Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A címen ne sértõdj meg, ezt a cikket javaslom elolvasásra 😊
http://body.builder.hu/magazin.htm4?url=/testepites/tapkieg/feherjet-a-vaterarol-eszlenyeknek
Felmerülhet benned a kérdés, hogy mennyire lehet hiteles egy ilyen cikk egy táplálék kiegészítõket forgalmazó cég tollából, de szerintem ezek után Te is belátod, hogy sajnos 3000 forintért nem kapsz tejsavó fehérjét.
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Tudnátok segíteni?
Valaki evett már ezekbõl?
http://sport.vatera.hu/testepites_fitness/vitamin_taplalekkiegeszito/izom_tomeg_novelo_tejsavo_feherje_konc_80_akcio_1628996105.html
http://sport.vatera.hu/testepites_fitness/vitamin_taplalekkiegeszito/tejsavo_feherje_izolatum_90_1627724621.html
http://sport.vatera.hu/testepites_fitness/vitamin_taplalekkiegeszito/wpc80_feherje_lengyelorszagbol_2_5kg_vodros_cs_1628869877.html
Nem gáz a cucc?
Köszi.
Talan 1 gep ami nem hasznalhato, a tobbi normalisan mukodik 😊
Swedish people are albino monkeys
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Sosem kerestem volna a komplett terembérletek között.
Kissé kopottasnak tûnik, vajon minden vas használható?
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
hátra edzettem az elmúlt héten, és jobb oldalon a gerincem közepe táján, közvetlenül a gerincem oldalában egy ponton olyan brutális izomgörcs vagy nem tudom mi lett, hogy jobb kézzel megérinteni a bal vállamat is fáj. Van ilyen tapadókorongos elektromos kütyü, azt raktam a hátamra 20 percre, meg egy izomlazító, de semmi, nagyon mélyen van, csak úgy tudom megnyomni kb, ha az öklömet benyomom a gerincem mellé
És ha a hátamon izomgörcs van, az kb mindig ezen az 5x5 centis területen, de ilyen durva még nem volt.
Ez ellen tudtok valami hatékonyat? :S
Érdemes megnézni a videót 😄
Egyébként örülök neki, hogy lejáratja a saját kis kokszos fajtáját ez a kis buzeráns 😄
A másik, hogy fasza, hogy hívtak egy értelmes embert is.http://www.pink.hu/sztarok/vv-cristofel-szteroiddal-lovi-magat-injekcio-testepites-video-2168101
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Body terem
Korlátlan havi bérlet: 5.000 Ft
Korlátlan nyugdíjas: 6-14 óráig/4.000 Ft
Egyszeri alkalom: napi 1x120 perc/800 Ft
Nyitva tartás: 06-22 óráig
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Köszi, hogy felhívtad erre a figyelmet, Konkrétan ott lakok gyalog 10 percre.
Most "Aterembe" -be járok, csak kicsit lepukkant szegény, (és drága) valami normálisat kerestem.
Köszi. 😊 Jövõ hónaptól oda fizetek.
(meg van egy másik is kicsit elõbb)
Eszméletlen durva ez a cikk( #25556 ).A boxedzõ haverom huga többszörös világbajnok kickboxos és mesélt mikor kimentek az olimpiára h hogy megy ott a minta vétel(az edzõk hugyoznak)<#levele>#levele>.Aki tud fizetni(amerika) azoknál elfordulnak
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
#25620 Stockbauer üzenete elég kimerítõ volt szerintem, le írt mindent
Amúgy a kúra befejeztével csökken az erõ, de NEM arra a szintre megy vissza, ugyanis a megnövekedett erõnlét következtében pont hogy többet tudsz dolgozni, + a kis vízmegtartó hatása miatt az izomrostok könnyebben jutnak táplálékhoz. Ergó = gyorsabban fejlõdsz. Ez a célja.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Szerintem sok differencia nincsen különbözõ gyártók közt, full force, biotech, scitec, amelyiket szimpatikusnak találod és árban megfelelõnek.
Annyit megjegyeznék, hogy ha magas vérnyomásra hajlamos vagy, akkor óvatosan, nekem kicsit megfájdult a fejem az elsõ néhány alkalomnál, de kibírható, 3-4-ik alkalomnál el is múlt már. Kúraszerûen érdemes szedni, itt megtudhatod hogyan kell a kúrát megfelelõen csinálni (be kell regelni az olvasásához).
Szóval ne ebbe akard keresni a kreatint<#idiota>#idiota>
100%-ban biztos nem. Gondolj bele: egy pluszt, egy turbó hatást elveszel a testedtõl, amit korábban megkapott, és aminek a hatására jobb teljesítményre volt képes. Egyértelmû, hogy ennek hiányában lesz némi visszaesés. A jó hír, hogy amennyiben a kúra ideje alatt, és az után is következetesen betartottad a testépítõ jellegû étkezés szabályait, akkor kihoztad a kúrából amit lehetett, és hosszabb távú eredményeid is lesznek. Magyarán szólva, a felszedett tömeg és erõ jó része megmarad. Ha azonban csak a kreatinra hagyatkoztál, és nem foglalkoztál a megfelelõ mennyiségû és minõségû tápanyag bevitelével, akkor bizony a felszedett tömeg nagyobbik része víz lesz, ami a kúra végeztével szépen távozik, az erõvel együtt. A kreatin egy nagyon hatásos kiegészítõ, de önmagában semmiképp sem elegendõ a növekedéshez!
Alul a commenteket érdemes elolvasni
Vagy itt
Hacsak az edzés erõnlét növelést szeretnél akkor egyértelmû hogy a Jack3D.Csak óvatosan vele mert nagyon ütõs 😊
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
aki esetleg androidot tol, annak
MJ rulz Pink Team The Only One
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !