Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2 pohár joghurt vagy kefír
0,5 Evõkanál mustár és porcukor
2-3 gerezd foghagyma (összenyomva)
só - bors (ízlés szerint)
bazsalikom oregánó (szintén)
Ez így elég tág, de bnõm is azt mondja, hogy soha nem sikerült még neki két egyforma ilyen szószt csinálnia. Próbálkozni kell, majd kitapasztalod/játok.
Azóta készült egy másik, sajttal töltött pulykamell, kukoricás rizzsel, és a fentleírt szósz (amit én egyébként nagyon imádok):

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Nem 0ról indultam most hála égnek 😊 és elõször elég sok idõbe telett mert csak össze vissza edzettem.
0ról indulsz és annyi idõ alatt érsz vissza mint amikor elsõnek csináltad.
ilyen kevés alap nem marad meg. még 1 év is mehet néha a kukába, nemhogy hónapok. tanulság, akár csak ha heti egy is marad, de maradjon egy edzés, az minimalizálja a károkat.
heti max 2 fekvõ. amikor megállsz ejtsd heti egyre. nézd meg a body.builder fekve videóját, abban szépen mutatjákj a hibákat és a helyeset is. végsõ esetbenm levideóztatod magad feltöltöd, ide belinkeled megmondom mi szar.
MJ rulz Pink Team The Only One
\"Erről van szó!\"
16 éves vagyok , 190 Cm magasságot alulról súrolom , 80 kg .
Tavaly elkezdtem hébe hóba edzeni itthon , ismerõstõl vett , összetákolt dologgal . Egész jól ment ahoz képest hogy akkor kezdtem , elég puhány voltam és meg is erõsödtem . Októberben jó pár dolog miatt abbahagytam és ezidáig elvoltam mint hal a szatyorban így visszagondolva hatalmas hiba volt. A 0ról kezdtem és ahoz képest hogy elég sokat pepecseltem kezdõ voltam stb 50-60 kiló között szépen nyomtam fekve , meg az ilyen hasonló dolgok . Most újrakezdéskor eléggé ledöbbentem hogy a 35 kilónál (ami igencsak egy pálcika srácnak lenne elég ) teljesen ki voltam akadva . Szerintetek mennyi idõ amire elérem újra a 50-60 körüli állapotot illetve a saját testsúlyom? Ill. heti hány napos edzést ajánlotok? (ráérõs fajta vagyok sok dolgom nincsen vagy úgy osztom be a dolgaim hogy rengeteg szabadidõm és rengeteg a szabadidõm bár néha jól esik de ne mindig a Bátölfíld és a hozzá hasonló Pc játékok vegyék el az idõm )
Nem szedek semmit , diétaszerûségen élek (inkább csak egészségesebben táplálkozom)
"grat az eddig elértekhez,sok sikert,kitartást"
ha szeretnéd leírom neked angolul, hátha úgy megérted, magyarkám. 😊
\"Csak egy kis testbeszéd...Nem!Kussoljon a tested!\"
Swedish people are albino monkeys
Ha nekem ez tetszik..Nem vagyok annyira diszkrimináns, hogy ne legyek nyitott más nyelvek/országok felé...
Az van rajtam ami nekem tetszik és sokat jelent 😊
És nekem ez az ami nagyon megtetszett és már rég óta akartam..És tudod pont errõl beszéltem.Elismerés helyett beszólás...
Te is benne vagy abban a bizonyos 90 %-ban 😛
DE off vége, csak gondoltam letisztítom itt a dolgokat...
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
shopbuilderen 3ezer 100db kapszula (Scitec márka)
Augusztustól megint vissza egy alapétrendhez majd tömegelés jövõ júniusig, ott már 80+ a cél ugyanis k1-es versenyeim lesznek és végre valahára nem pehely súlyba kell indulnom 😄
A környezetemben sokan példát is vettek rólam mert mindig is vékonyka voltam és látták mit értem el, bár nagyon sokan azt mondják biztos koxolok,meg szúrom magam nap mint nap, de hát sajnos ilyen a magyar morál.
Vagy nem csinálsz semmit és le vagy nézve, vagy csinálsz valamit és akkor csaló vagy 😄
Én büszke vagyok magamra és amíg tudok sportolok 😊
Csináltattam egy tetkót, mert úgy éreztem most van az a pillanat amit érdemes megörökíteni(életmód váltás)
Egy bmx van rajta rámpástól ami a sportot jelképezi, és alá az van vésve, hogy:
Stay Strong, ami pedig azt jelenti hogy maradj erõs..
Ahányszor csak elgyengülök vagy rossz napom van, nem úgy jönnek össze a dolgok csak ránézek és tudom miért harcolok 😊
Jó edzést kívánok mindenkinek júliusban jelentkezem a diéta eredményével 😊
hajrá, és kitartást!
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Kis elõzmény:
Szeptember 1.-én úgy döntöttem le rakom a cigit a piát és kissé egészségesebb életmódot választok nem beszélve a 178cm/51-2 kg-ról....
Az evés és a kemény munka meghozta gyümölcsét, most 73 kg vagyok stabilan 😊
A gond ugye, hogy azért nem gyengén jött fel zsír is...
Most neki álltunk nagyon keményen bmxezni meg gyalogolgatni(Készülünk a Mátra túra 40-50 km-es ágra)...
Csináltam magamnak egy étrendet véleményt kérnék szépen...Annyival egészíteném ki, hogy este menne még BCAA...
DIÉTA
Köszönöm 😊
tipikus kérdésekkel 😄
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Hanem az, amit most sikerült megoldanod, ha a kezedbõl csúszik ki a 25 kilós tárcsa és onnan esik rá búcsút inthetsz a lábujjadnak.
zokni az jó, olyan mint ha mezitláb lennél, ha jó az állásod, szal nincs O lábad, faszán meglehet állni, és még bele sem rohad a cipõbe.
viszont papucs az tabu. 😄
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
end of story...
(még épp hogy mozog 😄 )
Pontosan 20 napja elkezdtem fekvõtámaszozni, segített leszokni a cigirõl, nem tudom hogy, de azóta nem kívánom.
Az elsõ nap csináltam kb 5X10 et, utána 2 napig izomláz de nagyon. Folyamatosan növeltem a számot, ma már 20X10 -et csinálok minden nap, kivéve szombat az pihenõnap.
AZ volna a kérdésem hogy szerintetek hogy kéne csinálnom ? több pihenõnappal ? vagy többet nyomjak ? Sajnos nincs túl sok idõm, de ha jól tudom elég jó alakformáló a fekvõ. Egyébként szélesebben nyomom kicsit, akkor jobban megy a mellre azt olvastam.
Hogy érhetnék el leggyorsabban valami látványossági eredményt ?(csak fekvõvel) 😊
Köszi
Üdv Gábor
Egyébként szerintem fizess havi ~55.000Ft-ot hogy heti 4x15 percig rázza a tested egy gép, mert egy alkalom felér 1 óra edzõteremben töltött idõvel. A tévé monta!!!
Ezt nem lehetne szoláriummal ötvözni?
\"Erről van szó!\"
\"Erről van szó!\"
\"Erről van szó!\"