Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephirot T
Szerintem maradj a Doomnál...

Meg azt megsúgnám, hogy az ilyen szintetikus multivitamint természetes vitamin tablettákkal is belehet szedni. C vitaminnal meg vigyázni, mert manapság az számít c vitaminnak hogy édesítõszerrel telenyomják aztán "nyomokban" tartalmaz csipkebogyót... És még ezer millió dolgot lelehetne írni, érdemes az interneten az orvosnál utánajárni ezeknek ha esetleg nem akarsz egy káros vesét vagy szar szívmûködést. Mert ezeket nem én találtam ki, és az orvosom is ehhez tartja magát pedig ugye õ nagy vonalúban gyógyszereket ír fel, de legalább õszinte volt.

ték 😄
Az a baj ezzel hogy szintetikus vitamin. <#szomoru1>
Szintetikus vitaminok vs. természetes vitaminok <#ejnye1>
De van még egy példa... a halolaj, ami ugye az omega miatt kell, ezt is szedik a "nagy fitt emberek", nah most néztem az ilyen builder meg ilyen oldalakon és ott fél minõségût lehet kapni, azaz nem tartalmazza az összes omegát és nem teljes halolaj. Amit én szedek, az ennek az ellentétje. Szerinted érdekli ezeket hogy most mit mûvel veled ez a vitamin csak mert nem természetes hanem szintetikus? Kúrvára nem, leszarják, csak vedd meg, meg kell érteni hogy manapság minden a pénzrõl szól szinte, az egészségedet leszarják. Az embert könnyû ezekkel csak elõnyös pozitív szövegekkel becsalni, olvasd végig az oldalt és látod hogy minden termékre csak a jót írják. Azért azt tudd hogy elõfordulhatnak mellékhatások is, pl kreatinnál:

A kreatin a szervezet össz-víztartalmának csökkenését okozhatja, mely súlyos kiszáradáshoz vezethet, izomgörcs, hányinger, hányás alakulhat ki, hosszú távon károsíthatja a vesét, rohamkeltõ hatása is lehet. <#wow2><#nezze><#szomoru1>

Persze ez nem azt jelenti hogy ne szedj semmit, csak azért nem kellene minden szarra szart szedni. Én pl edzés után szedem a 100% proteint, de az egyéb szükségletemet már sikerült természetesen bevinni. Pl én ezt szedem. Egyik külföldi sportoló ismerõsöm ajánla, õ és jó pár sportoló ezt szedi. Ez ilyen szuper tápanyag. Ez természetes, és nincs banán íze ugyan, de nem nehéz lenyelni. <#hawaii><#hawaii><#pias><#smile>
Tyler1
az egy hikomat verébnek nem fedezi a vitaminszükségleteit.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Én inkább naponta ennék gyümölcsöt és zöldséget.
oliwwer
Az utolsón jót derültem 😄
0Fritz0

Hágd meg a levegõt:

Kufircold a labdát:

Ez meg a jó ég tudja milyen baszomság. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

shaba23

Basszus...C-3PO kigyúrta magát, mit fog szólni R2D2?
Vaxi
aztakurva 😄

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

0Fritz0
Ez a szerencsétlen a csukját akarja edzeni, de ezt vajon hol látta...

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

másodikhoz link

rájöttem hogy kell valójában a guggolást csinálni

ez a másik kedvenc gyakorlatom

Tyler1
Van Damme bácsi is elég jól tartja magát 51 évesen.

Panzermeyer
A múltkor valamikor volt a BB facebook oldalán egy motivációs videó ezzel a zenei aláfestéssel, aki még emlékszik rá. Hátha másnak is megdobja az edzéskedvét.

mov ah,4ch int 21h end

Vaxi
a scitec magyarország faszbúkján láttam a felhívást. érdemes egyébként likeolni, mert szoktak nyereményezni. nekem a biotech és a fullforce is benne van a listában 😄

Vaxi
ezfit like-olós játék 😄
hétfõn megyek érte 😊

Panzermeyer
Hogyan? Mivel?

mov ah,4ch int 21h end

DeerHunter01
😄DDDDDDDDDDD mekkora arc 😄

\"Erről van szó!\"

shaba23
shaba23
eh-eh

kisradai
Köszönöm, ez is segítség.

0Fritz0
Ezt találtam, de komolyabb (csigás) gépet nem éri meg otthon összerakni.

Sephirot T
Tervrajz? Hogyne

kisradai
Sziasztok!
Szeretnék itthonra kondigépet fabrikálni.Akár multifunkciósat is.
Tud valaki leírást,tervrajzot vagy hasonlót?
Köszi!

Vaxi
nyert az asszony facebookon 1 csomag multi-pro-t 😄

Panzermeyer
Az MHN-nek is ott a 100% Whey Proteinje. A csoki-kókusz nem olyan rossz. Viszont az epres-banános az tiszta fogkrém ízû, a sima csoki meg csak keserû. Az idõ múltával egyre érzékenyebb lettem az ízekre, azért le is pisszentettem magamat, hogy nem azért isszuk, mert finom 😊

mov ah,4ch int 21h end

Panzermeyer
Én figyelem az akciókat, és gyûjtöm a levásárolható pontokat, így lehet spórolni.

mov ah,4ch int 21h end

Vaxi
nincs baj vele pedig 😊
egyébként olcsó tejsavója pl a fullforce-nak van
http://shop.builder.hu/termekek_reszletes.htm4?id=8152

zöldeshányás
Most látom hogy visszaírtak bb-rõl hogy a powerproteinben a szójából van a legtöbb...az nem kell...

\"fingjál bele a rencerbe\"

zöldeshányás
Gondolom mindig az amin több a haszon. 😊
Whey Pro helyett van valami "occób" megoldás?Már nem bírja a pénztárcám.Power protein okés?

Panzermeyer
Más. Milyen érdekes, hogy az év étrendkiegészítõ termékében 1 nap alatt több termék is számomra érthetetlen módon helyet cserélt...<#fejvakaras>

mov ah,4ch int 21h end

Vaxi
igen, mondjuk az edzés utáni futással annyi a baj, hogy egy kiadós edzés után a buszig nehezen mászok el, nem hogy még fussak 😊

Panzermeyer
Én meg nem futkároznék se edzés elõtt, se edzés után, viszont más napon, vagy teljesen más idõpontban igen. Ha okosan táplálkozol, nem árt az a 20 perc futás semmit, sõt nagyon pozitív hatással van a teljesítmény javítására, ez saját tapasztalat.

mov ah,4ch int 21h end

Vaxi
aki azt mondja, hogy a futás nem fér össze az edzéssel, az hülye, már bocsánat.
viszont a futást edzés utánra tenném, hogy az edzés maximális intenzitással menjen 😊

zöldeshányás
És ha már itt vagyok akkor kérdeznék.
Edzés elõtt és után 20 perc futás belefér vagy hallgassak azokra akik azt mondják hogy a nem fér össze a testépítéssel?(Csak azért kérdem mert futva annyi idõ a kondi, eddig mocival jártam de most hogy jõ a hideg, elcsomagoltam.Marad a bringa vagy a futás.)

zöldeshányás
2:30-tól

Nem gyenge a figura, nagyon bírom az ilyeneket, kb mi is így küldjük csak mi pinyóba gettógyúrunk, igen vicces tud néha lenni. 😄

Panzermeyer
Oké, örülök neki, hogy mûködött.

mov ah,4ch int 21h end

jazzy
Visszavontam, megnéztem normálisan a videót és ez nem az amire gondoltam, ez egy faszság.
Tyler1
aha, ebtronik powa?

Hallgattam rád és ma úgy odatettem magam mint ha az életem múlna rajta. Pár Arnoldos képpel felprinceltem magam majd véres fosásig erõltetve csináltam elsõre 75-öt majd 4 sorozatra 234-et. Szóval a fejemben volt a hiba. <#falbav> Még egyszer köszi.<#vigyor4>

Szerintem pedig nem. Megveszi, használja párszor,és megy le porosodni a többi kacat közé a pincébe. Aki izaddság,fájdalom,akaraterõ nélkül akar sportolni,abból nem lesz semmi. Aki a könyebb utat keresi abból sem. No pain no gain😊

Triathlon for life

csuszi
én 1
😊
ha kicsi izom, fél 😊

MJ rulz Pink Team The Only One

4-5 gyakorlat mellbõl mondjuk pénteken
3-4 gyakorlat bicepsz, 3 gyakorlat tricepsz mondjuk hétfõn
5 váll és 4 hát gyakorlat szerdán

ezek mellé hasizomból 3-4 gyakorlat, ha nincs hányingerem ezt mindhárom nap, lábedzést pedig szinte mostmár mindig tolok azzal kezdek bicikli vagy futás, utána pedig a comb és vádli edzés...

nem zúzom szét olyan erõteljesen magam, hanem próbálok minél több gyakorlatot csinálni a 4x10-es módszerrel súly változó, de mindig aprólékosan haladok felfele sosem egyszerre kezdek naggyal...

ja és kb 2 perces pihenõket tartok, de ez is változó simán kijön a 2 óra minden alkalommal

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Roger6
Hát nem tudom te mit csinálsz két óráig, de én másfél óra után is alig állok a lábamon az intenzitás miatt.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

nekem mondod? de a 2 órás edzésemet nem dobom ki ilyenért az ablakon😄 csak is a megszokott tendencia az igazi

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

jazzy
És? Legalább aki amúgy nem menne el de vesz egy ilyet az is mozog. Már az is elõrelépés a semmihez képest.
Tyler1
a cél még mindig az, hogy az embereknek ne kelljen megdolgozni semmiért, csak egyhelyben állva, 10 perc alatt elintézzék a napi "testmozgást", és azt hiszik ez az egészséges életmód.

Vaxi
mi a faszom ez?
nem értem ezt a nagy gépõrületet, nekem sokkal szimpatikusabb a szabad súly, nem egy ilyen szupermasina faszom... néhány még az ismétlés számot is kijelzi..

Tyler1
na, meg van az új õrület. lépten-nyomon csak ezt látom/hallom.