Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy meg gyorsan le kell nyelni, nem értem miért kell a szádban öblögetni? Talán fogmosás után használod vagy reggel felkelés után a büdös leheleted ellen?😄
\"Csak egy kis testbeszéd...Nem!Kussoljon a tested!\"
"egy adag tejben 8-szor több fenilalanin, és 13-szor több aszparaginsav van, mint, egy azonos adag, 100%-osan aszpartámmal édesített üdítõitalban.
A metanol gyakran megtalálható élelmiszereinkben. Az, hogy a metanol nagy mennyiségben mérgezõ közismert. Ez a „nagy mennyiség" több 10 grammot jelent. Az alábbi táblázat mutatja, hogy mennyi metanol jut a szervezetbe egy doboz aszpartámmal készült üdítõital, ill. azonos mennyiségû gyümölcslevek elfogyasztásával.
Diétás üdítõ (0.33 l-es doboz) 0,024 gramm
Narancslé 0,018 gramm
Almalé 0,021 gramm
Szõlõlé 0,046 gramm
Paradicsomlé 0,085 gramm
A fenti kis mennyiségeket a máj minden ártalmas hatás nélkül lebontja és kiválasztja."
Persze jobb lenne ha Stevia lenne a dolgokba..........
"A toxikológiai vizsgálatok eredményei alapján független szakértõkbõl álló nemzetközi fórumok, nevezetesen az EU Élelmiszer Tudományi Bizottsága (EFSA, European Food Safety Association) valamint a Közös FAO/WHO Élelmiszer Adalékanyag Szakértõ Bizottság (Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives) az aszpartám megengedhetõ napi beviteli szintjét (Acceptable Daily Intake) 40 mg/testtömeg kg-ba n állapította meg. A megengedhetõ napi beviteli szint egy anyagnak az a mennyisége testtömeg kg-ra vonatkoztatva, amelyet egy életen át naponta elfogyasztva egészségkárosító hatástól nem kell tartani. Ez egy 60 kg-os testtömegû ember esetében 60 x 40 = 2400 mg aszpartám naponta. Ez azt jelenti, hogy naponta 133 db, tisztán aszpartam alapú édesítõtabletta elfogyasztása engedélyezett, ennyit pedig egy nap alatt szinte lehetetlen elfogyasztani.
Az EU Élelmiszer Tudományi Bizottsága (EFSA, European Food Safety Association), éppen az interneten megjelenõ, az aszpartámnak tulajdonított káros hatásokra tekintettel és pontosan ezekre a hatásokra koncentrálva 2002-ben felülvizsgálta az aszpartám toxicitását. Cáfolta az aszpartámra vonatkozó vádakat és arra a következtetésre jutott, hogy a 40 mg/testtömeg kg-os megengedhetõ napi beviteli szint helyes és továbbra is fenntartható."
"Összefoglalóan; az elõírásoknak megfelelõ tisztaságú és azoknak megfelelõen felhasznált aszpartám – kivéve a fenilketonureában szenvedõket – az egészségkárosodás minden veszélye nélkül fogyasztható."
8 fehérjeforrás – 3 emésztõenzim – 8 g BCAA – 10 g glutamin – 2 g Creatine pH-X
Full Force MPM Fitness Pontban / Lángsportban is lehet kapni. Énnél olcsóbbat nem tudok. Csomósodást nem vettem észre max hogy egy rész odaragad a shakerbe (de nem vészes mennyiség, 1-2g) de ki lehet törölni. Kicsit talán sûrû 1 adagot én 300ml vízzel szoktam inni így is sûrû (ezért utána átöblítem még 1 kis vízzel).
Az íze: iható de nem ettõl fogsz orgazmust kapni... (Olyan mint az ára) Azt nem tudom hogy milyen arányban van benne állati és növényi fehérje de legalább kevés benne a cukor.
Viszont árához képest szerintem nem rossz, bár sok finnyás lehúzza...
2 doboz BCAA-X ~5200Ft
1 doboz Mega Daily One ~4200Ft
1 doboz ~3500Ft
összesen: ~12900Ft (és még marad benzinre.ráadásul a joint kivételével elég 2 hónapra)
minden ami kell 1 whey pro árából, viszont így nem tudom mivel beküldeni a reggeli zabpelyhet.hogyan lehet elkészíteni úgy hogy ne kelljen hozzá fehérje?esetleg van e valami nagyon olcsó fehérje amit biotök vagy scitec shop-ban meg lehet kapni?
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
#25133:
hadd dicsekedjek kicsit, múltkor felhúztam 170kg-ot.megfogadtam, hogy testi épségem megóvása érdekében (hahaha), nem emelek fel ennél többet jó darabig.
szériában vagy 60kg 5x8 vagy 80kg 3x8 attól függ mihez van kedvem.
gugi 75 6x8
fekvenyomás 65 6x8 max 85-be 1x belenyomok (gyenge a csöcsöm 😞 )
79kg 174cm
mézes vaniliás scitec brutál...alig bírom lenyomni.
epres jó, banán jó, csoki jó. ennyi van most itthon 😊
MJ rulz Pink Team The Only One
Fekvõtámasz, börtöntricepsz, esetleg húzódzkodás (ha lesz hol), + amit az 1h-val lehet, mi van még, amit tudok otthoni körülmények között?
Minden esetre a zene az epic!
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Viszont ez az új trend, a "csak az egyik oldalamat dolgoztatom" viszont kurvára ütõs izmokat hoz (és egészségesen záródó segglyukat is). 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Látom sokan nem tudjátok elhinni hogy lehet ennyi fejlõdni,pedig igazából lazán összejöhet egyeseknél a 10 kiló,fõleg ha erre külön rákészûltek,haverom pl. fél évig nem edzett hogy a fotózáson szarul nézzen ki.Ilyenkor az elvesztett izomtömeg is gyorsabban visszaugrik hála a test memóriájának.E mellé meg hozzá kell számolni azt is hogy akinek volt 1 kis esze az CH-t már nem fogyasztott legalább 1 héttel elsõ fotózás elõtt,azelõtt nap meg aznap már vizet se.Igy már tényleg ki lehetett hozni az etióp gyerek formát elég könnyen.Aztán ahogy elkezd megint edzeni meg jól betölt CH val,5-6 kilót mar 2-3 nap alatt vissza is szed.Ennyit a hatalmas súlyingadozásról,az igazi fejlõdések most fognak jönni 2. és 3. forduló között mert mostanra már azért mindenkinek belassult a teste a gyarapodásban.
A megvilágitással nemtom mi volt a szitu,nekem ott helyben fel sem tûnt hogy nagy változás lett volna a setupban,de most a képeket elnézve valami tényleg másképp lehetett,de hát ez már csak a reklámpolitika miatt,minél látványosabb annál jobb.
Ráfeszitést említette valaki,ez is kicsit megjátszott dolog az emberek részérõl,volt aki tényleg nem is feszitett elsõ fotózáson ezzel is több látványelemet adva a következõ after képhez.De szerencsére csak páran csinálták ezt,az emberek jó része lelkiismeretes volt ezzel kapcsolatba 😊 Jah és nem volt bedurrantás se elsõ se második fotózáson,nem is lett volna hol mert egy raktárba volt kb. a fotózás helyszine.
Személyi edzõ nem volt 😄 Viszont mindenkinek adtak egy úgymond útmutatót ahol mintaétrend,edzéstervek,kis gyorstalpaló étkezésrõl stb. volt látható,de semmi extra,az ember ugyis a sajat torvenyei szerint eszik meg táplálkozik,ezt max. a full kezdõk tudták hasznosítani.
Végül pedig a továbbjutásokról: Több szempontot is figyelnek,nem csak kifejezetten a külsõ fejlõdést bár az a legfontosabb meg a számadatok.De az is számít ki hogy mit és mennyit írt a naplójába(mert azt is kell vezessünk a termékekrõl fõleg),ki hogy viselkedik a kamera elõtt,ki mennyire fotogén,hogy pózol meg hasonlók.De az elsõdleges a külsõ.
Nagyjából ennyi,ha van még bármi kérdés csak tegyétek fel nyugodtan 😊
Egyébként azt rosszul hittem eddig, hogy személyi edzõt is kaptak a teszthez?
engem speciel kurvára hidegen hagy, hogy ki mit használ edzés mellé, csinálja, ha van rá pénze.
a scitec meg nem hülye, abból él, amit mi megveszünk tõlük. innentõl kezdve nincs mit rágódni ezen
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Ahogy a nagyok is megmondták: az edzést mindenki megcsinálja, a verseny a konyhában dõl el.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever