33479
-
-
KaBuTo666 #27948 -
#27947 :DD -
Retsu #27946 Beszereztem 1 MHN Whey-t. Az oldódása nem a legjobb, de ez nem feltétlen baj(pl. nincs benne guargumi). Meg ugye az is jó érzés hogy hazai gyártót támogat az ember. -
#27945 -
KaBuTo666 #27944 Három videót ismerek, az hogy kimaradt a kettő...sors iróniája. :D -
#27943 A Kettő kimaradt. :) -
KaBuTo666 #27942 Egy
Három
Négy
-
#27941 Csajoknak esetleg jó motivációs videót nem tudtok? Barátnőm akarom rávenni egy kis mozgásra (nem kövér, csak szeretném ha egészségesebben élne), de youtube-n nem igazán találtam megfelelőt -
#27940 de, ő is szerepel benne -
#27939 Éppen napi motivációs videót kerestem. Ebben nem véletlenül Toldi Zsuzsi van? Mintha őt is látnám... -
#27938 Cedric-nek biztos tetszik. -
#27937 Szeretem, mikor az újságírók dobálóznak itt a színtiszta és izom szavakkal. Közben közel sem így igaz. -
#27936 A dizájn jól néz ki.
-
#27935 Nekem jótékony hatással van a küzdősport. Pontosabban a thai box. Elmében is összerakott! Csak sajnos drága a bérlet, így a kondi bérletre már nem futja! :/ Csinálom itthon a fekvőtámaszt, húzódzkodást, hasazást, de nem igazán elég! :/ -
#27934 nem. "Cedric is kifejtette a véleményét erről a "testépítés, mint háború" dologról egy tegnapi interjúban" -
#27933 hasprés -
#27932 Hát az nem jó.Nekem műtötték az odlalamat és hát életre szóló amit ott kaptam:(Imádom a küzdő sportokat,jó is vagyok benne,megy a spárga,rúgások,ütések.Utcán kiállnék valaki ellen,ha beszopok egy ütést a jobb oldalamra,bordára vagy az alá akkor nesze neked Bruce Lee úgy kifekszek mint egy zsák krumpli.
Amúgy egy 5perc múlva a következő van terítéken.
Tricepsz,mell és has.Hasból ma minuszos pad lesz és az amikor kifekszel és összehúzod a lábaidat és a felsőtestedet(ennek mi a neve?) -
#27931 Öm... ezzel most a 6. helyét akarta megmagyarázni, vagy korábbi mondatról lenne szó? -
#27930 "I just can't equate going to war, to standing up beside a bunch of other half naked dudes in a beauty pageant. We're not tackling each other, it's not freakin MMA, we're just standing up tryin' to look beautiful....and I just can't equate that to war, or needing a killer instinct." - Cedric McMillan -
#27929 -
Neoncsoves #27928 én boxolni akartam, de gerincem miatt az még annyira se jó ötlet mint a kondizás... egy zsákot püfölni meg annyira nem jó szerintem :D -
#27927 kép -
#27926 Az jó.Nők szerintem zabálásban vezetik le ezt a felgyülemlett lelki dolgot.Nekem tök jó lenne még egy nagyobb bokszzsák itthonra amit lehetne püfölni,na ha az lenne akkor teljes lenne az életem:)
Amúgy nemrég ezt vettem 5000Ft-ért meg kaptam grátiszba egy 10kilós súlyzót.
-
Neoncsoves #27925 az indulatok levezetése (főleg nőügyek, stb) nagyon oda tud tenni edzésben! én többnyire az indulatok és a fölös energiák levezetése miatt választottam ezt az életformát :) -
KaBuTo666 #27924 UUuuuuuuuuuu egyik kedvenc bicepsz izolációs gyakorlatom! Kis súllyal, magas ismétlésszám és atom durván bedurran a bicepsz. :D Minden bicepsz edzésembe van egy izolációs gyakorlat a végére. -
Retsu #27923 Igen, ez.
Nekem 1 régi sérülésem még mindig meglátszik a lábszáramon, pedig törés nem volt. Annyi biztos hogy kényes terület. -
#27922 Tegnap sikerült rendesen fekúrnia az agyamat a tesómnak.Ennek eredményeként ma annyira fáj mindenem mert ha felbosszantanak,szomorú vagyok esetleg vmi miatt aggódok akkor edzeni szoktam.Tegnap nyomtam bicepsz/váll/csukja kombót,kevesebb is elég lett volna.Amikor még szaros koromban volt az első bnőm én meg dagadt malac voltam akkor nekiálltam fogyózni,nyáron szakított velem és a szomorúság/csalódottság kombót edzéseken vezettem le.3hónap alatt fogytam 39kilót.Igen,ha valaki megkérdezné,rendesen szétkúrtam vele a szervezetem. -
#27921 Nem hallottam még erről a súrlódó bicepsz gyaksziról(vagy csak nem így ismerem), ez lenne az? -
Neoncsoves #27920 múlthéten kimaradt a lábazás, most istenesen odabasztam neki, nem is guggolok a hátam miatt (helyette kitörés meg a többi van), majdnem kiszökött buksi, elég jó volt! mondjuk az életkedvem a 0val lett egyenlő a végére :D -
#27919 Érdekes... ilyennel még nem találkoztam. Orvos lenne a legjobb megoldás, valóban. -
KaBuTo666 #27918 Szerintem menj el orvoshoz mert mélyvénás trombózis is lehet! Kollégámnak ilyen problémája volt, illetve így kezdődött aztán elkezdett fájni egyre jobban és csak aztán ment el. 1 hónapig kórházban volt. -
#27917 Volt már valakinek olyan, hogy bedagadt a vádlija? Múltkor havat kellett hányni órákon át és lehet megerőltettem, vagy nem tudom, de be van dagadva a lábam a vádlim alatt valamivel kívül. Csak a jobb lábamon. Igazából nem fáj, nem meleg, nem színeződött el, csak be van dagadva már vagy 2 hete. Az utóbbi pár napban kenem izomlazító / gyulladáscsökkentővel de nem sokat segít. Valakinek volt már hasonló? -
Retsu #27916 Na, ha hétfő akkor nálam karedzés. Ma bicepszre a Gironda-féle súrlódó bicepsz volt az 1. gyaki. Igencsak jól lehet érezni tőle az izmot, szerintem 1 próbát mindenkinek megér. 2kezes tricepsznyújtás kézisúllyal volt tricepszre, szintén meg voltam vele elégedve. Viszont: mindig rajongója voltam a kalapács bicepsznek, úgyhogy azt csináltam ferdepadon. Ezen vacillálok hogy jó-e ez 1fajta kompromisszumos megoldásnak hogy kapjon a brachialis és a hosszú fej is. Vagy ha már ferdepad, jobb lenne forgatós bicepsz? -
#27915 Jó a banner. -
#27914 szerintem vicces -
#27913 ezért 8 perces videót csinálni... -
#27912 Azoknak akik otthon edzenek:
-
#27911 Azt hiszem a pénztárcámat terhelné meg legjobban :D -
#27910 Ismertebb nevén ketogén diéta, elég népszerű a testépítők körében(nem csak állítólag), mert nem használ el annyi izmot, mint a klasszikus diéta, és ezzel viszonylag gyorsan sikerül befogyni ha valamit elszámolnának a versenyzők, viszont hobbi szinten nem javasolt mert elég megterhelő a szervezet számára, és jóval drágább mulatság, mint szimplán arányos szénhidrát szegény diétát csinálni, pont azért mert nem zsírszalonnával érik el a ketózist.