Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Renjike
hát én elég kezdõ vagyok de friss eredmény alapján 37-38 cm a karom május óta vagyok az iparban. és eléggé sokat nõtt.

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Prince of Máté
+1!

Szerintem is kell a 3-3 gyakorlat, bár a bicepszet 2 gyakorlattal is kellõen le lehet fárasztani.

Effe88
szerintem meg kell
3 bicepszre-3 tricepszre teljesen elég
a 35kg én is furcsáltam...de nyilván szabálytalanul csinálja és elszámolta

Nem kell 6 gyakorlatot csinálni karra, inkább koncentrálj az alapokra! Ugye a kar nagyobb részét a tricepsz teszi ki. Nem tudom hogy csinálod a mellrõl nyomást pl., de ha a karodat szeretnéd fejleszteni, felejtsd el a "maximális izomfeszüléses" módszereket 1elõre, és akaszd csak ki szépen a karod! Ugyanígy fekvenyomásnál is. Otthoni gyakorlatok tricepszre: pados tolódzkodás(iszonyat bedurranás, legjobb edzés végén), tricepsz 1kezessel fekve. Amúgy elég hihetetlen a 35el a 4X12 hogy közben meg 34es a karod.

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

Effe88
alapismereteknél ott vannak az edzések is
de segítek:) itt a link!!!

én a helyedbe bicepszre és tricepszre is 3-3 gyakorlatot csinálnék de nem akarok beleszólni meg kioktatni

Célzottan csak ezt a hármat, de mellbölböl nyomásnál, és állig huzásnál is érzem hogy dolgozik a karom. :S
Milyen gyakorlatokat tudnék még otthon csinálni, és te mekkora sulyokal edzel?

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Effe88
:D:D:D

Tyler1
:DDD

http://www.youtube.com/v/SFFjm-EMKsg?version=3&hl=hu_HU

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Effe88
nekem 47es de csak ezt a 3 gyakorlatot csinálod karra(tricepsz-bicepszer összesen) mert akkor nem csodálkozom , hogy nem fejlõdsz

Yo,
lenne egy láma kérdésem,Azokat kérdezném akiknek a karjuk 40-42 cm.

Tudom hogy nagyon fontos a genetika meg a kaja, de mekkora sulyal edzetek? Én még itthon bohockodok 1db kétkezesel (Max 35 kg), és 2 db egykezesel (5kg). :D

Kétkezes bicespz: 35 kg 4X12
Kétkezes tricepsz: 20 kg 4X12
Brachialis kalapács emelés: 5kg 4X20

A karom igy 33-34 cm körüli

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Effe88
ja ez link

Effe88
ez bulvár lesz meg szteroid is ha törlöd-törlöd ha nem nem
de egy kis tanulság, hogy ilyen ne legyen senki

cmajom krisztofer remélem belepusztul, ostoba állat

jazzy
Használjuk az url gombot légyszi ha lehet. De érdekesnek tûnik meg fogom nézni.
Attila8805
http://mindentudas.hu/elodasok-cikkek/item/84-teljes%C3%ADtm%C3%A9nyfokoz%C3%A1s-dopping-%C3%A9s-sport.html

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Na erre adjatok magyarázatot:tegnapi hátedzéstõl abszolút nem lett izomlázam, pedig keményen nyomtam a lehúzást + evezést is. Mûltkor meg felhúzás-nap után(igen, külön rakom hogy igazán hatékony legyen) igen durva izomlázam lett az egész hátamban, csuklyáról nem is beszélve. Tudtam, hogy nagyon király gyakorlat, de h ilyen simán lenyomja a lehúzás-evezés kombót? Amúgy 1 érdekesség: régebben azt vettem észre, hogy a nyak mögé húzást nagyobb súllyal is bírom csinálni. Tudom,sokan mondják h rossz a vállnak meg minden. De ha mondjuk csak pár hónapig "vetném be", nem õrült súlyokkal, lehet jobb volna mint a sima lehúzás?

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

Attila8805
Ki mondta hogy mindet én használom?
Többen vásárolunk ;)

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Attila8805
Évente kétszer teljes vérkép vizelet teszt.

Tyler1
Kíváncsi lennék milyen karosszéria kíván meg havi 300 dellányi anyagot. Erõs a gyanúm, hogy a haladótól is messze van, csak a csirke-rizzsel nem lehet olyan gyorsan pávázni.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Falkon
Ohhhh köszönöm!:)))

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

csuszi
nem. a winstrol egy viszonylag olcsó dopping, és iszonyatos regeneráló, gyulladáscsökkentõ, sérülést mulasztó hatása van.

MJ rulz Pink Team The Only One

Ha már szteroidot szedsz, orvossal figyelteted magad?
Na jó, nyilván nem a horribilis összegû cuccokra gondoltam. Azokról már hihetõbb hogy védenek valamelyest. Nem hinném akkor sem, hogy megéri, a használók nagyjának vmelyik szervét elõbb-utóbb kikezdi. Persze vannak szerencsésebbek, de az õ bajuk még ha nem is csinálnak belõle lelkiismereti kérdést hogy csalnak. Mert végül is mindenki csaló, aki anyagozik.

csuszi
ha arrogáns akartam volna lenni Veled, nem írtam volna privátot infokkal... :)

mondjuk ha esetleg más jött volna le, kibaszottul ellenzem a kokszot. de elfogadom, hogy valakinek ez jön be, szüksége van rá, kb úgy kezelem mint a cigarettát. mindenkinek joga van basztatnia a testét stb stb.
nem vagyok naiv, tudom hogy kell neked, akármit mondok. de lehet hogy rájössz x év múlva, nem biztos hogy kellett ez Neked. mondjuk tapasztalatnak jó.
és a kábítószerrel ellentétben ez azért nem addikció. plusz nem olyan káros. károsnak káros, de azért nem heroin, vagy lsd, vagy kokain stb stb.
mondjuk pont ár napja mondta egy haverom, hogy ha visszautazna az idõben, egy kibaszott grammot nem venne be, idióta fasz volt. na mindegy. túlmutat egy fórumon ez a dolog. és semmi közöm hozzá.

Attila8805
Na mindegy a lényeg hogy mindent megtárgyaltunk. :)

csuszi
#25564 #25570 #25572
ennyi ment neked.

a 73-as pont azt írom, hogy a kifogásolt hsz. effe nek szólt. ;)

Attila8805
csuszi | ma 22:18 | privát | galéria | válasz | #25573
neked ment az a hozzászólás?
Válasz 'Attila8805' üzenetére (#25571)

De lehet az én arrogancia mérõmmel van baj :)

csuszi
valamit elnézel...mondd már melyik hozzászólásra gondolsz, mert komolyan visszaolvastam minden Neked szántat, és egyikben se voltam arrogáns.
(ez esetben probléma van az arrogancia mérõmmel:))

Attila8805
Az enyémre volt válasz gondoltam akkor nekem is szántad :)

csuszi
ez nagyon helyes. én mindig úgy írok, úgy válaszolok, ahogy az életben tenném, dekányival se kedvesebben, se bunkóbban.
soha életemben nem bújtam a monitor mögé.

a hozzászólás arrogáns volt, mert arrogánsnak szántam, csak éppen nem Neked. aki kapta, pedig okkal kapta. olvasd vissza az elõzményt ;)

Attila8805
Én ha elolvasok egy hozzászólást elképzelem hogy vajon hogy mondanád személyesen :)
"neked ment az a hozzászólás?"
Szerintem elég arrogáns.
De téma lezárva én gondoltam rosszul és köszönöm a tanácsod még egyszer ;)

csuszi
akkor miért van az, hogy te szólsz hozzám, nem én hozzzád. nézzük csak vissza? ;)
elhiheted én egyszer nem írtam volna neked, levegõnek nézlek, eddig is azt tettem. magyarán az hogy nem érdekel a véleményed, nálam helytáll, csak reagálom a hozzám szólásodra (nem miattad...)
hm hm.

csuszi
egyszer nem voltam veled paraszt. idézz kérlek :)

Attila8805
Nem csak a parasztkodást próbáltam megelõzni de úgy látom nem sok sikerrel :S

Effe88
"még mindig nem érdekel a hited."

még mindig nem érdekel a véleményed(sose érdekelt)

fejezzük is be

de legalább MJ-t szereted<#eljen>

Attila8805
Lehet nem Viktor volt.
Állítólag mindenkinek máshogy mutatkozott be :D
Zöld Danáról volt híres meg Roid.....eu is az övé volt.

csuszi
neked ment az a hozzászólás?

csuszi
ezért mondtam, hogy koksznak koksz, csak nem stanazol.
hoz minden szépet és jót, de nem stanazol. sokkal olcsóbb és károsabb, de hatékony. csak kibaszottul nem mindegy, hogy Te éppen stanazolt akarsz vagy mást. (nem beszélve arról, hogy keresnek rajtad 3szor annyi pénzt ;))

Attila8805
Csillapodjunk kérem.
Megfogadom a tanácsod de mint az elõbb leírtam szart még nem adott ki a kezébõl mert havonta kb 300 ezer forintot hagyok nála szóval neki se érdeme átbaszni és eddig senki nem panaszkodott se stanára se másra.

csuszi
nem ismerek viktor nevût.

Attila8805
Nem,nekem is Tiszántúlról van a cucc de eddig még szar nem került ki a srác kezébõl és amondó vagyok ha egy gyártó oldala 2007.01.21-tõl mûködik és kód alapján lehet ellenõrizni a valódiságát akkor valamennyire megbízható.
De ez csak az én véleményem.
Az Andropharm se német pedig az van ráütve hogy Made in Germany :)

csuszi
"ha stanazolt akarsz, el kell menned spanyolországig komám"

szerintem ha valaki akkora mint 3 szekrény, és 20-30 éve edz, havonta elkölt egy átlag fizetést anyagra, akkor biztos jobban tudja hogy most néoig menjen vagy kétszer távolabb spanyolig.

egyéb kötekedés kedveském?

de még mindig nem érted. baráti tanács volt, hogy talán ne bízzon meg abban, akinek pénzt ad, és ebbõl él. kibaszottul leszarom, ha 6 milliárd dollárért vesz stanzit németben, pesten vagy bécsben. sõt az se izgat ha barcelonaban veszi. én meg tudoma mit tudok.

te meg hiszed amit hiszel ... még mindig nem érdekel a hited.
esetleg?

