Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ezek ahhoz kevesek hogy változtassanak itt bármit...<#puszi>#puszi><#law>#law>
MJ rulz Pink Team The Only One
csak tag-ekben számodra effe drágám:
sport, sportoló, tisztelet, edzésmunka, olimpia, teljesítmény, sport lényege, mai magyar fiatalok sportbeli (esetleg egyéb) színvonala, sport/sportoló megbecsülése, élsport háttere, úgy általában sportágokhoz értés.
ez a topik elsõsorban alakformálás, egészséges életmód, kitartás, támogatás, buzdítás, esetlegesen a sport szeretetének terjesztése, lényegének hangsúlyozása, tanácsadás, stb.
helyetted szégyellem magam, hogy ezt magyarázni kell, hogy az értelmi szintetek a mínuszolgatásban van... bár az igazság az, hogy engem kb annyira érdekel, hogy végigpluszolom az "én bandám", láttassék a helyezkedésem, ezen kívül hangyafasznyit sem érdekel. az se ha a következõ 200 évben minden kibaszott hozzászólásom minusz 100-ban, 1000000ban lesz, van, meg az se ha elhúztok a vérbe. hidegen hagytok. ezt a hozzászólást se miattad, miattatok írom, a látszat csal.
a többiek miatt, tudják a normálisabbak nincsenek egyedül, hogy még vannak értelmesebb emberek, és hogy a betévedõ még fiatal, utat keresõ emberkék ne az olyanok után menjenek mint Ti. olyan nevelõ szándékkal. a vita se nem érdekel annyira hogy idõmet pazaroljam rá, Ti még annyira se érdekeltek, ellenben az igen, hogy az elveim mellett kiálljak, és esetleg valami kis példaszerûség, kis irány jelleg megjelenjen a fogékonyabbak számára. csodálkoznék ha értenéd...
Én annak örülnék mint ami régen volt, egy kis közösség, akik nem pikkeltek egymásra, hanem segítették egymást. Ezért jegyzem meg.
Ha a én és a moderátorok szerint elfér itt ez a beszélgetés, akkor legyetek olyan kedvesek ezt elfogadni. Ez fõleg testépítés topic, de azért sport, az olimpia nem kirívóan offtopic amit ne lehetne megbeszélni. Nem pörög annyira a topic, hogy ez zavaró legyen.
Az alattam lévõ hsz is igaz. Pofára van minuszolgatás. Így sosem lesz itt egy társaság.
Szóval ez is "haszontalan" hozzászólás, szûnj már meg innen
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
És azt írod, kit érdekel, hogy Cseh Lacit lebénázzák? Minden MAGYART!
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
tudod miért?
mert nem volt hasznos a hozzászólása mert rohadtul nem érdekel engem csuszinak az agymenése(de rogerés se), hogy valaki beírta sg chatre , hogy Cseh Laci béna stb...aztán meg itt sírja el........kit érdekel ez itt????(intézzék el pirvátban vagy írja be a gumiba nem nagyon érdekel)
egyébként a te hszeidet plusszoltam...(bár ezt mot nem mert már megint engem baszogatsz csak nem tom miért nem )de nyílván mindjárt megmagyarázod, hogy troll vagyok stb....abba jó vagy
egyébként rohadtul nem tudom, hogy ki ez a Retsu(bár különc mindjárt érkezik és megmondja a tuti, hogy az én alregem mint az ultrazord meg a többi ugye különc?!😊 jól benézted ezt is😊)
na de az ilyen sítlus aztán végképp kell ide az a lényeg
ugye nektek mindent szabad persze
"Na takarodj a picsába innen te nyomorék!" Roger6
Kathi Béla visszavonul. Nem csak a testépítésbõl, hanem erõemelésbõl és a fekvenyomásból is. 😞
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
ma mi van?kérdezem magamtól?mr.o-ra kijutott vmi magyar srác???
ja de hogy csak megint meg a hülyeség meg a flém
hagyjuk már szegény Cseh Lacit már ki ebbõl a topikból beszéljétek meg az olimpia topikban szerintem...én is ott szoktam😊
Amúgy meg olyan emberek mínuszoltak itt ebben a topicban, akikrõl soha a büdös életben nem hallottam nemhogy itt, hanem az egész fórum szinten. Marha nagy értelme van ennek, tényleg.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
aki ebben nem látja a katasztrofális részt, azzal nem igazán lehet mit kezdeni. a sport szépsége és lényegi valója sikkad el.
ha az általam leírt 4 pontot (25445) nem értelmezted, nem tudok többet kezdeni a cseh laci kérdéskörrel.
