutamiiiiint!! 😊)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Olvasd ezt el: link
Mivel alapjáraton vékony testalkatú vagyok, és kb bármennyi szart összeehetek (most nem eszek), nem zsírosodok, viszont az utóbbi időben a hasam folyamatosan "kitágul". Nem tudom mi a hivatalos megnevezés. "Hordóhas"? Reggelente mikor felkelek, akkor gyakorlatilag lapos, de már az első étkezés után megnő, kitágul. Megpróbáltam utánaolvasni, de csak pár morzsát sikerült összeszednem, aminek a hitelességében nem vagyok biztos. Egyesek szerint orvoshoz kellene fordulni, mások szerint derékra kellene gyakorlatokat csinálni.
Valaki esetleg tud valami használhatót mondani? Saját tapasztalat vagy bármi...
Köszönöm!
cesc fábregas
https://vine.co/v/O3ZHQEx1whF