Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sapkafej
dobj egy privit a shemale címeddel

György

tigeroo
igen ,ez meg is van de írtam hogy a full kellene (gyk. warez)
tigeroo
kicsit off: androidos telóra nincs meg valakinek full pakkban ez:

daily ab workout
daily cardio workout TELJES verziója?

vagy ha meg tudná valaki szerezni akkor közzé tehetné itt isten színe elõtt

(amúgy elég hasznos, stopper ismétlés szám stb. guidenek tökéletes csak pl. randomizálni nemlehet a gyakorlatokat az ingyenes verzióban)
Különc
<#unalmas>

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Viktorr
Sziasztok,
Ki mit tud a szuper szettes edzésrõl?
Hogy van ez pontosan,pl edzem a mellem és utána rögtön csinálok egy másik mell edzést vagy mell + utána pl egy hát gyakorlat?
Ez mennyire elõnyös,jobb-e mint a sima edzés?

kakimakifsz
<#bohoc> jóvanmáááá

. .Yo soy el más fuerte! Voy a matar a todos mis enemigos! Sin piedad! .

csuszi
ja és ehhez képest a vádlim, combom eres keresztszálkás, a mellem keresztszálkás, eres, bicepszem is ütõeres stb, a hasam mégis kibaszott ovi, közben az alkaromon van vagy 15 ér, na erre jön az új kísérlet ;) én ugyan nem 1-2 hónapban gondolkozok mint a profik, egyesek, hanem 1-2 évben, de én már csak ilyen teknõc vagyok :)

MJ rulz Pink Team The Only One

csuszi
na az a lényeg, hogy nincs helyi zsírégetés
de van némi gyanúm, hogy igenis van valamennyi, hiába mondják a nagyok hogy nincs, de ezt már egyszer írtam, aki értelmes az úgyis emlékszik
és nem voltam sose egy nagy hasazós, mert úgy gondoltam, hogy a helyes, nagyon tudatos levegõvétellel, a fekvével (nem röhög, megy rá keményen), elég erõs így is a hasizmom, befeszítem olyan mint a fa, de tényleg, de nagyon szabályosan tolok mindent, feszítek mindenre amit csak érzek :)
de a zsír, minidg utoljára onnan megy le, és geci makacs, most is van rajta, csak halványan látszik, inkább az oldal rész, csak fenn pár kocka, de inkább kockácska, nagyítóval :)
na és ehhez képest, most kipróbálom (2 hónapja csinálom) hogy 1-2 évig hasazok hetente 3szor szétszórt elven olyan 4-5-6 kört, szuperszettben, esetleg óriásszettben, lássuk mi lesz.

jajj istenem, és még én hittem azt hogy hülye vagyok az edzéshez :D

csuszi
mondjuk én egy kibaszott láma vagyok, mert havonta jó ha 2kg-ot fogyok
tavaly faszom tudja mikor kezdtem, ide beírtam
olyan 1 éve, le is ment kemény 18kg, akkor még 2 sincs :)
lassan már beígért képet is tolok, itthon vagyok, már csak spannal kellene együtt edzenem valamelyik hétvégén
nagyon büszke vagyok a láma fogyásomra, eddig mindig úgy volt, hogy ha teszem azt 110kg voltam, akkor pocak (nem derék!!) kerület 112, ha 100kg akkor pocak 102centi stb
mostanra sikerült megfordítani, 95kg 93 centi pocak, 4 centit nyertem, erõvesztés olyan 5kg fekvében, húzódzkodásban erõsödtem :) - gondolom a súlycsökkenés miatt, bicepszezés változatlan

új dolgot próbálok, azt inkább külön hszben

csuszi
benéztem a zseniális topicodba
te jó ég, már semmin nem csodálkozom...

Roger6
Én már félve kérdezem meg tõled, van fogalmad róla egyáltalán, hogy mi ad energiát az izomnak?

