Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince of Máté
Velem is ez van, ez akkor fordul elõ, ha a mellizmod erõsebb a hátizmodnál...
Sajnos én régen nagyon sokat fekvõtámaszoztam itthon, amitõl szép mellem lett, de a hátam nem fejlõdött, és így a mellizom elõre húzza a vállat.
Ha rendesen hátazol akkor szép lassan normális lesz.

Sephirot T
Nem kell hozzá különös edzés,csinálj mindent a maga módján és helyrejön.Viszont figyelj oda ne ess túlzásokba a melledzést illetõen és a hátadat is megfelelõen eddzd meg minden alkalommal.

Fec papa
Kifejtenéd pontosan miért? Hasnak szerintem nem sok köze van hogy hogyan tartom a vállamat. De csak feltételezem. no offense.

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

hungary27
Ha a testtartáson akarsz javítani akkor has illetve törzs edzés.
Melyik izomcsoport edzése szükséges, ha a vállam túlzottan elõre húzódik? (helytelen testtartás)

DarkHorSe
arthroxon

Swedish people are albino monkeys

Breki33
Arthro Guard Gold elõzõ hónapban volt akciós...

Attila8805
Izületvédõt tud valaki ajánlani?

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Effe88
jajjjj😄😄😄😄😄

Tyler1
Dwayne "The Hulk" Johnson 😄

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Nagyon jól néz ki a srác <#eljen>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Vaxi
valóban igaz.
"1992 óta foglalkozom testépítéssel. Jelenleg a Team Scitec tagja vagyok és a www.tesztoszteron.hu oldalon dolgozom a szakértõ válaszol rovatban és írok cikkeket az e-magazinba. A kezdetek óta naturál testépítõ vagyok, ami azt jelenti, hogy nem használtam még szteroidokat és semmi tiltott doppinglistás anyagot. Célom, hogy a naturál testépítésben a lehetõ legnagyobb célokat elérjem, ami számomra egyenlõre a 2012-es IFBB klasszikus testépítõ világbajnokságon való szereplés és a lehetõ legjobb eredmény elérése."

forrás: faszbúk

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

"sem fogja soha egyszer sem mondjuk plusszozni a hozzászólásomat"
Tévedsz, a #26367est plusszoztam, mert vannak benne szép gondolatok. Ha felülemelkedsz a felsõbbrendûségi komplexusodon, és nem sértegeted a másikat, az ilyen pozitív felfogással még jó is lehetsz.

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

Effe88
Igaz hát, miért ne lenne igaz?😊

jazzy
Igaz, miért lenne irónia?
Ezt most iróniának szántad, vagy valóban igaz?

Ezekkel tisztában vagyok, elhiheted. Sõt, gondolkoztam is azon h tricepszre 1,5X annyi gyakorlatot végezzek. Aztán mégis elvetettem, mert karon belül is a tricepszem jobb, ez tény. Szépen elkülönül a vállól ha ráfeszítek meg minden. Szal most egyensúlyban szándkozom csinálni mindkettõt, igen alapgyakorlatokkal. Mivel még nem szoktam teljesen vissza, 2-2 gyakorlat a spec. karnapon, így:

2kezes bicepsz: 2X8-10
szûknyomás: 2X8-10
kalapács bicepsz: 2X10
pados tolódzkodás vagy 1kezes nyomás: 2X10-12

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

Vaxi
Illés Norbert 2012 õsz. Ugye tudjuk róla, hogy teljesen naturál testépítõ?

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

csuszi
2/3 1/3 arány. ideális esetben, ettõl eltérve valamelyik túlsúlyba került.

MJ rulz Pink Team The Only One

Tyler1
Sokan azt hiszik, a kar nagyságát a bicepsz mérete határozza meg, ezért extrém sokat edzenek rá, de valójában a legnagyobb tömegét a tricepsz 3 feje adja. A bicepsz kis izomcsoport, könnyû túl edzeni. Ha a kar kicsi, akkor próbálj a tricepszre rámenni, azon belül is alapgyakorlatokkal, ne izolációsakkal. Bicepszet meg 2-3 gyakszival ki lehet végezni.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Effe88
nem a súly a lényeg
inkább érezd, hogy valóban a karod dolgozik, lehet nem ártana kisebb súlyokkal megpróbálnod

Roger6
Okés.

Valószínû igazad van, hogy egy viccet nem fogok fel trollkodásnak.
Valószínû igazad van, hogy a kox-ot ellenzem a topicban.
Valószínû igaz, hogy egy Retsu többet segített nálam a kezdõknek (aki megkeres, és bajom lesz ugye, többször is írta), és baj, hogy szólok a hülyeségére.

Ezt TE döntötted el, és Retsu saját fejben.

Írtam, a szavaimat úgy fogod fel, ahogy TE akarod. Ha te azt látod, trollkodok, számodra az leszek még akkor is, ha nincs bennem szándék. Ha azt látod az irományomban, hogy itt én vagyok valaki, akkor az a te fejedben van így, nem én írom. Ez a Te gondolatod felém, nem az ENYÉM feléd. Ezen nem is tudsz változtatni. Ahogy Retsu sem fogja soha egyszer sem mondjuk plusszozni a hozzászólásomat akkor sem, ha feltalálom a rák ellenszerét. Ugye? Attól, hogy nincs elõítéleted szerinted, bizony van... A probléma itt kezdõdik, de most megyek tovább, ezért hagyom rátok, azt gondoltok, amit akartok. Itt neked kell magadat meggyõznöd, hogy másképp láss, nem nekem téged. A hsz-eid nagy része negatív véleményt tükröz, bármihez szólsz hozzá. És nézd vissza az utóbbi 1.500 hozzászólásod, amibõl EGYETLEN egyel sem segítettél senkinek. Na vajon milyen hsz-ek ezek? <#zavart1>

Tehát akkor a rend úgy kívánja, hogy lépjek a topic-ból, meg is teszem. Pár napig biztosan nem jövök. Nincs is értelme egy ilyen topic-ba, ahol egy ártatlan viccet trollkodásnak fognak fel. Ahol egy elmebeteg megfenyeget, majd azt hiszi én akarom öngyilkosságba kergetni, a többi "kibaszottal" (idéztem) együtt. Ahol a kox téma szavazás elmulasztása volt az egyetlen lapja a topic gazdája ellen az embernek, mégis ezzel takarózik ahelyett, hogy azon gondolkodna: mit csinált az elmúlt 1.000 hsz-ben, hogy egyetlen egyszer sem véleményt, sem tippet nem adtam egyetlen embernek sem. Semmi építõjellegût.

Valóban nem itt a helyem, ezt jól látjátok. A kérdés, hogy valóban én vagyok-e rossz helyen...

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Újrakezdõ vagyok. Akinek úgymond "all-round" jó felépítése van, tehát szinte nincs gyenge pontja, annak biztos nem probléma a kar ereje a gyakorlatnál. Velem nem ez a helyzet tudod, a törzsem brutál, a karjaim hozzá képest hurkapálcák genetikailag. Éppen ezért vagyok most olyan terven, ami remélhetõleg felhozza a karjaimat. De ezt nem úgy kell elképzelni h nagyon gyengus karom lenne(2kezes bicepsszel pl. szériáztam már 50 kilóval), csak 1szerûen kicsik és gyengék a mell-háthoz képest.

Effe88
<#eljen>

immovable
Leszámítva ha kezdõ vagy és még nincs meg a kelló erõ a súlyodhoz. Akkor nem szóltam.
Effe88

Roger6
Le vagyok tiltva öreg, hogy írjak privátot? XDDDDD

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Effe88
Oké.Nem trollkodásból írtam csak tényleg hagyjuk egymást ennyit kérek.Az utóbbi napokban olyan jól megvolt ez a topik trollkodás nékül.Jó lenne ezt folytatni.Rozsé!Ha bári problémád van velem ne írj ide, írj privátot, szerintem már mindenki unja itt ezeket.

Roger6
Gáborból most Gergõ lettem? <#taps> Van még tipped?

Komoly problémáid vannak, ha ez trollkodás volt neked. Nem az én gondom. <#zavart1>

Effe88
Jól van Gergõ igazad van.De ne kezdjük rendben.Te vagy a valaki az a lényeg<#eljen>.

immovable
Ha a karjaid ereje határozza meg, hogy tudsz e húzódzkodni vagy sem, akkor szerintem rossz úton jársz. A bicepszed és az alkarod izmai csak másodlagos terhelést kapnak. A hátizmod segítségével húzod fel magad. Õszintén sosem éreztem, hogy a karjaim komolyabban dolgoznának a gyakorlat közben.

76-77 oldal.

Roger6
Trollkodás, és viccelõdés két külön kategória, ne keverjük össze. És látod errõl beszéltem, hogy ki hogy rakja össze a mondatokat a fejében, és azok jelentését. Kiváló példa.

Effe88
ne trollkodj a továbbiakban
köszönöm

hungary27
Guggoló álvánnyal együtt? 😊
Effe88
hát ez az nem mindegy mibõl van a 120 kiló
nekem megy azért igaz én"csak" 108kg vagyok

immovable
Olvasd el még egyszer. 😊
Roger6
Szappanopera a levelekrõl.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Visszatérhetünk arra, hogy ki fenyegetett meg kit, kedves Retsu, TÖBBSZÖR is. Nem tudom, felfogod-e, ez mit jelent.

És természetesen belinkelem, amit írtam neked, ebben nincs álszentség, hiába akarod az ellenkezõjét beállítani:

Levelem hozzá:
""Nekem pl. a karjaim még messze vannak attól h húzódzkodni tudjak (ezt Retsu írta)" - fúha, és te fenyegetsz? Vicc vagy... Hogy a francba engedtek vissza téged ide?"

És a válasz-levelébõl részlet:
"akkor se tudsz öngyilkosságba kergetni! MEGÉRTETTED? NEKED MEG A TÖBBI KIBASZOTTNAK CSAK AZ A CÉLJA DE NEM FOG ÖSSZEJÖNNI FELFOGTAD???? "

Ki a franc beszélt ilyenrõl? Beteg vagy...

95 kilósan nekem is lazán menne.(-25kg? <#fejvakaras>)

immovable
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
~110 kilóval húzódzkodom. ~95 kiló vagyok és egy 15 kilós tárcsát lógatok magamra.<#wink>
hungary27
Persze mert sokan megnézik a Halálos iramban-t és akkor eldöntik, hogy elkezdenek edzeni, mert úgy akarnak kinézni mint Vin Diesel. Utána sem olvasnak, hogy mit hogyan kell csinálni, mi mire jó, csak lemennek a terembe és össze-vissza járkálnak. De õk nem akarnak ilyen meg olyan porokat venni mert õk nem akarnak felfújt izmot. Õk naturálban akarják elérni mint amit Vin elért. Mint ha a táplálékkiegészítõk lennének maga a kox. Ja még azt is gondolják, hogy ha elérik az álom alakot és abbahagyják akkor az megmarad, de ha szednek kiegészítõket akkor meg össze fognak folyni.
Hát próbáld meg majd te is 120 kilósan 😄

Persze vissza sírom én is azokat az idõket(kilencvenes évek)mikor 80 kiló körül huzóckodtam 12-15x.Viszont most van egy leszállópálya hátam 😊 Nem kötekedni akartam <#wave>

Ti tudjátok. Azért megjegyzem,sokak fejében mást is jelent a kiegészítõ szó, rájuk nézve ez félrevezetõ lehet😊 Másik meg az, h mostanában voltal esetek, hogy kiegekben kimutattak...ööö... pár oda nem illõ dolgot is. Persze ezzel nem azt akarom mondani h Scitec only, de azért nem árt résen lenni.

hungary27
Miért ne lehetne a kiegészítõkrõl beszélni. A neve táplálék kiegészítõ, amely kiegészíti a napi táplálkozást. És aki el akar valamit érni annak legalább edzés után legyen meg a protein és szénhidrát bevitel. Hiszen lemehetsz te edzeni heti 3szor, de ha nem figyelsz oda az étkezésre lószart se ér. Kidobod a pénzt az ablakon.
Ez 1 olyan dolog tudod, h bennem sincs elõítélet. Viszont utóítélet igen. Nem akarom belinkelni azt a degradáló privátot, amit írt nekem.Tette mindezt annak ellenére, hogy az utóbbi idõben(bár lehet én is kicsit velõsebben fogalmazva) többet segítettem a kezdõknek, mint õ+még néhányan itt együttvéve. Tegnap éjjeli hsz-e nagyon szép, komolyan, már csak a glória hiányzik eme angyal fejérõl annak alapján amit a nyilvánosság elõtt mutat. De! És ez 1 nagy de, akkor sem egyéb mint 1 álszent, hamis próféta. Te tapasztalt vagy, feltételezné az ember h jó az ítélõképességed, és nem sértésbõl mondom, de tényleg rosszul értelmezted "barátunkat".

Ha már ilyen szépen itt vagyunk, akkor meg a kiegekrõl sem kéne szerintem itt sokat beszélni, max. akik vmit ajánlanak privátban tegyék. 100X túl lett tárgyalva, hogy a kezdõknek,és hobbi-szinten edzõknek nem kell sok kieg. De ez csak 1 javaslat volt, ha gondoljátok nyugodtan vessétek el, úgyis én vagyok itt a fekete bárány(az õszinteségem miatt).

Én pedig pont úgy látom, hogy törõdsz velük... 😊 Sokszor olvasni tõled, hogy azokkal foglalkozól, akikrõl úgy gondolod, hogy átlépsz rajtuk... 😊

De ez a te dolgod, nem akarok okoskodni, csupán a leírtak alapján úgy éreztem "tartozom" ezzel az észrevétellel.

Nincs bennem elõítélet, abból "dolgoztam" amit eddig láttam tõled... De nyilván benne van a pakliban, hogy én értelmeztem rosszul valamit, ezért rövidre is zárnám a filozófálást... 😊

www.smart-bus.hu

Roger6
Az emberek 70-80%-a nem az úton halad, hanem áll egy helyben. Rajtuk nem lehet, és nem is akarok segíteni. Akik két kávé cigi kombóval kezdenek, és a vitamin káros, stb. az számomra semmilyen úton nem jár, az egy megállóban pihizik. És hát ugye a legszebb, amikor õk kezdik el magyarázni az étrendet a 40 kilójukkal. Rajtuk átlépek, valóban. Szó nélkül hagyom ezeket a való életben ott, ahol vannak. Egyszerûen ignorálom õket. Ha így érted, hogy magas lóról nézegetek le rájuk, teljesen igazad van, nem törõdök velük.<#vigyor>

Aki meg ide jön segítségért, az már jár az úton. Tudom, hogy nem kötözködsz, csak tévesen ítéled meg a gondolataimat. Egy más ember mondatának jelentése, és modora pedig a te fejedben rakódik össze, hiába akarok mást mondani, sugallni. Ha változtatsz rajta, az írásaim is mások lesznek számodra is. Ha elõítéletet vetsz felém, negatívnak fognak hatni a gondolataim. Mindenkinek meghagyom ezt a választási lehetõséget.

Nem csak az lehet nálad hátrébb, aki a testépítésben kezdõ... Nem arra céloztam, hogy a kezdõket nem segíted, hanem az ehhez hasonló kijelentéseire,

"De addig még sok bukkanón kell túljutnod. Az emberek sötétségén, naponta a nemtudással harcolni, akár fórumokon, akár személyesen, ez is próbára tesz"

Úgy érzem, az jön át, hogy ezen a bukkanón még nem léptél át... De ez nem támadás, nem beszólás, csak egy észrevétel.

Az emberek nem sötétek, csak mindenki máshol tart a maga útján... Ha pedig különbözõ állomásokon levõk "összeakadnak", az mindkettõjük útját lassítja...

www.smart-bus.hu

Effe88
<#eljen>

Roger6
Aki nálam hátrébb van, azoknak pont hogy segítek itt is tippekkel, és még véletlenül sem nézem le õket. Melyik kezdõt küldtem el, vagy rontottam rá a magas lóról? Ezt nem értem honnan vetted. Itt van iko, neoncsöveg, hogy csak a közelmúltat említsem, de azt hiszem még jópár példát lehetne elõhozni ebben a témában részemrõl. Igenis, próbálok segíteni a kezdõknek, vagy annak, aki tippet kér. És nem hülyeséget kérdez...

Csak a koxos okosokra, és a léhûtõ trollokra förmedek rá, ezt elismerem. Ezért kaptam a felkiáltójelet is. Vagy ha ez a magas ló... Akkor ott ülök. <#dumcsi>