Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ték 😄
Szintetikus vitaminok vs. természetes vitaminok <#ejnye1>#ejnye1>
De van még egy példa... a halolaj, ami ugye az omega miatt kell, ezt is szedik a "nagy fitt emberek", nah most néztem az ilyen builder meg ilyen oldalakon és ott fél minõségût lehet kapni, azaz nem tartalmazza az összes omegát és nem teljes halolaj. Amit én szedek, az ennek az ellentétje. Szerinted érdekli ezeket hogy most mit mûvel veled ez a vitamin csak mert nem természetes hanem szintetikus? Kúrvára nem, leszarják, csak vedd meg, meg kell érteni hogy manapság minden a pénzrõl szól szinte, az egészségedet leszarják. Az embert könnyû ezekkel csak elõnyös pozitív szövegekkel becsalni, olvasd végig az oldalt és látod hogy minden termékre csak a jót írják. Azért azt tudd hogy elõfordulhatnak mellékhatások is, pl kreatinnál:
A kreatin a szervezet össz-víztartalmának csökkenését okozhatja, mely súlyos kiszáradáshoz vezethet, izomgörcs, hányinger, hányás alakulhat ki, hosszú távon károsíthatja a vesét, rohamkeltõ hatása is lehet. <#wow2>#wow2><#nezze>#nezze><#szomoru1>#szomoru1>
Persze ez nem azt jelenti hogy ne szedj semmit, csak azért nem kellene minden szarra szart szedni. Én pl edzés után szedem a 100% proteint, de az egyéb szükségletemet már sikerült természetesen bevinni. Pl én ezt szedem. Egyik külföldi sportoló ismerõsöm ajánla, õ és jó pár sportoló ezt szedi. Ez ilyen szuper tápanyag. Ez természetes, és nincs banán íze ugyan, de nem nehéz lenyelni. <#hawaii>#hawaii><#hawaii>#hawaii><#pias>#pias><#smile>#smile>
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Hágd meg a levegõt:
Kufircold a labdát:
Ez meg a jó ég tudja milyen baszomság. 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
ez a másik kedvenc gyakorlatom

mov ah,4ch int 21h end
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
hétfõn megyek érte 😊
Szeretnék itthonra kondigépet fabrikálni.Akár multifunkciósat is.
Tud valaki leírást,tervrajzot vagy hasonlót?
Köszi!
mov ah,4ch int 21h end
mov ah,4ch int 21h end
egyébként olcsó tejsavója pl a fullforce-nak van
http://shop.builder.hu/termekek_reszletes.htm4?id=8152
\"fingjál bele a rencerbe\"
Whey Pro helyett van valami "occób" megoldás?Már nem bírja a pénztárcám.Power protein okés?
mov ah,4ch int 21h end
mov ah,4ch int 21h end
viszont a futást edzés utánra tenném, hogy az edzés maximális intenzitással menjen 😊
Edzés elõtt és után 20 perc futás belefér vagy hallgassak azokra akik azt mondják hogy a nem fér össze a testépítéssel?(Csak azért kérdem mert futva annyi idõ a kondi, eddig mocival jártam de most hogy jõ a hideg, elcsomagoltam.Marad a bringa vagy a futás.)
Nem gyenge a figura, nagyon bírom az ilyeneket, kb mi is így küldjük csak mi pinyóba gettógyúrunk, igen vicces tud néha lenni. 😄
Triathlon for life
3-4 gyakorlat bicepsz, 3 gyakorlat tricepsz mondjuk hétfõn
5 váll és 4 hát gyakorlat szerdán
ezek mellé hasizomból 3-4 gyakorlat, ha nincs hányingerem ezt mindhárom nap, lábedzést pedig szinte mostmár mindig tolok azzal kezdek bicikli vagy futás, utána pedig a comb és vádli edzés...
nem zúzom szét olyan erõteljesen magam, hanem próbálok minél több gyakorlatot csinálni a 4x10-es módszerrel súly változó, de mindig aprólékosan haladok felfele sosem egyszerre kezdek naggyal...
ja és kb 2 perces pihenõket tartok, de ez is változó simán kijön a 2 óra minden alkalommal
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
nem értem ezt a nagy gépõrületet, nekem sokkal szimpatikusabb a szabad súly, nem egy ilyen szupermasina faszom... néhány még az ismétlés számot is kijelzi..