Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Ha pontosabban meg szeretnéd tudni az okot, akkor az alapismeretek alatt megtalálod az "alapismeretek" linken a választ
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
De k*rvajó géped van istenem....
Valaki megtudja mondani, hogy az alább belinkelt terméket miért edzés után kell bevinni a szervezetbe?
LINK!
De k*rvajó géped van istenem....
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
\"Csak egy kis testbeszéd...Nem!Kussoljon a tested!\"
de most komolyan, bármeddig mehet a vita hogy most akkor kinek van igaza.de ennyi erõvel most szaladok az orvoshoz mert néha amikor túl sok húst eszek fáj a vesém.nem, nem visszaveszek a fehérjebevitelbõl, és meglátom mi lesz.neeeem.rohanok orvoshoz hogy közölje velem, fogyasszak kevesebb húst.de én hülye vagyok.nem hallgatok rá.megvárom amíg leépül a vesém, hogy végre megmûthessenek mert eddig makk egészséges voltam.
setuh
hideg vízbe ugrálással óvatosan, mielõtt a többieknek lesz igaza<#crazya>#crazya>
Nyugi nem fogok meghalni,legalabbis most meg,annyira hulye nem vagyok,hogy ha erzem hogy ez mar nem jatek akkor forumon fogom megkerdezni a velemenyeket es nem egybol orvoshoz rohanok.
Valoszinu,hogy el fogok menni igy is,mert tenyleg nem art egy kivizsgalas,csak meg ra kell vegyem magam mert nem vagyok az a mindennel orvoshoz rohangalo tipus.
Most elmegyek nyaralni szal lesz 2 het szunetem,ha azutan is folytatodik akkor meg biztos,hogy az orvos lesz az elso.
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
setuh, mondj valamit!
lehet hogy már sétál az alagút végén lévõ fény felé.NE!NE MENJ A FÉNY FELÉ!<#buck>#buck>
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Miért van az, amikor bejön valaki, azt mondjuk neki, csirkerizszöldséghalvitamin, 5 étkezés, ne egyél szendvicset. Mondhatnánk neki azt is, hogy jó, néha csalhatsz, stb. De nem. Õ úgyis csalni fog, mi pedig a tökéletes választ adjuk neki, ami a legjobb.
Ezért gondolom, hogy olyan tanácsot adni, hogy szard le, csak a nyár miatt van nem megfelelõ. Persze, lehet csak a nyár miatt van, de ha az 5%ban van, akinek nem amiatt? Ha orvosnál vagyunk és lát valami sem mondja azt, hogy áh, kicsi az esélye, hogy komolyabb, szarja le, menjen haza, hanem elküld további kivizsgálásra, amíg biztos nem lesz.
Így veled értek egyet. Egy kivizsgálás amúgy sem árt. Nekem semmi bajom nem volt és kiderült, hogy gyulladásom van valahol, általános vizsgálaton derült ki, mert magas volt a vérsüllyedésem. Adtak rá valami cuccot, beszedtem, elmúlt. Pedig tünetmentes voltam.
akkortájt még baromi jól nézett ki :)
rendszeres, néha intervallumos futással ma már gond nélkül futom le a hosszabb távokat, és a vérnyomásom is stabilizálódott.
1 liter / 20 tsgk folyadék menjen le naponta. Edzésre is 1,5 literes cappys üveg vízzel megyek, mondjuk csak 1 liter szokott benne lenni. el is szokott fogyni + a turmix utána.
ha valaki mindig elfelejt inni, fogjon egy shakert, vagy egy mûanyag szart, jelölje be rajta, hogy mennyi kb 0,5 - 1 liter, és adon magának egy határidõt, amíg lenyomja.
állítom, hogy kurva sok probléma megszûnik, ha megfelelõ a folyadék fogyasztás
pamparampa: utanaolvasok es elkezdem mostmar azt is komolyan venni,mert az az igazsag,hogy eddig sose csinaltam es e mellett mast nem sportolok.
egy kancsal orvos van, kajak nem lát.ferõtlenített a bicepszemnél és a tricepszembe kaptam az oltást<#idiota>#idiota>a fogorvos detto nyomorék.közölte hogy semmi baja a fogamnak, de mondom öreg, érzem hogy nincsen rendbe mert nyomást érzek benne és színezõdik el."á nem annak semmi baja, nem szabad hozzányúlni mert tökéletes, és csak rosszabb lenne".elmentem másik dokihoz másik városba és közölte hogy s.o.s.-ben gyökértömni kell mert ki fog rohadni.<#csodalk>#csodalk>azóta minden ok vele.de persze lehet találni jó orvost is.
bocsi az offért
Kosz a tippeket sracok,valszeg az lesz,hogy most elmegyek a nagy hoseg miatt egy legkondis terembe es ha nem javul akkor orvos.
Én mindig azt mondom, jobb a biztonság. 4 óra hossza az életedbõl meg 3000 forint nem ér annyit, mint egy esetleges betegség.
Félünk az orvostól? Nem esz meg, nem nevet ki, megnézi, hogy minden rendben van-e. SEMMI BAJOD NEM LESZ BELÕLE. Viszont ha (bocsánat a kifejezésért pampa, meg immo, nem rátok értem, csak általánosságban bárkire) minden hülyének akit nem ismersz csak a fórum nickjét elhiszed, hogy nincs semmi baj, mert megmagyarázzák valamivel, na abból már lehet baj. Nem jobb a biztonságos utat választani?
Igen, én is szarabbul vagyok a nagy melegben, a különbség az, hogy én már voltam orvosnál akinek fizettem pár ezer forintot és azt mondta uram, maga egészséges, most pedig tünés haza.
setuh
reméljük nem dohányozol.mert akkor más a kása.
sajnos sok embert látok akik edzés után rágyújtanak, meg múltkor a figura úgy gyúrt hogy dõlt belõle a bagószag.gusztustalan.
Mindenkinek nagyobb terhelést kap, hisz a melegben csökken a vérnyomás a kitágult erek miatt. Az erek kitágulnak, fõleg a bõr mentén, hogy minél több hõt adhassanak le, így nagyobb munkára van szüksége a szívnek ahhoz, hogy optimális határokon belül tartsa a vérnyomást.
Mit lehet tenni ha ugy erzem,h nem birja a szivem a gyurast?
Kihagytam 1.5 honapot es miota visszajottem nem megy ugy ahogy kene...mikor emelem a sulyt ugy erzem,hogy nem is az izmom erolkodik hanem a szivem.
Arra gondoltam,hogy futok kicsit futopadon,hatha az kicsit megerositi a szivem es jobban fogom birni.Mi a velemenyetek?
Am nem vok kover 73kg/178cm
kit?mikor?hol?merre?meddig?