Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
A SPAR-ban van a világos zöld zacskós 220-ért talán, meg a sötétzöld zacskós 200-ért. Van az a német amit mondasz, 500 körül fél kiló, ugyanez a prémium márka kapható a TESCO-ban is. A PENNY nem régóta forgalmaz egy új márkát, 500 grammos zabpehely az is, 200 Ft körüli árban, még régebben vettem mikor akciós volt, olyan mint a SPAR-os, egy az egyben.
LIDL-ben is olcsó és jó, bár odáig nem szoktam érte elmenni, mert a többi bolt közelebb van.
A SPAR-ban nézd meg, ott biztos lesz valamelyik a 2 olcsóbbik közül, lehet hogy amikor épp nézted akkor elfogyott vagy ilyesmi...
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Érdemes 1-2 termékre ránézni, mert van ami egész kedvezõ, ingyenes kiszállítás pedig 15000 Ft-tól.
Mondjuk épp most adtam le egy rendelést a sárga oldalnak, mivel ma nincs értékhatár az ingyenes kiszállításra.
mov ah,4ch int 21h end
\"Erről van szó!\"
Ha 12-t akarok csinálni, akkor arra gondolok hogy 16 kell és sokkal könnyebben megcsinálom 12ig, mintha arra koncentrálnék hogy csak 12 kell... próbáljátok ki, mûködik, persze ha az izmod már full el van fáradva akkor semmi értelme :
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Jelentem nem hülyeség az, hogy az izom emlékszik. 😊 Hátamat sikerült már olyan szintre felhoznom mint régen, ennyi idõ alatt.
Beteg...
(hátam a galériába)
mov ah,4ch int 21h end
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Whey Protein Force
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Amennyiben csak kicsit fáj, akkor könnyebb súlyokkal nyomd pár hétig, hogy a tested megint hozzászokjon a basztatáshoz.
Ha pedig rosszabbodik, akkor pihentetni kell.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Kb. 6 hónapos kényszerpihenõ után újrakezdtem a súlyzós edzéseket pénteken. Azóta érzem, hogy a felkaromban lévõ inak kicsi fájnak. Ettõl függetlenül mehetek holnap is edzeni, vagy várjak, amíg teljesen elmúlik a fájdalom?
www.smart-bus.hu
kicsit hiányozni fog a régi terem, de ez 2000 forint és 5 perc alatt ott vagyok melóból, ráadásul a hét minden napján nyitva van 07-22 között.
fõnyeremény
ja és végre van lábtoló gép, meg chest press 😊
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
mondjuk a 4 kiló is elég lazás.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
http://www.delmagyar.hu/szeged_hirek/konditermet_nyitott_az_ehok_se/2249367/
közel van a munkahelyhez (5 percre), 2000 forint, jól felszerelt, cardio gépek. és a legfontosabb, normális kézi súlyzó készlet. hiányozni fog ez a régi hardcore terem 😄
Arnold a csuklya fölé helyezte a rudat, másik meg a hátso vállra helyezik, utobbival nagyobb sulyal tudok dolgozni.
szerintetetek melyik az eredményesebb?
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Fehérjeforrás: tej
Szénhidrát: virsli
Vitamin: alma
Mi ezen a bonyolult?
Úgyis jönnek az ünnepek, lehet enni bejglit (abban is van TERMÉSZETES vitamin, pezsgõ (nincs benne cukor, diétás) és ha letörtök egy ágat a karácsonyfáról és elrágcsáljátok akkor meg van a napi vitaminbeviteletek 20%-a az RDA szerint...
Amúgy, csak hogy a természetes c vitamin témához hozzászóljak: azt is bizonyították, (hogy ki meg hol azt persze nem tudom) hogy a csipke x órával a leszedése után már semennyi c vitamint sem tartalmaz. <#mf1>#mf1> a c vitamin nem egy stabil vegyület, ti errõl biztos többet tudtok...
ha már itt vagyok, elmondom a véleményem: a test nem tudja, hogy a vitamin mesterséges-e, vagy természetes.. természetes anyagokból bevinni a megfelelõ mennyiséget lehetetlen..
a zöldség fontos a táplálkozásban, a gyümölcsöt is annak tartom. egy az, hogy finom, másrészt rosszat nem teszel vele. jó, az a kis gyümölcscukor, pont leszarom, nem ezen fog múlni a mr. olympia címem. ott van pl. a banán, ami kurvajó gyors szénhidrát forrás.
viszont a gyümölcsök nem elégségesek a napi vitaminszükséglet kielégítésére, így multivitaminokból kell pótolni azt. mivel nincs multivitamin fa, amirõl thai kislányok szedegetik a tablettákat, ezért mesterségesen állítják elõ. csókolom, haters gonna hate.