Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
daily ab workout
daily cardio workout TELJES verziója?
vagy ha meg tudná valaki szerezni akkor közzé tehetné itt isten színe elõtt
(amúgy elég hasznos, stopper ismétlés szám stb. guidenek tökéletes csak pl. randomizálni nemlehet a gyakorlatokat az ingyenes verzióban)
Ki mit tud a szuper szettes edzésrõl?
Hogy van ez pontosan,pl edzem a mellem és utána rögtön csinálok egy másik mell edzést vagy mell + utána pl egy hát gyakorlat?
Ez mennyire elõnyös,jobb-e mint a sima edzés?
. .Yo soy el más fuerte! Voy a matar a todos mis enemigos! Sin piedad! .
MJ rulz Pink Team The Only One
de van némi gyanúm, hogy igenis van valamennyi, hiába mondják a nagyok hogy nincs, de ezt már egyszer írtam, aki értelmes az úgyis emlékszik
és nem voltam sose egy nagy hasazós, mert úgy gondoltam, hogy a helyes, nagyon tudatos levegõvétellel, a fekvével (nem röhög, megy rá keményen), elég erõs így is a hasizmom, befeszítem olyan mint a fa, de tényleg, de nagyon szabályosan tolok mindent, feszítek mindenre amit csak érzek :)
de a zsír, minidg utoljára onnan megy le, és geci makacs, most is van rajta, csak halványan látszik, inkább az oldal rész, csak fenn pár kocka, de inkább kockácska, nagyítóval :)
na és ehhez képest, most kipróbálom (2 hónapja csinálom) hogy 1-2 évig hasazok hetente 3szor szétszórt elven olyan 4-5-6 kört, szuperszettben, esetleg óriásszettben, lássuk mi lesz.
tavaly faszom tudja mikor kezdtem, ide beírtam
olyan 1 éve, le is ment kemény 18kg, akkor még 2 sincs :)
lassan már beígért képet is tolok, itthon vagyok, már csak spannal kellene együtt edzenem valamelyik hétvégén
nagyon büszke vagyok a láma fogyásomra, eddig mindig úgy volt, hogy ha teszem azt 110kg voltam, akkor pocak (nem derék!!) kerület 112, ha 100kg akkor pocak 102centi stb
mostanra sikerült megfordítani, 95kg 93 centi pocak, 4 centit nyertem, erõvesztés olyan 5kg fekvében, húzódzkodásban erõsödtem :) - gondolom a súlycsökkenés miatt, bicepszezés változatlan
új dolgot próbálok, azt inkább külön hszben
te jó ég, már semmin nem csodálkozom...
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Energia kell nagy sullyokhoz nem a csirkemell...
i7 azt szevasztok :P
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
röhögni nem akarok ha felhozódik a téma, de ha el akarom irányítani valamilyen adatbázis felé (esetleg javasolni hogy csapja fel a régi biosz tankönyveit), vagy esetleg kijavítani akkor én lennék az okoskodó fasz.
egy fél napi utánaolvasással meg lehetne spórolni egy csomó feleslegesen elpazarolt energiát.
az ilyen szituációt ti hogy reagáljátok le?
(viszont van olyan ismerõsöm is aki év eleje óta jár le terembe és tudatosan is táplálkozik (mondjuk szép összeget is költ tápkiegekre is meg vitaminokra) de rajta meg is látszik az eredmény.)
szimpla bullshit, max. téves önigazolást adhat a lusta valagú embereknek.
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Ja, ha esetleg (nem kívánom) valami rossz történne veled - pl. leáll az egyik veséd, vagy valami gixxer - azt is oszd meg a néppel, hogy tudják, mi várhat rájuk. Aztán azt is írd le szépen, mennyire jó érzés is az, meg a kórházi kaja, na az igen, az tuti fogyós lesz. Thx! <#wave>#wave>
Szekrény megkérdezte, hogy fogyok erre jött a szokásos>>> futtatom a módszerem.
@vaxi: BB-al tisztázódott, hogy kurvára nem vagyok kocsis!!<#wilting>#wilting>.
Aki a bringázással és egyéb natural módszerrel nem ér el eredményt, az ide fáradjon!
BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...
BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...
mov ah,4ch int 21h end
Csak a gyaloglás.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
majd nézek ilyen volt, ilyen lett fotót, lehet megvan még (nem kell félni, csak portré, de a hombárfej jól mutatja mekkora voltam)
am... vissza fogod hízni szted?
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
... ja, már nem moderátor, akkor semmi<#nevetes1>#nevetes1>
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403