Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephirot T
Bejutottam a Scitec Megatesztre!<#vigyor2> 😄

11óra szintidõvel*
Jajj hülye vagyok már így este, a 30-ast néztem furcsa is volt XD
szal 1920 m szintemelkedés és 43420m táv...111 óra szintidõvel és mi 9 óra alatt értünk be 😄
Nah bocs csak már fáradt vok meg sajnos begyulladt a fülem és nem hallok rá :S Ez összezavar
Hivatalosan túra,de Robi barátunk táv futó és hát húzott minket rendesen mindig, hogy meg legyen a szint idõ 😄
1454 m szintemelkedés összesen meg 32650 valamennyi méter táv, 9 óra idõvel...
Dennt csupa jég volt minden, hó már nem volt csak tükörjég vicces volt fõleg, hogy egy 1200 ft-os kínai simatalpú lefelé fordított pipás(downnike?😄) cipõbe nyomtam végig 😛
Gratulálok! Futás volt vagy túra?

Triathlon for life

pamparampa
Ketogéndiéta alatt hogyan oldják meg hogy nem legyenek rosszul az alacsony vércukorszinttõl?

\"Csak egy kis testbeszéd...Nem!Kussoljon a tested!\"

Rockynhooo
jólvan csak próba szerencse 😄 egy ismerõsöm pont ma csinálta végig ugyanezt 😊

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Nem...Szabival meg Robival 😛
Rockynhooo
Nem egy Sanyi nevû gyerekkel csináltátok?

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Mátra teljesítmény túra, 40 km teljesítve szint idõn belül 😊
A poén az, hogy nem is készültünk rá...utoljára télen túráztunk 25 km-esen és nem értünk be szintidõre xD
Szal rohadt büszkék vagyunk magunkra csak meghaltunk, lábam az nem mozog...Asszonypajtás ápolgat szal sokat nem kell mozdulnom szerencsére 😄
Tibi7
Én nem rég tértem vissza terembe fél év kihagyás után. Fél évig az egyetlen sport amit ûztem, az a foci volt, heti 2 edzés+1 meccs. Még így is tartottam a súlyomat, talán ránézésre egy kicsit kisebb lettem. Erõben viszont kb 30% visszaesés :/
shaba23
A hímcsöcs eltûnik edzéstõl/diétától? Haverom megelégelte, hogy nagyobb a melle mint a feleségének, de mivel ilyen mértékû kebellel én nem találkoztam edzõteremben, nem tudtam neki megmondani, h mit tegyen ellene😊
shaba23
Olyan ez mint a fogyás, minél nagyobb vagy, annál látványosabb lesz a csökkenés.
jazzy
Nyilván ha vagy akkora akkor méretbeli is, ha nem akkor nem fog látszódni..
0Fritz0
Alacsonyabb nem leszel.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Köszi a választ 😊
És csak erõbeli visszaesés várható vagy méretbeli is?
jazzy
Persze, hogy fog, hiába eszel normálisan ha nincs terhelve az izom, ugyan lassabban bontja le a szervezet ha megkapja a kajából a szükséges energiát, de nem tartja fent fölöslegesen ha nem használod.

A katabolizmus elindul gyakorlatilag rögtön, a szervezet nem vár, hogy na jó köv edzés 1 hét múlva akkor addig így maradok, értelemszerûen minél tovább hagyod ki, annál jobban. Namost ezt nem úgy kell elképzelni, hogy nem edzel 2 hónapig és utána összetöppedsz 30 kilósra, de gyengébb leszel, vissza kell szoknod.. de az izom gyorsan reagál és visszaáll a korábbi "teljesítményre".

Fél év kihagyás az sok. Jelentõsen gyengébb leszel.

Egyébként sokan szoktak tartani pihenõt amikor nem fejlõdnek, stagnálnak. A szervezet kicsit pihen, nem kapja a megszokott impulzust, átáll, majd amikor visszamennek edzeni megint kapja az impulzust és többnyire ez átlendíti az embereket a holtponton.
Azt mondják a nagyok ha nem edzünk a szervezet lebontja az izmot mert nem használja...Ez ugye igaz, de arról senki nem beszél, hogy mennyi idõ alatt...
Ha én nyáron kihagyok 2 hónapot de napi 5* eszek mellette rendesen (napi 2* minimum húst) akkor fog történni valami?
Vagy ezt hogy mérik?😄
Ugyanez fél év alatt?
Ha 10 km helyett 20-at futottál,akkor normális😊

Triathlon for life

shaba23
Tegnap megdupláztam az általában lefutott km-emet, azt gondoltam nem lehet probléma... ma olyan izomlázam van a combomban, meg a hátamban, hogy olyan vagyok mint akit összerugdostak...
Szoktam lábazni + bicaj, +hébe-hóba futópad, úgyhogy a jelen állapotom kissé meglepett😊
Dehogy nem nõtt a hasam...rohadt nagy lett sajna 😄
De hát valamit valamiért....
Majd diéta után kíváncsi leszek hogy mi marad meg 😄
Tegnapi nap tanulsága:

SOHA ne rakj bemelegítõ krémet a táskádba zacskó nélkül...Kb egy fél doboz lóbalzsam bele borult a tatyómba, örültem neki, kb úszott benne minden cuccom 😄

De szerencsére már nem fáj a vállam(csak fekvõtámasznál szúr még kicsit), bevált az ízületvédõ meg ez a lógenyó.

Citrullin malátot pedig holnap fogom kipróbálni teljesítmény fokozás érdekében, kiváncsi vagyok, csak jókat olvastam eddig róla.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

bakkerman
7 hónap alatt 16 kiló? az szép,le a kalappal,akaraterõ megvan látom! 😊 hasad nem nõtt meg amúgy?

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

shaba23
Hajrá!

(bár az lenne a legnagyobb gondom, hogy nehezen hízok😊
Ez a 7. hónapunk 😊
Ma reggel mérekeztem, kereken 70 kiló 😛
54-rõl indultam és 178cm magas vagyok...
Nyilván nem zsírmentesen, ez meg is látszik 😄
Õszintén szólva tök jól érzem magam így is a bõrömben, de majd lepucolom magam nyár közepéig....
Csak én attól félek, hogy diéta alatt nem lesz elég erõm kedvem a bmx-hez,de majd alakul valahogy 😄

Akik most kezdenek el edzeni vagy nehezen híznak, azoknak itt a jó példa, hogy csak akarni kell és eléred...16 kiló...még kimondva is nagyon soknak hangzik és az is, meg is látszik rendesen.
Nyár után 1 évig tömegelni fogok mindenre odafigyelve és megnézem, hogy mit tudok hozni.

Jó étkezést/edzést mindenkinek, majd megírom a diéta beszámolóm is 😄
Azért nem járok terembe mert úgy döntöttünk haverokkal, hogy úszunk heti 3*...na most ez 1500 forint egy hónapra(jó mi?) és sajnos ez a hónap nem úgy alakult,hogy ennél nagyon többet költhessek...max kajára...Így nincs lehetõség a teremre is meg az úszásra is,de nem baj nem vagyunk még olyan profi szinten a testépítésben, hogy most ne fejlõdnénk úszás+otthon edzéssel 1 hónap alatt....
Majd jövõ hónaptól megint terem 😊(itt már tuti jól fognak alakulni az anyagiak, ha ki nem rúgnak addig 😄😄😄)
Vaxi
szia!
tejsavó fehérjét ajánlanék edzések utánra, illetve multivitamin.

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Sziasztok,

nagy súlyfelesleg (túl) gyors leadása után kezdtem pár éve aktívabban sportolni. Elsõsorban futok, de kb 7 hónapja heti 3* edzõterembe is járok. Alapvetõen nincsen semmiféle extra étkezésem és nem szedek semmit, de már többen javasolták, hogy egyek fehérjét. Érdeklõdni szeretnék, hogy ha szeretném elõsegíteni a fejlõdést és a regenerálódást, akkor ti is javasoljátok-e, esetleg van-e vmi konkrét ajánlott típus vagy nem érdemes ilyennel foglalkoznom?
Elõre is köszönöm a segítségeteket!

TSW: Tunderke

Sephirot T
Mi is tulajdonképpen az oka hogy nem terembe jársz inkább?<#fejvakaras>

2 db 10 literes kannából*
Az semmi ma reggel neki álltam barkácsolni...
Egy sodró fából 2 kötélbõl pillanatragasztóból és 2 lécbõl meg 10 literes kannából csináltam bicepsz rudat XD
A szükség nagy úr 😄
TVelvet
ASZONDJA monitorral guggolás 😄DDDDDDDDDDDD Kiborultam, így reggel fél8-kor . 😄
Tibi7
Ha rászánom a pénzem, akkor legyen a legjobb 😊
Vaxi
mit lehet mondani? 😊
sima tejsavó koncentrátumok, edzés után tökéletes mindegyik.

Tibi7
És esetleg valaki a hatásukról? Mert a scitec biztos nem szar, de nem tudom megéri-e azt a kicsi plusz pénzt.
Vaxi
egy picit kaptam termékmintaként, finom volt. 😊

0Fritz0
Lvl 30-ig hagyd afk õrölni a malomban.
Conannak bejött és hétszer leszólózta a legkeményebb instát.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Tibi7
Huhh nem is néztem hogy a power pro kevert. Nekem inkább edzés utánra és reggelre kell fehérje, szóval a kevert fehérje kiesik. A scitecrõl sok jót hallok, de nekem soknak tûnik az ára. Valami kimaradt viszont:

http://www.biotechusa.hu/BioTech-USA/27107-Nitro-Pure-Whey-Gold-2200g-zsak.html

?? vélemény?

Nem mellesleg pénteken 15%os leárazás van minden bioteches táplálékkiegészítõre.
Vaxi
a power pro kevert fehérje a többi tejsavó, így az kimarad a leírásból.
100% Whey Protein Professional: fasza íz, fasza %, szuper fehérje, de drága
Whey Protein Force: nekem a csokis kurvára ízlett, bátran ajánlom. a full force termékek jók és az áruk is elfogadható.
100% Whey Protein: nem sokban más, mint az elsõ, de ez asszem aszpartámot tartalmaz.

Vaxi
kurva nagyot röhögtem a monitorral guggoláson! 😄D
leleményes vagy, és ez a lényeg! nyomjad!!! 😄

Tibi7
Ajj bakker. Miért nem rakta be?
http://shop.builder.hu/termekek_reszletes.htm4?id=5146
http://shop.builder.hu/termekek_reszletes.htm4?id=8254
http://shop.builder.hu/termekek_reszletes.htm4?id=2670
http://shop.builder.hu/termekek_reszletes.htm4?id=8668
Tibi7
Hali! Kíváncsi lennék a véleményetekre, hogy ti az alábbi fehérjék közel melyiket ajánlanátok, választanátok, esetleg ebben az árfekvésben van-e más amit jónak láttok.

Bónuszkérdés! Hol tudok szõlõcukor port venni? Ilyen 1-2 kilós kiszerelésben kellene, de valami boltra lenne szükségem, nem webshopra. Köszi!
Tessék inkább nem leb*szni 😄
Most ez az amivel a legjobb fogásban legjobb súllyal tudok guggolni 😄

De most komolyan ha azt mondom monitor azt mindenki érti és az nem kockaság mert tudod azon jön a kép meg a sóder klubb xD
De ha azt mondom, hogy egy MMORPG-vel játszom és a jarodornál éppen legyõztem a Zantekeket amik lvl 4-es staminát és +3 resi-t adnak...na ez kockanyelv 😄

Amúgy kérdésemre nem válaszoltatok heti 3 úszás+2 teljes testes edzés mellett mehet még heti 1*-2* bmx?
jazzy
Mondja ezt az aki monitort emelget <#vigyor3>
Na ezekbõl egy szót se értek 😄
Nekem életem van<#banplz>
Különc
Én vagyok Olaf The Berserker, your argument is invalid

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

jazzy
Nincs szükségem barbárra hogy kompenzáljak <#vigyor3>
Különc
Monk, jézus, gáz vagy ember <#mf2>

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Ez van kéznél ami több mint 10 kiló na 😄
Legalább én kreatív vok és nem kifogást keresek... 😄😄
jazzy
Azt mondanám, hogy minden nagyobb Boss után igyál Jumbot, mert a bossfight után segít energiát adni.

Kreatinnal 45 körül kezdj el tölteni, így 50-re már eléggé durva lehetsz.

Én a helyedben ha lesz rá goldod szednék 50 elõtt fehérjét mindenképp, gyorsabb haladás és nagyobb kaszabolás érdekében, úgyis gyakran fogod frissíteni a ruhatárad.

Tárazz be belõlük, hogy fel tudd venni a Monkommal a versenyt.