Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként nagyon jó amiket írsz, csak több hozzászólásodból is az jön át, hogy egy kicsit magas lóról kezeled az úton hátrébb lévõket... Ez nekik sem jó, és neked sem... Szerintem...
( természetesen általánosságban értettem a mondandóm )
www.smart-bus.hu
Vannak, akik szerint ez nem tömeg, ez nem testépítés, 70 kg. Az én véleményem meg az, hogy attól még szerethetek futni, és lehetek jó benne, ha nem is 10 mp alatt futom a 100-at. Attól, mert nem élsport-szerûen folytatod, még lehetsz jó benne. A kilók csak számok, nem ezek bûvöletében kell éni. Ahogy Schwarzi mondta, ez mûvészet. Ez szobrászat. Az emberi test élõ szobrászata, ahogy te alakítod a tested, ahogy te határozod meg, hogy hogyan nézz ki. És olyan mindegy, hogy 200-al nyomsz fekve, vagy 70-el, a cél a lényeg, és az út, amin jársz a teljesítése érdekében. A tiszta út.
Sokan az eszmét sem fogják fel. Ez mind a test - mind a lélek építésérõl szól. Ép testben ép lélek, tartja a mondás. Egészség = erõ. Ez tudás, tudás az egészséghez, és mivel tudás, ezért hatalom! A hatalmat pedig csak az arra méltóknak adjuk át. A rosszakaróim most nagyképûségrõl bizonyosodnak meg felõlem. De aki konyít hozzá egy cseppnyit is, az tudja: csak egy anonim, büszke ember szavait olvassák. Arra a tudásra, amit megszerzett az évek alatt. Ez bárkié, ez mindenkié. Ez a TIÉD!
Ez egy életforma. Ha szívvel-lélekkel küzdesz, ha magadon túlemelkedsz, nem lesz elmaradva a hatás. De addig még sok bukkanón kell túljutnod. Az emberek sötétségén, naponta a nemtudással harcolni, akár fórumokon, akár személyesen, ez is próbára tesz. Nehéz addig eljutni, amíg rájössz, hogy valóban hatalom van a kezedben, hogy valóban többet tudsz egy átlagembernél a szellemrõl és testrõl, az egészségrõl. Az élet legnagyobb kincsérõl.
Csak sajnálni tudom azt, aki a hosszúsága miatt nem fogja ezt elolvasni, és egy percre sem gondolkodik el a leírtakon.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Betömegelni és kizsírosodni nem egyenlõ a fejlõdéssel. Csináltam már olyat, felmentem 85 kg-ra, úgy is néztem ki... Nem mondom hogy nem lettem erõsebb, meg biztos jött fel valamennyi izom is, de ne keverjük össze a dolgokat. 10 kg izmot nem csak úgy felszed valaki.
Ja és ezt az egészet kox nélkül értettem.
spam. sry
a felhúzást vertikálba oszt no para.
MJ rulz Pink Team The Only One
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Swedish people are albino monkeys
Ám én azt mondom, hogy Stallone lekõrözné Swarcit...😊 Stallone gyerekkori kedvencem😊
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
És azóta jócskán bõvült.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
(Vagy rosszul hiszem?)
Ám mikor írtam, hogy a mellhezhúzásnál hátradõltem eddig vagy 45 fokot, akkor én úgy is maradtam. Nem dõltem vissza, hanem végig maradtam dõlésbe, és oda húztam le a súlyt, majd engedtem vissza. Gondolom akkor az sem volt rossz hát edzés, de ezentúl a videó szerint fogom csinálni.

Egyébként egy ilyen kinézetre rágyúrhatna.Egykori ellenfele(R.I.P.) 65 évesen.
Stallone meg ugye nem kérdés mitõl néz ki jobban, mint huszonévesen(amirõl ugye nem szabad itt beszélni<#rolleyes>#rolleyes>).
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
Ám Arnie elvállalt egy új Conan fõszerepet, úgyhogy õ is oda fog még baszni a vasaknak hamarosan 😊
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
spam. sry
mov ah,4ch int 21h end
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Azért megnyugodtam, hogy nem rosszul csináltam, de a jövõben azért annyira nem fogok hátradõlni. Végülis gonoldtam, hogy nem csinálhatom "olyan" rosszul, mert a hátam fejlõdik talán a legjobban.
De megkérsz valakit, hogy lépjen fel a padra, és a térdével támassza meg a gerinced, így tudod, hogy meddig dõlhetsz. A túl mély dõlés leveszi a célizmokról a terhelést. Sokan kurva nagy súlyokat rángatnak, akkorát hajolva, hogy majdnem vízszintesek a padlóval, az nem munka.