Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
az 1 kajáláskor azt szel amit akarsz, érdemes edzés után elkezdeni rögtön enni, amit nem szabad egyedül a feldolgozott kaják mint liszt, cukor szóval a szemét kajákat minimalizálni kell, inkább saláta, ha eszed akkor hússal végére meg egy jó kis szénhidrát löket.
ha napközben nem bírod ki mehetnek gyümölcsök délelõtt, tejtermékek, sárgarépa vagy más zöldség. este mehet a fõ kajálás után egy kis mandula desszertnek, vagy olajos magvak ugye kellenek az izületek miatt.
tudom hogy senki se fog velem egyetérteni de nekem bevált, meglepõdtem de anyagcserém jobb mint bármikor, a napi 6 szori vagy több étkezés nem pörgette fel ennyire mint ez a harcos étrend, sõt a 6 szori nem is pörgetett...
az agynak szerintem azért jó mert szinte minden nap van egy kis böjtöd és a zsírt amit beviszel pik pakk elégeti a szervezeted és nem "szivárognak" be az agyba mert nincs idejük.
Az szép. Ezt eddig nem tudtam.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Kb én is így csinálom. Fura, hogy én még a vállamat is érzem rendesen.
Nem könnyû gyakorlat!
"Harmadik gyakorlatom a tolódzkodás. Ez nem csak keresztben, de hosszanti irányban is megdolgozza a mellizmot. A váll melletti résztõl egészen a mell belsõ csücskéig megdolgoztatja ezt az izomcsoportot. És ez a rész elég hiányos szokott lenni az emberek nagy többségénél. A mellre tolódzkodást nagyon sokan el szokták rontani, és csodálkoznak, hogy a tricepszüket érzik. Pedig eredetileg a tolódzkodás mellgyakorlat. Természetesen lehet tricepszre is tolódzkodni, de az egy teljesen más történet, egészen máshogy kell megfogni… majd erre kitérünk a tricepsz résznél. Szerintem ez az egyik legjobb izomtömeg növelõ gyakorlat mellre. Itt is iszonyú nagy mozgástartomány áll rendelkezésünkre, érdemes szép lassan végezni a gyakorlatot, és a felsõ és alsó holtponton is megállítani egy pillanatra a testet. "
Azt érdemes egyébként alkalmazni? Én úgy tudom, hogy fõként a nyomóerõdet erõsíti ami fõleg erõemelõknek kell.
Ha mellre csináljuk akkor így:
Felsõtesttel kicsit elõre kell dõlni. A lábainkat hátrahúzzuk, éppen ezért dõl elõre a test. És persze a koncentráció! Ez nagyon fontos, figyelnünk kell, hogy mellizomból toljuk fel magunkat.
http://body.builder.hu/edzesek_reszletes.htm4?id=56
Tolóckodást Ti hogy csináljátok? Youtube-on is többféle képpen végzik, van aki elõre hajol, van aki függõlegesen, egyenesen végzi? Nektek hogy erõsödött igazán a tricepsz?
Valamint lehet rosszul csinálom most, mert úgy érzem mintha a vállam erõsödne..:S Ismétlésszám mennyi legyen?
De lépjünk túl ezen, mindenkinek jó gyúrást!
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
Nyilván testépítõ topic, de inkább csajos képeket néznék, mint csávókat... de be tehetsz megint coleman-t, meg társait, csak egy véleményt írtam...
És igen, én látok nagyon jó nõket, mert Magyarországon rengeteg jõ nõ van!
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
Én valószínû Protein Fuel-t
Esetleg Q10 Coenzyme, Nitro Gold PRO Enzy-bõl minden ízbõl kis adag kipróbálni
Sajnos a kedvezményeket nem lehet összevonni -a már amúgy is akciósak ma nem olcsóbbak- így a pontokból összejövõ 20%-os kedvezményt még ki kell találnom mire váltsam be.

Nem tudom ki mennyire figyel a kajára, én próbálok elég pontos lenni, vagy legalábbis soha nem eszek kevesebbet, mint kéne. Ehhez nagy segítségemre volt egy kalkulátor.
Íme: KalkulátoR
Ilyen gyors eredményt nem várja azért. Az izomzatod a terhelést 6-8 hétig rendszerint idegi alapon próbálja kompenzálni és utána kezd csak el nõni. Ez emberfüggõ. Nekem a 3. hónaptól kezdett el nõni az izomzatom. Azért hajrá. 😊
Ha így marad és fejlõdést látok a topicban akkor nem a régit rakom vissza, hanem frissítjük.
Beszélgetni így is lehet.
Most se trollkodott senki, megkérdeztem normális stilusba, hogy mi lesz a bannerral #26550 illetve jött egy nagyon inteligens válasz #26551
Válasz se jött, nem ültem fel a darkhorse és a stockbauer provokációjának sem, se én se más sem.(Retsu sem)
Terensznek is megpróbáltam segíteni #26570.
Te meg oknélkül törölgeted a hozzászólásaimat, miközbe a flémet meg megyhagyod.Saját topikodba nem írok kértem i hogy teddd vissza rám a banszkriptet.
Ha nem akarsz foglalkozni a bannerral se akkor add le a hg-jogot.
De megkérdezheted Tylert is. #26558
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
amiben annyit írtat, a vaxinak, hogy nyugodtan jöhetnek a képek😄D:
de a stockbauerét #26557
ami aztán nagy flmkeltõ hsz volt az meg meghagyjaD:😄
jazzy ez nem a saját topikod itt ezt ne játszad be
A sárga kapszulán véletlenül sem röhögöm szét az arcom 😄
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést