Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Azt is tudom, hogy míg más a felhúzással, vagy mással bajlódik, az elég jól megy.
Van esetleg olyan tipp, ami segíthet erõsíteni? Totál naturálba tolom, a kezdet óta...nem is akarok másfél mázsával szériázni ... az már természet ellenes :D
92kg 189 cm.
Remélem kimerítõ a válasz. :)
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Egyébként nem tudom miért nevetsz a 70 kilón, nekem 50 kiló társult a 178 centihez :D az gázabb :DD
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
A fekve nyomásban meg 90-el szenvedek :/ Edzettem már együtt jó néhány orkkal is, különösebb hibát egyik sem fedezett fel.
Ha van valakinek eladó mellizma csak szóljon :DDD
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Nálunk most van egy dicsõségtábla a teremben, erõemelõ gyakorlatokkal (felhúzás, guggolás, fekvenyomás), az elsõ 10 kerül fel pl. Számomra szinte esélytelen, a testalkatom nem erõemelõ, hosszú kezek, hosszú lábak... Aztán mondták, hogy lehet szétszedik súly szerinti kategóriákra. Háhh, azzal sem leszek elõbbre sajnos, 87,7 kiló voltam tegnap edzés elõtt, a 178 centihez. Ez a 90 kg alatti kategória lenne, ahol pl. 250-el guggolnak, és 270-el húznak fel.
Amúgy meg képet, ne számokat!
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Swedish people are albino monkeys
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Szoval csak okosan :D
Nem ezen fog múlni a Mr. Olympia címem
Szerk: mármint 1 nap pihenõ, többi edzés
www.smart-bus.hu
Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
súlyzós edzés+aerob edzés+diéta esetleg kardio, ez izomvesztést okozhat súlyzós edzés mellett
ezek sztem segítenek, de lehet legjobb lenne egy személyi edzõ a teremben aki személyre szabottan megmutatja a dolgokat
http://www.edzestervezes.hu/edzestervek-cel-szerint-zsiregetes.html
http://body.builder.hu/cikkek.htm4?id=563
http://www.bodysport.hu/dieta/alapismeretek/fogyas
De szépen kiemeltem neked, hogy mit kell keresni, mert biztos nem volt elég feltûnõ: elsõ cikk, második cikk.
Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Szeretnék elkezdeni edzeni, elõszõr mindenféleképpen fogynom kell.
Tudna valaki egy jó étrendet ajánlani és mellé egy fogyasztó edzéstervet ?
Köszi
link
Ez nem átverés, viszont meg is van az ára, és személyes átvétellel ha lehetséges!
Köszönöm, tényleg hasznos volt a cikk. És a lengyel vödrös fehérje?
Gondolom már levágtátok, hogy most kezdenék bele...(újra) Mit javasolnátok. mert 8 évvel ezelõtt edzettem utoljára és azóta kijött már pár gyártó és pár táp.
Elnézést ha valamibe belevágtam volna.