33479
-
#27469 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
EnxTheOne #27468 kár hogy nincs hsz szerkesztés,
off:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!furcsáltam is hogy tetszik, mert általában a világos bőrű lányok tetszenek :S -
EnxTheOne #27467 Banneros csajnak sokkal szebb az arca. -
#27466 én megelégednék vele is
-
#27465 a fekvőtámaszos -
#27464 nekem kell az a csaj -
#27463 "mész megint spicliskedni a modikhoz?
gooooooooo"
nem csalódtam. ez az életed mi? :DD
oviban meg isiben is rohangáltál a tanítónénihez hogy brrüühhüü azt mondta rám hogy balfasz? :D
:DD -
#27462 valóban, az az érdemi hozzászólás per hónap a manustól, hogy beírja hogy jazzyKE hisztizett meg részlehajló volt.
de egy seggfej vagyok hogy én meg itt segítek másoknak :(
miért nem tolod te is pm-ben mint a barátaid hogy kussoljak? :DDD
ja és nyavalyogni nem én nyavalyogtam, nekem megfelel a szituáció, az van a hg helyen akit kedvelek, nem én rinyáltam agyba főbe modi topicban.
akkor ki is a nyavalygós hisztis kurva? :D
szükségesebbek a te magasröptű hozzászólásaid.
igaz mínuszos láma? :D
mész megint spicliskedni a modikhoz?
gooooooooo -
#27461 de ez szerintem senkit nem érdekel
elírtam sorry -
#27460 fölösleges ez a nyavalygás
megkérdezte hol a banner és válaszolt rá UltraZord
de ezek szerintem senkit nem érdekel, hogy hány pm-t kaptál meg kitől
szükségtelenek ezek a hsz-ek
de lehet tévedek és a többieket érdekli... -
#27459 ééésss az első érdemi hozzászólás a részedről :D - mióta is? hetek? hónapok?
nem, nem edzésről, nem, nem kajáról, nem, nem segítségnyújtás.
na mínuszolj kutyus, oszt go. :DD
ultrazordka. így kell? hozzáteszünk egy kicsinyítőjelzőt, és azzal menő vagyok?
jazzyke mi? :D
jaj te balfasz. de jojo, meg effe se felejtsen el mínuszolni, még a végén meghatódnék :(
:DDD -
#27458 jazzyke hisztiből leszedte, mert jelentették, hogy részrehajló a topik menedzselésében, és úgy volt, hogy más modit kapunk, de valahogy kihisztizte, hogy maradhasson..bezzeg a bannert nem tette vissza -
EnxTheOne #27457 Köszönöm a válaszokat.
Egyébként hol van a jó csajos banner? :D -
#27456 lehet izomláza, ami miatt a következő edzés fájna.
meg a mozgás is nehezére esne. átmozgató edzés az elején az okos módi. ráadásul mentálisan is szokni kell a dolgot.
1-2-3 hét alatt el kell érni a végső 100%os terhelést. felesleges kiütnie magát az első edzésen, hogy menni alig tudjon. -
#27455 ezt nem felezéssel kell, hanem érzéssel. lehet a felezés túl kevés, vagy túl sok.
simán lemész a terembe, edzel azzal ami jól esik, átmozgató jelleggel. nem kell kimérni a 2 hetet sem, fokozatosan saccra 1 hét után kezded emelni a végső határaid felé. nem kell túlmisztifikálni, abba se halnál bele, ha egyből pörgetnéd 100on, csak izomláz lenne ezerrel. ha megfelelően bemelegítesz, sérülést nem okozhatsz.
bemelegítesz, aztán mehet a mehet, ahogy érzed. de ne zárd be a lehetőségeid számolgatással. -
#27454 ha szabályosan csinálod és jól bemelegítesz előtte, elméletileg semmi bajod nem lehet :) -
EnxTheOne #27453 Azért feleztem meg a szériát mert nem akartam erőltetni, ez a pár hónap alatt szinte nem sportoltam semmit. :D
Mondjuk az alkaromat éreztem gyengének, a többi az rendbe volt, de 2 hétig a biztonság kedvéért igy edzek :D -
#27452 amennyivel megy annyival csináljad
aztán vissza jön majd az erő stb... -
#27451 Nem bírod, vagy nem akarod erőltetni? Szépen fokozatosan jó visszaszokni persze. -
EnxTheOne #27450 yo,
kb 3-4 hónapja abba hagytam az edzést, és szeretném újra kezdeni.
Ma úgy edzettem hogy ugyan annyi súly, de csak fele annyi széria.
Ez így jó,vagy máshogy kéne? -
Retsu #27449 Nem hinném hogy olyan rossz lenne a szója, én legalábbis jól megvagyok vele. Teszto csökkenést sem okozott nálam szerintem, h mikből gondolom hadd ne részletezzem:) -
#27448 Hát igen. Egyszer ittam eddig szójás proteint, hát mit mondja az íze nagyon szar. Szerencsére én meg tudom venni a tejsavó koncentrátumot. -
#27447 Csak te kapod, de szerintem mások sok értelmes dolgot (velem együtt) nem tettek hozzá. Így nyilván bántja a szemüket, ha valaki segíteni akar, vagy esetleg ha más véleményen van és azt meg tudja magyarázni értelmesen. -
#27446 muhaaahhaaaa hogy a pm-es srácok nagyon tolják, hogy kussoljak.
