Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csuszi
clio meg is érdemli

MJ rulz Pink Team The Only One

jazzy
Nálunk az ötös természetes volt, így kell teljesíteni. Négyes belefér. Középiskolában pl Irodalomból a hármas is elment de csak abból, mert ahhoz nagyon hülye voltam. Kettes és egyes az nagyon nem fért bele.

Persze mondták, hogy ügyes vagy, de a rossz jegyre mindig jobban felkapták a fejüket. De ez valahol természetes. Munkahelyen sem veregetik meg a vállad mindig amikor ügyes vagy, de ha elbaszol valamit mindig lebasznak, tehát ez az életben általánosan így megy. Persze nem sarkítom ki, csak nagy átlagot sok alkalmat nézve 😊
Roger6
Nem tudom, milyen családban nõttél fel, de az ötöst mindig megbecsülték, és jutalmazták nálam (orvos szülõk, tehát nem elmeroggyantak között nõttem fel, akiknél nagy szám volt az ötös jegy).

De egyébként ez azért is rossz, mert ha más véleményen vagy, mint a többség, már nyomják is a mínuszt, pedig nem biztos, hogy a többségnek van ugye igaza. De talán ennyi nekem elég az offból.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

jazzy
Ha valakit nem kedvelnek sokan rögtön rányomják a minuszt. Lásd Clio, Kata. Pozitív értékelést délelõtt óta nem láttam.

Ez olyan, mint amikor hazamész a suliból általánosban, vagy középiskolában, ha ötöst kaptál az természetes, ha egyest akkor jól le vagy szidva. Csak a minuszolás megy.
Roger6
Szerintem meg halál felesleges dolog. Most ez kb. azt fogja tükrözni, hogy ki nagyobb kocka, és kinek van több barátja az SG-n. Mert lefogadom, hogy lesznek olyan emberek, akik már akkor nem lájkolják egy másik ember hsz-ét, amikor még meg sem jelent. És ez a nyomorék lájk szó is... Bazmeg, valamit találjanak már ki maguktól!

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

sapkafej
szerintem jobb ötlet, mint a hirtelen-nem-tudom-melyik-oldalon vagyok facebookcopy chat 😊

György

Roger6
Hát az valami oltári nagy baromság ez a plussz-miuszos dolog. Grat sg, ez igen!

Tyler1
szerintem ennek akkor lenne értelme, hogy ha az adott hsz fölött a fejlécben is kiírná, hogy mennyi + és -, mert így nincs nagy jelentõsége, hogy vki hasznosan szól-e hozzá, ha pl. a VV topikban 600-an adnak mínuszt, mert rossz vévéfaszomat védesz.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

csuszi
Hozzászólásainak hasznossága: 1
béna 😄
na elmentem cickózni

csuszi
D
na mekkora nem hasznos vagyok<#hamm>

jazzy
Most rányomtam én is, hogy nem vagy hasznos és ha megteszi még 3 ember, akkor eltûnik a hszed.
Különc
<#nevetes1>

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Vaxi
adatlapodon:

Lájk: 0
Nem lájk: 1
Hozzászólásainak hasznossága: -100

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

csuszi
rányomtam magamra hog ynem hasznos oszt semmi nem történt

csuszi
én a kalciumra szavazok, aztat mondták az okosok nékem

Különc
Magnézium tabi

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

iko
kálium, magnézium, kálcium, nyújtás

spam. sry

Sephirot T
Izomgörcsök ellen mi a teendõ?Az utóbbi idõben egyre gyakrabban elõfordul hogy egy-egy mozdulatnál rohadtul begörcsöl valamim,fõleg a lábamra igaz ez.Egyáltalán nem kellemes érzés.Több nyujtás edzés után,esetleg masszázs vagy mivel lehet ezt kiküszöbölni?

Tyler1
ja, látom már bb-rõl sem lehet rendelni tõlük, pedig nekem a whey pro-ja jobban bejött a Scitec fehérjéknél. legalábbis a csokis odaverte ízben és oldódásban.

Vaxi
olyasmi, vagy csak átalakult

Vaxi
jóvan bazzeg, azért az gyilkos volt 😄DDDDDDD

Tyler1
utódja? megszûnt? 😮

Most, hogy mondod... kezd hiányozni a rizs! 😄

www.smart-bus.hu

oliwwer
Akkor sok sikert hozzá. Én nem bírnám ki.. még a birkapörit is rizzsel eszem 😄
Nem szigorú, csak próbálom kerülni a szénhidrátot és a cukrot amennyire lehet, mert a tavasz óta nem nagyon tudtam edzeni... ( meló )

www.smart-bus.hu

jazzy
Igen, vaniliás ananászos, na azt is kóstoltattam vaxival, kukában kötött ki 2 kiló kb. NEM BÍRTAM fizikailag meginni.
jazzy
Az íz nem számít mi, bezzeg a cytogen csokis + glutamin koktélom nem jött be 😄 pedig jo volt, ilyen kicsit citromos csokis cucc 😄
Vaxi
ilyen speckó ízt nem vennék, maradok a csokisnál, abból soha nem lehet gond 😊
köszi!

oliwwer
Vaxi: Igen ez a cytogen-nek az utódja, én is az alacsony ár miatt döntöttem mellette. Whey Protein Force fajtából nyomtam be egy 1 kilósat. A gyomromat nem bántottam, jó és olcsó tejsavó. Azt hiszem jazzy-val beszéltük itt a múltkor, hogy a vaníliás ananászos eléggé kerülendõ ebbõl a termékbõl. Nem vagyok válogatós, de az mocsokszar volt.
Vaxi
köszi, az íz nem számít, nekem ízlett a power protein is, amitõl sokan falnak mennek 😊
asszem akkor kipróbálom én is.

oliwwer
A fene.. akkor most kimegyek kajáért.

