Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Persze mondták, hogy ügyes vagy, de a rossz jegyre mindig jobban felkapták a fejüket. De ez valahol természetes. Munkahelyen sem veregetik meg a vállad mindig amikor ügyes vagy, de ha elbaszol valamit mindig lebasznak, tehát ez az életben általánosan így megy. Persze nem sarkítom ki, csak nagy átlagot sok alkalmat nézve 😊
De egyébként ez azért is rossz, mert ha más véleményen vagy, mint a többség, már nyomják is a mínuszt, pedig nem biztos, hogy a többségnek van ugye igaza. De talán ennyi nekem elég az offból.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Ez olyan, mint amikor hazamész a suliból általánosban, vagy középiskolában, ha ötöst kaptál az természetes, ha egyest akkor jól le vagy szidva. Csak a minuszolás megy.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
György
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Lájk: 0
Nem lájk: 1
Hozzászólásainak hasznossága: -100
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
köszi!
asszem akkor kipróbálom én is.
azt hiszem ez a cytogen utódja, amirõl sokan áradoztak, hogy ár/érték arányban kifogástalan.
www.smart-bus.hu
"van egy helyes arány, nem lehet kg-ban számszerûsíteni, ezért írtam lépésben"
MJ rulz Pink Team The Only One
ha még mindig fáj akkor doki, bár inkább az elsõ lépés az legyen, hogy elmész dokihoz
Swedish people are albino monkeys
Pár hete azt vettem észre,hogy ha hoszabb ideig állok,vagy állva pakolok stb,akkor elkezdfájni az alsó hátam.Edzés miatt van gondolom én,egyenlõre haggyam abba a hátedzést?
mov ah,4ch int 21h end
elõre 3lépés, vissza 2, elõre 3 lépés, vissza 2
ha hülye vagy akkor így
elõre 10, vissza 8 stb stb
ha lassú, akkor elõre 2 vissza 1 bla bla
van egy helyes arány, nem lehet kg-ban számszerûsíteni, ezért írtam lépésben
20kg amúgy sok, hiába 2-3 havi
az akkor is sok visszalépés nélkül
itt az ideje egy visszának, aztán kezdõdhet újra a kör
a vissza ki van tárgyalva hogy néz ki elégszer, fõleg diétán múlik, kajálás a titok nyitja 99%ban
MJ rulz Pink Team The Only One
Kb év elején elkezdtem az életem rekreációs programját , mert kicsit kivolt a testem 5 év semmittevés után.
Januárban elkezdtem rendesen táplálkozni odafigyelni magamra.Majd kb május környékén nekiálltam edzeni heti 3szor edzek + kissebb átmozgatások , de mellé még jön heti 2x1.5 óra intenzív tenisz. Fel is jött év eleje óta 20 kiló , ami havi ugye 2\3 al nemis tûnik egészségtelennek se soknak. Azonban az elmúlt 1-1.5 hónapban kicsit kizsírosodtam , jött fel pocakra meg mellre is rendesen . Ezt azért tartom furcsának mert az étkezésem a (bodybuilder.hu)táblázatok alapján so-so rendben van és minõségit is eszek\turmixolok. Most 187 cm vagyok 87 kiló. Le kéne állni már a tömegeléssel ? Esetleg csökkenteni a szénhidrát bevitelt?Elkezdeni lassan kardiózni is ?