Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pamparampa
srácok!borotválkozásról mi a vélemény?mi az a szint amikor már "illendõ" egy "gyúrósnak" borotválkozni?

\"Csak egy kis testbeszéd...Nem!Kussoljon a tested!\"

Linket pls. Nem találom sehol!

oliwwer
Szép munka!
Renjike
és még a gyermeki magvakat tartalmazó folyadék íze is garantáltan jobb lesz tõle !! orvosilag bizonyított <#nezze>

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Nekem van egy jol bevalt modszerem az izomlaz legyuresere, megpedig az ananasz. No es itt nem a bolti konzervre gondolok. Csodat kepes tenni es melle egy "kis" C vitamin. Tutira bevalik! <#eljen>

pamparampa
egy testépítõ sem normális, az az izé meg fõleg nem 😄

Tudom,de normális?😊) Persze nem,de az emberi ostobaság iszonyat formákat képes ölteni.

Triathlon for life

Vaxi
synthol

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Ez beszarás😊 koksz

Triathlon for life

pamparampa
manapság nem divat a csuklya?senkinek nincs csuklyája.

Vaxi
szerintem elég jó fizikum ez 😄
de hajrá, bassz oda 😊

Sephirot T
remélem ez a kör még jobb lesz,megpróbálok mindent beleadni,sajna én egyáltalán nem rendelkezem csodagenetikával és erre még rájön az is hogy 190 centi vagyok,irtó nehéz így izmot épiteni

Tyler1
+1

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

😄DDD
Vaxi
nagyon szép eredmény az!

pamparampa

pamparampa
tipp diétázóknak.ha teszel egy kis fahéjat a kajádba, akkor az ad neki egy kis édeskés ízt.ezt most fedeztem fel.ráadásul fasza antioxidáns is.<#papakacsint>

Sephirot T
Azok akik minden áron képet akarnak rólam a tesztbõl most megnézhetik,csütörtöki napon L.Dávid illetõt kell keresni.Igen tudom,szerintem se fejlõdtem lófaszt se,kicsit csalódott vagyok 😞

shaba23
Engem az elsõ vádlizás ütött ki 3 napra😊 másnap az ágyból nem bírtam kikelni, mert nem tartott meg a lábam😄
DeerHunter01
Akkor ez természetes, hamar visszaszoksz úgyis. Én mikor elõször voltam teremben kb 3-4 napig nem bírtam kinyújtani a karomat, "kellemes" érzés volt.

\"Errõl van szó!\"

Hosszú kihagyás utáni elsõ edzés okozta. Az izomláz nem zavart soha, most viszont szinte mozgássérült vagyok.

#25185 <#worship>

pamparampa
lehet a cikk írója simán lekaratézna<#hehe>

pamparampa
hát szvsz a tömegnövelõ egy kaka.az elsõ pár hónapban nyomattam a jumbo-t, de azon kívül hogy rámjött vagy 5 kiló zsír, nem történt semmi.arra jöttem rá (ismét) hogy nekem káros a szénhidrát.hiába eszek, nem nõ az erõm és csak zsírosodok.bõven elég a reggeli zabpehely meg az edzés utáni kihagyhatatlan turbórudi 😊 ebben csak az a vicc, (lehet hogy írtam már akkor bocsi) hogy amíg dohányoztam, piáztam és nem edzettem, addig táblaszámra ehettem a csokit, pörköltet, bármi sz*rt, és zsírmentes maradtam úgy hogy közben egy-egy ember megkérdezte hogy "mivan gyúrsz?" én meg néztem bambán hogy dehogy gyúrok.néha elgondolkodok azon hogy ha majd abba kell hagynom, akkor lehetek e még olyan mint a kondizás elõtt.jól néztem ki akkor is, csak nem voltak ilyen nagy izmaim.

legközelebb egy kis kardiót/aerob-ot iktass be ha van rá idõd.sokat segít, hogy ne legyen izomláz.

Vaxi
jégzselé szokott enyhíteni rajta

DeerHunter01
Olvass vissza és világosodj meg 😄D

\"Errõl van szó!\"

Köszi (már iszom is😊, valami krém esetleg?

Az ilyen embert jól, rendesen, olyan testépítõsen tarkón basznám és megkérdezném hogy miért vagy ennyire hülye?
Vaxi
c-vitamin

DeerHunter01
Sok sikert hozzá!
Én be voltam parázva rendesen, hogy abbahagyom a tömegnövelõt, visszaesek, stb. de eddig semmi, sõt még jött is valamennyi azóta. Kajálni kell keményen és kész, nincs más választás.

\"Errõl van szó!\"

Hi!

Durva izomláz ellen ajánljatok valamit gyorsan. Nem vagyok totál laikus, de ilyet még nem tapasztaltam. Három napja tart, még a reggeli mosdáshoz is igazi kihívás az arcomhoz emelni a kezem. 😞

pamparampa
én meg kezdtem zsírosodni, úgyhogy újra szar szénhidrát megvonás van + sok aerob.

DeerHunter01
Amúgy most tömegnövelõt nem használok 2-3 hete. Súlyban nem ment le semmi szerencsére, edzés után 1 adag(30g) whey pro plusz kaja nagyjából helyettesíti nekem a tömegnövelõt, átmeneti megoldásnak jó.

\"Errõl van szó!\"

pamparampa
<#eljen>

Vaxi
én tipikusan faszgyökér voltam, és beleolvasott mondatok alapján írtam véleményt 😄DDD
mindig megbánom az ilyet 😄 (mellesleg nem hazudtam <#nevetes1>)

DeerHunter01
Megszédült a nép a nagy melegben 😄

\"Errõl van szó!\"

Tyler1
"Múltkor mesélte az unokaöcsém, hogy a haverja bátyjának a szomszédja két éve ment haza hajnalban és belekötött 3-4 ilyen egybenyakú, kigyúrt barom, a legkisebb 195 cm volt és 120 kiló (épp volt nála egy fürdõszobamérleg és egy centi, lemérte mindegyiket)"

Még itt se esett le senkinek? 😊

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Renjike
ezt nem értem mire írod 😊)

Vaxi
legközelebb meg végigolvasom, mielõtt megszólalok 😄

DeerHunter01
Irónia, tudod mit jelent ez a szó?

\"Errõl van szó!\"

Vaxi
van benne némi igazság, de utálom az ilyet:"No és mi a helyzet az állóképességgel? Semmi! Ha le kellene futniuk 2000 métert, kiköpnék a tüdejüket! Én azt mondom, meg kell nézni egy triatlonistát, maratoni futót, na az már valami!"
Jó. kérjük már meg a futót, hogy húzzon fel 130 kilót, vagy nyomjon ki 90 kilót...
egyébként engem rohadtul nem izgatnak az ilyenek, simogassa ezzel a tudattal az egóját meg a sörhasát, én nyugodtan alszom attól, hogy õ ezt gondolja.nem nézek ki úgy, mint egy testépítõ, nem is fogok. nem leszek erõemelõ sem, futó, és más sportban sem leszek szupersztár.de lemegyek a terembe, és ami kifér a csövön beleadom, felülök a bringára és örömmel izzadom szarrá magam, lemegyek futni, és örömmel köpöm ki a tüdõmet, mert felszabadító sportolni egész napos agyi munka (programozás) után.ezek után kilométer magasról leszarom az ilyen véleményeket. én jól érzem magam végre 😊

Renjike
hát már nem azért , de aki nem szed olyan szert ami felfújja stb akkor azt ne mondja már nekem a srác hogy az õ napi 10 fekvõtámaszától õ erõsebb lesz ....

Bár az állóképességes dolog igaz.
Õ inkább a mutogatós testépítõkrõl beszél .. nem aki gyúrogat 😊)

DeerHunter01
Jó írás nagyon, tipikusan tükrözi a "gyúrósokkal" szembeni sztereotípiákat, kb. ezeket a mondatokat szinte mindenki hallotta vagy 100x, aki edzeni jár.

\"Errõl van szó!\"

0Fritz0
Milyen véleményt vársz egy paródiáról? 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

pamparampa

pamparampa
de, megettem fél kilót és nem történt semmi 😞 én a "sékerhurrikán" verzióval nyomattam.kanalazni 1x próbáltam.biztos láttatok már cinnamon challenge videót amikor az illetõnek az orrán dõl ki a fahéj.hát én a kreával jártam így. 😄

DeerHunter01
Kreatin szedése a kedvencem, mikor nincs kedvem bekeverni normálisan 2 kanállal be a szájba, porzik az egész pofám és próbálom inni rá az 1 hektoliter vizet 😄

\"Errõl van szó!\"

Roger6
Kreatin monohidrátot gondolom még nem fogyasztottál. Egy lapáttal be a szádba, aztán rá 4 dl víz. Mintha valami homokot zabálnál, még roszog is a fogad alatt. Mindenki kibírta eddig, vagyis halálos áldozatról nincs tudomásom. Szóval ne legyünk már ennyire kényesek.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

jazzy
Megzápul az ember agya ebben a melegben..
pamparampa
jó azért eladni nem fogom.nem vagyok buzi hogy nyavalyogjak.bekevertem ilyen édesítõszeres italporral (bolero) és így még finom is.<#nyes>kicsit azért meglepõdtem amikor gondolván hogy hát ez tuti jól oldódik belebasztam egy adagot 1 pohár vízbe.hát...nem, nem oldódik<#idiota>legalább már tudom hogy miért akart rábeszélni az eladó az ízesítettre.

csuszi
hát beszarok, 200kg fehérje után (mindet szerettem) nekem is akkor jött el a megvilágosodás a,ikor az elsõ szarba belekóstoltam, fejemre basztam hogy lehetek ilyen hülye amikor ott vannak a 30g-és tasakok...
ész hová mész...

MJ rulz Pink Team The Only One