Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szal 1920 m szintemelkedés és 43420m táv...111 óra szintidõvel és mi 9 óra alatt értünk be 😄
Nah bocs csak már fáradt vok meg sajnos begyulladt a fülem és nem hallok rá :S Ez összezavar
1454 m szintemelkedés összesen meg 32650 valamennyi méter táv, 9 óra idõvel...
Dennt csupa jég volt minden, hó már nem volt csak tükörjég vicces volt fõleg, hogy egy 1200 ft-os kínai simatalpú lefelé fordított pipás(downnike?😄) cipõbe nyomtam végig 😛
Triathlon for life
\"Csak egy kis testbeszéd...Nem!Kussoljon a tested!\"
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
A poén az, hogy nem is készültünk rá...utoljára télen túráztunk 25 km-esen és nem értünk be szintidõre xD
Szal rohadt büszkék vagyunk magunkra csak meghaltunk, lábam az nem mozog...Asszonypajtás ápolgat szal sokat nem kell mozdulnom szerencsére 😄
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
És csak erõbeli visszaesés várható vagy méretbeli is?
A katabolizmus elindul gyakorlatilag rögtön, a szervezet nem vár, hogy na jó köv edzés 1 hét múlva akkor addig így maradok, értelemszerûen minél tovább hagyod ki, annál jobban. Namost ezt nem úgy kell elképzelni, hogy nem edzel 2 hónapig és utána összetöppedsz 30 kilósra, de gyengébb leszel, vissza kell szoknod.. de az izom gyorsan reagál és visszaáll a korábbi "teljesítményre".
Fél év kihagyás az sok. Jelentõsen gyengébb leszel.
Egyébként sokan szoktak tartani pihenõt amikor nem fejlõdnek, stagnálnak. A szervezet kicsit pihen, nem kapja a megszokott impulzust, átáll, majd amikor visszamennek edzeni megint kapja az impulzust és többnyire ez átlendíti az embereket a holtponton.
Ha én nyáron kihagyok 2 hónapot de napi 5* eszek mellette rendesen (napi 2* minimum húst) akkor fog történni valami?
Vagy ezt hogy mérik?😄
Ugyanez fél év alatt?
Triathlon for life
Szoktam lábazni + bicaj, +hébe-hóba futópad, úgyhogy a jelen állapotom kissé meglepett😊
De hát valamit valamiért....
Majd diéta után kíváncsi leszek hogy mi marad meg 😄
SOHA ne rakj bemelegítõ krémet a táskádba zacskó nélkül...Kb egy fél doboz lóbalzsam bele borult a tatyómba, örültem neki, kb úszott benne minden cuccom 😄
De szerencsére már nem fáj a vállam(csak fekvõtámasznál szúr még kicsit), bevált az ízületvédõ meg ez a lógenyó.
Citrullin malátot pedig holnap fogom kipróbálni teljesítmény fokozás érdekében, kiváncsi vagyok, csak jókat olvastam eddig róla.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Ma reggel mérekeztem, kereken 70 kiló 😛
54-rõl indultam és 178cm magas vagyok...
Nyilván nem zsírmentesen, ez meg is látszik 😄
Õszintén szólva tök jól érzem magam így is a bõrömben, de majd lepucolom magam nyár közepéig....
Csak én attól félek, hogy diéta alatt nem lesz elég erõm kedvem a bmx-hez,de majd alakul valahogy 😄
Akik most kezdenek el edzeni vagy nehezen híznak, azoknak itt a jó példa, hogy csak akarni kell és eléred...16 kiló...még kimondva is nagyon soknak hangzik és az is, meg is látszik rendesen.
Nyár után 1 évig tömegelni fogok mindenre odafigyelve és megnézem, hogy mit tudok hozni.
Jó étkezést/edzést mindenkinek, majd megírom a diéta beszámolóm is 😄
Majd jövõ hónaptól megint terem 😊(itt már tuti jól fognak alakulni az anyagiak, ha ki nem rúgnak addig 😄😄😄)
tejsavó fehérjét ajánlanék edzések utánra, illetve multivitamin.
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
nagy súlyfelesleg (túl) gyors leadása után kezdtem pár éve aktívabban sportolni. Elsõsorban futok, de kb 7 hónapja heti 3* edzõterembe is járok. Alapvetõen nincsen semmiféle extra étkezésem és nem szedek semmit, de már többen javasolták, hogy egyek fehérjét. Érdeklõdni szeretnék, hogy ha szeretném elõsegíteni a fejlõdést és a regenerálódást, akkor ti is javasoljátok-e, esetleg van-e vmi konkrét ajánlott típus vagy nem érdemes ilyennel foglalkoznom?
Elõre is köszönöm a segítségeteket!
TSW: Tunderke
Egy sodró fából 2 kötélbõl pillanatragasztóból és 2 lécbõl meg 10 literes kannából csináltam bicepsz rudat XD
A szükség nagy úr 😄
sima tejsavó koncentrátumok, edzés után tökéletes mindegyik.
Conannak bejött és hétszer leszólózta a legkeményebb instát.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
http://www.biotechusa.hu/BioTech-USA/27107-Nitro-Pure-Whey-Gold-2200g-zsak.html
?? vélemény?
Nem mellesleg pénteken 15%os leárazás van minden bioteches táplálékkiegészítõre.
100% Whey Protein Professional: fasza íz, fasza %, szuper fehérje, de drága
Whey Protein Force: nekem a csokis kurvára ízlett, bátran ajánlom. a full force termékek jók és az áruk is elfogadható.
100% Whey Protein: nem sokban más, mint az elsõ, de ez asszem aszpartámot tartalmaz.
leleményes vagy, és ez a lényeg! nyomjad!!! 😄
http://shop.builder.hu/termekek_reszletes.htm4?id=5146
http://shop.builder.hu/termekek_reszletes.htm4?id=8254
http://shop.builder.hu/termekek_reszletes.htm4?id=2670
http://shop.builder.hu/termekek_reszletes.htm4?id=8668
Bónuszkérdés! Hol tudok szõlõcukor port venni? Ilyen 1-2 kilós kiszerelésben kellene, de valami boltra lenne szükségem, nem webshopra. Köszi!
Most ez az amivel a legjobb fogásban legjobb súllyal tudok guggolni 😄
De most komolyan ha azt mondom monitor azt mindenki érti és az nem kockaság mert tudod azon jön a kép meg a sóder klubb xD
De ha azt mondom, hogy egy MMORPG-vel játszom és a jarodornál éppen legyõztem a Zantekeket amik lvl 4-es staminát és +3 resi-t adnak...na ez kockanyelv 😄
Amúgy kérdésemre nem válaszoltatok heti 3 úszás+2 teljes testes edzés mellett mehet még heti 1*-2* bmx?
Nekem életem van<#banplz>#banplz>
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Legalább én kreatív vok és nem kifogást keresek... 😄😄
Kreatinnal 45 körül kezdj el tölteni, így 50-re már eléggé durva lehetsz.
Én a helyedben ha lesz rá goldod szednék 50 elõtt fehérjét mindenképp, gyorsabb haladás és nagyobb kaszabolás érdekében, úgyis gyakran fogod frissíteni a ruhatárad.
Tárazz be belõlük, hogy fel tudd venni a Monkommal a versenyt.