Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi, akkor kipróbálom.
jazzy
Ellensúlyozza a savasat.
oliwwer
Igen. 😊
porcukor? tényleg érdemes belerakni 0,5 evõkanálnyit? :-)
Effe88
jól néz ki<#finom>

oliwwer
A múltkor kérte valaki a szósz receptjét:
2 pohár joghurt vagy kefír
0,5 Evõkanál mustár és porcukor
2-3 gerezd foghagyma (összenyomva)
só - bors (ízlés szerint)
bazsalikom oregánó (szintén)

Ez így elég tág, de bnõm is azt mondja, hogy soha nem sikerült még neki két egyforma ilyen szószt csinálnia. Próbálkozni kell, majd kitapasztalod/játok.

Azóta készült egy másik, sajttal töltött pulykamell, kukoricás rizzsel, és a fentleírt szósz (amit én egyébként nagyon imádok):

Renjike
sajnálom , nem tudtam hogy nem szedtek semmit <#worship> csak az ezekhez kapcsolatos kérdéseket akartam elkerülni 😊

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

oliwwer
2-3 hét múlva már jól fog menni, de addig menjen az edzés minden izomra és a jó kaja. Ezt a nem szedek semmit meg hanyagold itt, mi sem szedünk semmit, csak sapkafej, de õ hülye 😄
Renjike
amúgy az ilyen shake , bogyók , porok meg ilyenek...

Renjike
akármi ami a tányérom elõtt nem röfögött , kukorékolt és nem is az anyóka szedi ki a földbõl 😄

DeerHunter01
Mit értesz mesterséges szutyok alatt ?

\"Erről van szó!\"

Renjike
azért írtam hogy nem szedek semmit hogy semmi mesterséges szutyok nincs bennem ami esetleg rásegítene.

Nem 0ról indultam most hála égnek 😊 és elõször elég sok idõbe telett mert csak össze vissza edzettem.

csuszi
nem szedek semmit pedig meg se láttam...

MJ rulz Pink Team The Only One

csuszi
mindet elvesztettél amikor abbahagytad.
0ról indulsz és annyi idõ alatt érsz vissza mint amikor elsõnek csináltad.
ilyen kevés alap nem marad meg. még 1 év is mehet néha a kukába, nemhogy hónapok. tanulság, akár csak ha heti egy is marad, de maradjon egy edzés, az minimalizálja a károkat.
heti max 2 fekvõ. amikor megállsz ejtsd heti egyre. nézd meg a body.builder fekve videóját, abban szépen mutatjákj a hibákat és a helyeset is. végsõ esetbenm levideóztatod magad feltöltöd, ide belinkeled megmondom mi szar.

MJ rulz Pink Team The Only One

DeerHunter01
Elég hamar visszafog jönni az erõd szerintem, ha ráérsz akkor én azt mondom, hogy 4 napos edzéstervet nézzél. Fekvenyomásban én elég gyenge voltam (most se vagyok nagy fekvenyomó) , de aztán elkezdtem egykezesekkel nyomni, meg közben elég sokat fejlõdött a vállam, tricepszem, pár hónap után megpróbáltam megint rúddal és sokkal jobban ment,azóta azzal csinálom.

\"Erről van szó!\"

Renjike
Na , épp aktuális a téma mostmár úgyhogy lenne egy (vagy kettõ <#rolleyes>) kérdésem. (Csak fekvenyomásról)

16 éves vagyok , 190 Cm magasságot alulról súrolom , 80 kg .
Tavaly elkezdtem hébe hóba edzeni itthon , ismerõstõl vett , összetákolt dologgal . Egész jól ment ahoz képest hogy akkor kezdtem , elég puhány voltam és meg is erõsödtem . Októberben jó pár dolog miatt abbahagytam és ezidáig elvoltam mint hal a szatyorban így visszagondolva hatalmas hiba volt. A 0ról kezdtem és ahoz képest hogy elég sokat pepecseltem kezdõ voltam stb 50-60 kiló között szépen nyomtam fekve , meg az ilyen hasonló dolgok . Most újrakezdéskor eléggé ledöbbentem hogy a 35 kilónál (ami igencsak egy pálcika srácnak lenne elég ) teljesen ki voltam akadva . Szerintetek mennyi idõ amire elérem újra a 50-60 körüli állapotot illetve a saját testsúlyom? Ill. heti hány napos edzést ajánlotok? (ráérõs fajta vagyok sok dolgom nincsen vagy úgy osztom be a dolgaim hogy rengeteg szabadidõm és rengeteg a szabadidõm bár néha jól esik de ne mindig a Bátölfíld és a hozzá hasonló Pc játékok vegyék el az idõm )

Nem szedek semmit , diétaszerûségen élek (inkább csak egészségesebben táplálkozom)

Effe88
járok(unk)

shaba23
Aztán gyúrni jártok-e még?
pamparampa
felõlem kínaiul is magadra varrathatod hogy "lószarba tunkolt macskafasz" vagy amit akarsz, te bajod.te mit magyarázol hogy nem ismernek el?ezt írtam NEKED:

"grat az eddig elértekhez,sok sikert,kitartást"

ha szeretnéd leírom neked angolul, hátha úgy megérted, magyarkám. 😊

\"Csak egy kis testbeszéd...Nem!Kussoljon a tested!\"

DarkHorSe
nemigaz hogy te nem vagy szittyakurucvitez, mint minden RENDES magyar 😄

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Attól, hogy Magyar vagyok és tisztelem a hazám miért ne lehetne angol felirat rajtam?
Ha nekem ez tetszik..Nem vagyok annyira diszkrimináns, hogy ne legyek nyitott más nyelvek/országok felé...
Az van rajtam ami nekem tetszik és sokat jelent 😊
És nekem ez az ami nagyon megtetszett és már rég óta akartam..És tudod pont errõl beszéltem.Elismerés helyett beszólás...
Te is benne vagy abban a bizonyos 90 %-ban 😛

DE off vége, csak gondoltam letisztítom itt a dolgokat...
Tyler1
Én sem értem, de mostanában már mindent ezzel magyaráznak.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Effe88
lol
mi köze ennek bármi féle morálhoz
azt varrat mindenki magára amit akar

azok akik tavaszi fáradtsággal küszködnek, azoknak javaslom a ginzenggyökér kapszulát, vagy ginzenggyökeres teát. 1 napja kezdtem, de már most tapasztalom a pozitív hatásait, egyszerûen frissebb vagyok és a szellemi teljesítményem is jobb!

shopbuilderen 3ezer 100db kapszula (Scitec márka)

Renjike
Én alapból tetoválásért kezdtem el kondizni mert úgy jobbam mutat , meg egy hölgyemény miatt , de ez átment abba hogy saját magamba akarok bizonyítani 😄

jazzy
Megint a kötekedés, ti mind rohadt tökéletesek vagytok, nem is értem miért írtok ebbe az alja topicba <#sniffles>
sapkafej
de szerencsére lefordította, hogy mi is értsük.

György

Nekem tetoválás se kell ahhoz hogy tudjam miért harcoljak, na erre varrjál gombot. <#nezze><#nezze>
pamparampa
olyan a magyar morál hogy muszáj volt angol szavakat magadra firkáltatnod.ehhez is grat.

Köszönöm 😊
Augusztustól megint vissza egy alapétrendhez majd tömegelés jövõ júniusig, ott már 80+ a cél ugyanis k1-es versenyeim lesznek és végre valahára nem pehely súlyba kell indulnom 😄
A környezetemben sokan példát is vettek rólam mert mindig is vékonyka voltam és látták mit értem el, bár nagyon sokan azt mondják biztos koxolok,meg szúrom magam nap mint nap, de hát sajnos ilyen a magyar morál.
Vagy nem csinálsz semmit és le vagy nézve, vagy csinálsz valamit és akkor csaló vagy 😄
Én büszke vagyok magamra és amíg tudok sportolok 😊

Csináltattam egy tetkót, mert úgy éreztem most van az a pillanat amit érdemes megörökíteni(életmód váltás)
Egy bmx van rajta rámpástól ami a sportot jelképezi, és alá az van vésve, hogy:
Stay Strong, ami pedig azt jelenti hogy maradj erõs..
Ahányszor csak elgyengülök vagy rossz napom van, nem úgy jönnek össze a dolgok csak ránézek és tudom miért harcolok 😊

Jó edzést kívánok mindenkinek júliusban jelentkezem a diéta eredményével 😊
Vaxi
gratulálok, nagyszerû eredmény!!!
hajrá, és kitartást!

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

pamparampa
okés a dolog, mondjuk én belehalnék ha csak ennyit ehetnék<#vigyor5>a kérdés már csak az hogy meddig bírod.grat az eddig elértekhez,sok sikert, kitartást!vettem egy biotech nitro pure whey gold fehérjét amiben van plusz glutamin.íze (a feketecsokis kifejezetten finom) oldódása teljesen rendben van 78%-os tejsavó és 3-4000-el olcsóbb a scitec 100%-nál.lehet átpártolok biotech-re.

Nah mától kezdem a diétát úgy döntöttem 😊
Kis elõzmény:

Szeptember 1.-én úgy döntöttem le rakom a cigit a piát és kissé egészségesebb életmódot választok nem beszélve a 178cm/51-2 kg-ról....
Az evés és a kemény munka meghozta gyümölcsét, most 73 kg vagyok stabilan 😊
A gond ugye, hogy azért nem gyengén jött fel zsír is...
Most neki álltunk nagyon keményen bmxezni meg gyalogolgatni(Készülünk a Mátra túra 40-50 km-es ágra)...

Csináltam magamnak egy étrendet véleményt kérnék szépen...Annyival egészíteném ki, hogy este menne még BCAA...

DIÉTA
Köszönöm 😊
Vaxi
Molnár Peti riport.
tipikus kérdésekkel 😄

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Tyler1
Nekem 10kg-hoz volt szerencsém egyszer(hozzáteszem cipõben), de az is elég volt, hogy 1 perc alatt 3 deci vért leadjon szegény lábujjam 😊

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

TVelvet
de 25 kilóval, cipõbe is 😄 hacsak nem acélbetétes bakancsba járok gyúrni...
jazzy
A papuccsal sem az az elsõdleges baj, hogy leesel róla és nem tudsz megállni, mert nekem pl olyan 10 éves papucsom van, ami még mindig papucs, bõr, és nem csúszik ki a lábam belõle akármit csinálok.

Hanem az, amit most sikerült megoldanod, ha a kezedbõl csúszik ki a 25 kilós tárcsa és onnan esik rá búcsút inthetsz a lábujjadnak.
TVelvet
Érd, itt 20 fokra ráesett az esõ ma, a terembe olyan párat volt, hogy az ablakon nem láttam ki. 😄

zokni az jó, olyan mint ha mezitláb lennél, ha jó az állásod, szal nincs O lábad, faszán meglehet állni, és még bele sem rohad a cipõbe.

viszont papucs az tabu. 😄
Különc
Zokni az még jobb

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Roger6
Hol laksz hogy már nyár van? <#papakacsint>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

TVelvet
25 kilónál tök mind1, amúgy zokniba voltam, mert brutál büdös lesz nyáron a zárt csukába... : /
jazzy
Remélem papucsban voltál <#hehe>
TVelvet
‎- nem raktál vissza a helyemre! - Mondta a 25 kilós súly és rábaszódott a lábujjamra.

end of story...

(még épp hogy mozog 😄 )
Breki33
Ilyet is érdemes beszerezni szerintem

[/img]
Sziasztok

Pontosan 20 napja elkezdtem fekvõtámaszozni, segített leszokni a cigirõl, nem tudom hogy, de azóta nem kívánom.
Az elsõ nap csináltam kb 5X10 et, utána 2 napig izomláz de nagyon. Folyamatosan növeltem a számot, ma már 20X10 -et csinálok minden nap, kivéve szombat az pihenõnap.
AZ volna a kérdésem hogy szerintetek hogy kéne csinálnom ? több pihenõnappal ? vagy többet nyomjak ? Sajnos nincs túl sok idõm, de ha jól tudom elég jó alakformáló a fekvõ. Egyébként szélesebben nyomom kicsit, akkor jobban megy a mellre azt olvastam.

Hogy érhetnék el leggyorsabban valami látványossági eredményt ?(csak fekvõvel) 😊

Köszi
Üdv Gábor

shaba23
Ha megvan a megoldás, akkor mindenképpen oszd meg velünk!!
Egyébként szerintem fizess havi ~55.000Ft-ot hogy heti 4x15 percig rázza a tested egy gép, mert egy alkalom felér 1 óra edzõteremben töltött idõvel. A tévé monta!!!
Ezt nem lehetne szoláriummal ötvözni?
DeerHunter01
Kockás hashoz pedig hasprés, felülés ezerrel és természetesen olyan étrend, amitõl nem zsírósodsz el.

\"Erről van szó!\"

DeerHunter01
Amúgy nincs olyan, hogy szálkásító edzésterv, a szálkásítás/tömegnövelés a kaján múlik!!!

\"Erről van szó!\"

DeerHunter01

\"Erről van szó!\"