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
ez elég egyértelmû számomra. ez alapján + ami utána jön feltételeztem, h õt is egybe vontad az alibisportolókkal.
nem akárhova hanem az OLIMPIÁRA jutottak ki. legnagyobb sportesemény a világon, ha nem lennél tisztában vele. de szívesen megnéznélek 4év múlva h mit alkotsz, ha már annyival jobb vagy mint õk..
Jó a szövegértelmezés, de tényleg hol látod ebben a mondatban a nevét?
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
😄
roger állj a sarokba míg ki nem kapsz 😄
Alregek támadnak
"Tudod kit nyomorékozz le idióta! Ezért még kapsz csak várj 1 kicsit! Fogalmad nincs kihez vartyogsz de nem gond, ki leszel tiltva! Ha nem akkor + számíthatsz 1 jó kis szívélyes látogatásra meglepivel. Amennyiben a lehetõ leghamarabb nyilvánosan bocsánatot kérsz h így beszéltél velem, talán megúszod... ha nem akkor meglátod mit kapsz."
Na, ez pontosan elmondja, mennyi eszed van. Bírom, amikor az emberek magukat szivatják.
Annyira bocsánatot kérek tõled nyilvánosan azért, mert fogalmad sincs a sporthoz mint az állat. Én vagyok hülye, hogy hozzád szóltam egyáltalán, nem kellett volna a te föld alatti szintedre lesüllyedni.
A leggyerekesebb dolog a világon ez, hogy majd jól meglátogatsz, aztán hozol nekem teás kekszet mogyoróval. Kutyám szeretni fogja biztos amúgy.
Ezzel be is fejeztem veled a kommunikációnak abszolút nem nevezhetõ fröcsögést. Ez a megverlek ha nem izé-mizész meg már oviban sem volt menõ. Üdv a tiltólistán, viszlát! <#mf1>#mf1><#hehe>#hehe><#nezze>#nezze>
OFF vége nálam.
ON: BB Tv legújabb részében Vörös Zoli --> hihetetlenül szimpatikus ember, bár ilyennel lenne tele a világ, és nem... tudjátok.<#eljen>#eljen>
Van az olimpiának topikja.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Illetõleg, ha a világ legjobbjának tartott úszóval azonos idõt úszik valaki, az ne legyen már szar.
Akik meg kijutnak az olimpiára, nem alibisportolócskák.
Legalábbis nálam ez van beállítva, és nem kell lenyitogatnom.
Amúgy ez a rendszer valóban nevetséges egy fórumon. Egyrészt rohadtul nem reprezentatív képet ad egy felhasználó hasznosságáról, mivel semmilyen haszonelvû szabályra nem épül(így pofára, vagy eltérõ magánvéleményre is pontozhatnak), másrészt ha már ez fórum, akkor ne rejtegesse el a hozzászólásokat, mert azért jön fel ide az ember, hogy véleményt cseréljen.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
xenon78
Válasz 2012-07-30 16:54:58
Vegyél fel pulóvert. Vagy egyél sok kolbászt kenyérrel. A biológiai törvényszerûségeket meg szarjuk már le, mert az esztétikai érzékedet a Nõk Lapjából fejlesztetted ki.
bunny
ez mekkora😄
elhiheted
diablo topikba meg életembe nem jártam nem játszok ilyenekkel kb fifázni szoktam néha
szóval összekeversz vkivel úgyhogy leállhatsz
Mert aztán tamponka meg kvák kapitány kurva sokat fórumozik minuszolgatáson kívül..