Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Effe88
most nem bántásból
de ezeket nem tudom minek írtad be
szerintem mindenki tisztában vele, pl, "hogy a kokszokat nagy része klinikai gyógyszer"... stb...
szóval nem mondtál világmegváltó dolgokat
egyébként elhiszem, hogy nagyon nagy fenomén vagy a testépítésben:)

csuszi
már nem is reagáltam rá...annyira evidens, hogy a szerek 90%-a sérülésmegelõzõ, regeneráló, lazító, hogy aki ezzel nincs tisztában, az fogalmatlan (nem sértés). nincs is ezzel baj, csak akkor nem kellene nagy mellénnyel osztani az igét. nem feltétlen retsu, Õ határeset. de jó páran kb annyit értenek a kondihoz, táplálkozáshoz, kokszhoz, mint én a focihoz. de én nem is szaladok semmilyen foci topikba hogy megmondjam miért fasz x válogatott, vagy miért béna y focista. tudom mihez értek, abban dumálok, a többiben meg szívom az infot és hallgatok serényen.

pl. a kokszok nagy része klinikai gyógyszer. nem azért lettek kifejlesztve, hogy mari néni 10 alatt fussa a százat. a stanazol pl roboláló szer, regeneráló hatása van, minimális erõt hoz, izomtömeget véd, minimális tesztot emel. rákos betegeknek régen elõszeretettel adják, talán még mindig, akik vesztettek 20-50kg testsúlyt.

attis. ami elõtted van, az úgy 95% hogy nem stanzi. arra ne vegyél mérget :) valszeg egy szokásos paraszt koksz, magyarországon úgy 3-5 éve nincs se winstrol, se másmilyen stanazol származék. errõl ennyit. és nem támadólag írom, de hidd el ezt, akármit mond a dealered ;)
ha stanazolt akarsz, el kell menned spanyolországig komám :) - és nem, hiába van ott, itt nincs. nem, az se baj ha hologramos, fóliás, dragonos, tökömtudjás stanazolod van. nem az van benne...

már ha koksznál tartunk, akkor ami eredeti, azt szépen a gyógyszertárban veszed (spiro, inzulin, teszto, efi). csak ezeknek meg vagy nincs értelme, vagy geci károsak, vagy hozzászoksz secc pecc. hát ez van ... ;)

MJ rulz Pink Team The Only One

Prince of Máté
Én ár/érték arányban ezt ajánlanám, vagy egy kicsit drágábban ezt.

Roger6
Csak neked:
"– …ötszörös érmes Sydney-ben…
– …olyan keményen edzett, hogy az páratlan. A szerek védték a sérülésektõl. Aztán gyõzött, és begyûjtötte az érmeket."

Forrás

Én inaktiválom magam kis idõre úgy érzem a topicon belül. Úgy felhígult ez a topic mint a foslé. Jönnek ide mindenhonnak szedett-vedett emberek, akiket életemben nem is láttam, és már õk a profik, mindenki nyalja ki õket, mert õk aztán mindenhez annyira de nagyon hogy fúha de értenek.

Aztán ha már unatkoznak, akkor azért kötnek beléd, mert alreg vagy, vagy van alreged. Ja, meg megfenyegetnek privátban, hogy idejönnek, és megvernek? Hát mi ez? Ovi? Na meg van pár ember, aki annyira nem ért hozzá, hogy nem érdemes vele vitázni a legtöbb dologról.

Akinek nem inge, ne vegye magára, akinek meg az, marha gyorsan öltözködjön fel (ja, nem parancsolgatok - legyen szíves felöltözködni).

Irány nyári szabi! <#nezze><#wave>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Falkon
Ez érdekesen olcsó. Ezek szerint rossz is?
Link

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Roger6
Alreg? Te el vagy tévedve kippajtás. Tudod, amikor 2005-ben regisztráltam, még nem volt ám olyan menõ ez a sokszori regelés, mint a mai fiataloknál. Szóval alaptalanul ne gyanúsítgass kérlek. Köszönöm.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Falkon
Persze, arra is kell dolgozni, de ..... Ismerek egy formát szúrja magát, és edz 30 percet. Természetes egy izom állatnak néz ki.

