Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

oliwwer
Olyan nincs, hogy sok. Ha bírod pénzzel és magadba tudod nyomni ezt a mennyiségû kaját (ami egyébként nem tûnik olyan soknak), akkor hajrá.
jazzy
Nem lesz sok, remélem a tojást nem nyersen gondolod a túróba keverve (igen, így készül a túrótöltelék de azt nem esszük naponta meg nem 3 tojással), hanem sütve. Gondolom nem vagy hízékony így mehet a banán, de azért a banánnál jobb a kevesebb cukortartalmú gyümölcs ha mégis valami oknál fogva jobban zsírosodnál a kelleténél. Illetve a cukrot azért jó lenne mellõzni, a túrót inkább keverd pici fehérjeporral, esetleg valami alacsony zsíros joghurttal.

Azért a fehérjén ha tudsz növelhetsz, 600-700g csirke is mehet, mert edzésnapokon kívül is meglehetne azért neked a 120-130g fehérje 63 kilóhoz, de ha picit több az sem fog ártani az optimális fejlõdéshez.

A tejberizs nem igazán testépítõ kaja, a tej, meg a cukor néha mehet, de azért napi szinten nem kell beépíteni. A turmixot is vízzel isszuk. Jó, ha a zabpelyhet nem tudod megenni vízzel meg fehérjével akkor ok tejjel (csak tömegnöveléskor nem hízékony alkatoknak).

Egy kis segítséget szeretnék tõletek kérni...
4 hónapja edzek kondi teremben, kajám viszonylag rendben volt és fel is szedtem 9 kilót,de váltanék most mindenen.
eddigi kajám napi 6 étkezésre lebontva:
270 g rizs tejberizsnek megcsinálva ez volt a tízórai és az uzsonna, reggelire gabonapehely(Corn flakes) 80g,Ebédre általában 200 g hús(csirke,pulyka) meg mellé 1 tál rizs(mivel még akkor nem volt mivel mérni ez kb olyan 80 g rizsbõl volt csinálva,vacsira meg vagy 5-6 tojás vagy 200g túró(kb) 3-4 kanál cukorral...

Ezzel a kajával meg jó edzés/pihenõ idõ egyensúllyal 178 cm (54 kg)-ról sikerült ugye 178cm 63Kg-ra feljönni...
Tudom, hogy lassulni fog a tendencia ezért is kérdem, hogy érdemes-e átállni erre az étrendre:
reggeli 100 g zabpehely tejjel banánnal+2 tojás,ezen kívül 500g csirke és 300 g rizs elosztva 4 étkezésre(itt már van a rizshez zöldborsó,brokkoli is meg répa),+Edzés napokon JUMBO(1 teljes adag),pihenõ napokon meg túró 250g+3 tojás.

Ez így jó lesz maradhat, vagy van mit változtatni rajta? nem lesz sok ez a 63 kilómhoz? :)

Válaszotokat elõre is köszönöm ^^
Vaxi
hmm mostani bbtv flash BBTV Force néven fut. nagyon rákapcsolt a fullforce :D

az asszony nyert a scitec nemzetnél utalványt, be is váltottuk a héten (mivel õ is nekiállt edzeni 2 hónapja). Kicsit furcsa volt, mert a boltban nem teljesen voltak képben, 10 perc telefonálás után sikerült csak levásárolni a 2500-as utalványt. vettünk egy 2,35-ös whey pro-t :)

mi újság veletek? nagy a csönd.

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

kreatív:D

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Vaxi
Hogyan legyen kockás hasam 1 hét alatt verseny gyõztese :DDDDDDDDD

http://9gag.com/gag/1564624

BÚÉK egyébként utólag is:) 10-e után teljes erõbedobással mehet újra az edzés majd 3 hete szünetelek

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Roger6
<#banplz><#violent><#boxer><#szomoru2>