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

kakimakifsz
fuuu milyen vita lesz itt, ha jönnek a nagyok...<#idiota><#idiota><#idiota>

Zinaj
Szted minenki izombol akar cak tomeget szerezni?
Energia kell nagy sullyokhoz nem a csirkemell...

i7 azt szevasztok :P

Roger6
És ne feledjük a vádli-görcsöltetés valamint a köhögést, mint edzést. Rohadjak meg, még javasolni is fogom egy-két embernek, szalonna tömegelés mellé kifejezetten ajánlják - a profik. <#nezze><#hehe><#eplus2>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Sephirot T
Nem érdemes velük foglalkozni,úgyis te vagy a hülye utólag akármit mondasz,õk jobban tudják...Kis idõvel csodálkozni fognak azon hogy semmi eredményt nem érnek el és elõbb utóbb csak felkeresnek õk maguk és tanácsot kérnek. Ez a jobbik eset.Viszont velem volt már olyan is hogy segíteni akartam diétával egy ismerõsnek õ meg csak annyit mondott: "Köszi a jótanácsot de inkább folytatom a 100 napos akármit mert azt egy profi ajánlotta" Akkor megfogadtam hogy többet nem törõdök a barmokkal,hadd csinálják a gyümidiétát,a szalonna tömegelést meg amit akarnak<#mf2>

Sephirot T
Sõtt,képzeld gyalogosokéba is,ajánlanám neked hogy ne is vegyél levegõt ezentúl <#vigyor>

tigeroo
amúgy újabb csúcs a körömben, egy ismerõsöm barátja mos kezdett el "gyúrni", napi 2órás edzést akarja tartani, szinte minden nap, nagyon lelkes az elsõ héten már proteint is szerzett (ami leviszi a pulzust is!), napi 6x kell bevinnie, az edzés elõtt fél órával.

röhögni nem akarok ha felhozódik a téma, de ha el akarom irányítani valamilyen adatbázis felé (esetleg javasolni hogy csapja fel a régi biosz tankönyveit), vagy esetleg kijavítani akkor én lennék az okoskodó fasz.
egy fél napi utánaolvasással meg lehetne spórolni egy csomó feleslegesen elpazarolt energiát.

az ilyen szituációt ti hogy reagáljátok le?

(viszont van olyan ismerõsöm is aki év eleje óta jár le terembe és tudatosan is táplálkozik (mondjuk szép összeget is költ tápkiegekre is meg vitaminokra) de rajta meg is látszik az eredmény.)
tigeroo
énis a "brit kutatókig" olvastam :)

szimpla bullshit, max. téves önigazolást adhat a lusta valagú embereknek.

jazzy
Puhadobozosat farzsebbõl kissé meghajolva vihargyújtóval felhúzott ablaknál, az a tuti.
Vaxi
egyébként ez a cikk is pontosan arra való, hogy a sok pesti gyökér, akinek a seggéhez van nõve az autó, megnyugodhasson, hogy azért nem kerékpározik, mert egészségtelen. így legalább nyugodtan szívhatja el a mezítlábas symphoniát a 1,5 órás dugóban, mert hát az nem károsítja a tüdejét

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Vaxi
már attól is nevetséges, hogy az index cikke, azután már csak az teszi teljessé az egészet, hogy " állapították meg brit kutatók. " :)

shaba23
shaba23
<#eljen>

utálok futni, de inkább a maraton mezítláb, mint a barátok közt:)
Roger6
Aki naturál módszerrel nem ér el semmit, az egy lusta disznó sportolni, vagy nem tudja, mi az a diéta. És ha ilyen "szerekhez" akar nyúlni a sport helyett, az meg is érdemli, hogy tönkremenjen a teste. Talán ha tudná a kedves páciens, mirõl kéne a diétának szólnia, menne mindenkinek. De hát a sok elmeroggyant inkább ezt választja. Meg is értem, mozogni tök szar, meg rosszat tesz, meg amúgy is jobb a Barátok Köztöt nézni edzés helyett. Tényleg megértem.

Ja, ha esetleg (nem kívánom) valami rossz történne veled - pl. leáll az egyik veséd, vagy valami gixxer - azt is oszd meg a néppel, hogy tudják, mi várhat rájuk. Aztán azt is írd le szépen, mennyire jó érzés is az, meg a kórházi kaja, na az igen, az tuti fogyós lesz. Thx! <#wave>

kakimakifsz
Jazzy! A #23716-os válaszom delete pls!

Szekrény megkérdezte, hogy fogyok erre jött a szokásos>>> futtatom a módszerem. Nem futtattok semmit! van ettõl jobb és fõleg testkímélõ módszer is. ez egy baszott válasz volt!!!

@vaxi: BB-al tisztázódott, hogy kurvára nem vagyok kocsis!!<#wilting>.

