Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

oliwwer
:DD
Panzermeyer
Hm... na akkor lehet én is elszaladnék magamtól <#nevetes1>

mov ah,4ch int 21h end

jazzy
Ha olyan fejed lenne mint neki, és meglátna a fél vesém az biztos, hogy elszaladna <#hehe>
Panzermeyer
Én a szabadpózaival vagyok úgy, hogy nem igazán jön be. A fizikumáért odaadnám a fél vesédet <#idiota>

mov ah,4ch int 21h end

jazzy
Kai Greene *
jazzy
Nekem Kai Green valahogy nem szimpatikus egyáltalán kinézetre, nagydarab, definiált, de olyan unszimpatikus a felépítése az egész embernek, fura, hogy top3-ban végezhetett..

Grat Philnek. De szerintem Jay jövõre visszavág. Bár én annak örülnék legjobban ha Victor Martinez bekeményítene :)
Tyler1
BB-tv: Schwarze doku Vörös Zolival

nem egy újabb életrajzi film, ellenben sok érdekesség kiderül Arnie bácsiról.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

shaba23
Fél Hét lett az elsõ<#taps>
Vaxi
Mr. Olympia 2011

1. Phil Heath
2. Jay Cutler
3. Kai Greene
4. Victor Martinez
5. Dennis Wolf
6. Dexter Jackson
7. Toney Freeman
8. Brandon Curry
9. Ronny Rockel
10. Hidetada Yamagishi

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Értem, köszi! A pulzusnövelõket hónapok óta kerülöm, már kávét, kólát se iszok soha. A bk.h-ról azt mondták sok mindentõl lehet(vérnyomásingadozás, állítólag az edzéstõl is kialakulhat). De az úgy néz ki eddig h nem jelentõs mert csak 2 mm-t vastagodott, így még nem veszélyes ha minden igaz. Más kérdés hogy ugyan fog alakulni a késõbbiekben.

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

jazzy
Mindenképpen egyrészt egy orvossal, másrészt külön egy sportorvossal is beszélj errõl.

SZEMÉLYES VÉLEMÉNYEM ÉS ERRE NE ALAPOZZ SEMMIT, CSAK AZ ORVOSOKÉRA: A ritmuszavart ha kezelik gyógyszeresen akkor annak mindegy, hogy edzel-e, a gyors pulzusnak szintén, de hot blood meg ilyen pulzusnövelõ cuccokat tuti el kéne kerülnöd.

A bal kamrai hipertrófiáról abszolút nem tudok semmit. Így errõl nem is merek írni.
Tyler1
kétlem, h itt erre érdemleges választ kapsz. ezt egy orvosnak tedd fel inkább.
egyik ismerõsömnek is szívbaja van, 15 évet letolt a teremben, és neki is le kellett állnia orvosi utasításra(más kérdés, h baszott rá).

Szevasztok! Van 1 (szerintem nagy) gondom. 3 hónapja nem edzek. Eléggé kikészültem idegileg, attól tartok közrejátszhatott az edzés is. Szal szedek antidepresszánsokat és nyugtatót. Sajnos van más is: kiderült, hogy a szívemmel sincs minden rendben egészen, ritmuszavarom van, tachycardiám(gyors pulzus), és enyhe bal kamrai hipertrófiám(tehát megvastagodott az a rész). Visszatérhetek-e ilyen dolgokkal az edzéshez, vagy búcsút mondhatok a vasaknak? Most rohadtul el vagyok keseredve h nem folytathatom:(

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

Tyler1
remélem nem Cutler nyeri, már unalmas lenne. mondjuk többirõl fingom sincs, ennyire nem vagyok benne, 1-2 név ismerõs, de esélyeket tippelni nem tudnék.
na majd ha egyszer Lesukov kijut(az egyetlen lufthansa, akit nagyjából figyelemmel követek jelenleg)...

Vaxi
Mr. Olympia 2011.
Ahogy elnézem az indulókat, Tóth Dani simán beférne szvsz.

jazzy

Na ez mi? Elfotosoppolták, vagy megrövidült a keze alvás közben?
SeanJRRussel
CSóri világ életében így nézett ki meg asszem vmi harcmûvészeti stílusban is jeleskedett/jeleskedik.Ám meg tutira nem naturál,pláne hollywoodban nem de attól függetlenül nagyon jó kis fizikuma van.

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Tyler1
hát ezt sztem lehozza genetikából, meg a pár évtizedes, napi szintû edzésébõl. bár Hálivúdban sosem lehet tudni, milyen elvárásoknak kell megfelelni egy filmért...

iko
tényleg nem semmi. már csak az a kérdés, hogy naturál-e? Mondjuk ez a fizikum még hihetõ naturálként is.

spam. sry

Tyler1
nem testépítõ, de kurva bitangul néz ki Michael J. White is, így 40 fölött!
(miért nem születtem én is fekának?<#shakehead>)

http://www.youtube.com/v/zRt1afjrUfI?version=3&hl=hu_HU

csuszi
eeehhheeeehheee
diamond meg master az a bronz ;)

