Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sajnos én régen nagyon sokat fekvõtámaszoztam itthon, amitõl szép mellem lett, de a hátam nem fejlõdött, és így a mellizom elõre húzza a vállat.
Ha rendesen hátazol akkor szép lassan normális lesz.
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
"1992 óta foglalkozom testépítéssel. Jelenleg a Team Scitec tagja vagyok és a www.tesztoszteron.hu oldalon dolgozom a szakértõ válaszol rovatban és írok cikkeket az e-magazinba. A kezdetek óta naturál testépítõ vagyok, ami azt jelenti, hogy nem használtam még szteroidokat és semmi tiltott doppinglistás anyagot. Célom, hogy a naturál testépítésben a lehetõ legnagyobb célokat elérjem, ami számomra egyenlõre a 2012-es IFBB klasszikus testépítõ világbajnokságon való szereplés és a lehetõ legjobb eredmény elérése."
forrás: faszbúk
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Tévedsz, a #26367est plusszoztam, mert vannak benne szép gondolatok. Ha felülemelkedsz a felsõbbrendûségi komplexusodon, és nem sértegeted a másikat, az ilyen pozitív felfogással még jó is lehetsz.
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
2kezes bicepsz: 2X8-10
szûknyomás: 2X8-10
kalapács bicepsz: 2X10
pados tolódzkodás vagy 1kezes nyomás: 2X10-12
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
MJ rulz Pink Team The Only One
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
inkább érezd, hogy valóban a karod dolgozik, lehet nem ártana kisebb súlyokkal megpróbálnod
Valószínû igazad van, hogy egy viccet nem fogok fel trollkodásnak.
Valószínû igazad van, hogy a kox-ot ellenzem a topicban.
Valószínû igaz, hogy egy Retsu többet segített nálam a kezdõknek (aki megkeres, és bajom lesz ugye, többször is írta), és baj, hogy szólok a hülyeségére.
Ezt TE döntötted el, és Retsu saját fejben.
Írtam, a szavaimat úgy fogod fel, ahogy TE akarod. Ha te azt látod, trollkodok, számodra az leszek még akkor is, ha nincs bennem szándék. Ha azt látod az irományomban, hogy itt én vagyok valaki, akkor az a te fejedben van így, nem én írom. Ez a Te gondolatod felém, nem az ENYÉM feléd. Ezen nem is tudsz változtatni. Ahogy Retsu sem fogja soha egyszer sem mondjuk plusszozni a hozzászólásomat akkor sem, ha feltalálom a rák ellenszerét. Ugye? Attól, hogy nincs elõítéleted szerinted, bizony van... A probléma itt kezdõdik, de most megyek tovább, ezért hagyom rátok, azt gondoltok, amit akartok. Itt neked kell magadat meggyõznöd, hogy másképp láss, nem nekem téged. A hsz-eid nagy része negatív véleményt tükröz, bármihez szólsz hozzá. És nézd vissza az utóbbi 1.500 hozzászólásod, amibõl EGYETLEN egyel sem segítettél senkinek. Na vajon milyen hsz-ek ezek? <#zavart1>#zavart1>
Tehát akkor a rend úgy kívánja, hogy lépjek a topic-ból, meg is teszem. Pár napig biztosan nem jövök. Nincs is értelme egy ilyen topic-ba, ahol egy ártatlan viccet trollkodásnak fognak fel. Ahol egy elmebeteg megfenyeget, majd azt hiszi én akarom öngyilkosságba kergetni, a többi "kibaszottal" (idéztem) együtt. Ahol a kox téma szavazás elmulasztása volt az egyetlen lapja a topic gazdája ellen az embernek, mégis ezzel takarózik ahelyett, hogy azon gondolkodna: mit csinált az elmúlt 1.000 hsz-ben, hogy egyetlen egyszer sem véleményt, sem tippet nem adtam egyetlen embernek sem. Semmi építõjellegût.
Valóban nem itt a helyem, ezt jól látjátok. A kérdés, hogy valóban én vagyok-e rossz helyen...
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Komoly problémáid vannak, ha ez trollkodás volt neked. Nem az én gondom. <#zavart1>#zavart1>
76-77 oldal.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Visszatérhetünk arra, hogy ki fenyegetett meg kit, kedves Retsu, TÖBBSZÖR is. Nem tudom, felfogod-e, ez mit jelent.
És természetesen belinkelem, amit írtam neked, ebben nincs álszentség, hiába akarod az ellenkezõjét beállítani:
Levelem hozzá:
""Nekem pl. a karjaim még messze vannak attól h húzódzkodni tudjak (ezt Retsu írta)" - fúha, és te fenyegetsz? Vicc vagy... Hogy a francba engedtek vissza téged ide?"
És a válasz-levelébõl részlet:
"akkor se tudsz öngyilkosságba kergetni! MEGÉRTETTED? NEKED MEG A TÖBBI KIBASZOTTNAK CSAK AZ A CÉLJA DE NEM FOG ÖSSZEJÖNNI FELFOGTAD???? "
Ki a franc beszélt ilyenrõl? Beteg vagy...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Persze vissza sírom én is azokat az idõket(kilencvenes évek)mikor 80 kiló körül huzóckodtam 12-15x.Viszont most van egy leszállópálya hátam 😊 Nem kötekedni akartam <#wave>#wave>
Ha már ilyen szépen itt vagyunk, akkor meg a kiegekrõl sem kéne szerintem itt sokat beszélni, max. akik vmit ajánlanak privátban tegyék. 100X túl lett tárgyalva, hogy a kezdõknek,és hobbi-szinten edzõknek nem kell sok kieg. De ez csak 1 javaslat volt, ha gondoljátok nyugodtan vessétek el, úgyis én vagyok itt a fekete bárány(az õszinteségem miatt).
De ez a te dolgod, nem akarok okoskodni, csupán a leírtak alapján úgy éreztem "tartozom" ezzel az észrevétellel.
Nincs bennem elõítélet, abból "dolgoztam" amit eddig láttam tõled... De nyilván benne van a pakliban, hogy én értelmeztem rosszul valamit, ezért rövidre is zárnám a filozófálást... 😊
www.smart-bus.hu
Aki meg ide jön segítségért, az már jár az úton. Tudom, hogy nem kötözködsz, csak tévesen ítéled meg a gondolataimat. Egy más ember mondatának jelentése, és modora pedig a te fejedben rakódik össze, hiába akarok mást mondani, sugallni. Ha változtatsz rajta, az írásaim is mások lesznek számodra is. Ha elõítéletet vetsz felém, negatívnak fognak hatni a gondolataim. Mindenkinek meghagyom ezt a választási lehetõséget.
"De addig még sok bukkanón kell túljutnod. Az emberek sötétségén, naponta a nemtudással harcolni, akár fórumokon, akár személyesen, ez is próbára tesz"
Úgy érzem, az jön át, hogy ezen a bukkanón még nem léptél át... De ez nem támadás, nem beszólás, csak egy észrevétel.
Az emberek nem sötétek, csak mindenki máshol tart a maga útján... Ha pedig különbözõ állomásokon levõk "összeakadnak", az mindkettõjük útját lassítja...
www.smart-bus.hu
Csak a koxos okosokra, és a léhûtõ trollokra förmedek rá, ezt elismerem. Ezért kaptam a felkiáltójelet is. Vagy ha ez a magas ló... Akkor ott ülök. <#dumcsi>#dumcsi>