Egyébként hol a ch? Diétázol?
Sephirot T
Tejsavót próbáltam (Simple whey) és nem volt vele gond,jól oldódik,minimális habzás,íze is korrekt(bár scitecet nem veri).Néha ugyan ha éhgyomorra ment kicsit háborgott odabenn de nem vészes.Pénz híján remek vásár

Vaxi
http://www.fullforce-nutrition.com/ ennek a gyártónak a termékeivel kapcsolatban valakinek van tapasztalata?
azt hiszem ez a cytogen utódja, amirõl sokan áradoztak, hogy ár/érték arányban kifogástalan.

Sephirot T
My bad,figyelmetlenség benne van a pakliba 😄

csuszi
a lépések nem jelentettek kg-ot 😉
"van egy helyes arány, nem lehet kg-ban számszerûsíteni, ezért írtam lépésben"

Sephirot T
3-2 rendszer nem túl aprólékos?Nekem 1-2 kilós ingadozásaim napirenden vannak(elfogyasztott kaja,viz miatt) ezért igy kicsit nehéz bemérni normálisan ezt hiába mondják hogy csak hetente 1x mérd magad valamelyik reggel stb....Lehet ma reggel 89 voltam de holnap már 91 és igy tovább kövi nap megint 90.Én inkább 5-6 oda 3-4 vissza kombinációt részesitem elõnyben.

poruljartal
nem feltétlenül, lehet, hogy csak ki kell pihenni, mondjuk egy hétig ne erõltesd, vagy kettõig, aztán szép fokozatosan terheld, természetesen szabályosan
ha még mindig fáj akkor doki, bár inkább az elsõ lépés az legyen, hogy elmész dokihoz

DarkHorSe
Inkabb figyelj oda hogy szabalyosan csinald, szerintem azert faj a hatad mert szarul csinalod.

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Viktorr
Sziasztok,
Pár hete azt vettem észre,hogy ha hoszabb ideig állok,vagy állva pakolok stb,akkor elkezdfájni az alsó hátam.Edzés miatt van gondolom én,egyenlõre haggyam abba a hátedzést?

Panzermeyer
Én a CH-t venném vissza, és a fehérjén emelnék némileg - elsõ lépésként.

mov ah,4ch int 21h end

ha elkezdenél most szálkásítani egy picit és lefogynál közben 84 kilóra a magasságodhoz szerintem teljesen jó lenne, én is most belõttem magam 83-84 kiló közé, épp gondolkozok hogy hogyan kezdjem a tömegelést (lehetõleg minél olcsóbban...)

csuszi
a tömegnövelés nagyjából így néz ki
elõre 3lépés, vissza 2, elõre 3 lépés, vissza 2
ha hülye vagy akkor így
elõre 10, vissza 8 stb stb
ha lassú, akkor elõre 2 vissza 1 bla bla
van egy helyes arány, nem lehet kg-ban számszerûsíteni, ezért írtam lépésben
20kg amúgy sok, hiába 2-3 havi
az akkor is sok visszalépés nélkül
itt az ideje egy visszának, aztán kezdõdhet újra a kör
a vissza ki van tárgyalva hogy néz ki elégszer, fõleg diétán múlik, kajálás a titok nyitja 99%ban

Sziasztok!

Kb év elején elkezdtem az életem rekreációs programját , mert kicsit kivolt a testem 5 év semmittevés után.
Januárban elkezdtem rendesen táplálkozni odafigyelni magamra.Majd kb május környékén nekiálltam edzeni heti 3szor edzek + kissebb átmozgatások , de mellé még jön heti 2x1.5 óra intenzív tenisz. Fel is jött év eleje óta 20 kiló , ami havi ugye 2\3 al nemis tûnik egészségtelennek se soknak. Azonban az elmúlt 1-1.5 hónapban kicsit kizsírosodtam , jött fel pocakra meg mellre is rendesen . Ezt azért tartom furcsának mert az étkezésem a (bodybuilder.hu)táblázatok alapján so-so rendben van és minõségit is eszek\turmixolok. Most 187 cm vagyok 87 kiló. Le kéne állni már a tömegeléssel ? Esetleg csökkenteni a szénhidrát bevitelt?Elkezdeni lassan kardiózni is ?

poruljartal
ok, sry

Tyler1
mert õ naturálban lett Mr. Olympia te kis butus. gyerekkorában véletlenül lenyelt egy evõkanál genetikát...

Roger6
Mert az nem az étkezés része.

poruljartal
nem látom a kox részt

Vaxi
Erõemelés, de aztabüdöskurva

Vaxi