Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akkor béna vagy mint a kutyaszar. Gyenge is. Csináld tovább ahogy eddig, egyszer majd sikerül kinyújtanod 1 kilóval.
Roger6
Nem-nem, többet nem is írok. <#nyes>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Vaxi
Roger, ebbõl flame lesz :D

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Renjike
csak az edzésen belül a fekvõ illetve ez a döntött törzsû gyakorlatok . Állva és üllve teljesen hibátlanul megy.

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

De csak tricepsz edzésnél vagy alapból nem tudod egyenesen kinyújtani?
Renjike
semmi soha , sokat könyökölök és a bõr elég kemény ott , ezen kívül semmi baja. Roppanni sem roppant soha sem.

Tibi7
Nem volt valaha valamiféle könyöksérülésed?
Renjike
fekvõ tricepsznyújtásnál ugyan ez.

Renjike
eddig inkább csináltam más gyakorlatot , de Lórugás gyakorlatnál nem tudom kinyújtani teljesen a kezem , a súly mennyisége teljesen mind egy. Van kicsi 2 kilós súlyzóm is és nagyobb összeszerelhetõ , nehéznek nem volt nehéz de mivel az összeszerelhetõvel meg probáltam csinálni és egy idõ után nem tudtam jobban nyújtani a karomat , ismerõsöm aki velem edz megkértem hogy nézzen rám és még korántsem volt egyenes a karom . Váltottam kis súlyzóra (2kg) és ugyan ez és ugyan ott állt meg , akárhogy erõlködök és próbálom egyáltalán nem tudom végrehajtani.

Valami tipp?

Renjike
én ugyan ezen estem túl októberben egy hétig voltam ebben az állapotban 6 kiló minusz ........

jobbulást, ilyen fosás volt velem 3 hete de csak 1 napig jártam a klotyóra. :S
TVelvet
én meg elkaptam vmi brutál gyomorrontást, buktam vagy 4 kilót az tuti... 3 napja csak a klotyóra járok. doki szerint van valami vírus mostanában, szal vigyázzatok.
Klemice
le is dobtál két kilót ugye?

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Renjike
<#idiota>

én ettem ma 2 gombócot :((

az isten verje meg hogy most megkívántam egy fagyit! be is tolok egy kilóval de nem merem mert nem akarok fogyni!! hisz testtömegnövelést folytatok!
Effe88
nagyon veszííílyes:D:DD:

Tyler1
Nyilván a marketingnek, meg a médiának fontos szerepe volt a kis birodalma felépítésében, de ez nem csak az õ esetében van így. Amit a média reklámoz, arról az ember hajlamos el is hinni, hogy az biztos hibátlan(lásd pl. a teleshopokat).
Isten meg azért lett belõle, mert egy látszólag hihetõ "fájdalommentes ellenszert" talált korunk népbetegségére. Bundáskenyeret eszik olajban sütve, meg fagyit zabál, és fogy! Több nem kell egy túlsúlyos embernek, h azonnal bekajálja a hülyeséget. Okosan csinálja.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Roger6
Aha, szóval az üzenõfaladon megjelenik? Akkor lájkoltad. <#hehe>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Sephirot T
Nyilván igazatok van,de itt nem csak errõl van szó,hanem arról hogy ebbe a csodás országba az emberek nagy része csak annyit lát amennyit elé raknak,azon túl semmit.
Nem hinném hogy Norbi a munkássága miatt jutott erre a szintre,tény hogy tett le 1-2 dolgot az asztalra de közelsem annyit ami miatt ilyen isntenitést érdemelne szerintem.Ha nem nyomják orrba-szájba a Norbis okádékot tévébe meg mindenhol máshol akkor lehet azt se tudnánk ki a faszom az a Norbi

DeerHunter01
én nem lájkoltam, mégis látom a képeit

\"Errõl van szó!\"

Tyler1
70%-uk túlsúlyos, és nagy részük nõ. Norbi értük van, nem a Vörös Zoli félékért. Persze, hogy dicsérik, mert van akinek ez a cél, nem az izomépítés.
Amúgy amennyi lóvét összeszedett ebbõl a népbutításból, hát annyiért én is felvenném a bohócmaszkot.

Roger6
Hát mivel azok látják a képet és a kommentjeit akik lájkolták, így valószínû azok kommenteltek, akik kedvelik. Szerintem logikus. <#zavart1>

DeerHunter01
Végül is érthetõ amit csinál, minél több pénzt akar hozni a kajájából meg a videóiból, nyilván nem fogja azt írni, hogy nyomassátok scitec/biotech/stb. tömegnövelõket és vitaminokat.

\"Errõl van szó!\"

Sephirot T
inkább az a siralmas hogy kommentekbe mindenki dicséri hogy milyen szuper dolog ez,és mind azt hiszi magáról hogy bezzeg õ egészséges és fitt

DeerHunter01
Mert a norbi kaják olyan hiperszuper egészségesek, hogy abból minden szükséges dolgot fedezni tud.

