Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
A hasamon kívül máshol alig van zsír a testemen, másfél hónap alatt ledobtam 6 kilót (gondolom ennek nagyja víz), viszont régen 100 kiló felett voltam, hirtelen fogytam le, ezért eléggé megnyúlt a hasamon a bőr.. Nem tudom eldönteni, hogy lenne-e értelme folytatni a fogyókúrát, hiszen a lógó bőr miatt úgysem lesz szép a hasam... Előre is köszi.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Trollok pedig mindaddig írkálni is fognak ide, amíg reagálunk rájuk.
Nem kell vele foglalkozni. Sajnálom szegényt.
Legeslegelőször is: anyádék elmehettek volna inkább moziba, egy szarós-fingós vígjátékkal is többre mentek volna, azt legalább el lehet felejteni. Téged ők nem tudnak 😞
Másrészt: amit nem tudok megemészteni, azt kiszarom. Köszönhetően a tökéletesen működő, rostoktól hajtott emésztésemnek.
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Csak érdekelne.
Én heti háromszor járok, mert ennyit tudok megoldani egyelőre, hát-váll, láb-tricepsz, mell-bicepsz a felosztásom, minden testrészre 3-4 gyakorlat, 3-5 sorozattal, attól függ, hogy jön ki jól. Annyit tudok tanácsolni, hogy valamennyire variáld mindig a gyakorlatokat, és ne tartsd magad mindenképpen egy fix tervhez. Sokszor van olyan, hogy 4 sorozat van betervezve, de még érzem, hogy egy 5. is sokat használna, nyilván lenyomom, néha viszont a harmadikban kap el a gépszíj és addig hajtom, amíg már nem lesz erőm felállni sem, nem még egy újabbra.
Szóval szerintem csináld úgy, hogy próbálj ki néhány hét/hónap alatt sok gyakorlatot minden testrészre (legalább 5-6-ot, vagy még többet) és ezekből válogass mindig úgy, hogy változatos legyen.
De ez csak egy ötlet, én kezdő vagyok, jön majd olyan, aki jobban ért hozzá.
Ha meg pofán verik őket akkor meg megvannak lepődve. Senki nem akarjon más lenni mint ami, mert nagyon nem áll jól.

"Ki is vagy, az biztos, ha arra van ingerenciád, hogy boldog-boldogtalannak mutogasd magad a Facebookon"
" Mindenki szelfizik. Te is. Aztán meg persze kiposztolod" - tovább nem olvastam, nincs is értelme.
Érted? Meg akarja mondani, hogy én hogy gondolom, hogy én mit csinálok, aztán meg kioszt (azért amit ő gondol hogy ÉN hogy gondolom), hogy az úgy egy faszság. Nem szelfizek te gyökér díszfasz. Baszná agyon az ilyen embert 5 túlsúlyos tehervonat hátrafele fékezve egy mázsa szarral. Hogy lehet egy ilyen irritáló gyökérnek 10.000-es olvasottsága?
Nem a lényeg, hanem a fontos!
Van itt pécsi? 😄
Kiss Jenő szerint egy jó edzőtárs aranyat ér. Bohos Kornél és Bereczki Krisztián szerint jó edzőtársat találni nehezebb, mint barátnőt, de ők azok, akik kihozzák belőled a maximumot, és tovább lendítenek a holtponton. És még millió idézetet tudnék ide írni olyan embertől, akik letettek már valamit az asztalra.
@sudubigyibó - valahonnan keríts magadnak egy edzőpartnert, órási különbség van a két edzés között, főleg hosszútávon.
Szerintem napi 1 edzéssel is teljesen jó vagy, csak számold a napi mikro- és makrótápanyag mennyiséged, vezesd excelben, valamilyen alkalmazásban vagy akár papíron, és ha kicsit belassul, vagy megáll, akkor módosíts rajta. Játsz a különböző tápanyagok bevitelével, illetve az étekezések időpontjával, pl a szénhidrát első felét átcsoportosítod délelőttre, a másik része meg edzés után menjen be turmixban stb.. Ezt mindenkinek magának kell belőnie, de érdemes edzés és étkezési naplót vezetni, és folyamatosan újra iterálni rajta, elemezni és az eredmények alapján módosítani. Valamint azt se felejtsd el, hogy 20kg leadása után, már egyre lassabb lesz ez a folyamat, és ami eddig kevésbé szigorú körülmények között is lement, az már lehet, hogy kevés, és tovább kell szigorítani a kaját. Ha nem tudod a napi 2 edzést megoldani, akkor a kaját módosítsd, igazítsd hozzá és máris menni fog tovább.
Mellesleg, ahogy 1 kajától nem lesz senki sem egészséges, úgy 1 pizzától sem lesz semmi bajod. Ne legyen bűntudatod. Ha hosszútávon betartod, nem ezeken fog múlni. Csak ne legyen belőle rendszer, vagy ha igen, akkor mértékkel. Ha beleszámolod a napi tápanyagbeviteledbe, és a többit hozzáigazítod, még mértékkel néha ez is beleférhet.
Nem a lényeg, hanem a fontos!
Jó az aerob edzés után, de ugye vágod a menetét? Súlyzós edzés --> TURMIX --> aerob edzés --> KAJA!
Januárban kezdtem el diétázni 115 kilóról, jelenleg 92 vagyok és most megálltam, fogyás ügyben is, meg mindenhogy. Ti mivel szoktátok feltölteni magatokat, mert én már nagyon nem bírom az egészet. Egyedül csinálom, egyedül járok edzeni, nincs ki motiváljon. Tegnap este be is toltam egy pizzát, de bűntudatom is lett tőle... x)
A másik, hogy a diéta elején még napi kétszer edzettem, reggel aerob, délután este pedig súlyzós, de az utóbbi 3 hétben olyan munkát kaptam ami miatt nem tudok csak napi egyszer menni, így a súlyzós edzés után szoktam csinálni aerobot. Ez jó így szerintetek?
A másik dolog, amit szintén imádok, az az, amikor összegyűjtenek fotókat egy emberről fénykorában, meg miután visszavonult, és ugye a kép címe: a kox után, meg cucc nélkül, meg ilyen baromságok. Ember. Bazmeg. Ha van egy futó, aki 10 alatt futja a 100-at, aztán abbahagyja, akkor 1 év múlva 11-et sem fog futni. Egy olyan sportban, ahol a kinézet a lényeg, ez NYILVÁN feltűnőbb, szembeötlőbb, mint egy futónál, úszónál, vagy kézisnél pl.
Ja, azért ugye nem gond, ha azt gondolom, hogy Kathi Béla kicsivel jobban ért a témához, mint te.