Attila8805
Most látom debreceni vagy.
Viktort is ismerted?

Effe88
az lehet de õ szerintem németbõl szerzi
bár lehet ott is van vmi haverod bajoroszág legnagyobb dealere?:)esetleg?

csuszi
nem, nem drog dealer, csak dopping mielõtt valaki az erkölcsöm támadná, bár ezzel a résszel se értek egyet, de ez azért nem az a kat. (és nem is ettõl a haverom)

csuszi
lapharma :) ismerem. kelet mo. egyik legnagyobb dealere a barátom. ha nem baj, akkor inkább hiszek neki, meg a tapasztalatoknak, akik régen 10szer annyit kokszoltak mint Te és a fél fórum együtt, ma meg már inkább vagy hanyagolják a magyar beszerzést, vagy elruccannak dél európába (rosszabb esetben gyógyszergyárból lopják...) mert mindenki tisztában van vele, hogy amit adnak/vesznek a termekben, az valóban koksz, csak éppen nem stanzi. de nekem nem probléma, annyit nyomsz belõle amennyit szeretnél. csak tanács volt, meg ilyenek, no problemo, nem támadás.

Attila8805
Ha kondolod adok neked privátban egy számsort ami rajta van a Stanin és a La Pharma hivatalos honlapján utánajárhatsz hogy eredeti-e.

csuszi
"egyébként elhiszem, hogy nagyon nagy fenomén vagy a testépítésben:)"
köszönöm, mindig nagyon jól esik az olyan emberektõl az elismerés mint Te.

csuszi
hát ha annyira evidens, akkor nem írta volna retsu amit írt. meg nem cseh laci balfaszkodásból állna a fórum, meg a chat. most komolyan másolgassam be a sok idétlen, hozzá nem értõ hozzászólást?

csuszi
a mínuszolóknak:

vesztesek vagytok, szépen elmagyarázom miért:
feljössz sg-re, bejelentkezel, lemínuszolsz, kijelentkezel, bejelentkezel, lemínuszolsz, kijelentkezel, bejelent.... hm. biztos jó elfoglaltság. vesztesz idõt, energiát, amibõl manapság elég kevés van, mindkettõ aranyat ér. gratulálok a befektetéshez :) és mi a célod vele? hogy majd elszégyellem magam, vagy elsírom magam, vagy rosszul fogom magam érezni? vagy rossz kedvem lesz? nem áll fel? ezt most halál komolyan, ti se gondolhatjátok komolyan, hogy bérmilyen lelki hatása lesz a ténykedésnek. innentõl kezdve 2 út áll elõttetek.

ezt csináljátok x héten át, x hónapon, éven stb. én nem megyek el, nem lesz rosszabb közérzetem, kb annyira érdekel a dolog, mint hogy a szomszéd kutya 3-at vagy 4et vakkant. esküszöm az istenre nem vetítek, de csak ha kicsit belegondoltok, ti is láthatjátok, mennyire porbafingó dolog ez. teljesen szélmalomharc. magyarán semmit nem értek el vele, csak magatoktól raboltok idõt, energiát, drága dolgokat. a semmiért. ergo én win.
másik út, hogy tovább csináljátok, még több alreg, még több ki-be bejelentkezés stb stb, éveken át. hm...ergo ti win? :D még több energiavesztés, még több idõveszteség, még több gratuláció :)

egy intelligensebb ember felméri egy ok-okozati, taktikai, vagy vitalépésének a lehetséges kimenetelét, eredményét, befektetett energiáját, pénzét, várható nyereségét. a hülyébbek trollkodnak, és magukat szopatják.
egy értelmesebb ember már ha butaságot csinál, minél hamarabb felméri hülye lépésének tarthatatlan voltát és minél hamarabb kiszáll a vesztes szériából, magyarul már rég nem mínuszolna...de ti hülyék vagytok, és még csináljátok egy darabig, bizonyítva milyen hülyék vagytok. és észre se veszitek, hogy közben mit nyertek? energia és idõveszteséget. és minél tovább csináljátok, annál hülyébbek vagytok és annál többet vesztetek a drága dolgokból.

hm...mindenképp én vagyok a vesztes jogos :D

sok sikert drága poruljartal stb. minden mínuszolással csak annyit jelzel felém, hogy még mindig hülye vagy, és energiát fecölsz abba, ami semmit nem jelent. mintha magadat pofoznád, és én vagyok a nézõ :)