Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mov ah,4ch int 21h end
mov ah,4ch int 21h end
Grat Philnek. De szerintem Jay jövõre visszavág. Bár én annak örülnék legjobban ha Victor Martinez bekeményítene :)
nem egy újabb életrajzi film, ellenben sok érdekesség kiderül Arnie bácsiról.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
1. Phil Heath
2. Jay Cutler
3. Kai Greene
4. Victor Martinez
5. Dennis Wolf
6. Dexter Jackson
7. Toney Freeman
8. Brandon Curry
9. Ronny Rockel
10. Hidetada Yamagishi
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
SZEMÉLYES VÉLEMÉNYEM ÉS ERRE NE ALAPOZZ SEMMIT, CSAK AZ ORVOSOKÉRA: A ritmuszavart ha kezelik gyógyszeresen akkor annak mindegy, hogy edzel-e, a gyors pulzusnak szintén, de hot blood meg ilyen pulzusnövelõ cuccokat tuti el kéne kerülnöd.
A bal kamrai hipertrófiáról abszolút nem tudok semmit. Így errõl nem is merek írni.
egyik ismerõsömnek is szívbaja van, 15 évet letolt a teremben, és neki is le kellett állnia orvosi utasításra(más kérdés, h baszott rá).
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
na majd ha egyszer Lesukov kijut(az egyetlen lufthansa, akit nagyjából figyelemmel követek jelenleg)...
Ahogy elnézem az indulókat, Tóth Dani simán beférne szvsz.
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
spam. sry
(miért nem születtem én is fekának?<#shakehead>#shakehead>)
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
én így gondolkoztam :)
MJ rulz Pink Team The Only One
Magas fehérje tartalom.
http://www.ted.com/talks/marcel_dicke_why_not_eat_insects.html
Live for nothing or die for something.
mov ah,4ch int 21h end
én most 1000-ért veszek mellet!!! :)
az íze volt egy idõ után kibaszott unalmas
zsír nem tétel
fehérje jó benne
Én ettem sok májat, bár nem 1 hónapig csak azt, a méreganyag dolog egyáltalán nem érzõdött. Csirkemájban kevesebb a zsír de még a sertésmáj sem annyira gáz. Bár magában biztos nem enném 1 hónapig, de a csirkecomb mellé szerintem fasza.
Valahol spórolnom kellene, mert irtó csehül állok anyagilag, pedig csak a legszükségesebbekre költök. Csirkemell helyett csirkecomb, akciós vagy minõség-ár kompromisszumos kiegészítõk, stb... Szemüveget kellene csináltatnom, csontkovácshoz is el kellene mennem és jó lenne heti 1x elmenni úszni a hátam miatt.
mov ah,4ch int 21h end
zabpehely és zabpehely között van különbség, hajlamosak zabpehelyként adni a nem zabpehelyt is
meg kell nézni alaposan
A zabpehely nagy része (60-70%) szénhidrát, de nagyjából 15%-os fehérjetartalma is van.
Mindkettõ ideális a monszta izmokhoz (+fehérjepótlás azért még kell), de még nem láttam embert, aki huzamosabb ideig májat gyömöszölt volna magába a megszokott hús helyett.
A májat és a húst váltogathatod a hallal.
A zabpelyhet pedig a tojással.
A szükséges szénhidrátot és zsírt meg bármibõl be tudod vinni.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
1. A csirkemáj véleményetek szerint megfelelõ e tömegeléshez?
2. A zabpehely mennyire jó tömegnöveléshez?
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Swedish people are albino monkeys
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb