Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

immovable
3-at már csak azért se vegyél be naponta, mert:

Eseti közlések alapján nagyobb adagok (napi 1000mg felett) hosszú ideig történé alkalmazása során hasmenés, gyomriritáció elõfordulhat, a veskõ képzõdésének kockázata nagyobb lehet.
Átmeneti hasmenés jellemzõ hasi tünetei léphetnek fel esetenként 3 g-nál (6 kapszula) nagyobb egyszeri adag- és szinte minden esetben egyszeri 10 g vagy nagyobb adag- bevitelét követõen.
immovable
Mikor nem alkalmazható a gyógyszer?

A készítmény bármely összetevõjével szembeni túlérzékenység esetén.
A vasfelhasználás, ill. a vasraktározás zavarával járó betegségekben.
Húgykõbetegségben.

A Cetebe 500 mg retard kapszula fokozott elõvigyázatossággal alkalmazható:

Bizonyos enzimhiányos betegségekben(glükóz-6-foszfát-dehidrogenáz hiányában) mert nagy adag c vitamin vérszegénységet (hemolítikus anaemiát) okozhat.

Vasraktározási zavarban.

Vérszegénységben (sideroblastos anaemia, thalassaemia) szenvedõ betegeknél, mert nagy adagok megnövelhetik a vas felszívódását.

Vesebetegeknél, vesekõ, veseképzõdésre való hajlam esetén, mert nagy adagok alkalmazása után emelkedett az oxalátszint a vizeletben és az oxalát kövek kicsapódásának veszélye megnõ.

Súlyos, elõrehaladott állapotban lévõ rákbetegeknél, mert ronthatja az állapotukat.
immovable
Majd elmesélem az orvosin, meg írok a Richternek vegyék le a figyelmeztetést az 1000 mg C-vitaminról. De azért köszi bogaram. 😊
Breki33
Melyik ezrest?

gondolom ezt
http://shop.biotechusashop.hu/vitaminok/vitamin_c_1000_usa___100_tabletta_620

Énis filóztam rajta, de inkább ezt vettem
olcsóbbra jön ki és itt írják
1000 mg-os késleltetett adagolású C-vitamin tabletta csipkebogyóval és bioflavonoidokkal.

Mondjuk összetevõk alapján ugyanolyannak tûnik

http://shop.biotechusashop.hu/vitaminok/vitamin_c_1000_usa___250_tabletta_621

Pont gondolkoztam, hogy egyszerre 1000 md nem sok-e nem kéne kettõ ötszázasat bevenni. DE gondolom ezért késleltetett felszívódású és direkt nincs vágás rajta.

Még van a Strength Nutrition ami sokkal olcsóbb, de állítólag ugyanaz
a minõség
http://shop.biotechusashop.hu/vitaminok/vitamin_c_500____100_ragotabletta_633

tiszta C-vitaminból sokan ajánlják az Ascorbin-sav -at
pl VitaKing, de gyógyszertárban is kapható
http://shop.builder.hu/termekek_reszletes.htm4?id=3839

Gondolom sokan vitatkoznak itt velem ez ügyben, de én a napi 3*1000 mg-ot soknak tartom.

Viszont vennék még a helyedben ízületvédõt, szintén akciós
http://shop.biotechusashop.hu/izuletjavitok/arthro_guard_gold___120_tabletta_193

és multivitamin melyiket vetted?
ott van One A Day szintén akciós vagy a Vitabolic
Roger6
Mirelit, és ez a 6-ból 3 étkezés, nem reggeli. <#zavart1>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Roger6
Ezt meg neked ajánlom, hogy tanulj valamit, ne hülyeséget beszélj.

C-Vitaminról, hogy világosodjunk

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

immovable
*problémáid
immovable
Csak egy tanács. Ha vasfelhasználási próblémáid vannak, vagy hajlamos vagy vesekõre, felejtsd el a nagydózisú C vitamin szedést.
Tyler1
Minden nap? Ez milyen edzésterv része?

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

LocalPatriot
Az igen!
És ezt reggelire?

Ám az mirelit, én is vettem már.
Breki33
jól néz ki

a sárgarépa mirelit vagy ilyen szépen tudod felvágni?
Roger6
Kész a mai adag. Rizzsel együtt 20 perc volt, amíg kutyát sétáltattam. Méghogy nincs ideje erre valakinek...

LocalPatriot
Üdv!

A hétvégén bevásároltam a BioTech-be. Vettem ezres C vitamint, omega 3-at, multivitamint, meg külön magnéziumot, ill. calciumot. Mindenbõl napi kettõt szedek, C vitaminból az elõdó kiscsaj napi 3-at ajánlott, de sztem nekem elég lesz 1 is.
+ kondi után whey protein. Cél minden nap lejárni. Meglátjuk kb 2 hónap után milyen eredménye lesz...😊
Roger6
Elég érdekes, hogy most kapjátok fel, BB Tv-ben már 2 évvel ezelõtti mûsorban is volt. Mondjuk lehet nem láttátok.

Hát azért szégyelném ha 5 hónap tömegnövelés mellett csak zsírt növesztettem vna 😄.Van itt izom.Holnap megyek edzeni megpróbálom én is a terembe ezt a gyakorlatot

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Prince of Máté
Én 50 évesen is szeretnék így kinézni 😛
Egyébként igen, nem mindegy hogy az a 120 kiló mibõl van ám 😄

Effe88
tök mindegy hány kiló vagy
ha szin izom 120 kilo lennél nem dõlnél el
ha kevés az izom sok a zsír akkor persze igen😊

Effe88
65 évesen jó lenne majd így kinézni.

Prince of Máté
Most megpróbáltam az ágyamon, ami elég kemény és ott sikerült nem is egyszer... Legközelebb megpróbálom megint egy haspadon, hogy ott is megy-e.

Komoly <#eljen> .Én a 120 kilommal abból a tarko v gyertya állásból eldölnék mint egy oszlop nemhogy egy tuti szériát megcsináljak.Le a kalappal Stalone elõtt

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Prince of Máté
Én eddig azt hittem, hogy erõs hasizmom van, de tegnap kipróbáltam ezt, és egyet se tudtam szabályosan megcsinálni, ráadásul olyan izomláz keletkezett a hasamba, mint még soha 😄

Roger6
Hánemámmámmá ám kihagysz minket a jóból! <#ejnye1> Ide a receptet szépen hozzászólásban!

elküldtem priviben
Breki33
én kérném a receptet
Köszönöm <#puszis>
Ja és a Müllerben kapható puffasztott kukorica, vékonyabb szeletekbõl -inkább talléroknak mondanám- áll. A bio részlegen van, 120 g azt hiszem, sok szelet van benne, 250 Ft körül van. Nagyon finom!
Én szeretem a puffasztott búzát meg a rizst is. Évek óta ezen élek. Nagy ritkán veszek a diétás shopban Glyx kenyeret, lefagyasztom, és reggelire eszem 1-2 szeletet pirítósnak.

Puff rizsben és búzában is van natur változat, szerintem jobb, mint a sózott. (amúgy sem jó a túlzott sófogyasztás ugye, magyar ember ötszörösét viszi be alapból a napi ajánlott mennyiségnek).

Néha melegszendvicset is csinálok, rakok rá vékony szelet sonkát, esetleg pár szelet gombát, paradicsomot, bazsalikomot, sajtot. (túróval megkenni, vagy kõrözöttel) és megsütni rázson, grillfokozaton a mikróban. Amikor nagyon édeset ennék, kenek rá házi CH szegény mogyorókrémet (a p. rizzsel olyan, mintha rizses csokit ennék) Ha kell a mogyorókrém receptje, megírom. Dióval, mandulával is isteni. <#eljen>
Effe88
Nem szoktam.Hát rossz, tényleg olyan mint a hungarocel.😄😄

oliwwer
#26234 : Eleinte én is így voltam, mostmeg úgy zabálom mint a csokit. Az alapjáraton sósra is még rászoktam sózni, úgy ízesebb.

A héten mértem a súlyom, sikerült elérnem a stabil 80-82 kilót, elég szikár testalkatú vagyok. Amikor kezdtem 64kg voltam, 17 évesen, most vagyok 21, úgyhogy van öröm 😊
Renjike
nõnek túl szálkás de szépnek viszont szép

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Tyler1
Izgatott vagyok, hogy megfeleljen mindenkinek a Super Body show! Találkozunk hamarosan!

What i wanted to say: I am excited to meet everyone at the SuperBody show! See you soon! (Was that a good translation?)

Cedric tanulgatja a magyar nyelvet, vagy a google fordító használatát 😄

Roger6
Aha, csirkemell sonkával, sajttal, meg olívabogyóval. <#hehe>

Panzermeyer
Egyél puffasztott búzát. Kicsit több CH, és ízletesebb is. Bár van aki azért nem szereti, mert kicsit keményebb.

mov ah,4ch int 21h end

Prince of Máté
Puffasztott rizst ti szoktátok valamivel ízesíteni?
Alapból sós, de így is olyan mintha hungarocellt zabálnék...

Persze, tudom. Lehet rosszul fogalmaztam 😊

Kérdezz itt is nyugodtan mert sok korrekt és hozzáértõ jár ide.Van pár tenyerestalpas sudribunkó is de hát ezek adják magukat 😊.Ha vmi helyi megoldás v kérdés lenne segítek szívesen <#papakacsint>

hungary27
Menj fél 5 kor. Helyed sem lesz!
OK, köszönöm szépen. Késõbb írok, most mennem kell. Szép estét <#wave>
Te vagy pécsi? A Pécsi Sasokhoz van bérletem, ez van a legközelebb, ahol lakom. Fura, de rajtam kívül még nem sok embert láttam a kondiban. OK, elég késõn járok. Csak jó lenne néha kérdezni, hogy jól csinálom -e, stb.
De igen.Privátba segítek bármiben

Amit akartam kérdezni...pécsi nincs köztetek?
Dr Chen teát most is iszom, a Pu erh-et (elég borzalmas íze van, de már megszoktam), állítólag az is jó, de majd kipróbálom a zöld teát is. Citromos víz is jó, tudom, lúgosít.

Nincs olyan diéta, amit ne próbáltam volna már ki, de hosszú távon csak a CH csökkentett diéta vált be nálam, meg a rendszeres testmozgás. Hiába vannak itthon gépeim, nem hozza azt az eredményt, amit szeretnék, ezért gondoltam, eljárok terembe. Kitartással nem lesz baj, abból nem szenvedek hiányt szerencsére.

Nekem a hasammal van a legtöbb bajom, császár volt mind3 és eléggé elcseszték...mert amikor minimális háj van rajta, akkor is sz@rul néz ki, le van tapadva a vágásnál az izom, befelé húz. (muffin fíling) Nem tudom edzéssel ez korrigálható -e, vagy kénytelen leszek megmûttetni.
Tyler1
Szerintem inkább... 😊

Roger6
És hogy tisztázzuk: a citromlé nem zsírégetõ hatású, hanem zsírégetést elõsegítõ hatású. Nem ugyanaz. <#ejnye1>

egyébként az amit találni neten az faszság. ésszel kell, és én szerintem használ, de a legnagyobb hangsúly úgyis a kalóriabevitelen van...

az hogy 2 liter vízbe fél citromot facsarsz és 1 nap alatt megiszod. minden ember más, de én ha többet tettem bele az már túl savanyú volt és nem tetszett Pocaknak

Renjike
szerintetek ez szép? 😄 jó alakja van meg fit és zsír sincs rajta ... de nem is szép 😄

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Roger6
Rákerestem a neten. Citrom Diéta - eddig olvastam, már zártam is be. Sok jó hatása van, meg kell is, de ne hülyüljünk már meg tõle. Ez kb. olyan, mint a gyümölcs diéta - úgyvan, told csak be a sok fruktózt, az segít fogyni...<#miaz>