Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
Akin látom, hogy tud viselkedni itt, vagy meggyõz privátban, hogy befejezte amit mûvelt beengedem. FYI 3 ember van kitilva. Immo nincs ezek között, mert akármennyire is láttam, hogy minuszolgat, nem alregezik és témában hozzáértõ.
Viszont errõl mondjon le legalább a jazzy!Ennyi legyen benne!
A banner most full hiszti. A következõ házigazda vissza tehetné a régit, vagy egy újat, és mindenki boldog.
van sajátod amivel jogosan azt csinálsz amit akarsz, az a te dolgod
de minek neked kettõ,ráadásul "itt ugye sok troll van" akkor meg minek
legjobb lenne leadnád, nem értem miért ragaszkodsz hozzá de elõtte a bannert töröld ki
Na de ne offoljunk, én is azt mondom.
Két dolog van vagy legyen be zárva a topik vagy legyen új hg de így ne maradjon mert ennek semmi értelme.Fõleg ennek a bannernek nincs értelme.
Én Tyler1-re gondoltam hg-nek, korrekt srácnak ismertem meg itt az sg.
retsu-ra egy szavazat, már ha vállalja!
Swedish people are albino monkeys
részemrõl örülök, kösz jazzy
Testépítés OFF & Steroid - egybõl láthatod, ott is Effe trollkodik :)
Szerintem te is érzed, hogy itt sokan csak azért jönnek fel, hogy mínuszolgassanak, beszóljanak, trollkodjanak, kötözködjenek, és folytathatnám a sort. És ez nem új keletû dolog, ez kb. az elmúlt fél-1 év termése. Ezért érezte szükségességét Jazzy annak, hogy legyen egy ilyen topic, ahol nem azt látod, hogy a segítõ hozzászólásodra érkezik kapásból 4-5 mínusz, mert az idiótája alregekkel ezért jön fel, hogy szórakozzon. Mi segíteni akarunk, tisztán, tippekkel, tanácsokkal. Ezek az emberek 1.000 hozzászólás alatt nem voltak képesek erre. Nincs szükség az ilyen emberekre.
Te az utóbbi idõben normalizáltad magad, már talán azt sem hiszed, hogy én akarlak az öngyilkosságba kergetni. Ami számomra pozitív dolog. <#eljen>#eljen>
Az meg hogy ti is csináltok egy topicot magatoknak... ez olyan gyerekes húzásnak tûnik. Anyaaa, a Pistinek is van zöld autója, nekem is keeeelll! :) Inkább sértõdöttséget látok mögötte.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
Kókuszzsír.
kint is mindig kipróbáljuk és hozunk is általában
és szerintem egyáltalán nincs rossz íze persze az olivaolajnak mindenképp olíva íze van :)
persze aztis tudni kell milyet vegyünk, mindenképp extraszûz olívaolaj ajánlott, nem ilyen sansa félék amiket sokszor lehet kapni
az extra szûz olívaolaj az kizárólag az elsõ sajtolásból származó olaj, amely kizárólag az erre a célra fenntartott szerkezettel készülhet. Ergo, semmi más nem kerülhet bele, csak a friss, mosott olajbogyó.
"Minden termõhelyen más az olaj íze
Az illatok között karakteresen felismerhetõ (a teljesség igénye nélkül) a gyümölcsös, a zöld, a fanyar, az articsókára, mandulára, sõt borsfélékre, egzotikus gyümölcsökre, fenyõmagra vagy éppen a vanilinre (ez nem azonos a vanília édes illatával) emlékeztetõ illatösszetevõ.
Az ízek között elég sok meglepõ is érzékelhetõ, mert az olaj a nyelv felületén az édes és a csípõs, de még a keserû (kesernyés) ízérzékelõ területet is ingerli. Ezek harmonikus aránya teheti kiemelkedõvé az extra szûz olajat."
"A hidegen sajtolt szûz olajakat, ne használjuk fõzésre, helyette inkább a salátákhoz. Mivel hõkezelés hatására pont az értékes anyagok válnának köddé.
Olajban pároláshoz, sütéshez jobbak a kissé gyengébb (nem extra szûz, finomított) minõségû olajokat használni, mint amilyen például a napraforgóolaj vagy az ennél jobb zsírsav-összetételû repceolaj."
MJ rulz Pink Team The Only One
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
De mostmár úgy leszek teljesen nyugodt, ha megnézem.
Csak kérdés, hogy amit a kondiba edzés után iszok, abban van-e... lényeg, ha megnézem az összetevõket, és nincs benne az említett összetevõ, akkor biztonságos?
De az oéti honlapján megtekinthetõ minden M.o.-n hivatalosan bejelentett étrend kiegészítõ, ott utána nézhetsz.
Én kb 2 hete vettem a Pólus Centerben, a BioTech boltban, 1000-es C vitamint, multivitamint, omega 3-at, meg külön calcium+ magnéziumot.
Most akkor ezek is lehetnek veszélyesek? Mit lehet tenni, honnan tudom, hogy nem az?
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
egy profi (értsd amerikai angol nato magyarán harcoló) katona ugyanúgy 30-40kg okkal rohangál plusz a kezében van egy baszott nehéz fegyverm a ruhája x kg plusz és olyan szinten képzett mind elméleti szinten, mind fizikálisan, mind taktikailag, hogy a középkori harcost kiröhögi...
ez az indiánok meg öregek meg régen bezzeg mind városi legenda ami befészkelte az emberek fejébe magát.
a mai ember több információt nyel el az általános iskolában mint egy átlag a század elején 20 év iskola alatt. az átlag ember 10-20-30-40 évvel tovább él. egészségesebb és terhelhetõbb mint valaha. vírusok, baktériumok, gombák amik régen kaszáltak, ma meg észre se veszed.
a különbség, hogy specializálódik a társadalom. a programozó ha nem sportol, egy nyamvadt hulla, mert nem használja semmire a testét. de agyilag...
a katonák, sportolók erõsebbek gyorsabbak, ellenállóbbak nemhogy a középkori embernél, még a 30-40-50 évvel ezelõttinek sincs köze ehhez a szinthez. az ember egy kibaszott túlélõ, mindent és mindenkit uralma alá hajt, megerõszakol, legyõz. látszik is a föld ökojában :)
Persze a mértéktelen sófogyasztás bizonyára káros, és ha valaki nem fizikai munkát végez, vagy nem edz, annak nincs szüksége annyi sóra, mint aki igen.
Azt is tudni kell, hogy manapság az orvosi kutatások általános példánya egy 70 kilós ember, ezzel számolnak mennyiségeket. Egy 70 kilósnak tuti nem ugyanannyira van szüksége nátriumból mint egy 100 kilósnak.
mov ah,4ch int 21h end
mov ah,4ch int 21h end
simán valakinél mûködik a gén és ezt örökíti is, valaki meg így járt, a többség így járt.
aki szintetizál, annak nem is kell annyit, mint aki beviszi, mivel állandóan jelen van. azért kell sokat bevinni (mert igaz hogy túladagolt bevitel az x gramm), mivel folyamatosan veszti a vérplazma.
ez megcsinálja rendesen az agyat de hatásos
A Hydroxycut-ot szedtem én is(régi) amelyiket betiltották.Az tényleg ledurrantotta a felesleges zsírt.A Stimulant olyan mint a speed.Ha magas a vérnyomásod egyik se alyánlott.
Ezek között nézd
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Gondoltam, hogy nagyon kis részben maradtak még ilyenek. De 1. Valószínûleg azért õk se olyan nagymértékben állítják elõ a C-t, mint az állatok. 2. Nyilván az idõsebb generációkban fordulnak elõ ilyen egyének, szal nekünk ez nem alternatíva sajnos, kívülrõl kell bevinnünk a dolgokat.
vicces, tudtátok hogy még ma is van az emberek között olyan, akinek a szervezete elõállít c-t? (...régen mi is szintetizáltuk, génmutáció miatt vesztettük el a képességet, valakinek megmaradt - lakosság pár tízezreléke).
http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.