Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha nekem címezted a ( képet ) írásod akkor szögezzünkle vmit Grabo.Én 43 éves vok és nemazért irtam amit irtam h itt menõsködjek hanem ez a valós adat.185 cm vok és 121kg.Egy 4 hónapos tömegnövelés végén vok és az elején májusba 27 év után leraktam a cigit meg vele 1üt 23 év után a kávét.Ez hozott némi zsír felesleget.Koksz nélkül.Mivel sajnos magas a cukrom 6,2 6,3 ezért sztem már nemfogok kokszolni.A fekvenyomásról annyit h írtam azt is h szar a bal vállam ezért inkább csak 120ig szoktam menni de nemfosokbe ha kikell nyomni a 140et.De pont ma lesz mell-váll beprobálom azért :) hamár kételkedsz a szavahihetõségembe.A kar hidegen 45cm edzésen 46,5cm

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

ps7a
Igen, tudom, de akkor is idegesít és el megy tõle a kedvem :/
Azt is tudom, hogy míg más a felhúzással, vagy mással bajlódik, az elég jól megy.
Van esetleg olyan tipp, ami segíthet erõsíteni? Totál naturálba tolom, a kezdet óta...nem is akarok másfél mázsával szériázni ... az már természet ellenes :D

ps7a
Oké, te nyertél :D
Azért visszanézve a képeket, elég hülyén néztem ki. :D

immovable
Nem vagy egyedül. Nekem is szarul megy (a többihez képest erõben lassan lépek felfele, plusz lassan is reagál, nehezen nõ), nem is szeretek mellezni.
immovable
Egy teljes ismétlés 140kg. 6-8 ismétlés 90-100kg.

92kg 189 cm.

Remélem kimerítõ a válasz. :)
Különc
Én is csak addig tudtam a saját tömegemnél nagyobbal nyomni, amíg nem volt sérülésem

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Vaxi
75

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

hungary27
És most mennyi vagy?
Vaxi
van akinek ez megy, van akinek az. szerintem rohadtul nem az határozza meg az erõdet, hogy mennyivel nyomsz fekve. :)
Egyébként nem tudom miért nevetsz a 70 kilón, nekem 50 kiló társult a 178 centihez :D az gázabb :DD

ps7a
Én nem tudom, hogy mit csinálok rosszul, de ez az egy gyakorlat van amiben alig fejlõdöm :( Már edzek néhány éve. Amikor elkezdtem a 178 centimhez társult 70kg-os testsúly ( :D ) Jelenleg 97kg vagyok.
A fekve nyomásban meg 90-el szenvedek :/ Edzettem már együtt jó néhány orkkal is, különösebb hibát egyik sem fedezett fel.
Ha van valakinek eladó mellizma csak szóljon :DDD

Renjike
Én 55-60 között , május elején kezdtem 30 kilóról úgy hogy azzal szenvedtem.

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Roger6
<#hehe><#nezze><#eljen>

Nálunk most van egy dicsõségtábla a teremben, erõemelõ gyakorlatokkal (felhúzás, guggolás, fekvenyomás), az elsõ 10 kerül fel pl. Számomra szinte esélytelen, a testalkatom nem erõemelõ, hosszú kezek, hosszú lábak... Aztán mondták, hogy lehet szétszedik súly szerinti kategóriákra. Háhh, azzal sem leszek elõbbre sajnos, 87,7 kiló voltam tegnap edzés elõtt, a 178 centihez. Ez a 90 kg alatti kategória lenne, ahol pl. 250-el guggolnak, és 270-el húznak fel.

Amúgy meg képet, ne számokat!

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

DarkHorSe
90 korul, 100ba neha belenyomok de akkor mar erzem hogy oda meg keves vagyok :D

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Renjike
alreg szag van :O

Oké
Különc
Oké

JA CSAK MÉG ANNYI H MAJD HA MEGLESZ A TESZTÓKEZELÉSEM(ORVOSILAG IS SZÜKSÉGEM VAN RÁ MR. STOCK) AKKOR MEGLÁTJUK KI FOG TÚLSZÁRNYALNI ENGEM B+!

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

Mennek a kúrák mi? De kit érdekel, akkor is ÉN NATURÁL VAGYOK, AKIRÕL EZ NEM MONDHATÓ EL SZÉGYELLJE MAGÁT! MIATTATOK VAN EZ A VÉLEMÉNY ERRÕL A SZÉP SPORTRÓL KOKSZOSOK!

