Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Riddick21
Valahogy bekerültem a facebook csoportjába (nem tudom, mintha régen tag lettem volna, de kiléptem a faszba és automatikusan visszakerülnék, van ilyen?) és ott már párszor elküldtem a kurva anyjába, csak most valamiért nem állt össze, hogy ez az a buzi. Lábnap volt, kurva fáradt vagyok, talán azért 😊
De amúgy ez tipikusan az a fajta köcsög, aki akkor is csak egy toprongy lenne, ha igaza lenne, mert egy hiteltelen szar. Nemcsak a fizikuma miatt, de azért is, mert nem vállalja fel magát, nincs egy név a sok duma mögött.

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Roger6
Engem eleve zavar az, hogy úgy próbálja beállítani a szaros cikkjeit, mintha tudná, hogy én személyesen mit gondolok. Vagy ha nem, rád akarja tukmálni az ő fos nézeteit, hogy te gondold azt, amit ő akar, hogy te hogy gondold, aztán a cikk végén meg jön a megmondás, hogy hát az nem úgy van (miután ráderőltett egy amúgy általad addig nem vallott nézetet, vagy véleményt). Agyfasz ez az ember, 2-3 cikkjét olvastam, örök életre elég volt. Kár, hogy a szólásszabadság miatt idióták is írhatnak akármiről, akárkiről, akármit. Ez hiba.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Riddick21
Jaaa, megvan, ez az a buzi, aki osztotta az észt Bunnynak meg Kathi Bélának, Molnár Petinek, stb, ugye?
Jó, én tényleg csak megkérdeztem amúgy, mert nem értettem, hogy lehet elvérezni egy cikk 3. sorában 😄

DarkHorSe
Az hogy ez a csavo egy kibaszott nyomorek, aki kurva okosnak gondolja magat ilyen teren azt ugy nez ki mint egy atlagos komuves

Swedish people are albino monkeys

Riddick21
Mi a baj a cikkel? Vagy amit sikerült elolvasnod belőle?

Roger6
Nem értem miért kattintottam rá a linkre, de az első pár sor elolvasása után egyből be is zártam.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Prince of Máté

Roger6
Mondjuk az kox nélkül is megvan. Ha megfázol, egy hétig nyomatod az ágyad lázasan, átlagban 2-4 kiló olyan simán lecsippan rólad tömegelés alatt, mint a szél. Étvágy ugyebár nincs lázasan, torokfájásnál meg még ha lenne is, akkor sem tudnál enni. Ez teljesen logikus. Nem értem mi a gondod egy teljesen törvényszerű dologgal. Nem eszel, nem tudsz eleget inni = súlyt vesztesz.

A másik meg az, hogy az emberek 99.999999%-a nem tud olyan formát összehozni 1 év alatt (inkább 5 alatt sem), mint a képen, és az sem úgy megy, hogy beszúrta magát, aztán elkezdte olvasni a Háború és Békét egy kis Nutellás kolbász társaságában. Amúgy meg kit érdekel egy Fedorov?

BTW ez a Train with Brain eleve egy idióta számomra, ha azt feltételezi, hogy a koxolás miatt istenítem bármelyik testépítőt, és nem a hozzáállása, az alázat, vagy bármi más miatt.

Teljesen egyetértek <#eljen>

Viszont egyáltalán nem értem ezeket a motivációs képeket.Vagy viccnek szánják?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

adam46
Szánalmas és sajnos a mai testépítésre is elmondható, meg a sok buzi gyerekre, aki még nulla percet edzett, de kokszal kezd hozzá. Semmi kitartás, csak jöjjön gyorsan az eredmény... Aztán meg az hallgatom, hogy fú, tesó 1 hétig nem voltam most, meg voltam fázva, erre lement rólam 6 kiló, fú geci...
balintk
Valaki mondja el pls, miért egészséges az ha mesterséges ízesítést alkalmaznak a protein porhoz, és ezt isszák az emberek, ami kb. a colában is benne van? Emellett még ott vannak az emulgálószerek. Tudom, most lesavaztok majd h. troll, mert az jó magyar mentalitás, de én tényleg csak kérdezem, elvégre mindent nem tudhat az ember. Köszönöm.

