Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lelkileg majd akkor léptél igazán elõre, amikor már nem leszel mások vélt, vagy valós sötétségével elfoglalva. Nem leszel attól több, ha másokat degradálsz... Nem véletlen, hogy sokat kerülsz olyan szituációba, amikor a "nem tudással" kell harcolnod. Õk is úton vannak, csak máshol tartanak... Nem biztos, hogy bölcs dolog szélmalom harcot vívni... Segíteni úgyis csak annak lehet, aki megérett rá.

Egyébként nagyon jó amiket írsz, csak több hozzászólásodból is az jön át, hogy egy kicsit magas lóról kezeled az úton hátrébb lévõket... Ez nekik sem jó, és neked sem... Szerintem...

( természetesen általánosságban értettem a mondandóm )

www.smart-bus.hu

Roger6
Szerintem nem 10 kg izomról beszéltünk, hanem 10 kg tömegrõl, ahonnan lehet szépen diétázni. Mindenki maga válogatja, teljesen elfogadom a te álláspontodat. Mint írtam, a kasztni jó, de én tömegelnék 15 kilót, aztán diéta. Ez az én választásom lenne. Ahogy neked jó, ahogy te jól érzed magad, ahogy te elégedett vagy magaddal --> úgy csinálod. A kox kérdés meg egyértelmû nem. <#wave>

Vannak, akik szerint ez nem tömeg, ez nem testépítés, 70 kg. Az én véleményem meg az, hogy attól még szerethetek futni, és lehetek jó benne, ha nem is 10 mp alatt futom a 100-at. Attól, mert nem élsport-szerûen folytatod, még lehetsz jó benne. A kilók csak számok, nem ezek bûvöletében kell éni. Ahogy Schwarzi mondta, ez mûvészet. Ez szobrászat. Az emberi test élõ szobrászata, ahogy te alakítod a tested, ahogy te határozod meg, hogy hogyan nézz ki. És olyan mindegy, hogy 200-al nyomsz fekve, vagy 70-el, a cél a lényeg, és az út, amin jársz a teljesítése érdekében. A tiszta út.

Sokan az eszmét sem fogják fel. Ez mind a test - mind a lélek építésérõl szól. Ép testben ép lélek, tartja a mondás. Egészség = erõ. Ez tudás, tudás az egészséghez, és mivel tudás, ezért hatalom! A hatalmat pedig csak az arra méltóknak adjuk át. A rosszakaróim most nagyképûségrõl bizonyosodnak meg felõlem. De aki konyít hozzá egy cseppnyit is, az tudja: csak egy anonim, büszke ember szavait olvassák. Arra a tudásra, amit megszerzett az évek alatt. Ez bárkié, ez mindenkié. Ez a TIÉD!

Ez egy életforma. Ha szívvel-lélekkel küzdesz, ha magadon túlemelkedsz, nem lesz elmaradva a hatás. De addig még sok bukkanón kell túljutnod. Az emberek sötétségén, naponta a nemtudással harcolni, akár fórumokon, akár személyesen, ez is próbára tesz. Nehéz addig eljutni, amíg rájössz, hogy valóban hatalom van a kezedben, hogy valóban többet tudsz egy átlagembernél a szellemrõl és testrõl, az egészségrõl. Az élet legnagyobb kincsérõl.

Csak sajnálni tudom azt, aki a hosszúsága miatt nem fogja ezt elolvasni, és egy percre sem gondolkodik el a leírtakon.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

iko
Hát nem akarok én se modellkedni, se testépítõ versenyre járni. Csak jól kinézni szó esztétikus értelmében. Annyi, hogy Lénárd Lajos Mo. egyik legjobb naturál testépítõje 170 cm-hez 70 kg-s versenysúlyt hoz össze. Felpakolni 10 kg tiszta izomtömeget nem csak egyszerû, "ja, miért ne dolog"... Ha ilyen egyszerû lenne, szeretnék magamra 30 kg izmot 😊
Betömegelni és kizsírosodni nem egyenlõ a fejlõdéssel. Csináltam már olyat, felmentem 85 kg-ra, úgy is néztem ki... Nem mondom hogy nem lettem erõsebb, meg biztos jött fel valamennyi izom is, de ne keverjük össze a dolgokat. 10 kg izmot nem csak úgy felszed valaki.

Ja és ezt az egészet kox nélkül értettem.

spam. sry

Tibi7
Vagy ha nem megy a húzódzkodás, tudom ajánlani a fegyencedzés hátedzésre vonatkozó részét. Én konditeremben sehogyan sem tudtam ezen a téren fejlõdni (inkább úgy mondom, hogy írtó lassan), viszont a fegyencedzés alapján szépen fokozatosan sikerült javítani, és a fél évvel ezelõtti 2-3 húzódzkodás helyett, ma már a 10 sem jelent gondot.
csuszi
akinek nem megy a húzódzkodás az csinálja negatívba.
a felhúzást vertikálba oszt no para.

MJ rulz Pink Team The Only One

Vaxi
hát, nekem a 6.-tól már segíteni kell kicsit 😄DD

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

DarkHorSe
aki regota edz, azt keptelen huzockodni szegyelje magat 😄DDD

Swedish people are albino monkeys&#65279;

LocalPatriot
Na... ez tényleg nem semmi!
Ám én azt mondom, hogy Stallone lekõrözné Swarcit...😊 Stallone gyerekkori kedvencem😊
LocalPatriot
Na igen... a szabályos! húzódzkodás még nekem is messze. De idõvel csak meg tudom csinálni. Érdemes nézni amúgy miket mûvelnek ott, komolyan mondom vicc kategória. A két lába lendületével húzza fel magát? Mi ennek az értelme?
Addig ok h úgy maradtál de érted, ez olyan mintha evezést csináltál volna. A jó széles háthoz pedig elsõsorban húzodzkodásra/lehúzásra van szükség. Nekem pl. a karjaim még messze vannak attól h húzódzkodni tudjak, de lehúzásnál csak nagyon enyhén dõlök hátra, szinte merõleges vagyok a paddal. Lehet h mostanában sokan próbálják összemosni a lehúzást evezésselmerthogy "nagyon hasonló izmokat mozgatnak meg". De a hasonlóság abban kimerül, h mind2 hátra megy. Igaz az evezés is igénybe veszi a felsõhátat VALAMILYEN SZINTEN, de aki széles hátat akar, jobb ha nem becsüli le a lehúzás fontosságát szerintem.

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

Tyler1
Én is azt hittem, h "kellék" a filmhez, nem néztem volna ki belõle, hogy pont ennyi idõsen varratja szét magát, de igaziak.
És azóta jócskán bõvült.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

LocalPatriot
Komolyak a tetoválásai. Mikor még a Feláldozhatók c. filmbe láttam, azt hittem csak kamu tetkók, és a film szerepéért vannak rajta.
(Vagy rosszul hiszem?)
LocalPatriot
Köszi a videót, már képbe leszek.
Ám mikor írtam, hogy a mellhezhúzásnál hátradõltem eddig vagy 45 fokot, akkor én úgy is maradtam. Nem dõltem vissza, hanem végig maradtam dõlésbe, és oda húztam le a súlyt, majd engedtem vissza. Gondolom akkor az sem volt rossz hát edzés, de ezentúl a videó szerint fogom csinálni.
Tyler1
Hiába a sok éves kihagyás, meg a kor, azért az a test még mindig elég jó állapotban van. Jól látszik, hogy a mellkasa még most is hatalmas, a karjaiban is akad még némi szufla. Jóval látványosabb testet tudna ebbõl visszaépíteni, mint jelenleg Sly-é, ha engedné az egészsége, meg ha akarná egyáltalán.

Effe88
Igen de a politikás korszaka alatt nagyon elhagyta magát(persze lehet tényleg a szivével vannak bajok).
Egyébként egy ilyen kinézetre rágyúrhatna.Egykori ellenfele(R.I.P.) 65 évesen.

Tyler1
Sokan még azzal sem tudnak fele úgy sem kinézni. Arnie meg a T3-ra pont hogy kb. 3 hónap alatt készült fel giga brutál módon, mert forgatás elõtt pár hónappal volt egy súlyos motorbalesete, ami miatt a felkészülési idõ 3/4-e kiesett. Így is sérülten kezdett edzeni, a tökre tört csontjai még be sem forrtak. Persze nem jelenti, hogy újra Mr. O lesz, de kétlem, hogy olyan Conan filmet akarnának csinálni, amiben járókerettel veri el az ellenséget 😊

Effe88
igen?😄😄
mondjuk illene már neki is edzegetnie, mostanában már elpuhult😄😄

Nem hinném. Állítólag már a 2003as T3ra se olyan brutál módon készült, lévén vmi gikszer van a szívével, be is van ültetve neki vmi...
Stallone meg ugye nem kérdés mitõl néz ki jobban, mint huszonévesen(amirõl ugye nem szabad itt beszélni<#rolleyes>).

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

Tyler1
És 66 évesen is komolyabb formában, mint huszon évesen. Azért az se mind1.
Ám Arnie elvállalt egy új Conan fõszerepet, úgyhogy õ is oda fog még baszni a vasaknak hamarosan 😊

Prince of Máté
Brutál!

Azért Stallone se kutya, így 66 évesen!

Tyler1

Bizony rád férne pár hónap teljes test-féle edzés, vagy legalábbis olyasmi. Alapgyakorlatok, amik rendesen hozzák a tömeget. Persze csak ha a testépítés a célod, ha modellkedni akarsz ahhoz kb. jó ez a fizikum.

Roger6
Én sem.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

hungary27
nem viccbõl mondtam
Roger6
Inkább egy huszast tömegelj, az a biztos! <#zavart1>

csuszi
felesleges diétáznod.

iko
oké...

spam. sry

hungary27
A 68 kiló még kevés, tömegelj még egy tizest.
iko
Az a cél, csak le szeretnék menni most jó szálkásra, kipróbálni, hogy milyen, meg hogy képes vagyok e rá. Egyelõre jól bírom a diétát szerencsére.

spam. sry

Roger6
Jó a kasztni, tömeget rá! <#eljen>

na, akkor egész jó! én 188cm vagyok és 80 kg. persze még nem ilyen alacsony a testzsírszázalékom, meg izomban is kevesebb van 😄 szóval még van mit dolgoznom... szóval le a kalappal és így tovább!

iko
<#eljen>

spam. sry

iko
175 cm

spam. sry

csuszi
keep goin 😊

milyen magassággal?

oliwwer
<#eljen>
iko
68 kg...

spam. sry

Panzermeyer
Q10-et, nagy kiszerelésben, "olcsón" látott már valaki? Gondolok itt arra, hogy a legolcsóbb, amit én találtam az kapszulánként 100mg és 33-35 Ft / szem az ára és tud-e valaki még ettõl is olcsóbban. Jöhet nagy kiszerelésben is.

mov ah,4ch int 21h end

Roger6
Én erre reagáltam: "az nem munka." - nem pedig a helyes technikára.

Attila8805
Konkrétan csak annyira kell hátradõlni hogy ha egyenesen húzod le akkor ne kúrd fejbe magad XD

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Tyler1
Minél nagyobb a bedõlés szöge, annál jobban veszik át a munkát a hát alsó izmai, de a mellhez húzás elsõsorban a széles hátizmot célzott megmunkálni, így a szabályos végrehajtás során annak is kell a legtöbbet dolgoznia.

LocalPatriot
Köszönöm a tanácsokat.
Azért megnyugodtam, hogy nem rosszul csináltam, de a jövõben azért annyira nem fogok hátradõlni. Végülis gonoldtam, hogy nem csinálhatom "olyan" rosszul, mert a hátam fejlõdik talán a legjobban.
Roger6
Hátradõlve más izmokat mozgat meg, csak elég ha logikusan gondolsz bele. Más szögbõl érik a hatások az izmokat (gyakorlatilag majdnem evezés). Ugyanúgy hátizomra megy. Ahogy tricepszre is letolsz csigán, meg kalapácsozol. Ott is a szög más, amivel a hatások érik az izmot.

Tyler1
Nagyon kicsit kell beledõlni, a derék szinte merõleges maradjon a paddal. Felsõ ponton teljesen kinyújtani a kezeket, alsó ponton a könyököket egymás felé feszíteni. És koncentráltan végrehajtani.

De megkérsz valakit, hogy lépjen fel a padra, és a térdével támassza meg a gerinced, így tudod, hogy meddig dõlhetsz. A túl mély dõlés leveszi a célizmokról a terhelést. Sokan kurva nagy súlyokat rángatnak, akkorát hajolva, hogy majdnem vízszintesek a padlóval, az nem munka.

DarkHorSe
dolj hatra, nincs azzal gond

Swedish people are albino monkeys&#65279;

LocalPatriot
Most olvastam a linket, és ezt a gyakorlatot: Lehúzás mellhez széles fogással, én mindig úgy csináltam, hogy hátradõltem. Kb 45 fokot. Kérdésem az, hogy kell hátradõlni vagy üljek egyenesen?
Renjike
<#guluszem1>

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Tyler1
Plusz

Panzermeyer
Builderéknél "elgurult a gyógyszer". Bõségzavarom van. Akciós 4 kilkós Power Protein, 5 kilós Scitec 100% Whey Protein és 4 kilós MHN Protein Fusion Complex.

mov ah,4ch int 21h end