\"Errõl van szó!\"

Vaxi
de hogy lehet ennyire kibaszottul agyhalott valaki?
"még vitamint sem szedek" és erre büszke vagy bazdmeg?!?!?

DeerHunter01
ezt olvastam én is :DDD
mellével am miújság van? :D

\"Errõl van szó!\"

Vaxi
Megvan az év szellemi fogyatékosa

" mert szerek nelkul nem lehet tovabb fejlodni, en pedig meg vitamint sem szedek."

norbika

Effe88
<#nevetes1><#eljen>
sok sikert<#nevetes1>

Klemice
Szevasztok, elkezdtem én is a tömegelést, kezdetnek ezeket vettem:

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

smith09
Oki.

Úgymond fegyencedzés. :-)
Effe88
nekem nincs bajom vele

Roger6
Hol írta azt, hogy baj?

smith09
De mi ezzel a baj ?
Szerintem semmi.
Effe88
ez nem csinál semmilyen súlyzós edzést
nyomja otthon a fekvõtámaszt meg a felüléseket húzodzkodásokat ennyi

pamparampa
kérdeznék

mit lehet tenni annak érdekében hogy tömörödjön az izom?igaz hogy ha csak simán megfeszítem az izmot edzések közben 10-15 mp-re akkor idõvel tömörödik?csak a félreértések elkerülése végett, zsír most elég kevés van rajtam szóval nem az a probléma.

\"Csak egy kis testbeszéd...Nem!Kussoljon a tested!\"

Synthol hogy csöcse legyen. xd
pamparampa
mé' áll szét a kéz?

\"Csak egy kis testbeszéd...Nem!Kussoljon a tested!\"

TVelvet
lehet a melle jobban nõ mint a többi, nem egyedi eset
Breki33
<#taps><#eljen><#eljen><#worship>

Aki így néz ki az csak fekvenyom és semmi mást? vagy mire véljem ezt? undorító

oliwwer
Itt le tudod tölteni.

Elképesztõ rendes vagyok ma..
Breki33
Megvan valakinek ez a könyv, elektronikusan?

DeerHunter01
1. olvasd végig az alapismereteket, értelmezd, gondolkodj rajta
2. nézzél egy minta étrendet a céljaidnak megfelelõen, aztán ahhoz hasonlóan próbálj étkezni
3. válassz ki egy kezdõ, átmozgató edzéstervet , azt toljad 1-2 hónapig, a terembe úgyis összeszedsz majd rengeteg infot :) sok sikert!

\"Errõl van szó!\"

Lapos has+vastagabb kar felállást csak külön-külön lehet elérni. Elõször célszerû tömeget növelni, aztán szálkásítani.
Konditerem ajánlott, mivel sokkal hatékonyabban tudod edzeni az egyes izomcsoportokat. Ettõl függetlenül futás, úszás is ajánlott.
És a legfontosabb: KAJA! :)
sziasztok! Nagyon kezdõ vagyok még ebben a témában és ezért egy kevés segítséget, tippet szeretnék kérni tõletek.
Szeretném kicsit átformálni magamat. A felállás az lenne, hogy lapos hasat szeretnék meg vastagabb karokat. Ezt csak edzõterembe tudom elérni vagy akár itthon is?
Elkeztem már itt olvasni a Faq-t meg már több oldalt is átböngésztem de sajna azt sem tom hol kezdjem el.

Gigabyte MA790X-UD4, AMD Phenom x4 9950 BE+refhûtõ, Kingston HyperX 2x1GB 1066Mhz Kit, Asus Geforce 8800GTS 320MB, HKC 560W Samsung 160GB Win7 Ultimate 32bit, Apple Iphone 3GS 16GB

Tyler1
Még mindig ez a kettõ a legnépszerûbb tömegnövelõ, ha a V35 bevált, akk maradj annál.

Gladiator
A Volumass 35-nek van már valami frissített változata? Mikor kb. 4 éve gyúrtam, akkor azt ittam és nagyon bejött, szálkásan nõttem, alig volt rajtam zsír. Aztán két éve ajánlották helyette a Jumbo-t, hogy elméletileg az annak a továbbfejlesztett változata, és bár nõttem tõle, mint a hülye, de a nagy része inkább zsír volt, pedig sokkal jobban, rendszerezettebben edzettem/ettem, mint korábban.

Most ismét elkezdenék gyúrni, és a Volumass 35-t szedném, ha csak nincs vmi igazán jó új változata. Mittom én, Volumass 45, vagy vmi:D

Csak mert elõrébb van! :D

www.smart-bus.hu

Roger6
Mert aki guggol, az magasabb <#vigyor>