Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Panzermeyer
Atya világ... <#wilting>

mov ah,4ch int 21h end

Attila8805
Ha ideges vagy emelgess súlyokat 😉

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Tyler1
Én is megkaptam az "utolsó figyelmeztetést" a videó miatt.
<#help>

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Roger6
Ne pszichopatázzak? Mégis mit mondjak arra, aki fenyeget azért, mert hal helyett csirkecombot ajánlok? Ez normális szerinted? <#ticking>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Roger6
A nick nevem: Roger6. Mennyivel rosszabb, mint a Retsu? Köszi szépen, mehetsz haza.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Az a szégyen ha tényleg magyar vagy ilyen nicked van!!! Ne kussoltass, ne pszichopatázz, mert becsületsértésért is felelned kell! ÉRTVE?

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

Roger6
Te megint mit fenyegetsz privátban? Mi az, hogy utolsó figyelmeztetés? Mi az, hogy megtalálunk? Ezen húzod fel magad, hogy hal helyett csirkecombot ajánlok valakinek? Te pszichopata elmebeteg, neked gumiszobában lenne a helyed! Mi az, hogy csinálom a feszkót? Mivel csináltam te beteg? Azzal, hogy mondtam, hogy a minõségi hal drágább mint a mell? Orvos látott már?

Amúgy meg ki a halál fasza szólt hozzád, hogy azzal fenyegetsz, hogy megtaláltok??? A Grabowszki meg egy nick név, ne jugózzál meg szlovákozzál te nekem, alföldrõl származom, úgyhogy kussolj! Mit képzelsz te magadról? Szégyen, hogy ilyen ember tud magyarul egyáltalán...

Ételrõl így beszélni... azért hogy képzeled te ezt???

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

immovable
Abban igazad lehet, hogy a verseny alatt annyira gyengék már, hogy egy gyerek is elvernék õket - Link 22-es pont A legnagyobb irónia, amivel az IFBB-nek szembe kell néznie, hogy míg más sportolók a versenyre érkezvén erõtõl duzzadnak, és egészségesek, hogy a legjobbjukat nyújtsák, és rekordokat döntsenek meg, addig a testépítõk ebben a helyzetben olyan gyengék, hogy egy felbõszített uszkár támadását sem tudnák elhárítani. - de azért erõs emberek ezek.

Az, hogy sír meg mit számít, gondolom dolgozott a célért éveket és akkor is sírna, ha nyerne meg akkor is ha nem.
ahh úgyis szeretem a csirkecombot😄 köszi, ez jó ötlet!

Roger6
Esetleg cseréld le csirkecombra, sok helyen kapni csirkecomb-filét is, az 8-900 Ft / kg ár körül van.

néztem én is sok féle halat, volt amibõl 2600 1kg... azt hittem valahogy ki tudnék olcsóbban jönni, de majd még meglátom... mindenesetre azért köszi, majd körbenézek ...

Roger6
Olcsóbb a hal? Nem tudom te hol nézted, de a hal (ami nem fos-szar ócska minõség) az drágább a csirkemellnél. CBA-ban amúgy 1-300 kilója már 2 hónapja, és vannak akciók is 1.100-ért.

Lenne egy gyorskérdésem: halból ti melyik fajtát ajánljátok (melyik a legolcsóbb)? Picit kevesebb a pénz és váltanom kéne csirkemellrõl, mert az picit drága (1kg 1600ft körül van, vagy több), halnak a kilója gondolom olcsóbb... Tengeri halat néztem, végülis nem olyan nagy a tápanyagbeli különbség, csak árat nem tudok, hogy ez a legolcsóbb-e. Van itt még "halas"? Vagy mindenki fehérje+csirkemell+rizs ?

Roger6

persze. az ilyen lufikat egy paraszterõs ember bármikor helyben hagyja.. 😄 attól hogy ennyi izom van rajta még a feje nem bírja jobban az ütéseket 😊

Tyler1

jazzy
Szemébe is mondanád te férfi?
Fec papa
Gratulálok.

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

ennél nincs viccesebb látvány 😄 a "férfiak" 😄D gusztustalanok ezek

nagy állat, azt bõg.. pfejj

Tyler1

Vaxi

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Ez tényleg nagyon olcsó! köszi!

tigeroo
ne félj, amúgy ha segítséget kérsz akkor pszichológia, hogy utána szimpatikusabb vagy az embereknek (pl. ha ismeretlenként ceruzát kérsz a melletted ülõtõl), végülis ki nem szeret tanácsot és tudást átadni/okoskodni? 😊)
jazzy
Ez nem tudom miért ilyen marha vicces, de nem kéne elvenni a kedvét a srácnak, pont errõl beszéltem múltkor, a kezdõkkel ésszel kéne foglalkozni, nem ilyen marhaságokkal ijesztgetni.
Panzermeyer
Legközelebb, ha nem lesz kedvezõ akció, akkor innen rendelem valamelyik fehérjét.

mov ah,4ch int 21h end

Panzermeyer
Ezeket találtam a 4K körüli kategóriában:
ATP - Amino Protein 3000g
FA - Whey Protein 4500g

Kiszállítás 27E-tõl.

mov ah,4ch int 21h end

DarkHorSe
Nalunk volt ilyen, lejott a kis vezna gyerek, koszonni sem tudott aztan egybol ramentek a raj ciganyok, hogy mivan tesoooo neezdma koszonnie se tud, ott en vagyok mit edzel ott, szivtak a veret kicsit aztan tobbet nem lattuk a gyereket 😄DD

Hianyzik a regi terem, most ahova jarok csak nyomorekok jarnak kb 😞

Swedish people are albino monkeys&#65279;

jazzy
Amit Vaxi írt. Értelmes ember nem nevet ki, hanem bíztat, mint sporttársat. Vannak ezek a parasztok is, akiket tényleg ki lehet szúrni, van a másik véglet, aki fülessel a fejében akkor se néz rád ha odamész, de vannak sokan segítõkészek. Egy a lényeg, cipõben edzünk, nem papucsban és akkor komolyan fognak venni.
Vaxi
pontosan ezért nem mertem én sem lemenni a terembe, 50 kiló környékén mozogtam, ruhában, vasággyal.
féltem, hogy majd kinevetnek, vagy elzavarnak, de semmi ilyesmi nem volt.
nyugodtan menj le, és ha szépen megkéred a nagyobb embereket, segíteni fognak.😊
persze vannak faszparaszt gecik, de azokat ki lehet szúrni: úgy néznek ki, mint egy buzi, állandóan csak pofáznak, és pózolnak 1 karhajlítás után a tükörben.

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Ok, nyilván nem annyira szigorúan értettem az árat, 4k még okés lenne. Szóval a lényeg, h árban (meg minõségben) vmi átmenet azért legyen a power protein és a 100% whey prof. közt!

sapkafej
igen. és nem az a lényeg, hogy milyen a tested, hanem fizetsz-e. õk ebbõl élnek.

György

Elgondolkoztam azon, hogy konditerembe kellene járnom, hogy hatékonyabban tudjam a tömegnövelést csinálni. Elég vékony srác vagyok, félek, hogy szóba sem állnak velem... Légyszi ne nevessetek ki, de ez a hasonló testfelépítésû emberekben valós félelemként él. Mit gondoltok, érdemes személyi edzõ segítségét igénybe venni esetemben? (Ha bemegyek, azt sem tudom, mit mire kell használni... 😄 ) Tudna az edzõ étkezési, táplálkozási és életmódra vonatkozó tanácsokat adni személyre szabottan? Még sosem jártam edzõteremben, épp a fentebb említett ok miatt, ezért kérem a segítségeteket.
Panzermeyer
Hát ez eleve kizárt, mert a szójás fehérjék ára kb 2800 körül van, a tejsavót pedig 4000-nél olcsóbban nem nagyon kapod meg, csak nagyon-nagy akcióban. Esetleg borsófehérje? MHN - Protein Fusion Complex

mov ah,4ch int 21h end

hungary27
Protein 80
Power proteinhez hasonló árfekvésû fehérjét keresek, amiben nincs szója. Normális választ ha kérhetem!

Roger6
<#idiota><#idiota><#idiota>

hungary27
<#idiota><#idiota>
Fec papa
<#idiota>

Roger6
Fú de utálom az ilyen tárcsákat. Héten is voltunk egy új teremben körbenézni. Csilli-villi gépek, cicababák, zseléfejûek ezerrel. Mondom akkor jónapot, csináljunk egy kis felhúzást. Nézem a tárcsákat, fasza, 20 kilósak, négyet rá kezdésnek (persze bemelegítés és egyéb gyakorlatok után). Amikor meghúztam, azt hittem feldobom a plafonig. Utána néztem, hogy ugyan méretre a 20-25 kilóssal azonos, azonban csak 10 kiló.<#ticking> Spagettilábúak meg ott nyomtak 80 kilóval fekve, rúdon meg 6 millió ilyen szar tárcsa lógott, tiszta vicc. Oda sem megyünk többet. Na meg a havi bérlet kétszer annyi. Mondjuk jó nõk voltak, ez tény. <#zavart1>

ps7a
Ez se jobb mint a labdás

Fec papa

Panzermeyer
Én ettõl olcsóbbat még nem találtam, rendszeresen veszem is:
http://www.naturvitamin.hu/pharmekal-health-omega3-halolaj-1000-p-163.html

mov ah,4ch int 21h end

Jól néz ki, nekem csak az a bajom hogy por. Már megszoktam a kapszulákat.

Apropó, hol a legolcsóbb az Omega3 ill. multivitamin?

Panzermeyer
Találtam valamit, amire érdemes ránézni azoknak, akik szeretik a jó vételeket. Nem, nem fehérje. Nem minden, de pl a c-vitamin, a taurin és még néhány dolog kifejezetten kedvezõ áron van! Ingyenes szállítás 15E-tõl. Ha elfogy a c-vitaminom, kipróbálom a boltot.shop.vitaltrend.hu

mov ah,4ch int 21h end

Panzermeyer
A fahéjnak abszolút fahéj íze van, valódi és sok fahéjjal. Azt hiszem nekem az az íz jött be a legjobban, mert abszolút el tudja nyomni a szóját. A citrom-túró csakis (nagyon) hideg vízzel érdemes, különben felerõsíti és "elferdíti" a citrom aromát benne.

mov ah,4ch int 21h end

Tyler1
Bereczki nagyon durva 23 évesen, és csinálja 5 éve ha jól tudom. Nagy név lesz pár éven belül.

meg full természetes fehérjét is kaptál rendesen elõtte h megvehesd ugye😄

ezen sírok gecii ASD:?_ASDASD 😄DDDDDDDDDD