Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
akkor meg minek írod ezeket😄😄😄
ja egyébként bevett szokás a bolondok között
valóbanD😄:
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
sportkrémmel
hideg-meleg vizes zuhany
nyújtás
http://edzesterv-online.hu/edzsetervek-altalaban/44-edzestervekrol-altalaban/63-fitnesz-nyujto-gyakorlatok
Edzés utáni fehérje, szénhidrát
egyéb módszerek
http://www.tesztoszteron.hu/emagazin_01_35_lmw_430_gyors_regeneralodas.php
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
szal: csokis 18.5/25g fehérje
minden más íz: 20/25g
(de ez így a magyar címkén nincs feltüntetve csak az "eredeti" címkéjén, énis kb. a 3. vödör után vettem észre ezt)
fogok 1 kis tányért vagy valami kicsi tálcát, alufóliával kibélelem, beleszórom a zabot, aztán gõzön olvasztok 1 kis csokoládét + kis olaj (100g csokihoz kb. fél evõkanál) és ráöntöm. be a hûtõbe, 1 óra kb. míg megdermed és utána csak az alufóliával együtt felnyalábolod és viszed is, finom, laktató. sõt, ha sok zab-kevés csoki arányban csinálod akkor fajin csokis zabos cuccot kapsz, amit aztán lehet tejjel enni.
Mert én csak itthon szoktam enni "müzli"ként : zabpelyhet bele 1 tálba tejjel és porral, csak így kb 40-50 percig eszem...
Amúgy ez gyártó függõ is, a Scitec, Full Force, Cytogen, Biotech többnyire jó ízeket gyárt(ott), de a PowerTrack-rõl elég vegyesek az élmények.
kicsit kesernyés, nekem nagyon ízlett, sütibe meg isteni volt
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
hanem hogy ezt vajon szintetikusan hogyan is képzeljük el (brrr)
és kettõ, próbálni, mert 2-3-5-6 kg azért elég sok szenvedni vele.
erre jutottam 25 vödör csoki, majd 3 próba banán eper méz kombó után...😊
ezentúl only csoki mogyoró és ezek kombója 😊
MJ rulz Pink Team The Only One
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Amúgy kreatin. Kb. 4 hete kezdtem, rendesen feltöltéssel (sima monohidrát, BioTech-es). 4 hét alatt 84-rõl 88,5 kg (bár ma kb. 1 liter víz fogyasztása után néztem meg), és ma rekordot nyomtam fekvenyomásban, ami a leggyengébb számom amúgy az edzésen. Kajára nagyon figyelek, rengeteg rizs + csirkemell, de anyagi okok miatt be kell minden hónapban rakni egy csirkecombos hetet is. Hétvégente pedig hal. Imádom a halat, bele tudnék pusztulni. Reggelire turmix után kb. 40 perccel (kutyasétáltatás után)zabpehely plusz joghurt, és mivel imádom a kefirt, ezért fél liter még rámegy fél órával utána.
Az étvágyam nagyon jó, napi 6-7-szer fogyasztok szilárd táplálékot, edzésnapon két turmix, pihenõnapokon egy, 1.000 mg C-Vitamin, és egy Vitaminkomplex. Most úgy érzem, hogy a fejlõdésemben csak a pénztárcám szab határt. Pörgök, intenzíven edzek, mellette a hölgyet is tanítgatom, nagyon jól haladunk.
Csak mindig éhes vagyok... <#rinya>#rinya>