Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Roger6
Szerintem a guggolás pont nem a súlyról szól. Persze lehet hülye vagyok. A precíz, szabályos kivitelezése a lényeg. Vörös Zoli is mondta, hogy nem baj, ha csak két 10 kilós tárcsát teszel rá, csak guggolj szabályosan, mélyre. És ha valaki 90-el nyom fekve, simán lehet 35-50-el guggolni, ezért nem kell gyengének titulálni. Nem beszélve ugye a régebbi sérülésekrõl, a lábát mindenkinek elrúgták/csúszták/törték akármi, ami miatt nem is kivitelezhetõ a nagy súlyos edzés. Én sem megyek 80-90 fölé, de szépen fokozatosan megyek felfele mindig, és az ismétlésszámok is nõnek már egy idõ után. Teljesen elégedett vagyok vele.

Gyanítom amúgy aki 90-el nyom fekve, és most kezdett lábazni, az nem fogja sokáig csinálni, bele fog unni a lábazásba, fõleg ha ilyen súlyokkal dolgozik. Nagyobbakkal meg nem tud.

"mármint mi értelme van 90 kilóval nyomni, ha különben gyenge vagy, mint a fing?" - ööö.... aki kinyom 90 kilót, az erõs? Nekem 95 a max, és egyáltalán nem érzem erõsnek magam a 85 kilómhoz. Sõt... Nincs is hozzá alkatom se sajnos.

Hát igen, a bicepszezéses sztori no comment. <#zavart1>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Vaxi
igen, ezt én is figyelembe veszem, hogy lehet, hogy nem látom amikor lábazik, de aki 35 kilóval guggol úgy, hogy 90nel nyom fekve, az már sanszos, hogy baszott lábazni 😄 ja meg 2 perc alatt lefordul a bicajról, és liheg, mint a kivert kutya.
erre mondom én, hogy mit ér az izom erõ nélkül 😊
mármint mi értelme van 90 kilóval nyomni, ha különben gyenge vagy, mint a fing?
nyilván egy fekvenyomó versenyzõnél ez nem igaz, de esetünkben kötve hiszem, hogy errõl lenne szó.
szimplán leragadnak a mellbicepsznél. minap az öltözõben mesélte az egyik okos, hogy õ bicepszre 2x1,5 órát edz egy héten. nice.

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Roger6
Ja nem, múltkor láttam egy srácot lábazni, akit eddig soha. Aztán kiderült, hogy eddig azért nem láttam, mert a lábazást mindig vasárnap délután csinálta eddig, amikor én nem voltam. Tehát ez nem új ember, eddig is csinálta, csak nem láttam. Ugye ilyen is van.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Roger6
Ja, már látom is, ezrével kezdtek el lábazni... Hol is? Mert itt a kis Gyõr településen nincs ilyen tendencia. Ezért kérdeztem, hogy te honnan vagy, ahol ily túlbuzgó, s nemes lelkek nekiálltak lábazni, amit soha életükben nem csináltak. Megvilágosodva, tisztán. Vagy a másik ugye, amit írtam, hogy mi a növekvõ tendencia? 1 fõ? Akkor ja, kurvára igazad van! <#nezze><#hehe> Amennyiben ez tendenciának nevezhetõ... <#eplus2>

Eddig is ugyanazok lábaztak nálunk az elmúlt 2-3 évben (pedig rengeteg új ember jött), mint azelõtt. Szerintem ott is ez van, csak eddig nem figyelted.<#eljen>

Tyler1
Jah, ha te nem láttál ilyet, akkor az biztos nem is létezik.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Rockynhooo
Számomra ez annyira meglepõ. Ahova én járok egész pici terem kevés emberrel de több mint a fél banda lábazik is.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Roger6
"Szóval növekvõ tendenciában a lábat edzõk aránya." - te melyik országban is laksz? Vagy merre? Ilyet itthon még nem láttam...<#hehe> Mondjuk ha +1 fõ edz, az már növekvõ tendencia? Mert akkor igazad van.

Tyler1
Nem tudom, szerintem meg egyre több hikomat guggol, meg egyre többen kezdik felismerni, hogy a pipaszárat is ki kéne tömni, amin támaszkodnak, fõleg hogy az is látszik ám a strandon. Szóval növekvõ tendenciában a lábat edzõk aránya.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Jah hát igen guggolás 😄
3-an edzünk edzõtársaimmal és mivel bmxesek vagyunk ezért abból jön rendesen lábra is, de mellette ugyan úgy minden héten simán lábazunk...
Egyszer bejött egy erõsen pigmentált egyén(elõtte lõtte be magát valami szarral a wc-be) és a lábtolóra felpakolt vagy 120 kilót...na most ugye a lábtolón van az a kis pöcök amit ki kell akasztani hogy jó mélyre tudd engedni a súlyt és akkor úgy ér valamit..na õ kinyomta 6* úgy hogy ez a kis pöcök nem volt kiakasztva, de még 3-an fényképezték is 😄

Ezen kívül soha nem láttam senkit lábazni a teremben!

Mell bicepsz az mindig mindenhol van 😄
Na pl felhúzást se láttam még, és egyetlen egy srác csinál hiperhajlítást is...

Terem 80%-a szteroidozik 😛(és mi vagyunk a 20 XD....najó meg 1-2 srác 😄)
shaba23
shhhh...én is ott szoktam kétkezessel😊 De én ott is guggolok😊
Sephirot T
Nálunk találtak használati módot,ott szoktak bicepszezni <#szomoru2>

jazzy
Minek tükör a legtöbb úgyis a csajokat smúzolja 😄
Roger6
Wehhheheh! <#hehe> Amikor én állok a guggolóállványhoz, akkor mindig érdekes pillantások tömkelege vetül az állványra és rám: "ez mit akar ott csinálni?" meg "ez mûködik vagy miazottaz egyáltalán?" De legtöbbször csak zavarom õket, hiszen a guggolóállványnál van a legnagyobb tükör. <#nezze><#nyes>

immovable
Jaja, csak a memóriám nem a régi már. Néha elfelejtem edzés közben hol is tartottam. <#idiota>
Különc
Azt a vén izületeid és a csontritkulásod hogy bírja a terhelést, papi?

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

immovable
<#nevetes1>
Vaxi
igen, imádom, amikor állandóan mellbicepsz van mindenkinek a teremben, néha egy-egy hát, de guggolni bezzeg soha nem látom az embereket. 1-2 ember van, aki lábazik, a többi soha. És amikor 90 kilóval lenyomkodta a gyerek magát, és beállt a barátnõjéhez guggolni, és mindketten 35 kilóval guggoltak, a gyereknek még a lába is remegett. hát szégyen.

No, kipróbáltam a swolexet...Legalábbis szedem továbbra is, még el nem fogy.

Edzés elõtt legelsõ alkalommal 6 szem, bedurranás nem történt meg viszont enyhén éreztem hogy jobban "regenerálódok" 30 másodperc - 2 perces pihenõknél, és edzés után se éreztem magam annyira elfáradtnak, másnap szintén nem éreztem annyira hogy edzés napon intenzív edzést csináltam volna. Adagot növeltem, következõ edzésnél 8 db, majd 10 és végül 12. Az elõbbi leírtak érvényesültek több db esetén, annyi változott hogy pl másnap a 10 db esetén már nem éreztem hogy elõtte nap edzettem. 12 db-nál történt bedurranás.

Amire kitalálták a swolexet, arra jó - ám embertõl függõen az adag változhat mint az én esetemben. Én úgy döntöttem, hogy nekem pénzben nem éri meg 3x12 db-t szedni egy héten csak azért hogy másnap ne érezzem az elõtte napi edzést. Nekem valahogy ez az érzés hiányzott, és nem is volt vele bajom - hiába végzek mellette fizikai munkát. A bedurranás meg a másik...nekem az se hiányzik. E nélkül is durrantam már be, akkor legyen úgy és kész.

Ami bajom van vele az a kapszula mérete. Akkora mint egy végbélkúp. 😄D
6-t is elég volt lenyeli, de mikor 12 db-t nyeltem a bedurranás érdekében. 😄D
Úgy vettem észre, ahhoz képest hogy mekkora a kapszula, félig van teli.
Amúgy már van 200 db-os változatban is. FB-n biztos láttátok.
immovable
Azok is jók akik már edzenek akár egy éve vagy kettõ, még mindig csak 20 kilók vasággyal együtt és meg akarja magyarázni, hogy hogyan kell helyesen edzeni, miközben a karom olyan vastag mint a 2 combja együtt. 😄
Vaxi
nincs azzal sztem semmi baj, hogy ha néhányan csak a strand miatt mennek le edzeni. a baj azzal van, ha úgy jön le, mint egy janicsár, hangoskodik, elfoglalja a fél termet, idiótabalfasz módon végzi a gyakorlatokat (bár ez egyéni problémája), végül 20 percet feszít a tükörben, és aztán hazamegy, és kiírja faszbúkra, hogy õ bizony gyúrni volt.
na ebbõl sajnos kurva sok van viszont :|

Strandszezonra annyit, hogy mikor mi kezdtük a srácokkal(tavaly októberbe) akkor nem volt annyira zsúfolt a terem mint most...Februárba elkezdték sokan kérdezõsködtünk, és mondták, hogy strandra szeretnének jól kinézni..
Azóta nem láttam ott azt a 4-5 embert 😄
Nekem a kondi csak kiegészítõ sport, de még így is nagyon jól érzem magam és nagyon sokat fejlõdtem, és úgy látszik van kitartásom is 😛
Különc
Tegnap láttam Molnár Pétert az Árkád Burger Kingjénél, mondjuk nem õ rendelt, de lehet h csalónapja volt 8)

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Sephirot T
Én arra lettem figyelmes hogy a strandszezon emberek 2 hullámba érkeznek mostanság:

-Elsõ hullám megkezdõdik újévkor(Fogadalmak hogy idén mozgunk amik kb pár hétig tartanak) és nagyjából márciusig lecseng amikor is kint jó idõ kezd lenni és már inkább ott töltik az idõt mintsem a terembe lábatlankodnak unalmukba.

-Második hullám megkezdõdik kb április vége-május eleje fele amikor tényleg rájönnek hogy irtó közel már a strandszezon és valamit tenni kéne <#nyes>

Vaxi

Roger6
Óóóóó, mit találtam a neten! <#zavart1> Testépítés ABC

Állat. <#wave>

Kezdõként multivitamin.
img
*táplálékkiegészítõt* (bocs)
De van amit érdemes megvenni?
mert nekem még az is beszerzési áron lenne kb.
(am elég kezdõ vagyok szall nincsenek nagy igényeim)

----

0Fritz0
Sõt, csökkenti a tömeget.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

0Fritz0
Minõséget olcsón nem kapsz, néha drágán sem.
A szóját én személy szerint hanyagolom.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

sapkafej
a fehérje nem tömegnövelõ

György

img
Üdv
Segítséget szeretnék kérni, egyik ismerõsöm a tömegnövelõt
egyszerû "gyógynövényboltban" megkapható dolgokkal helyettesíti.
Pl fehérjét -> szójaizolátum
Bennem is felmerült a gondolat, mert nagyon gazdaságosan kijön.
Vannak hátrányai?

----

0Fritz0
Természetesen csak a karodra megy és semennyi zsírt sem fogsz felszedni.
A lábaid viszont el fognak sorvadni.

(Jut eszembe a másik véglet: valaki meg azért nem eszik fehérjét, mert hogy az "vizesít" <#taps>)

DeerHunter01
húha 😄
alapismereteket olvasd el

\"Erről van szó!\"

2hete elkezdtem a fehérjeközpontú étrendet. Napi 4-5tojás, csirke, szója stb. Az lenne a kérdésem, hogy a karok növekedése mellett a hasamra fog rakódni felesleg?
Sephirot T
Állat egy ember,nagyon birom 😄

tigeroo
baltüdõ aztán jobbtüdõ :A?SDS:?D
Vaxi
Terry Crews edzõtermi szabályai 😄DDDDDDDDDDD

Panzermeyer
Ezért se adnék egy fabatkát se. Ha már annyira a tesztoszteron szintedet akarod turbózni, akkor edd a Scitec Testopump nevû termékét (bár nem olcsó ez sem, de mégis olcsóbb, mint az általad említettek), vagy magas dózisú királydinnye (tribulus terrestris) kivonatot. Bunny egyszer 6g-ot ajánlott belõle egy hozzászólásában. Én még próbáltam az Universaltól a Sterol Complexet. Elég húzós ára van, és hamar elfogy, de nem rossz, egész jó kis lendületet tud adni az a 6 lótabletta. És amit már annyiszor elmondtunk itt is, máshol mások is, ezektõl csodát nem kell várni, és csak akkor mûködik, ha a kajád, edzésed, pihenésed rendben van.

mov ah,4ch int 21h end

Panzermeyer
Azért tettem idézõjelbe, mert nem veszélyes, csak a felsorolt természetes összetevõk közül ezt az egyet ragadtam ki, mint nem a természetben megtalálható anyagot. Vagy legalábbis úgy feltételezem, hogy a természetben nem fordul elõ. A 7-KETO-DHEA-t egyébként a 40-es férfiak szokták használni a tesztoszteron szintjük felturbózására.

mov ah,4ch int 21h end

Vaxi
igaza lehet, diétában jobb kerülni minden olyan magas fehérje forrást, ami alacsony ch-val társul. ja nem 😄

Tibi7
mondasz valamit.
jazzy
Volt egyszer egyik BBTVben egy hogy ne csináld a gyakorlatokat rovat, amiben kicsit kitekert Arnold nyomásnak hívott dolgot mutattak be, hogy ÍGY NE CSINÁLD MERT BAROMSÁG.

