Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jazzy
Köszi ez jól hangzik és egyszerûbb mint a gombával töltött csirke 😊
Roger6
Újabb finomság a Fitness Pont Gyõr-tõl: Csirkével töltött gomba

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Eagle16
Az érdekes, mert én is szolnoki vagyok és 2 hete még 8 darab 500g-os SPAR-os zabpelyhet vettem. Nem hiszem hogy ha most kéne akkor nem lenne, de majd megnézem.

A SPAR-ban van a világos zöld zacskós 220-ért talán, meg a sötétzöld zacskós 200-ért. Van az a német amit mondasz, 500 körül fél kiló, ugyanez a prémium márka kapható a TESCO-ban is. A PENNY nem régóta forgalmaz egy új márkát, 500 grammos zabpehely az is, 200 Ft körüli árban, még régebben vettem mikor akciós volt, olyan mint a SPAR-os, egy az egyben.

LIDL-ben is olcsó és jó, bár odáig nem szoktam érte elmenni, mert a többi bolt közelebb van.

A SPAR-ban nézd meg, ott biztos lesz valamelyik a 2 olcsóbbik közül, lehet hogy amikor épp nézted akkor elfogyott vagy ilyesmi...

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

jazzy
Próbáld meg a Pennyben, én találtam, igaz van benne ilyen mazsola 2 szem a kilósban, meg mandula meg ilyenek, de nem sok, olcsó, jó.
Nem tudom, hogy mi történik, de Szolnokon sem az intersparban, sem a lidle-ben, sem a tesco-ban nincs normális zabpehely. Eddig Lidle-ben vettem durván 200 Ft-ért a fél kilós kiszerelést, a spar-os is hasonló árban volt. Most van valami német, fél kiló 500 Ft. WTF?

ezt a proteint ismeri valaki ? Muscle Peak
Panzermeyer
Egy új online boltot találtam, legalábbis nekem új, de hátha van, aki rajtam kívül nem ismeri: Protein Builder

Érdemes 1-2 termékre ránézni, mert van ami egész kedvezõ, ingyenes kiszállítás pedig 15000 Ft-tól.

Mondjuk épp most adtam le egy rendelést a sárga oldalnak, mivel ma nincs értékhatár az ingyenes kiszállításra.

mov ah,4ch int 21h end

DeerHunter01
én mindig így csinálom, ha valamiból 8-at kell a következõ szériába akkor lenyomom a 10-et elõtte mindig, mert utána a 8 már "sokkal könnyebb" lesz 😄

\"Erről van szó!\"

Nem tudom itt olvastam, vagy valahol máshol de ez a motiváló módszer nagyon bejön!

Ha 12-t akarok csinálni, akkor arra gondolok hogy 16 kell és sokkal könnyebben megcsinálom 12ig, mintha arra koncentrálnék hogy csak 12 kell... próbáljátok ki, mûködik, persze ha az izmod már full el van fáradva akkor semmi értelme :

Panzermeyer
Nem rossz! Hajrá!

mov ah,4ch int 21h end

Vaxi
az igen <#eljen> hajrá!

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

TVelvet
2,5 év után újra kezdtem az edzést. Most tartok a 4. hónap elején.
Jelentem nem hülyeség az, hogy az izom emlékszik. 😊 Hátamat sikerült már olyan szintre felhoznom mint régen, ennyi idõ alatt.
Beteg...

(hátam a galériába)
Panzermeyer
Én is csak ezért nem vettem még ilyet próbára. Valahogy nincs összhangban az ár/érték arány attól, hogy finom. Csináljanak ismét 6 kilós vödröt, akkor már nem hiszem, hogy lenne versenytársa.

mov ah,4ch int 21h end

De ilyen árban egy 66%-os fehérjétõl sokkal jobbakat lehetne venni. Gaspari,Twinlab,San platinum whey, stb.
Vaxi
aha, ezaz. ára tökéletes, és nem annyira édes, mint a scitec, de nagyobb "nyalánkság" a power proteinnél.

Tyler1
ez volt a Cytogen? mert azok nálam is verték ízben/állagban a Scitec cuccokat.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Vaxi
megvan a bestof fehérjém, kurva finom, nálam veri a scitec-et
Whey Protein Force

Vaxi
a "régiúj" jate klub helyén, a garaboncziás mellett

2000 Ft? havi bérlet? hol?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Hali. Tömegelésnél hogyan számolom ki a szükséges napi zsírbevitelt? Illetve mi a véleményetek arról, hogy Amerikában közel kétszer annyi fehérjét számolnak napi szükségletnek, mint nálunk? Itthon az anyagiak szabják meg inkább?

Roger6
Idén elõször volt olyan mell edzésem, ami után nincs izomlázam. Asszem ez így nem jó.. <#rolleyes>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

0Fritz0
Gondolom nekiestél a gyúrásnak, mint nagymama a lekvárnak. 😊
Amennyiben csak kicsit fáj, akkor könnyebb súlyokkal nyomd pár hétig, hogy a tested megint hozzászokjon a basztatáshoz.
Ha pedig rosszabbodik, akkor pihentetni kell.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Üdv!
Kb. 6 hónapos kényszerpihenõ után újrakezdtem a súlyzós edzéseket pénteken. Azóta érzem, hogy a felkaromban lévõ inak kicsi fájnak. Ettõl függetlenül mehetek holnap is edzeni, vagy várjak, amíg teljesen elmúlik a fájdalom?
<#eljen>

www.smart-bus.hu

Roger6

Vaxi
na megtettük az elsõ látogatást a teremben. csodás. elég sokan voltak, de az öltözõ normális, a gépek rendben vannak, és végre normális kézi súlyzó készlet van 😄
kicsit hiányozni fog a régi terem, de ez 2000 forint és 5 perc alatt ott vagyok melóból, ráadásul a hét minden napján nyitva van 07-22 között.
fõnyeremény

ja és végre van lábtoló gép, meg chest press 😊

Különc
Olyan sebességen aerobozz, ami rendesen megmozgat, de még lihegés nélkül tudsz beszélni (ha van ott valaki)

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Aerob edzésnél a max. pulzusszám 130? Az helytálló amit a bodybuilderen írnak?
Tyler1
"a Szegedi Tudományegyetem hallgatóinak 2 ezer, az oktatóknak 3 ezer, külsõsöknek 4 ezer forint havonta"

mondjuk a 4 kiló is elég lazás.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Vaxi
na igen, végre kapunk valamit az ehöktõl, aminek értelme is van 😊

2ezer forint... kettõezer ?????????? ebben a szaros koszos dunaújvárosban a legoccóbb 3ezernél kezdõdik és olyan kicsi kb. mint a lépcsõházunkban 2 max 3 pince egybenyitva...

Vaxi
jövõhéttõl teremváltás lesz 😞
http://www.delmagyar.hu/szeged_hirek/konditermet_nyitott_az_ehok_se/2249367/

közel van a munkahelyhez (5 percre), 2000 forint, jól felszerelt, cardio gépek. és a legfontosabb, normális kézi súlyzó készlet. hiányozni fog ez a régi hardcore terem 😄

Különc
Nálam az döntött, hogy szimmetrikusak legyenek a rúd által okozott sebek, szóval itt is, ott is

Hogy jobb guggolni?
Arnold a csuklya fölé helyezte a rudat, másik meg a hátso vállra helyezik, utobbival nagyobb sulyal tudok dolgozni.
szerintetetek melyik az eredményesebb?
shaba23
csak ha hosszúak a szilánkok.
0Fritz0
A fenyõdísz rostnak számít? 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

A sört kihagytad. <#ejnye1><#pias>
Különc
Mind felfújt idióták vagytok, inkább zabálnátok répát és fügét ostoba barmok, nem értitek hogy abból jön a vitamin? A laborban elõállított szar annyit ér mint az egyensúly-karkötõ a kezeteken. Istenem hogy megint nekem kell rendet tenni itt.

Fehérjeforrás: tej
Szénhidrát: virsli
Vitamin: alma

Mi ezen a bonyolult?

Úgyis jönnek az ünnepek, lehet enni bejglit (abban is van TERMÉSZETES vitamin, pezsgõ (nincs benne cukor, diétás) és ha letörtök egy ágat a karácsonyfáról és elrágcsáljátok akkor meg van a napi vitaminbeviteletek 20%-a az RDA szerint...

fasza kis vitát sikerült kirobbantanom, miközben a kérdésem nem az lett volna, hogy szedjünk-e szintetikus vitamint, hanem, hogy milyet. Próbálok ár-érték arányban megfelelõt találni....és ha olyan márkájút találok, amirõl már hallottam, az tudom, hogy nem garancia, ám jobban esik....úgyhogy mégegyszer, ki milyet szed?
Amúgy, csak hogy a természetes c vitamin témához hozzászóljak: azt is bizonyították, (hogy ki meg hol azt persze nem tudom) hogy a csipke x órával a leszedése után már semennyi c vitamint sem tartalmaz. <#mf1> a c vitamin nem egy stabil vegyület, ti errõl biztos többet tudtok...
tigeroo
mi ez a hacacáré<#wow2>
Roger6
Hát persze, bug, mi más...

Nem tiltottam le senkit, ha valaki le van tiltva, akkor az sg bug...
jazzy
Engem nem tiltott le.
Roger6
Most te flémkeltésnek írogatsz, vagy egyszerûen irigy vagy arra, hogy itt több-kevesebb szempontból osztják egymás nézeteit az itt "lakók", s ezért becsülik egymást? Vagy hogy olyan tanácsokat adunk egymás számára, amik hasznosak, és nem olyanokat, hogy a vitaminokat felejtsd el? Igen, biztos mi vagyunk a hülyék.<#szomoru2>

Ti hárman biztos jó barátok lehettek. Túl jó barátok. 😄Ddd
Sephirot T
Dettó,nekem is írt és letiltott.És akkor õ vágja be a dumát hogy "személyeskedni a fórumon egy 10 éves is tud" 😄D

Természetesen is elõállítják, már írtam. Csak nem az ilyen izom oldalakon kell nézegetni.
jazzy
Így kell, a nagyfiúk beszólnak az ajtóból és gyorsan elszaladnak.
Roger6
Engem is, és stílusosan le is tiltott, mielõtt válaszolhattam volna. Igazi piti magatartás.

Vaxi
faszomat, pedig már azt hittem valami jó téma lesz 😄
ha már itt vagyok, elmondom a véleményem: a test nem tudja, hogy a vitamin mesterséges-e, vagy természetes.. természetes anyagokból bevinni a megfelelõ mennyiséget lehetetlen..

a zöldség fontos a táplálkozásban, a gyümölcsöt is annak tartom. egy az, hogy finom, másrészt rosszat nem teszel vele. jó, az a kis gyümölcscukor, pont leszarom, nem ezen fog múlni a mr. olympia címem. ott van pl. a banán, ami kurvajó gyors szénhidrát forrás.

viszont a gyümölcsök nem elégségesek a napi vitaminszükséglet kielégítésére, így multivitaminokból kell pótolni azt. mivel nincs multivitamin fa, amirõl thai kislányok szedegetik a tablettákat, ezért mesterségesen állítják elõ. csókolom, haters gonna hate.