Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
lassan át kéne állnom a 8 órás alvásidõre, mert az az 5 óra amennyit aludni szoktam hogy is mondjam: kevés. regenerálódáshoz mindenképp
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
köszi a választ
Ha meg azért tartasz tõle, mert megdobja az inzulint, vagy erõs a gyomrodnak, akkor Supercarb Fast vagy Vitargo.
Szõlõcukor helyett nem lehetne valamit? (próbálom nélkülözni a cukrot az életembõl, bár ebbe a pár g-be amit ilyenkor beviszek szerintem nem halok bele)
erre írta ezt.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
A sok okos, nyomja a strici programot (Vaxi féle definíció:) aztán mikor csinálsz y-emelést csak néz és somolyog, hogy ez vajon mi a rákot csinál.
de nem szeretnék bunny flémet szítani :D
régebben írt ebbe a topicba is :D volt ám flém :)
http://body.builder.hu/edzo_valaszol_egyvalasz.htm4?id=1351100970
viszont C-vitamin kapcsán érdemes a bioflavonoidok hatásával is tisztában lenni
http://www.naturalvitamin.hu/c19/mit-nyujthatnak-onnek-a-bioflavonoidok-
http://www.vitaminsziget.com/ecikk.php?id=2161
MJ rulz Pink Team The Only One
igazad lenne, ha csak c-ét árulna. :)
de vajon min van nagyobb árrés, a c-én, vagy a különbözõ gyógyszereken? ;)
Valamint ha egy gyógyszercég - ami ugye abból él, hogy minél nagyobb mennyiséget adjon el az adott termékbõl, de ennek ellenére felhívja a figyelmet az esetleges mellékhatásokra azt megfontolandónak tartom.
A C-vitamin mellékhatásai is nem törvényszerûek, mint ahogy az egyes gyógyszereké sem, ha tendenciózus és bizonyos valószínûséggel fordulnak elõ.
De szerintem ennyi elég is a témából. Kapott kétféle tanácsot is. Egyen vitamint, de ne ész nélkül. Azt fogad meg belõle amit akar, vagy amit majd a tapasztalataiból leszûr.
meg úgy ánblokk az egész család eltol naponta vagy 50 g-ét (mindenki átlagol minimum 3-at).
speciel a rákoshoz annyit hogy mérték a c felszívódását egészséges embereknél ritkán megy 10 fölé, gyulladásos esetekben 20-30 is összejött, rákosoknál mértek 80at...egy antioxidánsra mondani hogy rákosnak nem ajánlott. hm.
de felesleges a vita, olyan távol áll egymástól a két oldal, hogy meggyõzés nem lesz, magyarán meddõ.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
A gyógyszercégek által támogatott orvosi oktatásról beszélünk? - Egy olyan oldalon van feltüntetve a tanulmány ami vitamint árul. Hmm érdekes. :)
"A C-vitamin felfedezéséért Nobel-díjjal kitüntetett Szent-Györgyi Albert élete során napi 1000 milligrammot szedett a vitaminból, idõsebb korában (93 évesen hunyt el) és betegség idején az adagot 8-9000 milligrammra növelte. A molekuláris biológiával foglalkozó, szintén Nobel-díjas Linus Pauling kémikusról pedig ismert, hogy napi 10 000 -18 000 milligrammot szedett élete során a vitaminból. A tudós 91 évesen hunyt el."
Pfejj, a rohadékok...
Egy betegségre milyen gyógyszereket írnak fel? Igen, mert nem kezelik a betegséget, hanem a tüneteket kezelik. Hm? Nem fura? Egyszerre több gyógyszer írnak fel? Melyik a tünet? Melyik a mellékhatás? Hogy tudok gyógyítani, ha nem is tudok különbséget tenni ezek között?
Kiváló példa. Derékfájás. Okés mama. Írunk fel fájdalomcsillapítót. Ami NEM szünteti meg a fájdalmat, csupán eltompítja az ideget az agy és csípõ között. Aztán gyere kis unokám, ülj a mama ölébe, lovagolj! Fasza, még jobban tönkreteszi. Mert itt is csak tünet kezelésrõl van szó.
Hashajtó. Kinek szokott szorulása lenni? Pl. azoknak, akik kevés vizet fogyasztanak. A vastagbél kiszívja a vizet a salakanyagból, így pótolva a vizet a szervezet számára (ettõl lesz szorulása). Na nem baj! Kapsz hashajtót! Na ez mit csinál? Visszaereszti a vizet a vastagbélbe! Azt a vizet, amit a szervezet azért vett el onnan, hogy megfelelõen mûködjön a szervezet! És távozni fog! Hát ezzel még egy lapáttal rárakunk a bajra.
Az orvostudmány régen nem jó irányba halad, édesanyám fõorvos és kórházigazgató. Ennek tudatában beszélek, írok.
És azt tudtad, hogy magyarban nem a Hippokratészi esküt tesznek az orvosok? Nem sok köze van hozzá. Érdekes ez is...
Azt hiszem a testépítés is százmilliószor meghazudtolta már az orvoslást. Olyan emberek mozgatnak száz kilókat, akikrõl már régen lemondtak.