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Attila8805
Vagyis akartam :D
Szóval akkor felfújt izom nincs :D
Amúgy igen sok szer van ami vizet köt és ettõl felfújt lesz a test:)

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Attila8805
Az maximum csak a sok víz de én felfújt izomról beszéltem;)

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Effe88
hogy ne lenne felfújt szteroidos test...
ne mond, hogy te még nem láttál olyat??
sokan vannak kik még mindig a naposimba hisznek aztán meg a levezetést nem csinálják meg és nagyon helyes kis csöcseik lesznek
bohócok de vannak ilyenek

Attila8805
Igazán nincs mit.
De kreatint is vehetsz még az se szteroid :)
" hogy nem akarok felfújt, szteroidos állat lenni!"
Ezt meg legyünk szívesek felejtsük el :)
Nincs olyan, hogy felfújt test, csak kemény munka van. Igen, szteroidokkal is! A szteroid sem instant izom.

Effe88
hát igen fõleg a ladista nevezetûn, gondolom a te alreged:)ügyi vagy

Vaxi
A fehérje porok koncentrált táplálékok, pont úgy, mint a zacskós leves (érdekes, arról senki nem hiszi azt, hogy koksz:))
Neten megtalálod a gyártási folyamatot is + leírásokat róla, hogy mire jó, és miért eszik a sportolók (nem csak testépítõk). Ezek után nem lesz fenntartásod a használatukat illetõen.

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Effe88
ennyi<#eljen>

Falkon
Szteroidot kerülöm messzirõl!! Olvasgattam, csak ez a konkrét kérdés még mindig bennem volt! :) Szétnézelõdök, hogy melyik lenne jó! :) Neked is köszönöm! :)

Vaxi
Szia!
Szteroidot itt senki nem fog neked javasolni, sõt... Én óva intelek tõle. Ez egy másik téma egyébként :)

Fehérjét nyugodtan vehetsz, keress egy pénztárcádnak megfelelõ tejsavó fehérjét. Sajnos drága :(
Edzés után egy 30 grammot összerázol vízzel, esetleg valamilyen szénhidráttal, és mehet az arcba.

Picit olvass utána a dolgoknak, javaslom az alapismereteket, és akkor látni fogod, hogy a "tisztán" gyúrás miatt nem kell bajban lenned a fehérje porokkal.

Falkon
Na erre voltam kíváncsi! :)) Köszönöm szépen!! :))

Falkon
Semmi. Soha nem szedtem semmit, ezért nem tudom mi a helyzet a fehérjével. Arra gondoltam, hogy nem akarok felfújt, szteroidos állat lenni! És nem tudom a fehérjepor minek számít! :)

Attila8805
A fehérje porok még nem számítanak koksznak attól naturál leszel:)

Különc
Tekintve a smiley használatod, a szókincsed és a szemellenzõs nézeteid, nem, nem gondoltam bele

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Effe88
Mi a bajod a fehérje porokkal?Nem károsak az egészségre ha erre gondolsz szóval ajánlatos lenne venni+vitamint még így kezdésnek.

Falkon
Sziasztok! Kondizok már egy ideje, viszont a fehérje bevitelem nem elég. Csirkemellet eszek, tej- sajt megvan. Viszont a tojással-hallal nagyon bajban vagyok! Szteroidot nem akarok szedni. Se szúrás, semmi!!! Viszont néztem tiszta fehérje porokat. Azt érdemes szedni? Vagy inkább barátkozzak a tojással? Szóval "tisztán" szeretnék gyúrni, ezért vagyok bajban a fehérjeporokkal!

Segítsetek! :) Köszi!

Attila8805
És arra nem gondoltál hogy lehet hogy mélyebbre látok mint Te és ezért állítom amit állítok ? :)
Kerületi szinten is sokan koxolnak nemhogy olimpián :)

Roger6
Semmi nem lesz veled. Viszont érdekes, hogy olyan plusszoltak, akikrõl fogalmam sincs, kik azok. Hát nem fura?