MJ rulz Pink Team The Only One

Vaxi
<#eljen><#eljen>

Különc
Bronz legbelsõbb bugyraiban, bár elég régen léptem be <#mf2>

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

jazzy
Namérteholvagy, amúgy meg nem szabad offolni :D
Különc
4000 meccs, kõkemény bronz liga középalja, sokat ér az az acc <#nevetes1>

csuszi
majd csak figyejjé ;)

Különc
Barlangban laksz, husi? <#mf2>

csuszi
arra még várhatsz cirka 2 évet szerintem

jazzy
Az nekem a diablo lesz:)
csuszi
másfél havi kondibérlet évekre szórakozás
én így gondolkoztam :)

jazzy
ööö ja :D szegény vagyok hogy megvegyem :(
csuszi
ájjj ájjj olyan 4ezer meccses accot? ;) :)

jazzy
Ah pedig azt hittem eladod az accodat egy steakért :D
csuszi
örökké :)

jazzy
Csuszi még mindig sc2 kockulsz?
Danny1987
Egyé rovarokat.
Magas fehérje tartalom.
http://www.ted.com/talks/marcel_dicke_why_not_eat_insects.html

Live for nothing or die for something.

jazzy
Én aprócsontút veszek bakker <#idiota>
Panzermeyer
Nálunk már 750, 800, 850 Ft a bõrös csirkecomb, alsó is, felsõ is. Az agyam eldobom lassan. Még a régi hentes szokott néha egy 50-100 Ft kedvezményt adni, ha van neki, mert már csak hébe-hóba nyit ki.

mov ah,4ch int 21h end

csuszi
bár kiszámolhatnád hogy mennyi a ft/kg bõr és csont után ;)
én most 1000-ért veszek mellet!!! :)

csuszi
én leszarom a mérgeket, van nekem májam ;)
az íze volt egy idõ után kibaszott unalmas
zsír nem tétel
fehérje jó benne

jazzy
Csirkefelsõcombot egyszerû kicsontozni, én azt veszek mostanában mindig, bõröset, mert az olcsóbb, aztán leszedem persze. Vmi 600 ft / kg, vagy 650.

Én ettem sok májat, bár nem 1 hónapig csak azt, a méreganyag dolog egyáltalán nem érzõdött. Csirkemájban kevesebb a zsír de még a sertésmáj sem annyira gáz. Bár magában biztos nem enném 1 hónapig, de a csirkecomb mellé szerintem fasza.
Panzermeyer
Hm... Ha félretesszük a Bunny-féle elõítéleteket, biztos, hogy a máj jó ötlet? Nem kevés zsírtartalma van. Na és mi van a méreganyagokkal? Hosszútávon nem okoz gondot? Csuszi, mesélj valamit, te mit tapasztaltál amikor egy hónapon át májat ettél?

Valahol spórolnom kellene, mert irtó csehül állok anyagilag, pedig csak a legszükségesebbekre költök. Csirkemell helyett csirkecomb, akciós vagy minõség-ár kompromisszumos kiegészítõk, stb... Szemüveget kellene csináltatnom, csontkovácshoz is el kellene mennem és jó lenne heti 1x elmenni úszni a hátam miatt.

mov ah,4ch int 21h end

DarkHorSe
<#eljen>

Swedish people are albino monkeys&#65279;

csuszi
én egyszer toltam májat vagy 1 hónapon át, de a csirkével ellentétben azt azért gecire meg lehet unni. sokkal markánsabb az ízvilága.

zabpehely és zabpehely között van különbség, hajlamosak zabpehelyként adni a nem zabpehelyt is
meg kell nézni alaposan

0Fritz0
A csirkemáj ugyanannyi fehérjét tartalmaz, mint a feldolgozatlan sima hús: 100 grammban úgy 20 gramm fehérje és némi szénhidrát+zsír.
A zabpehely nagy része (60-70%) szénhidrát, de nagyjából 15%-os fehérjetartalma is van.

Mindkettõ ideális a monszta izmokhoz (+fehérjepótlás azért még kell), de még nem láttam embert, aki huzamosabb ideig májat gyömöszölt volna magába a megszokott hús helyett.

A májat és a húst váltogathatod a hallal.
A zabpelyhet pedig a tojással.

A szükséges szénhidrátot és zsírt meg bármibõl be tudod vinni.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

két kérdésem volna tömegelés alatti táplálkozásról.

1. A csirkemáj véleményetek szerint megfelelõ e tömegeléshez?
2. A zabpehely mennyire jó tömegnöveléshez?

Roger6
A héten még nem voltam... És legközelebb csak pénteken megyek. Lábazni. Az viszont fincsi lesz. <#finom>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

DarkHorSe
Na mivan, mindenki osszesett? Senki nem gyur mar? :D

Swedish people are albino monkeys&#65279;

SeanJRRussel
Kérdezi a riporter hogy naggyából mekkora súly volt a nyakán,mondja az edzõtársa hogy 60-80 font között van egy lánc szóval minimum 180 font (82kg) volt Branch nyakában...

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

SeanJRRussel
Ez a Metroflex Gym itt edzett Ronnie Coleman is ;) Arlington,Texas