Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Valami tipp?
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
én ettem ma 2 gombócot :((
Isten meg azért lett belõle, mert egy látszólag hihetõ "fájdalommentes ellenszert" talált korunk népbetegségére. Bundáskenyeret eszik olajban sütve, meg fagyit zabál, és fogy! Több nem kell egy túlsúlyos embernek, h azonnal bekajálja a hülyeséget. Okosan csinálja.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Nem hinném hogy Norbi a munkássága miatt jutott erre a szintre,tény hogy tett le 1-2 dolgot az asztalra de közelsem annyit ami miatt ilyen isntenitést érdemelne szerintem.Ha nem nyomják orrba-szájba a Norbis okádékot tévébe meg mindenhol máshol akkor lehet azt se tudnánk ki a faszom az a Norbi
Amúgy amennyi lóvét összeszedett ebbõl a népbutításból, hát annyiért én is felvenném a bohócmaszkot.
\"Errõl van szó!\"
\"Errõl van szó!\"
"még vitamint sem szedek" és erre büszke vagy bazdmeg?!?!?
" mert szerek nelkul nem lehet tovabb fejlodni, en pedig meg vitamint sem szedek."
norbika

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
nyomja otthon a fekvõtámaszt meg a felüléseket húzodzkodásokat ennyi
mit lehet tenni annak érdekében hogy tömörödjön az izom?igaz hogy ha csak simán megfeszítem az izmot edzések közben 10-15 mp-re akkor idõvel tömörödik?csak a félreértések elkerülése végett, zsír most elég kevés van rajtam szóval nem az a probléma.
\"Csak egy kis testbeszéd...Nem!Kussoljon a tested!\"
Aki így néz ki az csak fekvenyom és semmi mást? vagy mire véljem ezt? undorító
2. nézzél egy minta étrendet a céljaidnak megfelelõen, aztán ahhoz hasonlóan próbálj étkezni
3. válassz ki egy kezdõ, átmozgató edzéstervet , azt toljad 1-2 hónapig, a terembe úgyis összeszedsz majd rengeteg infot :) sok sikert!
\"Errõl van szó!\"
Konditerem ajánlott, mivel sokkal hatékonyabban tudod edzeni az egyes izomcsoportokat. Ettõl függetlenül futás, úszás is ajánlott.
És a legfontosabb: KAJA! :)
Szeretném kicsit átformálni magamat. A felállás az lenne, hogy lapos hasat szeretnék meg vastagabb karokat. Ezt csak edzõterembe tudom elérni vagy akár itthon is?
Elkeztem már itt olvasni a Faq-t meg már több oldalt is átböngésztem de sajna azt sem tom hol kezdjem el.
Gigabyte MA790X-UD4, AMD Phenom x4 9950 BE+refhûtõ, Kingston HyperX 2x1GB 1066Mhz Kit, Asus Geforce 8800GTS 320MB, HKC 560W Samsung 160GB Win7 Ultimate 32bit, Apple Iphone 3GS 16GB
Most ismét elkezdenék gyúrni, és a Volumass 35-t szedném, ha csak nincs vmi igazán jó új változata. Mittom én, Volumass 45, vagy vmi:D
www.smart-bus.hu