:D csak engem tüntetnek ki a figyelmükkel? egyem a szívüket, biztos tetszem nekik.
sry guys, hetero cucc van itt. :)) -
pero001 #27445 és nem szóróm rá a pénzt kaja helyett... -
pero001 #27444 Úszás heti 2 alkalommal ingyen van a sulinkban, ezért vettem bele! -
#27443 na pont az ilyen cikkek alapján a büdös életben nem ennék szóját.
összegzésképpen azt írja, hogy nem kell félni, elvileg nem gáz.
oszt az egész arról szól, hogy ez a kutatás ezt mondta: bla bla szar. másik meg azt hogy ez nem így van, és labdáznak oda vissza.
most kinek higgyek? nem vagyok kémikus, se nem vezettem le kísérletet. de nekem elég ha egyszer leírják, hogy 2007ben teszto csökkenést figyeltek meg. vagy hogy 2006ban hasnyálmirigy megnagyobbodást. vagy stb stb stb.
én aztán nem kockáztatok, legyen más aki ilyennel szórakozik, én passzolom. -
pero001 #27442 Talán abból, hogy akkor még otthon laktam, mivel írtam hogy másfél éve volt, és akkor is munkából vettem, de most ezeket így nem költhetem magamra, hanem szálásra kell stb...és kurvára nem kifogás, én is megoldást próbálok találni, hogy szűk pénztárcával, hogyan ehetnék a legnormálisabban, ezért agyalok már elég hosszú ideje,hogy hogyan csináljam és ezért is kértem egy kis segítséget... -
#27441 mert szart se ér. lenyomok a torkodon 2500kcal-t folyadékban, vagy csokiban, vagy egészséges kiegyensúlyozott kajában. válassz.
a turmix az kieg. nem főétel. -
#27440 1. Az íze. Nagyon pocsék, nehezen iható.
2. http://www.tesztoszteron.hu/emagazin_05_106_Szoja.php -
#27439 Ha számít havonta egy ezres, mégis miből vetted a focicsukádat, a labdádat, és még sorolhatnám, hogy mi kell a focihoz.
"A vesztesek kifogásokat keresnek, a nyertesek megoldásokat". --> Túl sokszor emlegetem, túl sokan nem akarnak nyerni... -
#27438 meg ha számít a pénz, nem úszásra költöd, hanem kajára. kimész a parka oszt futsz ingyen (nagyjából ingyen).
hiit 10-15perc alatt végzel oszt cső.
ja, az úszás jó. meg a mogyoróolaj is 2rugóért, meg a designer fehérje is, meg a saját masszőr is, ezzel akarok utalni arra, hogy szegény ember azzal főz ami van. úszás kuka. drága és helyettesíthető futással bringával 95%ban. vagyis 100, csak az úszás egészséges cucc, de most ez van.
lehetne még ott hatékonyságot emelni. -
pero001 #27437 Az miért sok? Káros már vagy miért? -
pero001 #27436 Tudjátok nagyon meglepődtem rajtatok...
lehet, hogy faszság, de ha otthonról alig tudnak támogatni, nekem kell elő teremteni szinte mindere a pénzt és mellette még tanulni na úgy egy számít szaros 1000 ft is...örülök, ha nektek nincs ilyen problémátok, nekem még van és pont ezért tanulok, hogy ne legyen többé... Koldulni meg
25 a kolesz,havi lebontásban 30 a tandíj, a kaja 30 szintén. EZ már 85 ezer :D és még nem ittam meg egy kólát sem, haza sem mentem egyszer sem.. Úgyhogy sok az az ezres...
* közbe látom, hogy javasoltad a lenmagolaj elhagyást, pontosan erre voltam kíváncsi, hogy akik tőlem jóval többet tudnak az egészről mint én, ilyen ötleteket tudnak adni. -
#27435 úú baszdmeg azt el is felejtettem mondani, hogy még ha maradsz is a 6 turmixos szójánál, a 6 turmix akkor is eszeveszetten gáz. még a 3nál is húznám a szemöldököm, nemhogy 6nál...
1-2. a 3 már a karcos kateg. -
#27434 eszembe jutott a táblázatod. inkább lenmagolajon spórold meg azt az ezrest. jobban jársz a barna rizzsel mint a lenmagolajjal.
oszt ha lesz több pénzed jöhet a lenmag meg a mogyoró meg a többi magvas olajos cucc. -
#27433 nem sportol, nem testet épít. csak fogyózik mozgással.
mondjuk az ezres plusz költséget én is inkább hisztinek tartom, ezer helyen repül ki sokkal több.
és itt nem a cigi alkohol buli mozi kombóra gondolok, nem látok át a manus havi költségeire, de nem hiszem el hogy aszkéta. leverek egy kólát oszt hello, vagy egy mozi, vagy egy fagyi, vagy egy szelet csoki, repülnek a százasok ezresek.
de előfordulhat hogy 10ft-ot is élére állít, van ilyen (csak még nem láttam:)) -
#27432 Edzen csak, legalabb odafigyel magara. Mas zsebeben meg nem illik turkalni. -
#27431 te dolgod, csak tudd a kompromisszumokat.
a szója viszont ellentétben a fehér rizzsel, szar választás.
vannak itt a fórumon akik ezt nem osztják, én túl sok helyről olvastam, hallottam, nem jó. és egyet is értek.
a fehér rizs az csak gi és rost szempontjából szar. meg kevésbé egészséges, de nem halsz bele. de a szója, az aztán tényleg kuka... -
#27430 Ez nagy faszság, 950 ft-ot, ha kell 10 perc alatt összekoldulsz az örsön, nehogymár bármit is számítson ennyi pénz...