33479
-
#27789 Nem értem mi a bajod ezzel. -
#27788 A&V
Alternatív Virtualenergia
durván jó, kihajtja az oxigént és meggyújtja. olyan lobbansz beszarsz. -
#27787 Mi a bal oldali? Azt meg nem probaltam :D -
#27786 helyette ezt ajánlom, de ezt is szigorúan 7 pohárral. 8 után nem vállalok felelősséget.
-
vigyázat káros! -
#27784 qi energiaaaaaaaaa
Sajnos itt nyugaton ezt nem veszik figyelembe és tönkre teszik az egyensúlyt. Fontos a víz ivása, de csak akkor, ha szomjasak vagyunk.
Fontos, hogy szomjasak legyünk.
mr rángok dsfd adkw fslmks asdhkjsafd ef d -
#27783 már ott elbukik (2be olvastam bele) hogy pohár ivása. hát ez aztán tudományos, igyál 8 pohárral egy nap.
2dcl 3 vagy 5 vagy 2.5 most mekkora az a pohár édesjóistenfaszomat bele... vagy tök 8 hogy 2l a 8 pohár, vagy 1.6 vagy 2l? de nehogy 9 pohár legyen mert akkor már szívinfarktust kapunk meg izomrángást. dshiushushkjdsahkjdsakjsa :D -
#27782 Végigolvastam az első oldalon talált linkeket. Sehol nincs az általad hasraütés szerűen leírt információ, ahogy sejtettem. Sőt, idézek:
"Az emberi test nagyjából 72 százaléka víz. Egy 70 kg-os ember esetében ez 45 liternek felel meg. Nők esetében ez a mennyiség kicsit kevesebb. Ezt a mennyiséget nem veszítjük el naponta, mivel szervezetünk egyensúlyt tart fenn a vérkeringésben és a testnedvekben. Egy egészséges felnőttnek 2 500-3 000 ml vízre van szüksége naponta a kiszáradás megelőzése céljából."
Továbbá: "...amikor a szükségesnél nagyobb mennyiségű víz halmozódik fel a szervezetben. Ez egészséges esetben nem fordul elő." -
#27781 wow, micsoda igényes lapokat dobott ki.
3 szemeszter biológia és anatómia alapján tájékoztatlak: ha nem vagy beteg, semmi bajod nem lesz extrém bevitel nélkül.
értsd 5-10 l.
orvos aki szerint a másfél sok, ez ám a lap.
legközelebb csakrális energiákról dobálsz be linket meg csíről.
nem kell idekeverni a túlzott sóval megbolondított egészséget vagy a vesebetegeket.
a google sajnos nem tud szelektálni minőség alapján. linkelhetek nők lapját, feminát, díványt ahol leírják hogy a sok futás a legjobb fogyókúra, meg hogy naponta együnk 10% fehérjét. vagy linkelhetek orvost, aki szerint a testépítés káros, meg szar. -
csuuzli #27780 csak azért, mert nem egy helyen írják
de én hasraütöttem, mert biológia, hogy ha sok minden terheli a kiválasztást az semmiképpen sem jó -
Neoncsoves #27779 ez is igaz, de edzés után jobb az "egyszerű" szénhidrát nem? vagy hanyagoljam és akkor inkább edzés után verjek le egy turmixot meg kajáljak egyet itthon csirkerizs formájában? -
#27778 Az egyik összetett szénhidrát (rizs), a másik meg egyszerű szénhidrát. Tök más a kettő, nem egészíti ki, és főleg nem helyettesíti a rizst a cukor, szőlőcukor. -
Neoncsoves #27777 mielőtt félreértenétek nem a szőlőcukorral akarom helyettesíteni a rizst, csak mellé kéne valamennyi plusszban. -
Neoncsoves #27776 Scitec lehet hogy jobb, de abból a 2,3kg kerül annyiba, mint ebből a 3kg. ha már scitecet vennék akkor viszont BCAA-t már nem vennék, ez még úgy ahogy beleférne a keretbe. a cukor meg a ch bevitel miatt kéne, mert rizsből egyszerűen nem tudok sokat megenni... -
#27775 Tudnál valami forrást adni ehhez? Érdekelne ha van róla cikk vagy valami. -
#27774 Attól függ mennyire van lóvéd rá. Ha futja BCAA akkor mehet, amúgy szuper, én is így csinálom -
#27773 én ugyan ezt a fehérjét izom
közepes szerintem, de a semminél jobb
ráadásul én jóval olcsóbban jutok hozzá egy havernak köszönhetően
de pl. scitech szerintem sokkal jobb stb...
én ilyen cukrokkal nem játszanék, azt nem is vennék
bár nincs is róla tapasztalatom,
de majd más hátha jobban vágja ezt a témát
"vagy felesleges nekem még?"
ezt neked kell tudnod
ha van rá pénzed és megteheted akkor vedd meg
ártani nem árt, csak használ -
#27772 itt találsz kedvedre való edzésterveket -
csuuzli #27771 3lityó felett meg amúgy is tönkre teszi a veséjét az ember, már ha állandósul, egyszer kétszer ok -
Neoncsoves #27770 Ehhez a trióhoz mit szóltok?
100% Whey Pro (3kg) MHN 13.900 [pihenőnapon reggel 1 adag; edzőnapon reggel fél adag, edzés után 1,5 adag szőlőcukorral kiegészítve]
Dextróz (2kg) 1.100
Scitec BCAA-Xpress (700g) 8.540 [edzés után 1 kanál]
a BCAA helyett esetleg glutamin? vagy mit javasoltok? vagy felesleges nekem még?
-
#27769 mit akarsz, az egy nagyon durva elf buxa, mindenki be van tőle szarva :) -
#27768 Először komolyan azt hittem, hogy félrekattintottam és rossz topicban járok a banner láttán. Csuszi, te nagyon pihent vagy :) Effe bannerja is jó. Holnap esetleg egy Walt Disney mesehősöset valaki? -
#27767 Igen, minden evés után fél liter, és minden evés közt még fél. Hát igyál 12-t, a fene bánja :) -
#27766 Han Solo? Naneeeee!
Mára egyébként láb+tricepsz van betervezve, igen tudom, hogy a francba találtam ezt ki?! De muszáj VÁLTANI és VARIÁLNI.
Ja és valaki írhatna nekem egy haladó edzéstervet(vagy ajánlhatna valamit). -
#27765 Galadriel rly? :D -
#27764 :D -
#27763 nyugi, én néger lettem :D -
#27762 :D:D jóak -
#27761 sorry:D
így jött ki:D
amúgy az ötletet egyébként én adtam:D #27714 -
#27760 De amúgy jók lettek nagyon :D meg az ötlet is csuszi -
#27759 azt pont egy csajnak tettél be?:D -
#27758 :D
naggyából mindegy is:D