Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyanítom amúgy aki 90-el nyom fekve, és most kezdett lábazni, az nem fogja sokáig csinálni, bele fog unni a lábazásba, fõleg ha ilyen súlyokkal dolgozik. Nagyobbakkal meg nem tud.
"mármint mi értelme van 90 kilóval nyomni, ha különben gyenge vagy, mint a fing?" - ööö.... aki kinyom 90 kilót, az erõs? Nekem 95 a max, és egyáltalán nem érzem erõsnek magam a 85 kilómhoz. Sõt... Nincs is hozzá alkatom se sajnos.
Hát igen, a bicepszezéses sztori no comment. <#zavart1>#zavart1>
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
erre mondom én, hogy mit ér az izom erõ nélkül 😊
mármint mi értelme van 90 kilóval nyomni, ha különben gyenge vagy, mint a fing?
nyilván egy fekvenyomó versenyzõnél ez nem igaz, de esetünkben kötve hiszem, hogy errõl lenne szó.
szimplán leragadnak a mellbicepsznél. minap az öltözõben mesélte az egyik okos, hogy õ bicepszre 2x1,5 órát edz egy héten. nice.
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Eddig is ugyanazok lábaztak nálunk az elmúlt 2-3 évben (pedig rengeteg új ember jött), mint azelõtt. Szerintem ott is ez van, csak eddig nem figyelted.<#eljen>#eljen>
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
3-an edzünk edzõtársaimmal és mivel bmxesek vagyunk ezért abból jön rendesen lábra is, de mellette ugyan úgy minden héten simán lábazunk...
Egyszer bejött egy erõsen pigmentált egyén(elõtte lõtte be magát valami szarral a wc-be) és a lábtolóra felpakolt vagy 120 kilót...na most ugye a lábtolón van az a kis pöcök amit ki kell akasztani hogy jó mélyre tudd engedni a súlyt és akkor úgy ér valamit..na õ kinyomta 6* úgy hogy ez a kis pöcök nem volt kiakasztva, de még 3-an fényképezték is 😄
Ezen kívül soha nem láttam senkit lábazni a teremben!
Mell bicepsz az mindig mindenhol van 😄
Na pl felhúzást se láttam még, és egyetlen egy srác csinál hiperhajlítást is...
Terem 80%-a szteroidozik 😛(és mi vagyunk a 20 XD....najó meg 1-2 srác 😄)
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Edzés elõtt legelsõ alkalommal 6 szem, bedurranás nem történt meg viszont enyhén éreztem hogy jobban "regenerálódok" 30 másodperc - 2 perces pihenõknél, és edzés után se éreztem magam annyira elfáradtnak, másnap szintén nem éreztem annyira hogy edzés napon intenzív edzést csináltam volna. Adagot növeltem, következõ edzésnél 8 db, majd 10 és végül 12. Az elõbbi leírtak érvényesültek több db esetén, annyi változott hogy pl másnap a 10 db esetén már nem éreztem hogy elõtte nap edzettem. 12 db-nál történt bedurranás.
Amire kitalálták a swolexet, arra jó - ám embertõl függõen az adag változhat mint az én esetemben. Én úgy döntöttem, hogy nekem pénzben nem éri meg 3x12 db-t szedni egy héten csak azért hogy másnap ne érezzem az elõtte napi edzést. Nekem valahogy ez az érzés hiányzott, és nem is volt vele bajom - hiába végzek mellette fizikai munkát. A bedurranás meg a másik...nekem az se hiányzik. E nélkül is durrantam már be, akkor legyen úgy és kész.
Ami bajom van vele az a kapszula mérete. Akkora mint egy végbélkúp. 😄D
6-t is elég volt lenyeli, de mikor 12 db-t nyeltem a bedurranás érdekében. 😄D
Úgy vettem észre, ahhoz képest hogy mekkora a kapszula, félig van teli.
Amúgy már van 200 db-os változatban is. FB-n biztos láttátok.
na ebbõl sajnos kurva sok van viszont :|
Azóta nem láttam ott azt a 4-5 embert 😄
Nekem a kondi csak kiegészítõ sport, de még így is nagyon jól érzem magam és nagyon sokat fejlõdtem, és úgy látszik van kitartásom is 😛
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
-Elsõ hullám megkezdõdik újévkor(Fogadalmak hogy idén mozgunk amik kb pár hétig tartanak) és nagyjából márciusig lecseng amikor is kint jó idõ kezd lenni és már inkább ott töltik az idõt mintsem a terembe lábatlankodnak unalmukba.
-Második hullám megkezdõdik kb április vége-május eleje fele amikor tényleg rájönnek hogy irtó közel már a strandszezon és valamit tenni kéne <#nyes>#nyes>
De van amit érdemes megvenni?
mert nekem még az is beszerzési áron lenne kb.
(am elég kezdõ vagyok szall nincsenek nagy igényeim)
----
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
A szóját én személy szerint hanyagolom.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Segítséget szeretnék kérni, egyik ismerõsöm a tömegnövelõt
egyszerû "gyógynövényboltban" megkapható dolgokkal helyettesíti.
Pl fehérjét -> szójaizolátum
Bennem is felmerült a gondolat, mert nagyon gazdaságosan kijön.
Vannak hátrányai?
----
A lábaid viszont el fognak sorvadni.
(Jut eszembe a másik véglet: valaki meg azért nem eszik fehérjét, mert hogy az "vizesít" <#taps>#taps>)
mov ah,4ch int 21h end
mov ah,4ch int 21h end
Pár hét múlva a teremben edzett az egyik ott dolgozó csaj, pultos, sztem személyi edzõ is, és pont úgy csinálta, errõl ennyit.
2. tökmindegy, nem kell mindent perce pontosan csinálni meg grammra kiméri a kaját
\"Erről van szó!\"
1. A napokban olvastam egy cikket egy híres emberrõl, aki sokat fogyott blabla, és a szakértõ aki segítette a diétában, azt javasolta, hogy kerülje a cottage cheeset. Erre tudtok valami magyarázatot adni, hogy mi lehet a baja vele? Hisz az már nem sok zsírt tartalmaz. Vagy csak szimplán idióta?
2. Van annak valami jelentõsége, hogy kajáláskor elõbb a fehérjeforrást fogyasztom, és aztán a ch-t, vagy hogy vegyesen, stb? És a kritikus edzés utáni idõszakban jobb-e ha a szõlõcukor után pár percet várok a fehérjével (izolátum), vagy jobb ha keverve fogyasztom el? Van ezeknek valami jelentõsége, vagy tökmindegy?
Egybefüggõ 2-3 hónap után nem árt!
2012. február 13. 18:03:23
3. bert017
ehhez nem kel vlmi kura utáni visszaállító?
2012. február 10. 20:42:36"
Ez mi? Kúra utána visszaállító?
"A tilalom ellenére, A Methyl 1-D az eddigi legforradalmibb termékünk."
Wut?
Na ez az, ez igen: "Eljött az idõ, amikor egy 30 napos ciklus alatt 4,5-5,5kg tiszta izomtömeg gyarapodás is veszélytelenül elérhetõ!"- Áháááá! 30 nap alatt 5,5 kg TISZTA IZOMTÖMEG gyarapodás. A hülye, idióta, egyegyügyû testépítõk meg a TISZTA IZOMTÖMEGért éveket dolgoznak. Áhh, tiszta hülyék... Ez a szar ez igen, ez aztán ja...
Miért akarsz ilyen szarokat fogyasztani? Nem értem. Elhiszem, hogy nincs semmi mellékhatása (ha tényleg nincs), de miért nem költöd minõségibb proteinre a pénzed? Hagyd a faszba ezeket.
Bazmeg, ezt olvassátok el, egyik kommentelõ:
"Nem hittem volna hogy tud még valami ami legális újat mutatni, pedig DE! Ezekkel az Amcsi tápkieg.-ekkel fõleg az LG Sciences termékeivel + Musclemeds-el maximálisan elégedett vagyok!
A Szájteket, bájoteket, pówertreket (sz.r+jó olcsó) meg szedjék a pu.cik! Évekig szedtem kilószámra ezeket az ocsmányságokat, (eredménytelenül) már bánom!
Véleményem szerint többet értek ha megtoltok a drágább cuccokal 4-5hónapot mint az ocsmányokkal egy évet. "
De látom berto17, te már oda is írtál, szóval mit vársz tõlünk, ha ott ilyen okos emberek vannak, akik egy Scitec-tõl vagy BioTech-tõl nem tudnak nõni? Érdekes, én ha csak kajálok, akkor is növök minden hónapban. <#zavart1>#zavart1>