Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Erről van szó!\"
biztos vagy benne hogy meg akarod vonni a testedtõl a fehérjét 15 órán keresztül pont abban az idõszakban amikor az izom regenerálódik és próbálná építeni magát?
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Edzeni meg mindig keményen kell, nem attól függ, hogy mit szedsz, ezek amúgy sem olyan cuccok, amit ha szedsz megnõsz de semmi alakod nem lesz, vagy összeesel ha abbahagyod, szimpla tápkiegek.
\"Erről van szó!\"
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Az, hogy milyen fehérjét vegyél, csak a pénztárcád határozza meg.
Scitec Whey pro az elég jó minõségû, de sokan ajánlják a biotech nitro gold-ját is.
\"Erről van szó!\"
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
\"Csak egy kis testbeszéd...Nem!Kussoljon a tested!\"
a tricepsz külsõ kicsi felét hogyan lehet jól megdolgoztatni?(ha meg lehet egyáltalán)
sok mindent kipróbáltam, de a belsõ fele sokkal jobban nõ.
Megy a bicepsz, tricepszre 4 gyakorlat és meglátjuk hogy reagál rá az izom.
MJ rulz Pink Team The Only One
fehérjén és vitaminon kívül én nem használok semmit😊
csak azért írtam mert jobbakat írtak róla, hogy jobb mint a nitrix de ne görcsölj ezen ennyit nem ezen fog múlni elsõsorban a fejlõdésed😊
nitrix 360 tabi 15 ezer
epozine 180 tabi 14 ezer
egy a cég is ráadásul
Sajnos nem így megy. Azért kell bevinned megfelelõ mennyiséget fehérjébõl és szénhidrátból, hogy tuti meglegyen az a mennyiség, amennyi elég lesz az izmoknak a fejlõdéshez. A maradék ch hova megy amit nem dolgozik fel a tested? A fantáziádra bízom.
\"Erről van szó!\"
pedig azt hinné az ember nem volt hosszú a hozzászólásom hogy elvesszen benne 1 állítás... 😊
a benne levõ ch közel sem ideális, ennyit írtam nem többet.
jók a rostok, a vitaminok, meg még mindig jobb mint a cccookkikkaa édességnek. de a ch kb mint a kristálycukor. egészségedre.
az elsõ mondatod miatt ordít rólad hogy nem éppen vagy még otthon a témában
kezdõk esetében pedig a legfontosabb az alap tápanyag, tehát tömegnövelõ/fehérje az amire elsõdlegesen szükséged van, és majd ha az alapokat sikerült rendszeresíteni és mondjuk már lesz valami izomtömeged amibõl el lehet indulni azután kezdhetsz csak el azon gondolkozni hogy milyen "szert" vegyél
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
sajnos ez nem vicc, majdnem pontosan idéztem egy beszélgetés részletét
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Akkor pusztuljunk éhen, mert ennél minden más csak károsabb...
sajnos, mert amúgy finomak 😊 pláne a banán 😊