DarkHorSe
csirkerizs

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2015.05.09. 22:15:11

Roger6
Én úgy vettem, hogy direkt írta, ezzel is utalva, hogy a tanulás nincs az első sorban a fontossági listán 😄
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2015.05.07. 20:57:31

Effe88
more important
no offense😊

Panzermeyer
Az első nagyon ötletes! <#vigyor>

mov ah,4ch int 21h end

DarkHorSe
gyoker

Sziasztok,
Megnyitottunk Szabadszálláson, Spartacuskondi. Sok szeretettel várunk mindenkit.
spartacuskondi.uw.hu
www.facebook.com/spartacuskondi

Darth Sith
"education is important, but big biceps are importanter" <#alien>

Nem a lényeg, hanem a fontos!

Roger6
<#hehe> <#nezze>

Riddick21
Csak bátran 😄
Amúgy az gyomrom nagyon szélsőségesen reagált a zabra (nem sima gázosodás volt, hanem konkrét rosszullétek is), de nem adtam fel, és diéta alatt elkezdtem enni a zabos rántott húst (az valahogy lement), most pedig egy félig-meddig speciális zabkása (semmi extrémre nem kell gondolni) a reggelim minden nap, mégsem unom, és egy kicsit sem bántja a gyomromat, sőt, talán még jobbnak is érzem, mint előtte.

Leírom, hátha érdekel valakit:
Annyi a "trükk", hogy két részletben készül el a zabkása: adott egyszer egy kis tej (1.5-2 dl között), ezt feldobjátok közepes lángra, mehet egyből bele a ~75g zabpehely (értelemszerűen lehet más mennyiséggel is készíteni, akkor arányosan változik minden), ezt kell kevergetni 2-3 percig, hogy ne égjen le, de jól megszívja magát tejjel. Közben shakerbe egy adag fehérje (én vastagon mérem, tehát 40g körül minimum), nagyon kevés vízzel, kb. másfél dl, és ezt kell adagolni a zabkásához, közben kevergetni. Lesz egy valamennyire hígnak tűnő állaga, de hamar megszilárdul, faszán ehető lesz.
Mennyiségekre rá kell érezni, de így, vegyesen csinálva nagyon finom, krémes állaga lesz, egy jó protein mellett (nálam most az étcsokis BioTech a nyerő) megunhatatlan reggeli, plusz kurva jól fel is tölt és könnyen emészthető, tehát edzés előtt is tökéletes.

Roger6
<#idiota><#nezze> Ezt az idióta faszt XDDDDDD

DarkHorSe

😄

DarkHorSe
20-40% akarmire ossze lehet szedni, kb akarmikor, nemtudom mit problemazol

Prince of Máté
Ezt én is ismerem, és most mi van ezzel? 😄
A nagy "summer sale" akcióról beszélek, hogy semmi értelmes dologra nem vonatkozik.
Persze vehetsz paput nagy kedvezménnyel, de attól nem nő meg a karod.

DarkHorSe
http://myproteinkupon.blogspot.hu/

itt ossze vannak foglalva minden honapban a gyengebbek kedveert

Prince of Máté
Hát nem tudom, szép nagy reklámfogás, de eddig semmi hasznosra nem láttam óriási akciót, csak maximum 10%-ot.
Az ízesítetlen whey impactre pl semmi nem jár...

DarkHorSe
Myproteinen megint van 40%os kedvezmeny, meg 10% alapbol 😛 szkajtekk kerlek

shaba23
Én megveszem a csirkét, berakom a hűtőbe, másnap kiveszem a dobozokba pakolt kész kaját és viszem magammal. Jó az asszony a háznál 😄
DarkHorSe
En most ugy nyomom hogy, reggeli 70-100 gramm zabpehely, 1 adag feherje, meg kb 50 gramm csokis myproteines zabpehely
Napkozben meg fel kilo hus,(akarmilyen) kb 200-250 gramm rizs+ valami random zoldseg, este meg amihez eppen kedven van.

Husokat meg csak befuszerezem, aztan sutozacskoban megsutom, egyaltalan nem erdekel az ize vagy ilyesmi. A foton levo kajakrol csak almodni merek 😄

Roger6
Csináltam pár fotót a múltnak a kajákról (a minőségért elnézést, a telefonom ezerkétszáz éves kb)

Hétfő - Chilis bab csirkemellel
Kedd - Joghurtos-csirkés lencsesaláta rizzsel
Szerda - Túrós-hagymás csirke rizzsel
Csütörtök - sima egyszerű chilis csirke borsós rizzsel

Fotó

Reggelire túró natúr joghurt, vagy főtt tojás megy. Zabot nem komálom mostanában, de majd Riddick receptjét kipróbálom, csak nem merek kérdezni tőle. <#beka2>

DarkHorSe
agyara ment a zabpehely

Roger6
Bocs, hogy kérdezni mertem. Nem fog előfordulni többé. (kicsit mintha ingerült lennél, nem ?)
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2015.04.28. 22:09:37

Riddick21
Ki mondta, hogy köret nélkül ez egy tömegnövelős kaja? Nem volt már mibe belekötni, ugye? Természetesen köret nélkül tökéletes diétás cucc, köretet pedig majd választasz hozzá tömegnöveléshez.
Egyébként én diétán kívül is alacsony ch-n vagyok, mert elég könnyen hízok tőle, így a teljes napi ch-mat zabpehelyből viszem be, és zsírokkal egészítem ki az étrendet, hogy meglegyen a szükséges kalória.

Roger6
Miből viszed be a tömegnövelésnél a szénhidrátot, ha nem a körettel?
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2015.04.28. 21:31:40

Riddick21
Nyomok én is egy villámreceptet, hátha valaki még nem próbálta: legyen a neve mondjuk fitness rántott hús 😛
Annyi az egész, hogy a - fűszerezett, de én csak sózom kicsit - csirkemell szeleteket meg kell forgatni tojásban (liszt kimarad, nem kell, teljes kiőrlésű sem!), majd ezt követően apró szemű zabban. Igen, zab. Ennyi. Serpenyőbe valamennyi kókuszolaj (nem kell sok, filmszerű réteget képezzen rajta nagyjából), vagy kikenni a tepsit vele, és közepesnél kisebb lángon sütni, kb. kétszer (meg kell fordítani nyilván) 7-8 percet. Kurva jó ropogós, pillanatok alatt kész van, én most Lidl-ben kapható Pesto-val eszem, meg nyilván valami zöldséget dobok mellé, köret nem is kell!

Roger6
Tegnap Chilis babot csináltam csirkéből, ma joghurtos-csirkés lencsét, holnapra meg túrós-hagymás csirke van tervezve. Amúgy így olyan simán lecsúszik a 300 gr rizs is, mint a szél, nincs gond vele (chili mellé mondjuk nem ettem). Amúgy van még milliónyi csirke recept, szóval aki ezek után is unalmasnak találja a csirke-rizst, az lusta.

Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Én is a bicajt favorizálom. De egy kis futás, foci kombó amit én csinálok. Köröket szoktam csinálni, pl: 15 hossz a focipályán, utána egyből 50 fekvő maximális sebességgel. Ebből 3-5 kört. Kis szünet, vagy lightos passzolgatás, dekázás, stb, és újra 😊
Elég kellemes! x)
DarkHorSe

Koklyaev meg mindig jo arc

DarkHorSe

Roger6
"Tudatosan kikapcsolja az összes hasznos stabilizáló izmot, a mély hátizmokat, a törzset, a porcokat, az inakat "- mi a fasz? Az inakat? Valamit kurva rosszul csinálhatok akkor <#gunyos1>

Amúgy ennek a cikknek mi értelme van? A testépítésről írt, aztán beszélt egy 140 kilós tetovált szoláriumos emberről, aki nem tudott guggolni 100 kilóval. De egy gyors kérdés: ha a cikk írója is ott edz, meg ez a 140 kilós is, akkor mi különbözteti meg a testépítőt, a nem testépítőtől? Vagy ezt ő dönti el? Mert nálam nem az határoz meg valakit, hogy hány kg. Szóval gyanítom itt fogalmi zavarok is vannak. Meg a kommentek is... Nem tudnak a testépítők húzódzkodni. Az egyik alap gyakorlat emberek.

Számomra ezzel a cikkel is csak az bizonyosodott, hogy az emberek annyira sötétek ehhez a sporthoz, hogy az félelmetes. Nem attól testépítő valaki, mert lejár edzeni a terembe... Áhh, minek is magyarázok.

Kicsit más: marha jó idő lett, bringát ugyan eddig is használtam, de hosszabb túrára csak most hétvégén mentem. 190 km ment bele a két nap alatt. Ti milyen kiegészítő sportot űztök még az edzés mellé?

0Fritz0
Jövő héten már záróvizsga lesz fegyencedzésből, készüljetek!
Az egyik vizsgafeladat:

Sok sikert minden lelkes "fegyencnek".

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

DarkHorSe

ezentul mindenki tolja ezt, jovo heten meg mehetunk a jatszoterre huzockodni <#eljen>

<#eljen>