Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De amúgy ez tipikusan az a fajta köcsög, aki akkor is csak egy toprongy lenne, ha igaza lenne, mert egy hiteltelen szar. Nemcsak a fizikuma miatt, de azért is, mert nem vállalja fel magát, nincs egy név a sok duma mögött.
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Jó, én tényleg csak megkérdeztem amúgy, mert nem értettem, hogy lehet elvérezni egy cikk 3. sorában 😄
Swedish people are albino monkeys
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
A másik meg az, hogy az emberek 99.999999%-a nem tud olyan formát összehozni 1 év alatt (inkább 5 alatt sem), mint a képen, és az sem úgy megy, hogy beszúrta magát, aztán elkezdte olvasni a Háború és Békét egy kis Nutellás kolbász társaságában. Amúgy meg kit érdekel egy Fedorov?
BTW ez a Train with Brain eleve egy idióta számomra, ha azt feltételezi, hogy a koxolás miatt istenítem bármelyik testépítőt, és nem a hozzáállása, az alázat, vagy bármi más miatt.
Viszont egyáltalán nem értem ezeket a motivációs képeket.Vagy viccnek szánják?

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2015.05.09. 22:15:11
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2015.05.07. 20:57:31
Megnyitottunk Szabadszálláson, Spartacuskondi. Sok szeretettel várunk mindenkit.
spartacuskondi.uw.hu
www.facebook.com/spartacuskondi
Nem a lényeg, hanem a fontos!

Amúgy az gyomrom nagyon szélsőségesen reagált a zabra (nem sima gázosodás volt, hanem konkrét rosszullétek is), de nem adtam fel, és diéta alatt elkezdtem enni a zabos rántott húst (az valahogy lement), most pedig egy félig-meddig speciális zabkása (semmi extrémre nem kell gondolni) a reggelim minden nap, mégsem unom, és egy kicsit sem bántja a gyomromat, sőt, talán még jobbnak is érzem, mint előtte.
Leírom, hátha érdekel valakit:
Annyi a "trükk", hogy két részletben készül el a zabkása: adott egyszer egy kis tej (1.5-2 dl között), ezt feldobjátok közepes lángra, mehet egyből bele a ~75g zabpehely (értelemszerűen lehet más mennyiséggel is készíteni, akkor arányosan változik minden), ezt kell kevergetni 2-3 percig, hogy ne égjen le, de jól megszívja magát tejjel. Közben shakerbe egy adag fehérje (én vastagon mérem, tehát 40g körül minimum), nagyon kevés vízzel, kb. másfél dl, és ezt kell adagolni a zabkásához, közben kevergetni. Lesz egy valamennyire hígnak tűnő állaga, de hamar megszilárdul, faszán ehető lesz.
Mennyiségekre rá kell érezni, de így, vegyesen csinálva nagyon finom, krémes állaga lesz, egy jó protein mellett (nálam most az étcsokis BioTech a nyerő) megunhatatlan reggeli, plusz kurva jól fel is tölt és könnyen emészthető, tehát edzés előtt is tökéletes.
A nagy "summer sale" akcióról beszélek, hogy semmi értelmes dologra nem vonatkozik.
Persze vehetsz paput nagy kedvezménnyel, de attól nem nő meg a karod.
itt ossze vannak foglalva minden honapban a gyengebbek kedveert
Az ízesítetlen whey impactre pl semmi nem jár...
Napkozben meg fel kilo hus,(akarmilyen) kb 200-250 gramm rizs+ valami random zoldseg, este meg amihez eppen kedven van.
Husokat meg csak befuszerezem, aztan sutozacskoban megsutom, egyaltalan nem erdekel az ize vagy ilyesmi. A foton levo kajakrol csak almodni merek 😄
Hétfő - Chilis bab csirkemellel
Kedd - Joghurtos-csirkés lencsesaláta rizzsel
Szerda - Túrós-hagymás csirke rizzsel
Csütörtök - sima egyszerű chilis csirke borsós rizzsel
Fotó
Reggelire túró natúr joghurt, vagy főtt tojás megy. Zabot nem komálom mostanában, de majd Riddick receptjét kipróbálom, csak nem merek kérdezni tőle. <#beka2>#beka2>
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2015.04.28. 22:09:37
Egyébként én diétán kívül is alacsony ch-n vagyok, mert elég könnyen hízok tőle, így a teljes napi ch-mat zabpehelyből viszem be, és zsírokkal egészítem ki az étrendet, hogy meglegyen a szükséges kalória.
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2015.04.28. 21:31:40
Annyi az egész, hogy a - fűszerezett, de én csak sózom kicsit - csirkemell szeleteket meg kell forgatni tojásban (liszt kimarad, nem kell, teljes kiőrlésű sem!), majd ezt követően apró szemű zabban. Igen, zab. Ennyi. Serpenyőbe valamennyi kókuszolaj (nem kell sok, filmszerű réteget képezzen rajta nagyjából), vagy kikenni a tepsit vele, és közepesnél kisebb lángon sütni, kb. kétszer (meg kell fordítani nyilván) 7-8 percet. Kurva jó ropogós, pillanatok alatt kész van, én most Lidl-ben kapható Pesto-val eszem, meg nyilván valami zöldséget dobok mellé, köret nem is kell!

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Elég kellemes! x)
Amúgy ennek a cikknek mi értelme van? A testépítésről írt, aztán beszélt egy 140 kilós tetovált szoláriumos emberről, aki nem tudott guggolni 100 kilóval. De egy gyors kérdés: ha a cikk írója is ott edz, meg ez a 140 kilós is, akkor mi különbözteti meg a testépítőt, a nem testépítőtől? Vagy ezt ő dönti el? Mert nálam nem az határoz meg valakit, hogy hány kg. Szóval gyanítom itt fogalmi zavarok is vannak. Meg a kommentek is... Nem tudnak a testépítők húzódzkodni. Az egyik alap gyakorlat emberek.
Számomra ezzel a cikkel is csak az bizonyosodott, hogy az emberek annyira sötétek ehhez a sporthoz, hogy az félelmetes. Nem attól testépítő valaki, mert lejár edzeni a terembe... Áhh, minek is magyarázok.
Kicsit más: marha jó idő lett, bringát ugyan eddig is használtam, de hosszabb túrára csak most hétvégén mentem. 190 km ment bele a két nap alatt. Ti milyen kiegészítő sportot űztök még az edzés mellé?
Az egyik vizsgafeladat:
Sok sikert minden lelkes "fegyencnek".
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
ezentul mindenki tolja ezt, jovo heten meg mehetunk a jatszoterre huzockodni <#eljen>#eljen>