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

140 még kimegy.Lefelé meg ahogy jól esik :) de elég szar a bal vállizületem szóval lehet nagyobb nem is menne.És te?

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Roger6
Sok tonna per edzéssel. <#eplus2>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

DarkHorSe
oszt ki mennyive nyom fekve ? <#banplz><#banplz>

Jó étvágyat a grillezett cuccokhoz! Nagyon egészséges lehet.

csuszi

MJ rulz Pink Team The Only One

DarkHorSe
Ahogy erzed:) En amikor 5 napot edzettem, ilyen 2 orakat az lett a vege hogy jol megfajdult a vallam, aztan ki is hagytam miatta 1 honapot:DD

Szoval csak okosan :D

Különc
Igen, diák vagyok, nem dolgozom, gyakorlatilag egész nap pihenek, van idõm enni, tudok aludni szóval kihasználom amíg tudok segítõvel edzeni.

Nem ezen fog múlni a Mr. Olympia címem

DarkHorSe
Szoval 2 hetente 1 napot pihensz?

Különc
Nem kardiózom

Vaxi
ebben benne van a kardió is, ugye?

Renjike
100% mint Effe88 :))

Vaxi
3 súlyzós + 2-3-4 kardió/aerob.

Különc
Minden második héten 1 nap

Szerk: mármint 1 nap pihenõ, többi edzés

Effe88
4 nap h-k-cs-p

DarkHorSe
Ki hanyszor szokott edzeni a heten?

JohnnyNapalm
azér nem ember ez a Dennis Wolf, 100 meg 80 grammos fehérje shake adagok :DDD

Renjike
és tényleg ! <#nyes>

Roger6
Ez szánalmas. De ahogy néztem, a videók között van 192 ütemû gyakorlat is. Remek.<#szomoru2>

Legalább kelet felé csinálta? Akkor lenne valami halvány értelme vallási szempontból...

www.smart-bus.hu

DarkHorSe
agyhalál

Köszönöm

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !

Renjike
hmmm?

http://www.youtube.com/v/bSZLQN8C5Yo&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Breki33
szerencsére nincs tapasztalatom - fogyásra nincs szükségem, de szerintem

súlyzós edzés+aerob edzés+diéta esetleg kardio, ez izomvesztést okozhat súlyzós edzés mellett

ezek sztem segítenek, de lehet legjobb lenne egy személyi edzõ a teremben aki személyre szabottan megmutatja a dolgokat

http://www.edzestervezes.hu/edzestervek-cel-szerint-zsiregetes.html

http://body.builder.hu/cikkek.htm4?id=563

http://www.bodysport.hu/dieta/alapismeretek/fogyas
Roger6
Hát haver, nem vágom te mit néztél, de az étrend menüpont alatt 3 cikk van, amibõl 1 tömegnövelõ, 1 fogyás, 1 szálkásítás. Szóval mondhatom, hogy szerintem te egyáltalán nem nézted meg a linket.

De szépen kiemeltem neked, hogy mit kell keresni, mert biztos nem volt elég feltûnõ: elsõ cikk, második cikk.

Átnéztem, nagyrésze testépitõ, tömegnövelõ.

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !

Roger6
Nagy piros betûvel a bannerben: "Alapismeretek - Mielõtt kérdezel olvasd el!" - ezen belül lesz egy étrend menüpont. Sok sikert az olvasáshoz!

Klemice
4 ütemû fekvõtámasz és napi 1 sárgarépa

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Sziasztok.

Szeretnék elkezdeni edzeni, elõszõr mindenféleképpen fogynom kell.
Tudna valaki egy jó étrendet ajánlani és mellé egy fogyasztó edzéstervet ?

Köszi

Köszi
DaemoonHunter
ha normális minõséget akarsz, mindenképp ezt a kiszerelést keresd:
link
Ez nem átverés, viszont meg is van az ára, és személyes átvétellel ha lehetséges!

DarkHorSe
Sok szerencset

body.builder shop reszlegeben normalis termekeket talalsz, onnan nezelodj inkabb

Nem vagyok sértõdõs és azért kérdezek mielõtt vásárolok.
Köszönöm, tényleg hasznos volt a cikk. És a lengyel vödrös fehérje?

Gondolom már levágtátok, hogy most kezdenék bele...(újra) Mit javasolnátok. mert 8 évvel ezelõtt edzettem utoljára és azóta kijött már pár gyártó és pár táp.

Elnézést ha valamibe belevágtam volna.