Aki a bringázással és egyéb natural módszerrel nem ér el eredményt, az ide fáradjon!

shaba23
Hozzátenném, hogy az én diétám sem tett jót a bélflórámnak, de azt meg joghurtokkal, meg mindenféle élõflórás cuccal helyre lehetett hozni.
csuszi

Vaxi
Ne üljetek már fel kocsisnak megint. Csak trollkodik. Ingerszegény életében ez az egyetlen öröm. Bár jobb lenne, ha máshol csinálnád, javaslom tényleg a nõklapja fórumait.

Sephirot T
Kérdés nincs,inkább kérés: Menj máshova az idióta fogyókúráddal,itt nem hiányzik senkinek sem a "tuti" módszered,viszlát<#wave>

jazzy
Feltételezem nem tudunk meggyõzni, hogy szétbarmolod a testedet és ennél még az is egészségesebb ha 150 kilósan élsz.
jazzy
Na jó elég, ez már a Nõk lapja fogyókúrás rovatánál is szánalmasabb.
Sephirot T
És a teljes étvágytalanság szerinted jó? Gratulálok hülyegyerek

Roger6
Te idióta! Van fogalmad egyáltalán a fogyásról? Mibõl akar leadni az ember? Zsírból bazmeg! Szerinted 1 hónap alatt te leadtál 14 kg zsírt? Hát hogyne... Kikészülök az ilyenektõl! Legalább olvasna utána az idiótája. <#szomoru2>

shaba23
Koxoláson azt érted, hogy 10 évig a munka és a hobbi is a számítógép volt, és közben mondjuk császárszalonnát ettem sajttal, meg 6 cukorral ittam a kávét? Kis túlzással a napi mozgásom annyi volt, hogy elmentem a kocsiig, meg a géptõl a klotyóra. Ha ettõl vizesedtem, ám legyen:)
szekrény
légyszi írd le hogy fogytál 14kg-ot 1 hónap alatt , meg hogy mennyirõl mennyire, voltál bélmosáson ?

BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...

kakimakifsz
Nem feltétlen kamu, sõt.... 1 hónap alatt 30 kg se extrém már. De hogy 40 jön vissza az átlagnak az 90%! Én most 14-et fogytam 1 hónap altt és jóval többet is lehett volna. Megtartani lesz baszott nehéz.

szekrény
akkor az a havi 9kg max a kox miatti víz kipucolása volt , a fogyás az egy kicsit macerásabb lenne ...

BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...

Panzermeyer
Oké, mindenképpen számítunk rá. Ide mindig jöhetnek az ilyen másokra is ösztönzõleg ható fotók.

mov ah,4ch int 21h end

shaba23
ehh-ehh...az a jó, hogy nem is ide akartam írni a kommentet, hanem a szteroidos topikba :)
Csak a gyaloglás.
Tyler1
csak a gyalog közlekedés volt a kardio, vagy mellette volt más is?

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

shaba23
Eltelt 2 év és 90kg vagyok. Ami feljött az már edzõterem eredménye. Most is igyekszem odafigyelni a kajára, de megengedem magamnak olykor az elcsábulást (pl tegnap este egy fél doboz fagyi<#vigyor2>), fõleg ha haza utazom és anyám fõztje minden csak nem diétás:)
majd nézek ilyen volt, ilyen lett fotót, lehet megvan még (nem kell félni, csak portré, de a hombárfej jól mutatja mekkora voltam)
kakimakifsz
<#worship>
am... vissza fogod hízni szted?

Különc
Moszkva térrõl az Örs vezér téri Árkádhoz? Az munka

shaba23
110kg-ról fogytam 84re ~3 hónap alatt úgy, hogy odafigyeltem arra, mit eszek. Mellette eljártam bohóckodni edzõterembe (tényleg csak bohóckodás volt, hetente kb 2x 1óra), de BP-en belül lehetõség szerint mindenhova gyalog mentem pl. moszkváról az árkádhoz, vagy kökire... Izom természetesen ment le keményen, de az meg egy másik munkafolyamattal visszajön. Nem tabletta kell, csak kitartás.
tigeroo
tõlem megkapod a nap kommentjéért a pluszt amit ott írtál.
(csak semmi buzulás!)
jazzy
Különc
Ezért ban...

... ja, már nem moderátor, akkor semmi<#nevetes1>

jazzy
Megérdemli mindkettõ ha engem kérdezel.