Pár hét múlva a teremben edzett az egyik ott dolgozó csaj, pultos, sztem személyi edzõ is, és pont úgy csinálta, errõl ennyit.
Tibi7
én le is szarom, szívesen fogyasztom, csak elgondolkodtatott, hogy vajon mi lehet az elv, a háttérgondolat, amivel indokolná. mert ilyet még nem hallottam senkitõl, hogy ezt ne.
DeerHunter01
1. az ilyen nõk lapja cikkeket magasról le kell szarni
2. tökmindegy, nem kell mindent perce pontosan csinálni meg grammra kiméri a kaját

\"Erről van szó!\"

Tibi7
Hahó! 2 kérdésem lenne:

1. A napokban olvastam egy cikket egy híres emberrõl, aki sokat fogyott blabla, és a szakértõ aki segítette a diétában, azt javasolta, hogy kerülje a cottage cheeset. Erre tudtok valami magyarázatot adni, hogy mi lehet a baja vele? Hisz az már nem sok zsírt tartalmaz. Vagy csak szimplán idióta?

2. Van annak valami jelentõsége, hogy kajáláskor elõbb a fehérjeforrást fogyasztom, és aztán a ch-t, vagy hogy vegyesen, stb? És a kritikus edzés utáni idõszakban jobb-e ha a szõlõcukor után pár percet várok a fehérjével (izolátum), vagy jobb ha keverve fogyasztom el? Van ezeknek valami jelentõsége, vagy tökmindegy?
jazzy
Edzzetek keményen! <#idiota>

jazzy
"4. BBSHOP
Egybefüggõ 2-3 hónap után nem árt!
2012. február 13. 18:03:23
3. bert017
ehhez nem kel vlmi kura utáni visszaállító?
2012. február 10. 20:42:36"

Ez mi? Kúra utána visszaállító?

"A tilalom ellenére, A Methyl 1-D az eddigi legforradalmibb termékünk."

Wut?
AZért mert ide jár egy két tapasztalt ürge😄
DeerHunter01
Az a komment elég durva 😄D
Puncik vagyunk!

\"Erről van szó!\"

Roger6
Én valahogy nem hiszek az ilyenekben: "- jelentõs méret és erõnövekedést hoz". Értem, hagyjam a faszba a kajálást majd ez a semmibõl csinál izmot. Világos.

Na ez az, ez igen: "Eljött az idõ, amikor egy 30 napos ciklus alatt 4,5-5,5kg tiszta izomtömeg gyarapodás is veszélytelenül elérhetõ!"- Áháááá! 30 nap alatt 5,5 kg TISZTA IZOMTÖMEG gyarapodás. A hülye, idióta, egyegyügyû testépítõk meg a TISZTA IZOMTÖMEGért éveket dolgoznak. Áhh, tiszta hülyék... Ez a szar ez igen, ez aztán ja...

Miért akarsz ilyen szarokat fogyasztani? Nem értem. Elhiszem, hogy nincs semmi mellékhatása (ha tényleg nincs), de miért nem költöd minõségibb proteinre a pénzed? Hagyd a faszba ezeket.

Bazmeg, ezt olvassátok el, egyik kommentelõ:
"Nem hittem volna hogy tud még valami ami legális újat mutatni, pedig DE! Ezekkel az Amcsi tápkieg.-ekkel fõleg az LG Sciences termékeivel + Musclemeds-el maximálisan elégedett vagyok!
A Szájteket, bájoteket, pówertreket (sz.r+jó olcsó) meg szedjék a pu.cik! Évekig szedtem kilószámra ezeket az ocsmányságokat, (eredménytelenül) már bánom!
Véleményem szerint többet értek ha megtoltok a drágább cuccokal 4-5hónapot mint az ocsmányokkal egy évet. "

De látom berto17, te már oda is írtál, szóval mit vársz tõlünk, ha ott ilyen okos emberek vannak, akik egy Scitec-tõl vagy BioTech-tõl nem tudnak nõni? Érdekes, én ha csak kajálok, akkor is növök minden hónapban. <#zavart1>