Effe88
na látom szépen léminuszoltál jazzy
még jó hogy te nem szoktál igaz:)
úristen leminuszoltak most mi lesz velemD::D:D:D:D

Különc
Azért gondoltam hogy sokat tévézel, mert nem tûnsz valami széles látókörû embernek és sajnálom hogy csalónak nevezed az olimpikonjainkat, tényleg

Attila8805
Akkor azt is megsúgom hogy Tv-t nem nézek fõleg nem Tv 2 -t.
Nem feltétlenül magadból kell kiindulni mert az hogy te annyit tudsz valamirõl amit egy magyar Tv csatorna lead nem jelenti azt hogy én is ;)
Maradok továbbra is tisztelettel.
Üdv!

Effe88
<#eljen>

jazzy
Igen, mivel ha a másik csinálja és mindenki csinálja akkor sajnos lehet akármilyen genetikád soha nem jutsz a közelükbe sem. Persze a világcsúcsok azért dõlnek meg 1-4 évente 1950 óta (csak mondtam egy évszámot, nem köt bele) mert az emberek egyre erõsebbek? Genetikailag fejlõdtünk? Fenét..
Igen, a becsületes embereknek az marad.

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

Különc
Mégis a sportolóink az Olimpián szenvednek, hogy nyerjenek valamit az országnak, te pedig egy noname internetes oldalon hajnali kettõkor janizol, hogy mekkora kokszkirály vagy, mert van nálad 2 doboz valami, amit a TV Napló mûsora ajánlott neked

Ahogy csuszit idézzem: "valakinek pedig marad a tömegsport"

Attila8805
Bár régi cikk de szerintem azóta se változott a helyzet!
http://zona.hu/article/1174/kitalal-az-olimpikonokat-pumpalo-doppingbaro.html

Attila8805
Halkan megsúgom hogy itt hever nálam két kicsiny dobozka belõle szóval nem nagyon van szükségem a google-re ilyen téren<#mf1>

Ja, világos. A koksz, mint sérülésmegelõzõ<#zavart2>. Ilyet se hallottam még, dehát mindig tanul az ember. Amúgy ha nekik olyan kiváló a tehetségük, genetikájuk, stb. miért kell anyagozni? Mert a rivális azt csinálja? Egyébként nevetséges az egész, akkor bizottságra sincs szükség, mert kb. csak azért van h legyen olyan is.

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

csuszi
olyan apróságokról már nem is beszélve, hogy speciel egy sportágot példának amihez azért értek:
nem úgy van hogy x kosaras attól lesz gigasztár vagy nagy játékos hogy kokszol, max azért kokszol a nyomorult, hogy ne sérüljön le a heti 2-3!!! meccs miatt + edzés!!!!
magyarul rengeteg sportban nem a teljesítményt fokozzák, (ügyességi sportok, labdasportok többsége), hanem csak "életben tartják" a játékosokat a kegyetlen feszített tempó alatt.

de ismétlem ha az orosz/albán/grúz súlyemelõ kokszol, attól még a munka ott van, valóban nem jó a koksz, nem kéne, jó lenne ha nem lenne. de nem a munkát, tehetséget pótolják, hanem a feszített határokat tolják ki...se nem tehetségtelenebb, se nem lustább, se nem gyengébb az a geci csaló, hanem ki van szolgáltatva pont a cseh laci kapcsán feszegetett elfuserált teljesítményorientált társadalomnak és médiának, oszt még 1 futam per hónap, még 3 centi, még 2 század pistike, igen meg tudod csinálni...valóban megvetendõ. amúgy heverészik a kanapén és vedeli a sört a hülyéje...

csuszi
1. élsportoló van pár millió a földön.
2. még ha kokszol is, nem úgy van az hogy lacika kokszol oszt ússza a 2percet.
3. speciel a tisztelet a munkának szólt, meg a fejlõdésnek, kitartásnak, szorgalomnak, legyen az TÖMEGSPORT, vagy élsport.

ui.:
fazekast meg annust meg kár idekeverni, egyiket se tisztelem, kedvelem...
nem a dopping miatt. hanem ahogy kihasználták utána a híveik ostobaságát, meg mosdatták a szerecsent, kenegették a nyilvánvaló szart utána. sportemberhez egyikük se volt mérhetõ. azóta se.

