Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince of Máté
Egy ismerõsöm kérdezi, hogy hogyan lehet ezt a V-alakú has formát elérni, mint a képen?

Szerintem a szálkásság a titka, nincs rá külön gyakorlat.

Milyen magas vagy?

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

jazzy
<#eljen>
Roger6
<#eljen>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

iko
Huh, jó rég nem updateltem. Kihagytam majd egy évet, kb 2 hónap ja kezdtem újra rögtön diétával. Most vagyok 69 kg. Még leakarok adni pár kilót, aztán tömegelés.

spam. sry

Sephirot T
Nyugi nem így telik minden hetem,csak nagyon ritka.Talan eletembe 2-3x fordult elõ hogy ehez kellett folyamodjak,igazából naponta fõzök,nekem is jobban passzol még idõhiányban is inkább napi 30 percet a konyhába tölteni mint nagy adag fõzése esetén pár órát.Ez csak alternativa volt,már mondtam,ha tényleg nincs más kiút 1x kibirod hogy ratyi kaját eszel.Bár énse hiszek abban hogy valakinek ne lenne semmi ideje.

Pro tip: Próbáljátok ki a lencsét,rohadt jó alternatíva néha rizs helyett,diétába fõleg.

tigeroo
Roger6
Aha, jól van, egyed csak. Pénteken fasza lehet a rizs meg a csirkemell még akkor is, ha hûtõben tárolod.

Más: amúgy meg akinek nincs 15 perce megcsinálni a rizst naponta (kb. a mell is ugyanennyi idõ, és párhuzamosan lehet csinálni), annak hogy van ideje egyáltalán edzeni?

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

tigeroo
ugyanúgy romlik más is😄
jazzy
Nem is eszel húst, vega 😊
tigeroo
énis max a 3-4 napos cuccot enném meg. de lehet hogy sephirot lefagyasztja, arról nemszólt a fáma.
elvileg amikor még csak elkezd büdösödni a hús, azt a szaganyagot a keletkezõ biogén aminok adják, mint kadaverin és putreszcin, de ezek nem okoznak a szervezetben problémát, simán fogyasztható ha nem undorodsz tõle 😄
sõt, nyers húsból még ki lehet mosni ezeket a vegyületeket ecettel.
jazzy
Azért én péntek-szombaton nem szívesen enném meg a vasárnap sütött csirkét, még ha hûtõben is volt. De már csütörtökön sem igazán. Az elvben azonban igazad van, 3 naponta akinek nincs 1 órája az nagyon elfoglalt ember..
Sephirot T
Ha jól megsütöd egyáltalán nem,na meg most megoldás kellett,mikor tényleg nincs idõd így is el lehet intézni a dolgot.Szerintem még mindig jobb mint azt mondani nincs idõm fõzni,ehetek mekit helyette?😄

oliwwer
Barna rizzsel más a szitu 😄 Emlékszem elsõ rizs fõzésemre még suhanckoromban, megvettem barnarizst mert abban 100gr-onként 3gr-mal több ch van, és álltam vagy 40 percet a tûzhely elõtt és nyomogattam szét a rizsszemeket a fejemet vakarva, hogy miért nincs még kész 😄D
hát nem mondtam hogy nem áll el, de azt a 10-15percet ameddig a rizs megfõzése tart nem sajnálom 😊 mert a friss rizsnél nincs finomabb

oliwwer
Hûtõben eldobozolva még a kukoricás rizs is kibír 3 napot gond nélkül, hát még a sima. Nekem is volt olyan anno, hogy koliban 5 napra fõztem elõre rizst, és semmi gondja nem volt. A hús kicsit neccesebb, de azt lehet pótolni shake-kel + halkonzerv, olajos magvak, stb.
Persze ízre legjobb a friss cucc mindig, de hát ha így tudja megoldani az ember, akkor így. 😊
és akkor a rizsrõl ne is beszéljünk milyen lehet 3-4 nap után

csirkemellnek 3 nap után érdekes íze szokott lenni...

Sephirot T
Nálatok nincs hûtõ? Esetleg tároló dobozkák? Vagy mi a gond? Vasárnap estétõl péntek délutánig bõven eláll,csak meg kell nézni az átlagember "2 hétig rájárok a nagyfazék töltöttkáposztára" szemléletét és máris rájössz hogy mégsem olyan vészes ez a megoldás.

Roger6
Egy hétre elõre sütsz húst, meg rizst? Fasza.<#miaz>

Sephirot T
Megfõzök vasárnap mindent és egész hétre bedobozolom,vagy shake.Szénhidrát nem probléma,arra bármilyen forrás megfelel,inkább a fehérje a bibis

Panzermeyer
Végsõ esetben puffasztott rizs / búza. Egy étkezéshez 1 zacskó.

Több napra elõre fõzöl. Én húst 2 napra sütök, rizst mindig frisset fõzök.

mov ah,4ch int 21h end

Tyler1
Naméégeccer...

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Roger6
15 perc egy napi adag rizs kifõzése. Azt hiszem többet nem kell írnom.

Ha nincs idõtök ételt készíteni otthon, hogyan oldjátok meg a szénhidrátbevitelt például a munkahelyen?

mi a véleményetek errõl?

Isostar

habár hónapok óta nem kondiztam csak érdekel

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

tigeroo
én most eprest vettem, háát, nem az igazi ízre😄
Tyler1
Ma reggel az erdeivel indítottam, nos egyelõre errõl is csak jót mondhatok, az íz finom, bár talán kicsit több édesítõ elfért volna benne, az oldódás nekem teljesen jó, kicsit habzik, de csomómentesen oldódik. Zabpehellyel pedig semmi mellékízt nem éreztem. És a gyomrom is rendben van tõle, nem puffasztott(ami pár jóval drágább tejsavóról nem lehet elmondani).
Elsõ benyomások eddig nagyon is pozitívak.

Panzermeyer
Aki még nem tudná:
BTU 100% L-Glutamine 500g csak 3780 (vagy mennyi) a Tecsóban. Vettem is 2-t. Régen jutottam már hasonlóan kedvezõ áron glutaminhoz.

mov ah,4ch int 21h end

Panzermeyer
Nem tudom, hogy írtam-e vagy csak akartam, de akkor leírom.

A PP fahéjas a hosszútávon leginkább elviselhetõ ízû, illetve a csokis. Bár nem tejcsoki, hanem étcsoki ízre kell számítani, és akkor nem ér csalódás.
Az erdei ízû már engem is megkísértett gondolatban, de ittam én erdeit, méghozzá a scitec whey delightot. Az elsõ pár shake-et rettenetesen finomnak találtam, de ahogy múlt az idõ úgy vált egyre ihatatlanabbá a számomra. Komolyan alig vártam, hogy elfogyjon. Kíváncsian várom a tapasztalataidat - hosszú távon is - a PP erdei verziójáról.

mov ah,4ch int 21h end

Tyler1
Újítottam egy Pump 'n' Go-val, még nem használtam semmilyen stimulánst, vagy bedurrantót ezelõtt, így nagy reményekkel vártam a hatást. 1 adag után semmit nem éreztem, se be, se ki nem durrantam, fáradtság érzetet sem tolta ki, talán kis plusz energiát adott. Lehet az adagolást tényleg Kathi Béciék mércéje szerint kell megoldani 😊 Ízre viszont kurva fasza, simán porban is nagyon is jó, régen lehetett kapni tök ugyanilyen ízû pattogócukrot(vagy mi a pöcsöm az), szóval nosztalgikus érzés volt csak simán nyalogatni a port is 😄

Megérkezett a Power Track PP is, fahéjasat rendeltem, itt kicsit féltem az íztõl, hogy a szója majd nagyon kiüt, jelentem teljesen rendben van ez is. Fahéj egy az egyben fahéj, még órákkal utána is tiszta fahéj ízt büfiztem. Persze azért érezni, hogy nem tejsavó. Mondjuk nem edzés utáni fehérjének rendeltem, hanem reggeli zab mellé, meg nap közben zab mellé, tehát ha nagyon gány is lett volna, éhesen simán bekajálom, de így pozitív a csalódás. Azért rendeltem 1 erdeit is, hogy legyen választék, azt majd holnap próbálom.

Effe88
halad a tolószékbe kerülés útján😄😄😄

Renjike
T rudas evezésnél megerõszakolja a szegény súlyokat? 😮

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Renjike
ó jaj 😞 ilyenkor gondolkodom el azon hogy abbahagyom az egészet . ilyen szintre én soha sem fogok eljutni , a csávó 130 kilóval szabályosan csinál valamit ...<#idiota>

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

0Fritz0

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Tyler1
Mehet, ártani nem fog.

Sziasztok!Munkám során elég sokat kell guggolni, igy beruházok egy multi pro-ra és egy arthro guard-ra.Ez mellé plusz c,és ca-mg mehet még?
Effe88
jézus ereje😄😄

tigeroo
vigyázat! már a video megtekintése is derékfájáshoz vezet!<#mf1>
Tyler1
Nem evezés akart ez lenni? 😄

oliwwer
Nem tudom miért, de ezen szétröhögtem a fejem 😄

Roger6
<#hehe> Ne haragudj, hogy megsértettem az érzékeny lelked, tiéd a csatorna?

Effe88
ne trollkodj már

Roger6
Kiléptem végre a sötétségbõl, megvilágosodtam!

Profi kiegészítõk edzéshez:
- Béres Actival Max
- 200 mg-os C-Vitamin

A többi vieóbójából megtudhatjuk, hogy

- tömegnövelõt csak extrém soványság esetén használjunk, hiszen a benne lévõ szénhidrát csak zsírtömeget növel (edzéshez meg mi a francnak, nem? <#ticking>)
- nem helyettesíthetõ vele étkezõs, de étkezéshelyettesítõ porokkal helyettesíthetõk az étkezések (áhh...<#whatever>)
- kezdõknek nem ajánlott, ne zsírt szedjenek fel (hiszen egybõl izom jön fel, ezt mindenki tudja).

Kedvenc csatornám.

tigeroo
Effe88
nem hát
ez nem így megy hogy a bohóckodásból átugrunk a real harcra
lesnar nulla volt