Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
\"Csak egy kis testbeszéd...Nem!Kussoljon a tested!\"
ejjmá, mindig csak a flém.. :C
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Fogyókúrás tipp! Minden evés elõtt egyél meg egy tábla csokoládét. Elveszi az étvágyadat és kevesebbet eszel. <#idiota>#idiota>
De nem komolyan venni, ott is csak hülyeségnek írták.
mov ah,4ch int 21h end
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
jön még valaki?
nézd, én a saját tapasztalataimból indultam ki amikor leírtam, elõtte én is fenntartásokkal fogadtam a dolgot, tudod rengeteg allergiám volt meg ekcémám is az arcomon/fejbõrömön + asztma. ezeket a nyugati orvoslás mai álláspontja szerint kezelni lehet, gyógyítani nem. azóta teljesen más étrendet választottam, azt amit lenntebb leírtam valamint semmilyen adalékanyagos + tartósítószeres + génmódosított szutykot nem eszem-iszom!
ennek hatására teljesen elmúlt az ekcémám és az összes allergiám. az asztma gyógyulásról pedig tudok zárójelentést is mutatni ha annyira érdekel valakit...
vegán + testépítés, tisztítókúra, böjt, megnyúlt bõr
ha a testépítést kivenném a képletbõl, még érteném
György
elõtte megvoltam elégedve magammal so-so, de mivel sok volt a testzsír %-om (kancsöcs stb.) úgy döntöttem hogy elkezdek egy tisztítókúrát-diétát... a böjt is azzal kezdõdik hogy a húst elfelejtjük alatta... éshát pár hét alatt megtetszett az egész, nemis hiányzik a hús 😊
annyi hogy most a vegán nem teljesen igaz mert most tértem vissza a tejtermékekre (tehát plusz bejön majd még a sajt, túró, hal, tojás az étrendhez).
szóval inkább lacto-ovo vegetáriánus.
így sikerült letornáznom a 96kg >>> 76kg-ra magamat 4 hónap alatt. hozzáteszem azért 190 felett vagyok, szóval semmiképp sem tartoztam a túlsúly kategóriába. a karom kerülete olyan 4-5cm-el ment össze. viszont a derekamról is lement kb. ugyanennyi átmérõben.
az erõm kb. 20-30%-al esett vissza, viszont a saját súlyomat sokkal jobban elbírom (húzódzkodás, kötélmászás) a pocakom teljesen lement, de a kockák nem látszanak a megnyúlt bõr miatt... az anyagcserém is durván meggyorsult a hús elhagyásával, kb. duplaannyit árnyékszékelek a sok rost miatt 😄 és nem is terhelem az emésztõrendszeremet felesleges energiával, az állóképességem nõtt, hetente olyan 10 órát aeroboztam mellette. azóta 5-7 óra alvás bõven elég és fitt vagyok.
tényleg az lenne a kérdésem hogy a bõrnek mennyi idõ míg "hozzáigazodik" a felülethez?
http://www.biotechusa.hu/Strength-Nutrition/27474-Protein-80.html
Megéri a dupla annyi árat?

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
kipróbáltam oszt jobban érzem magam így. ennyi.
meg legalább a testzsírom is lement szépen (igaz a karom is...)
sajna most nem is tudom megoldani hogy ezzel foglalkozzak, legalább õszig.
(az más kérdés hogy december közepe óta vegán vagyok, 96 ról leis fogytam 76ra azóta)
de pont így nézett ki:
enyémben picit kevesebb volt a padlizsán 😊
Ez olyan, mintha venne magának egy kocsit, aztán meg kérdezõsködne, hogy miként indítható el.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Amúgy tessék egy gyakorikerdesek.hu gyöngyszem:
Hogy tornázak Danabolra?
Csak azok vállaszojanak akinek van tapasztalata!!!!
Eddig 1héten 4 nap tornáztam 1napos pihenõkel.
Hétfõ:bicepsz,mell,hát,has
Szerda:tricepsz,váll,láb
Péntek:mint hétfõn
Vasárnap:mint szerdán
Mivel,hogy szteroidot szedek meg felel ez a edzés program????Vagy az öszes napokon kellene edzenem???
Tavaly Görögben nyaraltunk, ott ettünk egy igen finom csirke tálat, azon volt olyan finom öntet, hogy azóta is kísérletezünk itthon, hogy legalább hasonlót csináljunk. <#finom>#finom>
Triathlon for life
Triathlon for life
Triathlon for life
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Ezek meg vagy favágók, vagy csak kurvanagy légycsapó kapható a megyében.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.