Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én állandóan fülessel járkálok(többen meg is szóltak már emiatt <#mf1>#mf1>) de a terembe pl. 2 okból jó ez:
1.Nem kell azt a (számomra)szar zenét hallgatni amit a terembe nyomatnak
2.Nem kell a sok balfasz okoskodását hallgatni,amikor látják hogy be van dugva a fülem már meg se próbálnak odajönni és nyomni a rizsát feleslegesen.Max edzés után.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
\"Csak egy kis testbeszéd...Nem!Kussoljon a tested!\"
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Amúgy áthúzást szoktatok csinálni?
\"Erről van szó!\"
Elõször mondom tuti valami szar, de egész jó lett, viszont a címet átírhatnátok 😄
\"Erről van szó!\"
http://www.youtube.com/watch?v=oskX2JHPLxg
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
nekem ez elég szimpi.shop builderen van olyan ami tud 10-40kg-ig.20 kg szerintem már elég bitang.
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
"Egy órája használom és nagyon tetszik! Kb. negyed óráig nem tudtam mûködtetni, néhány mp alatt teljesen lelassult a berántást követõen! De aztán ráéreztem... miután berántod el kell lazítani a csuklódat, engedd hogy a labda mozgassa a kezed. Ellazulva érzed a belsõ forgó részt, hogy merrefele pörög és mekkora sebességgel. Ha ez megvan a csuklóddal kövesd a mozgását. Ha tudod követni, akkor már rá is éreztél és a csuklód gyorsuló körözésével és a csuklód által leírt körök átmérõjének csökkentésével simán fel lehet gyorsítani!
Nos a hatás valóban nem marad el! Szenzációs! 2-szer 10 percig használtam 1 karomon. A vállam valamint az egész alkarom bedurrant!
Csúcs termék! Remélem hosszú élettartamú lesz! "
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
De már kb 3 hete szemeztem azzal az egy zacskó pudinggal a szekrényben.
És ahogy anyósom mondani, ami jól esik az nem hizlal 😉
ha nem öntök rá lekvárt meg porcukortot akkor diétás nem?
diétázóknak vacsira<#ravasz1>#ravasz1>
darkhorse, sötétebb vagy mint darth vader<#nevetes1>#nevetes1>remélem nem fogyasztasz aminosavakat, mert a végén még életben maradsz...<#wilting>#wilting>
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
cesc fábregas
Mi a véleményetek a VPX STEALTH étrendkiegészítõrõl? (kezdésnek gondoltam)
Illetve rendelt-e már valaki innen, megbízható?
cesc fábregas
Swedish people are albino monkeys
Tartsanak velünk a következõ részben is, amelyben megtudhatjuk, hogy a súlyzós edzés kéz-, és lábamputációhoz vezet, megismerhetnek egy krumplifõzelékkel Mr. Olympiára készülõ versenyzõt, majd megdöbbentõ felvételeket mutatunk egy testépítõrõl, aki C-vitamin befolyásoltság alatt halálra vert 3 mókust a közeli parkban.
Ez volt a "Bodybuilding - az emberiség önpusztítása", a Viszontlátásra!
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.