Istenem... Nutella hol maradt? Az az igazi natúr, nem? Kis szalonnával persze. <#ticking>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

a [url=http://www.profigym.hu/profi-zsiregetok/grenade-thermo-detonator-fat-burner-ajandek-pack-s140495420/?search_vyraz<0>=|n|grenade&search_zvyrazni=true]Grenade-t [/url] próbálta már valaki? Vélemény?
Vaxi
"magas fehérje tartalmú" szteroiddal baszta magát valagba, aminek csak 2% vizesít, a többi színizom"

ezen felröhögtem :DDDDDDD

Tyler1
azóta én is csak bólogatok mindenre, mióta haverom elmesélte a tervét, hogy zsíros kóóbászokkal felhizlalja magát, aztán a teszkós fehérjébõl izmot csinál belõle. a másik meg nem hízik a fél kiló kenyértõl egy evésre, ezért "magas fehérje tartalmú" szteroiddal baszta magát valagba, aminek csak 2% vizesít, a többi színizom, és nem is kell enni hozzá(lehet ezt már meséltem itt).

szóval ezzel a témával most már csak olyannal állok szóba, aki vmit konyít is a dolgokhoz, nem a faszságot tanulja meg a diszkós gizdacsávóktól.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

jazzy
Hiszen egy olyan dologról beszélünk amihez mindenki ért, gyakorlatban viszont szinte senki.
jazzy
Pedig de.
sapkafej
általában az egész topiknak olyan szaga van, úgyhogy ne szégyelld magad :)

György

Vaxi
visszaolvasva kicsit "mindenki hülye rajtam kívül" szaga van ennek a posztnak, nem ez volt a cél, csak leírtam egy szélsõséges tapasztalatomat :)

Vaxi
én régen letettem már arról, hogy bebizonyítsam az igazamat másoknak. volt olyan, aki megvette a 7000 forintos fél kilós (!!!!) szója fehérjébõl (!!!!) készült diétás port (amiben 100g/49g szénhidrát :O ), mert hogy az a rossmannból van az "egészség" részlegbõl, és akkor az biztos fasza..

tigeroo
"Ne porozz úgy legyél nagy darab!"

A méhek is azért maradtak kicsit mert poroznak AS:D?SA:D?A:D?d

"Nomeg néha mehet egy kis szöllõcukor!" nemtudom hogy milyen szóképzést alkalmaz, bár valami új cucc lehet az a szöllõ... hasonló mint a "meik" szó alkalmazása.
Tyler1
eleve a kérdés egy óriási faszság...

Vaxi
egyébként nem vágom, hogy lehetnek ennyire birkák, most már minden böngészõben van helyesírás ellenõrzõ. szépen aláhúzza neked, ha szarul írod le..

Vaxi
szöllõcukor bazdmeg, az...

egyébként ebben minden benne van.

van, aki csodát vár tõle
van, aki fogyatékos, és közli veled, hogy egészségtelen
van, aki rögtön a szteroidot javasolja

zseniális :D

DeerHunter01

\"Errõl van szó!\"

tigeroo
Atya ég mit láttam facebook tickeren most!

Nézd meg, hogy készül a Monster, nagyon undorító kérdése:

Szerintetek melyik jobb? Kreatin vagy Protein?

"MáRk Gerván kreatin emg fehérje olyat dob rajtad h beszarsz :D"

"István Cain Nagy Egyik se!!!!! Ha kemény akarsz lenni ne porozz úgy legyél nagy darab!"

"Delbel Olivér kreatin sztem... legalábbis ezt hallom mndig"

"Imi Márton methandienon + stanazolol :D fehérje meg alap."

"Asztalos Zoltán Én tojás,szalonna párti vagyok! Természetesen lenni jó! Mert úgy is maradsz! És nem károsítod magad! Nomeg néha mehet egy kis szöllõcukor!"
Panzermeyer
Pharmekal - Omega 3 fish oil. Nekem ez van itthon. Megnéztem, és nem látom, hogy a dobozán fel lenne tüntetve. A 400 szemes eléggé gazdaságos kiszerelés, szerintem megéri.

Cserébe esetleg nem tudnál mondani halmentes szójaolajat? <#idiota>

mov ah,4ch int 21h end

shaba23
pedig mennyi olyan van:) Szerencsére régebben nagyon sokat bicajoztam+rohangáltam a környéket az erdõben (bükk) szóval a combommal nincs bajom, nekem inkább ahhoz kell igazítani a többit:)
Jamirofan89
Szeretném megkérdezni,hogy hol lehet szójamentes halolaj kapszulát kapni? Valaki közületek szed ilyet?
E2 szintem magas azért kellene.

Vaxi
faszbukon nyereményjáték miatt likeolva van egy rakat fos, köztük a blikk is. ma ez fogadott

"Miiért sikertelen a legtöbb fogyókúra? Mert önmagában fogyókúrával csak rövid idejû súlycsökkenést, nem zsírvesztést érsz el. 1 kg zsírszövet lebontásához kb 7000 kcal deficitre van szükség. Ha fogyózol és napi 500 kcal-val kevesebbet eszel, 14 nap alatt összejön a 7000 kcal. Csakhogy az így leadott 1kg nem tisztán zsír lesz!
Ha csak fogyókúrázol, a tested az izomtömegedet is elkezdi lebontani. Ez két dolog miatt rossz. Egyrészt rosszabbul fogsz kinézni (pedig nem ez a cél), másrészt az izmainkban játszódik az anyagcsere-folyamatok jelentõs része (az izmok a legnagyobb kalóriafelhasználók, minél több izmod van, annál többet ehetsz), azaz ha a fogyókúrával csökkented az izmaid mennyiségét, az alapanyagcseréd is csökken... Mivel a szervezetednek most már kevesebb energia kell, ezért egy idõ után a diéta mellett is hízni fogsz (!). Ez a jojó effektus!
Mi a megoldás?
Tudatos étrend (nem koplalás) és a mozgás, hogy megvédd az izmaid a fogyás mellett! Csatlakozz a Blikk Fitt facebook oldalához, ha életmódot akarsz váltani 2012-ben!"
hmm

nem csak az néz ki hülyén... kedvencem az amikor valakinek kb. (nem akarok hülyeséget mondani) 45ös bicepsze van, az alkarja meg fele akkora sincs :D

DeerHunter01
kell a lábazás pedig, hidd el, nem mutat jól az, ha valakinek csak a felsõteste van kidolgozva a lábai meg pipaszárok :D

\"Errõl van szó!\"

az mi ?

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Vaxi
az egész testet meg kell edzeni. javaslom egyébként a sárga kapszulát <#crazya>

fogok is,de az számomra nem annyira fontos,szóval azt csak 3 hoónap múlva szeretném elkezdeni...

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Vaxi
lábazni is kell :)

amúgy a guggolásnak mégis mi úgy az értelme ?? Mondjuk én 3 hónapja kativan gyúrok,de guggolást nem csináltam még soha... mondjuk igaz,hogy lábra nem is tornázom még... Valaki felvilágositana ?

Vaxi
:DDD pontosan :)
Én is boldog új évet kívánok mindenkinek, és GUGGOLJATOK :D

DeerHunter01
1-2 hetet ki lehet bírni :D tovább úgyse tart

\"Errõl van szó!\"

shaba23
Éééés mától tele lesz a terem újévi fogadalmas emberekkel :)
Igazad van...így jobban megéri és azt adja amire szükségem van, köszönöm szépen a segítséget neked is!

Tyler1
maradjon a Whey Pro, inkább vegyél mellé tiszta szõlõcukrot, jobban kijössz, mint a tömegnövelõkkel. aminosavakat neked még felesleges venni kezdõ szinten.
a kaja viszont fontosabb, szilárd táplálékból kell bevinned a fehérje és szénhidrát mennyiség nagy részét, ha ez nincs meg, akkor baszhatod a tömegnövelést.
aztán, a tömegnövelõ étrend nagy része CH, szóval ne azon parázz miben mennyi cukor van, mivel zsír le fog rakódni rajtad így is-úgy is, száraz izomzatot sehol nem szednek fel, még a filmekben sem, ha most kockás a hasad akk vegyél tõle könnyes búcsút jó pár hónapra. szóval rizs, zabpehely, tészta, krumpli menjen nagy mennyiségben(nálad 375g a minimum), fehérje testsúlykilónként 2-3g(nálad 150g a minimum), ezt fõleg húsból, túróból, tojásból.

