Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Lehetne csinálni receptmegosztósdit.<#finom>#finom>
\"Csak egy kis testbeszéd...Nem!Kussoljon a tested!\"
Milyen öntet van rajta?
Már régóta vadászok egy fincsi öntet receptjére...
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Swedish people are albino monkeys
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Hol tudnék : állítható padot (negatív, vízszintes , 45fok) , tolódzkodót, scott padot beszerezni olcsón? Konditerembe nincs sok idõm eljárni ezért itthon edzenék (és edzettem) , nem nagy céllal , inkább szálkásítás céljából .
Most az az ázsiai gyerek reklámozza magát mindenhol hogy kigyurta magát és tiszta király , kamu a srác vagy tud valamit?(Mire Chang azt hiszem , ha a youtube hirdetéseknél is õ van)
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Triathlon for life
Triathlon for life
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
- élsportolók
- idõsebbek
- sérültek, betegek
- maximalisták
- türelmetlenek
- tudatlanok
- gyengék
meg stb meg stb
van közöttük jó pár nem elítélendõ. vagy minimum érthetõ.
MJ rulz Pink Team The Only One
És itt most egyáltalán nem a szteroidról beszélek(sõt nem értem igazából minek lett ISMÉT felhozva), egyszerûen arról, hogy vannak eszközök amivel a kitûzött célok könnyebben elérhetõk. Ezt arra, hogy "oké, hogy utóbbi elérte a "célt" sokkal hamarabb, na de milyen eszközökkel...?"
Amúgy meg ez azért tabu mert egészségtelen, miközben naponta élünk egészségtelen dolgokon, és még sincs ilyen negatív kultuszuk, erre volt a Danone-os példa.
Amúgy van olyan hogy valakinél nem mûködik a monohidrát?Leragadtam x ponton és gondoltam veszek egy kreatint (Scitec 100% creatine) hátha az segít átlendülni, 1 hete töltök de eddig semmi eredmény.<#szomoru1>#szomoru1>
Télen busszal megyek dolgozni, tavasszal-nyáron kerékpárral. A célom, hogy beérjek, és nem az, hogy gyorsan beérjek. Ja, és úgy utazzak, ahogy nekem jó. Itt sem a legrövidebb utat keresem.
A testépítés (nekem) az egészségrõl szól, az életmódról és nem a minél elõbbi izomnövekedésrõl. Az életmód és kajálás velejárója (persze edzéssel együtt), hogy nõ az izom. De azért valljuk be, mindenki tudna javítani a kajálásán, és bizony még elõrébb tudná lendíteni a fejlõdését izom szinten, szteroidok nélkül is.
Ugye más a helyzet a versenyzõ testépítõkkel.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Biztos nagyon káros dolog ez a szteroid, mert azt mondják, meg a Danone mûtrágyás, vegykezelt joghurt is nagyon egészséges, mert a Szulák Andi azt mondja...
én úgy vagyok a szteroid témával mint a pénzügyi tanfolyamosok a bankrablóval - oké, hogy utóbbi elérte a "célt" sokkal hamarabb, na de milyen eszközökkel...?
Edzésnap:
http://body.builder.hu/kaloria.htm4?etekid=9485&act=mutat
Pihenõnap:
http://body.builder.hu/kaloria.htm4?etekid=9486&act=mutat
Vélemény?😛
A Brit "kutatók" több éves kutatómunkával szoktak kihozni hasonló, Blikk színvonalú megállapításokat rohadt sok pénzért.
Nem is volt szénné gyúrva, ennyi izmot mindenki tud magának építeni.
A kérdés csak az, hogy mennyi idõ alatt, mennyi munkával és mennyi zsírral együtt.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Nincs feltüntetve kész...Bár élsportoló volt lehet volt benne valami 😄
ezt érdemes elolvasni, elég kemény(és nem a srác transzformációjára, vagy edzéstervére gondolok)!
Amíg piáztam (rengeteg sör), dohányoztam, megehettem bármit, akár napi 1 tábla csokit is, akkor sem híztam egy dekát sem.Most hogy "szûzies" életet élek, bármit eszek hízok.Hülyén mûködök.<#idiota>#idiota>
Most pont kapóra jött a diéta mert elsõ fotózásig szépen lesoványodok utána meg látványosabb lesz a fejlõdés.Majd még teszt elõtt rakok képet,mert amikkel jelentkeztem azokat már elavultnak tartom <#buck>#buck>
Ha nem kell titkolózni(márpedig miért is kéne) akkor szívesen beszámolok majd a történtekrõl.Egyelõre nem tudni semmit hogy mikor kell menni vagy hasonlók.Pár nap múlva értesítenek.