Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eseti közlések alapján nagyobb adagok (napi 1000mg felett) hosszú ideig történé alkalmazása során hasmenés, gyomriritáció elõfordulhat, a veskõ képzõdésének kockázata nagyobb lehet.
Átmeneti hasmenés jellemzõ hasi tünetei léphetnek fel esetenként 3 g-nál (6 kapszula) nagyobb egyszeri adag- és szinte minden esetben egyszeri 10 g vagy nagyobb adag- bevitelét követõen.
A készítmény bármely összetevõjével szembeni túlérzékenység esetén.
A vasfelhasználás, ill. a vasraktározás zavarával járó betegségekben.
Húgykõbetegségben.
A Cetebe 500 mg retard kapszula fokozott elõvigyázatossággal alkalmazható:
Bizonyos enzimhiányos betegségekben(glükóz-6-foszfát-dehidrogenáz hiányában) mert nagy adag c vitamin vérszegénységet (hemolítikus anaemiát) okozhat.
Vasraktározási zavarban.
Vérszegénységben (sideroblastos anaemia, thalassaemia) szenvedõ betegeknél, mert nagy adagok megnövelhetik a vas felszívódását.
Vesebetegeknél, vesekõ, veseképzõdésre való hajlam esetén, mert nagy adagok alkalmazása után emelkedett az oxalátszint a vizeletben és az oxalát kövek kicsapódásának veszélye megnõ.
Súlyos, elõrehaladott állapotban lévõ rákbetegeknél, mert ronthatja az állapotukat.
gondolom ezt
http://shop.biotechusashop.hu/vitaminok/vitamin_c_1000_usa___100_tabletta_620
Énis filóztam rajta, de inkább ezt vettem
olcsóbbra jön ki és itt írják
1000 mg-os késleltetett adagolású C-vitamin tabletta csipkebogyóval és bioflavonoidokkal.
Mondjuk összetevõk alapján ugyanolyannak tûnik
http://shop.biotechusashop.hu/vitaminok/vitamin_c_1000_usa___250_tabletta_621
Pont gondolkoztam, hogy egyszerre 1000 md nem sok-e nem kéne kettõ ötszázasat bevenni. DE gondolom ezért késleltetett felszívódású és direkt nincs vágás rajta.
Még van a Strength Nutrition ami sokkal olcsóbb, de állítólag ugyanaz
a minõség
http://shop.biotechusashop.hu/vitaminok/vitamin_c_500____100_ragotabletta_633
tiszta C-vitaminból sokan ajánlják az Ascorbin-sav -at
pl VitaKing, de gyógyszertárban is kapható
http://shop.builder.hu/termekek_reszletes.htm4?id=3839
Gondolom sokan vitatkoznak itt velem ez ügyben, de én a napi 3*1000 mg-ot soknak tartom.
Viszont vennék még a helyedben ízületvédõt, szintén akciós
http://shop.biotechusashop.hu/izuletjavitok/arthro_guard_gold___120_tabletta_193
és multivitamin melyiket vetted?
ott van One A Day szintén akciós vagy a Vitabolic
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
A hétvégén bevásároltam a BioTech-be. Vettem ezres C vitamint, omega 3-at, multivitamint, meg külön magnéziumot, ill. calciumot. Mindenbõl napi kettõt szedek, C vitaminból az elõdó kiscsaj napi 3-at ajánlott, de sztem nekem elég lesz 1 is.
+ kondi után whey protein. Cél minden nap lejárni. Meglátjuk kb 2 hónap után milyen eredménye lesz...😊
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Egyébként igen, nem mindegy hogy az a 120 kiló mibõl van ám 😄
ha szin izom 120 kilo lennél nem dõlnél el
ha kevés az izom sok a zsír akkor persze igen😊
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Puff rizsben és búzában is van natur változat, szerintem jobb, mint a sózott. (amúgy sem jó a túlzott sófogyasztás ugye, magyar ember ötszörösét viszi be alapból a napi ajánlott mennyiségnek).
Néha melegszendvicset is csinálok, rakok rá vékony szelet sonkát, esetleg pár szelet gombát, paradicsomot, bazsalikomot, sajtot. (túróval megkenni, vagy kõrözöttel) és megsütni rázson, grillfokozaton a mikróban. Amikor nagyon édeset ennék, kenek rá házi CH szegény mogyorókrémet (a p. rizzsel olyan, mintha rizses csokit ennék) Ha kell a mogyorókrém receptje, megírom. Dióval, mandulával is isteni. <#eljen>#eljen>
A héten mértem a súlyom, sikerült elérnem a stabil 80-82 kilót, elég szikár testalkatú vagyok. Amikor kezdtem 64kg voltam, 17 évesen, most vagyok 21, úgyhogy van öröm 😊
What i wanted to say: I am excited to meet everyone at the SuperBody show! See you soon! (Was that a good translation?)
Cedric tanulgatja a magyar nyelvet, vagy a google fordító használatát 😄
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
mov ah,4ch int 21h end
Alapból sós, de így is olyan mintha hungarocellt zabálnék...
Nincs olyan diéta, amit ne próbáltam volna már ki, de hosszú távon csak a CH csökkentett diéta vált be nálam, meg a rendszeres testmozgás. Hiába vannak itthon gépeim, nem hozza azt az eredményt, amit szeretnék, ezért gondoltam, eljárok terembe. Kitartással nem lesz baj, abból nem szenvedek hiányt szerencsére.
Nekem a hasammal van a legtöbb bajom, császár volt mind3 és eléggé elcseszték...mert amikor minimális háj van rajta, akkor is sz@rul néz ki, le van tapadva a vágásnál az izom, befelé húz. (muffin fíling) Nem tudom edzéssel ez korrigálható -e, vagy kénytelen leszek megmûttetni.
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !