Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azokat itt találod
http://body.builder.hu/edzesek_index.htm4
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
http://body.builder.hu/drugs-bunny-edzo-valaszol.htm4
és itt töltsd le a sárga kapszula nevû pdf-es anyagot😊
Itt kérnék tanácsot, mert a kondizás az, amihez nagyon nem értek, de szeretnék érteni. Nagyon ritkán nézek le a közeli terembe, és soha nem tudom, melyik géphez érdemes ülnöm. Mivel sosem sportoltam, pár emelés után pedig úgy érzem: leszakad a karom. Nem akarok nagyon gyors eredményt, de azt azért szeretném, ha 1-2 hónap múlva már kezdene jó alakom lenni, és méginkább azt, hogy az erõnlétem sokszorosa legyen a mosatninak. Túlsúly szerencsére nincs rajtam. Kb. az ideális tesstömegemen vagyok (179/75), picit izmosabb, vállasabb szeretnék lenni, mint most, de kigyúrt nem szeretnék lenni. Mivel érdemes elkezdenem?
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Egyébként gratulálok a Bélának, ez tényleg nem akármi. Azonban, mint korábban írtam, én értelmesebb dolognak tartanám, ha emberközelibb témákról lenne szó inkább ami minket érint. Az "átlagos" testépítõket.
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
#26546-ben elindult egy normális téma, megint mindenki leszarta, de az offra megint mindenkinek volt valami odapiszkálós mondanivalója. Akkor mirõl beszélünk emberek?
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Swedish people are albino monkeys
Ja, Roger: Nem sértõdöttségbõl nyitottam új témát, hanem gondoltam legyen vmi átmenet az erõsen cenzúrázott és a szteroid off téma közt!
Az ilyen lépések amiket nyomtok, inkább vallanak besértõdésre, mint az enyém. Most nem azért h vkit megsértsek, de én is csak a tényeket írtam le.
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
A mostani BB.TV-t érdemes megnézni, engem fõleg a Kathi Bélás interjú érdekelt. Mondott is néhány érdekes dolgot, pl, hogy ha egészségi állapota (és az orvosa) engedélyez neki egy újabb komoly felkészülést, akkor elindul egy profi kvalifikációs versenyen, hogy megszerezze a kártyát.
Ugyanis, elmondása szerint erõsebb, mint a mostani legerõsebb profi (szerintem nem túloz), és ha meglenne a kártya, meglenne ez a cím is. Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz belõle, Béla egy gép, egy állat, és rohadtul motiváló.
végül a 2012-es superbody szabadpóza
Lényeg, hogy mindenkinek jó edzést mára! 😊
Ez pont egy olyan téma, ami nem annyi, hogy ide másold és jó lesz...
De a tapasztalatokat csak azért is le lehet írni röviden, + kiegészíted az adott olvasmánnyal.
De mégis csak normálisabb a hsz,(és segítségnek veszik) mint ha annyit ír az ember hogy olvass utána... lehet hogy iagazt írsz, de sértegetésnek veszi...
Van amit nem lehet pár szóban leírni, mert még a haladó is folyamatosan tanul. Am attól is függ mit kérdez, ha süt a kérdésrõl, hogy az alapok is hiányoznak akkor azt nem lehet összefoglalni két sorban.
" Hiába mondasz okosat, ha szarral kened össze." és ha egy szardarabot tejszínhabozol össze, attól még szar marad...
Mert kb. most ezt írtad. Én meg azt mondom, hogy inkább azt kéne nézni, hogy hasznos tagja-e valaki a közösségnek, segít stb, vagy nem. De én már csak ilyen maradi hülyegyerek vagyok.
Véleményem szerint, ennél rosszabb példát nem is írhattál volna... ez egy fórum, ha egy kezdõ kérdez, nehéz pár szóban leírni a segítséget, amit az évek alatt szerzett? Miért nem lehet segíteni?
Azért mert ez a tipik magyar mentalitás. Könnyebb annyit írni, hogy olvass.
Ha bemész egy matek szakköre és ott a deriválás a téma, te pedig a törteknél tartasz, akkor nem fogja az egész csoport újra átismételni veled a törteket, hanem mutat egy könyvet amivel felzárkózhatsz.
Ebben nincs semmi "arcoskodás", de ha az alapokkal nincs valaki tisztában, annak akkor hiába magyarázol "speciális" dolgokat.
Abban igazad van, hogy sokan válaszolnak itt "bunny" stílusban, de ezzel csak annyit tehetsz, hogy nyomsz egy mínuszt és ignorálod, majd megkérdezel egy másikat, ha nem találtad meg egyedül a választ.
Én is megkaptam ezt sokszor, na de most felteszem a kérdést: mire való a fórum? Kérdezni nem lehet, csak mindenki az elolvasott anyagot, véleményezi? kiv lennék, aki elküld, hogy olvass utána, nem kérdezett-e elõtte valamit... ha igen, akkor szívlapát...😊
Egyébként meg felsleges idegeskedni ezen, elég sok fórum van, valahol biztosan segítenek.
a másik ok, ami a legfontosabb, hogy ezek terjedelmes leírások, viszont itt se te se én nem fogunk egy adott kérdésre ekkora lélegzetvételû írásokat adni. így szerintem fontos az alapismeretek átolvasása. de persze lehet, hogy én gondolom rosszul
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Az elméleted alapból hibás: "szerintem azzal sincsen semmi baj, ha valaki nem olvassa el, mert pl nincs ideje" - ez ugyanolyan kamu duma, mint az, hogy nincs 15 perced megfõzni a rizst, vagy sütni a húst. Mint írtam - akkor hogy lenne az ilyen embereknek edzésre ideje, ha fél órányi olvasás nem fér bele az idejébe? Ezek KIFOGÁSOK.
Ezt meg ajánlom figyelmébe annak, aki mindig kibúvót keres:

szerintem azzal sincsen semmi baj, ha valaki nem olvassa el, mert pl nincs ideje, vagy nem az egész téma érdekelni, hanem csak konkrét dolgok, a lényeg, hogy tényleg csak az válaszoljon aki nem a saját egóját akarja fényezni, vagy itt menõzni... vagy pontokat szerezni, hogy késõbb gecizhessen, mert ugye õ segített már...
bírja ki a többi, vagy akinek erre van szüksége...nem is , ott a másik topik, a jazzy warez topikja 😄
És ha jól tudom, mindenki szabadon adhatott volna tanácsot a topicban, helyette vagy csend volt ha ilyen kérdés érkezett, vagy trollkodás pár ember részérõl. És ha valaki meg azt meri mondani, hogy olvasd el az alapokat, akkor az már leszólásnak minõsül?
Nagyon egyszerû, nézd végig az egyik olyan személy hozzászólásait, aki bannolva van a másik topic-ból, aztán írd fel, hogy mennyi tanácsot, tippet adott. Meg fogsz lepõdni, hogy pár embernél ez mennyire alacsony szintet üt meg. Amikor utoljára néztem, két ember is volt, aki 1.000 hsz alatt 2 tanács, vagy az alatt volt. Most már lehet talán az 5-öt is eléri, amióta a moderátor topicban megjegyeztem ezt.
Moderátor topicban is jeleztem, hogy vannak haszontalan tagok, maga a MODERÁTOR is mondta, hogy igen, ezt õ is megfigyelte már. És õk hõbörögnek, akik semmi de semmi plusszt nem adtak a topicnak.
Természetesen akinek nem inge, ne vegye magára.
Én ezzel a témát lezárnám, én tényeket közöltem, nem véleményt.
Vaxi: Nem értem miért kellene az alapismereteket ennyire nyomni. Idõrõl-idõre átírják(sokszor a korábbival ellentmondásos dologra). Arról nem is szólva, h mondjuk ki: nem csak a "trollkodás" riasztott el innen sok kezdõ kérdezõt. Nagyban szerepet játszott az is, h évek óta a mai napig is a következõ a helyzet: bejön vki, és még ha nem is vmi orbitális baromságot kérdez, automatikus választ kap:"olvasd az alapismereteket!" A "nagyok" kissé ellszálltak maguktól, elküldik szegényt a francba már szinte bunny-stílusban.
mindenki magából indul ki persze.
mondjuk ha annyira zavar titeket (szigorúan kis t-vel) akkor uccu csináljatok új topicot magatoknak, mert ugye itt sok a jazzy 😊)))
MJ rulz Pink Team The Only One
Ha gondoljátok folytassátok itt, ti kértétek, én megcsináltam, ti döntötök.
Lehet itt is normális hangvételben folytatni a fórumozást, aki nem megy, hg törli a hsz-ét, de ugyanolyan egyszerûen át is lehet rajtuk nézni, mint általában az ON témákon. Egyszer mindenki megunja 😊
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Azt viszont még jobban sajnálom, hogy egy ideje csak a flém, meg a trollkodás megy, ha pedig bevágok valamilyen testépítéssel, vagy erõemeléssel kapcsolatos hírmorzsát, képet, vagy bármit, kommentár nélkül marad.
Természetesen nem az a lényeg, hogy nem válaszol senki ezekre a posztokra, hanem az, hogy fontosabb egymás szapulása, mint a sport, amirõl ez a topic szól.
Egymás anyázára is megvan a megfelelõ hely, javasolnám a Szóld le topicot.
Részemrõl mindegy, hogy hol folytatódik a dolog, javaslom viszont, hogy az alapismeretek-es hozzászólásomat, vagy a linkeket, amik ott vannak valamilyen formában (akár kiegészítve, vagy mittudomén) tegyétek ki (az összes topicba) az újonnan érkezõknek, mert sok fontos link van benne.
Azért szeretném, ha lenyugodna mindenki egy picit. Ha pedig bajod van a másikkal, akkor a jó öreg szarok rá módszerrel meg tudunk férni egymás mellett.