Mivel testtömeg és izomtömeg növelés a cél, eddig 100% Whey Prot szedtem, ami ugye fehérjét tartalmaz és aminosavakat, nah most mivel testtömegnövelés jobban kell így szénhidrátot kell jobban bevinnem, ezért gondoltam a Forced Mass 5000re, cukor nincs benne olyan sok, megfelelõ szénhidrát és fehérje tartalma van, dupla adagot innék belõle edzés után így meglenne a megfelelõ mennyiségû fehérje. Multivitaminnak Multi-pro Pak, kreatin tápl. kieg. Creatine Monohydrate F2, az lenne a kérdésem hogy a Forced Mass 5000 nem tartalmaz aminosavakat mint a 100% Whey Pro, viszont aminosavak szintén fontosak így azt is külön kell vennem, szétolvastam magam és ha minden igaz L-Glutamin és BCAA kellene, viszont nem tudom hogy akkor elég lenne az egyiket szedni vagy mind a kettõt? Kicsit belezavarodtam már az egészbe... :DD

Kösz szépen! <#wave>

Vaxi
szia :)
javasolnám, hogy multivitamint szedj!

kreatinból én a monohidrátot ajánlanám elsõnek, por formájában. :)

Üdvözletem!

Pár hónapja kezdtem el konditerembe járni személyedzõ által kidolgozott edzéstervvel és a táplálkozásomon is változtattam. Ugyebár táplálékkiegészítõt szedek napi 3x 100% scitec proteint és edzés után is, d vitamint, stb. Gondolkodtam azon hogy elkezdem a kreatin kúrát is, utánaolvastam és látom hogy ezzel óvatosan kell bánni és megvan hogy mennyit kell adagolni, stb. Csak annyi kérdésem lenne hogy melyik kreatin készítményt ajánljátok nekem? (74 kg vagyok) Látom hogy van porban is, meg tablettában...írják végül is hogy ha azt a fajtát veszem meg akkor mennyit szedjek mikor naponta, de azért biztos itt is valami + információt kapok meg persze hogy melyik fajtát szedjem, mik közül válogassak. :-) Na meg ami fontos is, hogy lehetõleg ne tartalmazzon sok cukrot! De gondolom nem tartalmaz egyik se jelentõs mértékû cukrot.
Természetesen megkérdezem a személyedzõt is, de remélem nem baj ha kikérem a ti véleményeteket, tapasztalataitokat! :-) Elõre is köszönöm!

Üdv.: Gergely

tigeroo
Panzermeyer
Hát ez se ér semmit... YT hibátlanul megy, ezzel meg mindig is probléma volt, mióta lecserélték a videómegnézõs rendszerüket. Gondoltam hátha valaki hallott már valamilyen megoldásról, ezért érdeklõdtem.

mov ah,4ch int 21h end

Panzermeyer
Jó, akkor most megpróbálom ezt... Ajánlom, hogy mûködjék! :)

mov ah,4ch int 21h end

csuszi
én hagynám pufferelni a helyedben :)

MJ rulz Pink Team The Only One

Panzermeyer
Azt árulja már el nekem valaki, hogy a BBTV adásait mi a jó fenével lehet megnézni úgy, hogy közben ne legyenek benne akkora szaggatások, hogy teljesen élvezhetetlen az egész. Hülyét kapok... 5 perce nézek egy videót, amibõl eddig lement 34 másodperc.

mov ah,4ch int 21h end

zöldeshányás
Meg tudnátok mondani az õ nevét?(2011 scitec katalógus 71.oldal)

\"fingjál bele a rencerbe\"

Vaxi
imádom az ilyeneket :D

Tyler1
aldiban 200 alatt van a fél kilós, az is német, és kurvára veri az összes eddig kipróbáltat nálam. bár most spar budget rettenetet veszek, mert az közelebb van.