Különc
Kigoogleözted hogy mit mondtak a TV2 híradóban, hogy mi ez a Stanazolol és máris a fotelbõl mindenkire ráhúzod a vízeslepedõt? Ugyan menjetek már innen, tényleg

Attila8805
"sport, sportoló, tisztelet,"
Fazekas Robi meg megbukott Stanazolollal :)
Mit tiszteljünk akkor bennük?
Hogy csalnak?
És lehet mondani hogy a többiek nem mert nem buktak meg de az nem bizonyít semmit.

Prince of Máté
Bocs, ott a válasz a videó végén.

Prince of Máté
Nemár, visszavonul? :( :(
Sehol nem láttam róla infót, miért? :S

Csak azt felejted el barátom, hogy a támogatást nem véletlenül kapják ezek az emberek. 6-8 évesen elkezdenek úszni napi 5-6 órában, 14-16 évesen már hozzák az eredményeket de nem azért mert 20 fõs stábjuk van hanem mert elhivatott, tehetséges és szerencsés emberek. És valóban miután elkezdik hozni a korosztályos érmeket mögéjük áll a csapat és elkezdik tolni.
A kevésbé tehetségeseknek/elhivatottaknak meg marad a tömegsport.

csuszi
amikor arról tanakodnak, hogy vajon bírni fogja-e a rúd a 250 feletti súlyt (nem volt versenyrúd), akkor azért érdekes atomszféra van :)

Tyler1
:D
Kemény atmoszféra lehet körülötte edzés közben :D Amúgy ezekben a videókban is azt néztem, hogy még a háttérben is megvoltak szeppenve az emberek, mindenki csak áll és néz :)

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Effe88
<#eljen>

Vaxi
Szerintem hatalmas élmény lehet vele edzeni.
Tény és való, hogy meghatározó alakja volt és lesz a magyar erõsportnak és testépítésnek.

csuszi
vagy 7-8 éve edzettem vele egy teremben (kocc véletlen, az "én termem" épp felújítottak, pár napos off volt, és az "Õ terme" esett útba.
leszakadt a plafon az üvöltésétõl :)
nyomogatott olyan 200-250 körül :) a pultos kislány úgy nézte, mint egy ufo-t. közben nekem kitartóan magyarázta, hogy ne féljek, ez normális :D

jazzy
Az nem az én dolgom, hogy bemásolta a privát üzenetet. Tudomásom szerint ez nem tilos, ugyanis erre épült topic is. Az, hogy retsu felhúzza magát arról nem tehetek, nekem is írt, én nem másolom be. Moderátorok nem is foglalkoznak privátokkal, mert nem tud belenézni senki, most akármit beírhatok ide, hogy pl te írtad.
Tyler1
Ezek a videók :DDD
3 utcával lejjebb már hallják, ha Béci a teremben van :D Egyedülálló jelenség, nem tudom, hogy ki veszi át a stafétát tõle, aki egyszerre tekintélyt parancsoló, tiszteletre méltó, motiváló, de kurva vicces személyiség ebben a sportban.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

jazzy
Sajnos nem kevesek, ugyanis pl te is eltûntél, bár örülök, hogy mostanában írsz :)

Egyetértek a hszeddel, fõleg "ez a topik elsõsorban alakformálás, egészséges életmód, kitartás, támogatás, buzdítás, esetlegesen a sport szeretetének terjesztése, lényegének hangsúlyozása, tanácsadás, stb." ezzel a résszel, én is erre próbáltam célozni 25507ben, csak nem ennyire szépen kifejezve. Abszolút nem zárkózom el attól, hogy ilyen dolgokat itt megbeszéljünk, ne legyen sablon a topic, hogy jön valaki kérdez, alapismeretek, bye, mint ahogy ez mostanában volt.

Ha vannak jó sporttal kapcsolatos témák akkor arról nyugodtan lehet itt beszélgetni. Persze nyilván ne autósport legyen az, meg foci, mert arra ezer másik topic van, de egy olimpia simán belefér..
Effe88
"Ez fõleg testépítés topic, de azért sport, az olimpia nem kirívóan offtopic amit ne lehetne megbeszélni. Nem pörög annyira a topic, hogy ez zavaró legyen"

ez ideáig ok
de privát üzenetek bemásolgatása meg sg chatelõ témák aztán nagyon ide vágnakD:D:D::D
de ok ám legyen nagy úr<#worship>