Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Roger6
Már megírtam a hozzászólásomat, és mielõtt elküldtem volna, megnéztem mi a harcos étrend (arra lettem volna kíváncsi, hogy hogyan nyomatod be a fél kiló csirkét 500 g szénhidráttal és egyéb kiegészítõkkel egyetlen étkezés alatt). Aztán láttam, hogy ez fogyásról szól, semmi másról. Igen, a napi egyszeri étkezõstõl valóban fogysz, és faszán izmot is vesztesz mindamellett, hogy a szervezeted nélkülöz, azaz raktározni fog vizet, zsírt, stb. De tõlem mindenki azt csinál, amit akar. <#eljen>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Palinko
sztem ezen segít a harcos táplálkozás. járjatok utána a könyvnek. jöhetnek a lehurrogások de szerintem nagyon jó. naponta csak egyszer kell enni, este, legalább 2 órával lefekvés elõtt, nekem a 6 óra jött be kajálásnak, és általában 11 elõtt még alvásra se gondolok de nem ritka, hogy 2 óráig is fent vagyok hétköznap.

az 1 kajáláskor azt szel amit akarsz, érdemes edzés után elkezdeni rögtön enni, amit nem szabad egyedül a feldolgozott kaják mint liszt, cukor szóval a szemét kajákat minimalizálni kell, inkább saláta, ha eszed akkor hússal végére meg egy jó kis szénhidrát löket.
ha napközben nem bírod ki mehetnek gyümölcsök délelõtt, tejtermékek, sárgarépa vagy más zöldség. este mehet a fõ kajálás után egy kis mandula desszertnek, vagy olajos magvak ugye kellenek az izületek miatt.

tudom hogy senki se fog velem egyetérteni de nekem bevált, meglepõdtem de anyagcserém jobb mint bármikor, a napi 6 szori vagy több étkezés nem pörgette fel ennyire mint ez a harcos étrend, sõt a 6 szori nem is pörgetett...

az agynak szerintem azért jó mert szinte minden nap van egy kis böjtöd és a zsírt amit beviszel pik pakk elégeti a szervezeted és nem "szivárognak" be az agyba mert nincs idejük.
Tyler1
"Az sajnos a mai napig nem egyértelmû, hogy miért befolyásolja a zsírdús táplálkozás az agymûködést, és miként fordítja vissza a testmozgás ezeket a káros folyamatokat. Elképzelhetõ, hogy a zsíros ételekben lévõ szabad zsírsavak egyszerûen "beszivárognak" az agyba, és ott olyan folyamatokat indítanak be, amelyek sejtkárosodást eredményeznek az agy tanulásért és memóriáért felelõs területein. Ezzel szemben a mozgás serkenti azoknak a speciális biokémiai vegyületeknek a termelõdését, amelyek visszafordíthatják a plakkok lerakódásának folyamatát - mondták el a kutatók."

Az szép. Ezt eddig nem tudtam.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

LocalPatriot
Köszönöm a linket.
Kb én is így csinálom. Fura, hogy én még a vállamat is érzem rendesen.
Nem könnyû gyakorlat!
Breki33
Kiss Jenõ:

"Harmadik gyakorlatom a tolódzkodás. Ez nem csak keresztben, de hosszanti irányban is megdolgozza a mellizmot. A váll melletti résztõl egészen a mell belsõ csücskéig megdolgoztatja ezt az izomcsoportot. És ez a rész elég hiányos szokott lenni az emberek nagy többségénél. A mellre tolódzkodást nagyon sokan el szokták rontani, és csodálkoznak, hogy a tricepszüket érzik. Pedig eredetileg a tolódzkodás mellgyakorlat. Természetesen lehet tricepszre is tolódzkodni, de az egy teljesen más történet, egészen máshogy kell megfogni… majd erre kitérünk a tricepsz résznél. Szerintem ez az egyik legjobb izomtömeg növelõ gyakorlat mellre. Itt is iszonyú nagy mozgástartomány áll rendelkezésünkre, érdemes szép lassan végezni a gyakorlatot, és a felsõ és alsó holtponton is megállítani egy pillanatra a testet. "
Prince of Máté
Egyébként ez az elõredõlt tolódzkodás nagyon hasonlít a negatív fekvenyomásra.
Azt érdemes egyébként alkalmazni? Én úgy tudom, hogy fõként a nyomóerõdet erõsíti ami fõleg erõemelõknek kell.

Breki33
eredetileg a tolódzkodás mellgyakorlat. Természetesen lehet tricepszre is tolódzkodni

Ha mellre csináljuk akkor így:

Felsõtesttel kicsit elõre kell dõlni. A lábainkat hátrahúzzuk, éppen ezért dõl elõre a test. És persze a koncentráció! Ez nagyon fontos, figyelnünk kell, hogy mellizomból toljuk fel magunkat.

http://body.builder.hu/edzesek_reszletes.htm4?id=56

poruljartal
tedd vissza légyszíves a régi bannert, szöveget, ami volt, és egészítsd ki a te új topikoddal, meg esetleg a steroidos linket "gyengéknek" felirattal

LocalPatriot
Üdv!

Tolóckodást Ti hogy csináljátok? Youtube-on is többféle képpen végzik, van aki elõre hajol, van aki függõlegesen, egyenesen végzi? Nektek hogy erõsödött igazán a tricepsz?
Valamint lehet rosszul csinálom most, mert úgy érzem mintha a vállam erõsödne..:S Ismétlésszám mennyi legyen?
jazzy
Akkor úgy látom úgy marad a banner ahogy most van, mert megegyezés az nincs.
Palinko
szerintem meg magyar naturálok kellenének a bannerbe fiúk lányok vegyesen nem ilyen pumpa colemanok meg cutlerok, de hát nem vagyok én itt senki
Palinko
köszi majd próbálgatom, de nincs valami jó kép, vagy videó a helyes technikáról?
LocalPatriot
Jó, Te vagy a fõnök, én csak megjegyeztem, hogy jó kis csajok kellenének sztem bannerba, mert õket inkább nézem mint Coleman-t, akit persze tisztelek, becsülök, mert hoheteltn amit elért, csak az õ képét nem akarom nap maint nap látni, amikor feljövök kis infót gyûjteni. Lényeg, hogy sokat nézem a fórumot, és nem õt szeretném látni. Ennyi.
De lépjünk túl ezen, mindenkinek jó gyúrást!
jazzy
Fölösleges fél mondatot kiemelni, amit Roger írt alattam pont arról van szó. Ez az inkább csajos képeket néznék.. nézz, a testépítés nem arról szól, hogy csajokat nézünk, amikor én megnézek egy testépítõ versenyt sem vagyok buzi, mert férfiakat nézek gatyában.. banner témán még gondolkozok mi lesz.
Roger6
Jazzy arra utalt, hogy Coleman-t nem kérni bannerba olyan, mint rúd nélkül fekvenyomni.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Látatlanban nem tudom mitõl lehet. Én anno mikor csináltam, igyekeztem minél közelebb tartani a kezeim a testhez, tehát nem hagytam h eltávolodjanak. Így, meg a lábak rendes felhúzásával lesz ugye szép a test íve, és a híd.

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

LocalPatriot
"Tegyünk nõket nyálat csorgatni" - mindenki magából indul ki. Én nem csorgatom a nyálam, szimplán megnézem a jó nõket.

Nyilván testépítõ topic, de inkább csajos képeket néznék, mint csávókat... de be tehetsz megint coleman-t, meg társait, csak egy véleményt írtam...

És igen, én látok nagyon jó nõket, mert Magyarországon rengeteg jõ nõ van!
Palinko
szeretném megcsinálni a hidat, de mikor kézzel nyomnám csak alig emelem el maga, ok ez egy része túlsúly miatt van, de ami jobban zavar fáj közben mindkét könyökem. pedig se fekvõnél, se húzódszkodásnál se tolózkodásnál, se kézenállásból fekvõnél ilyen nem volt szóval a 127 em miért csak hídnál akarja kinyírni a könyökem? szerintem rosszul tartom a kezem el tudnátok magyarázni hogy kell helyesen? esetleg képekkel is? nagyon megköszönném.
Lazarus
Szerintetek van értelme a kre-alkynnek vagy maradjak a jóöreg kreatin monohidrátnál? Utóbbi nekem bevált régebben
Nem tudom, hogy melyik vagy te, de a hátsó sor két szélén állónak brutális vállai vannak. Ennek én is örülnék. Grat nekik.

DarkHorSe

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Fec papa
😄 Nálam ott dõl az egész amikor elkezdem lehúzni már akkor tudom hogy itt bizony bajok lesznek, sajna a mellhezhúzás széles fogással se megy úgy ahogy akarom olyan 7-8 ismétlés fele már ki be kattogna a vállam. Úgyaígy tricepsznél is félek egyes gyakorlatoktól,meg van olyan amit nem is csinálok, de szerencsére eddig csak 1szer sikerült kiugrasztania vállam kondiba, pedig nem olyan nehéz. 😉

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

"és méginkább azt, hogy az erõnlétem sokszorosa legyen a mosatninak."

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

Na ez is 1 tökéletes példája annak, h nagyon túllihegik a nyakmögötti lehúzást pl. Aláírom,h akinek sérülékeny a válla, ne csinálja, de ha kiegyensúlyozottan edzi, és nem túl nehéz súlyt használ vki, nyugodtan csinálhatja nyak mögé.

immovable
Nem akarok nagyon gyors eredményt, de azt azért szeretném, ha 1-2 hónap múlva már kezdene jó alakom lenni, és méginkább azt, hogy az erõnlétem sokszorosa legyen a mosatninak.
Roger6
Lénárd Lajos - hát --> A pali 80 kilós, versenysúlya 70 kg. Mert ugye nem ember, aki nincs legalább 100 kiló, mi? <#hehe> Meg ugye naturál. <#eljen> Azt hiszem ez egy jó példa azoknak, akik ugyan belenyomnak mondjuk a 150-be, de alakra meg telesz@rt búvárruhák --> errõl kéne szólnia a testépítésnek, nem a számokról. Mert ugye a TESTÉPÍTÉS szóban, és az ERÕEMELÉS szóban benne van, hogy mirõl szól a sport. Az egyikben alakkal gyõzöl, a másikban meg számokkal.

Attól függ, milyen eredményt is akar az illetõ. Ha jól vettem ki õ elsõsorban erõsödni szeretne. Az erõnövekedés pedig rendszerint már az izomfejlõdés elõtt elkezdõdik.

Roger6
<#eljen>

Guren
ha foglalkoznak a teremben edzésterv összeállítással/edzés követéssel, szerintem megéri beruházni rá eleinte. megmondod nekik, hogy mi a célod és annak megfelelõ tervet raknak neked össze. plusz megtanulod rendesen végrehajtani a gyakorlatokat, úgyhogy garantáltan nem csak gányolni fogsz.

Breki33
Ki mit vesz?

Én valószínû Protein Fuel-t

Esetleg Q10 Coenzyme, Nitro Gold PRO Enzy-bõl minden ízbõl kis adag kipróbálni

Sajnos a kedvezményeket nem lehet összevonni -a már amúgy is akciósak ma nem olcsóbbak- így a pontokból összejövõ 20%-os kedvezményt még ki kell találnom mire váltsam be.
Ma Outlet Day! Ma Outlet Day! (hosszabb változat:-o)

Roger6
Délután megyek is, most jött meg a fizetés. <#eljen>

Nem tudom ki mennyire figyel a kajára, én próbálok elég pontos lenni, vagy legalábbis soha nem eszek kevesebbet, mint kéne. Ehhez nagy segítségemre volt egy kalkulátor.

Íme: KalkulátoR

Breki33
Ma Outlet Day !

immovable
Nem akarok nagyon gyors eredményt, de azt azért szeretném, ha 1-2 hónap múlva már kezdene jó alakom lenni, és méginkább azt, hogy az erõnlétem sokszorosa legyen a mosatninak.

Ilyen gyors eredményt nem várja azért. Az izomzatod a terhelést 6-8 hétig rendszerint idegi alapon próbálja kompenzálni és utána kezd csak el nõni. Ez emberfüggõ. Nekem a 3. hónaptól kezdett el nõni az izomzatom. Azért hajrá. 😊
jazzy
Nekem se csak már unom a témát és nem alkudozok senkivel, amíg én vagyok a hg így marad. Dzsini dönt. Illetve már beszéltem vele, nem tudom most mi van, most ez.

Ha így marad és fejlõdést látok a topicban akkor nem a régit rakom vissza, hanem frissítjük.

Beszélgetni így is lehet.
oliwwer
Semmi semmi gondom nincs veled, csak megosztottam a véleményem. Találkozunk a másikban<#eljen>
csuszi
😄DDD
csináld még, nagyon jó vagy. 😊

MJ rulz Pink Team The Only One

jazzy
Effe88
Most ezt minek linkeled, ne nevetess😄
Most se trollkodott senki, megkérdeztem normális stilusba, hogy mi lesz a bannerral #26550 illetve jött egy nagyon inteligens válasz #26551
Válasz se jött, nem ültem fel a darkhorse és a stockbauer provokációjának sem, se én se más sem.(Retsu sem)
Terensznek is megpróbáltam segíteni #26570.
Te meg oknélkül törölgeted a hozzászólásaimat, miközbe a flémet meg megyhagyod.Saját topikodba nem írok kértem i hogy teddd vissza rám a banszkriptet.
Ha nem akarsz foglalkozni a bannerral se akkor add le a hg-jogot.
De megkérdezheted Tylert is. #26558

Vaxi
nyugi srácok 😊

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

jazzy
Effe88
Nem hazudtam ez így történt, törölted a hozzászólásomat, a flémeket meg bent hagyod.Tovább ha nem akarsz foglalkozni a topikkal, bannert is kivetted stb. linkeket akkor minek ragaszkodsz hozzá.Még mindig benned van a sértõdöttség😞.

jazzy
Hihetetlen, hogy mindenki velem van elfoglalva. Nagyon szerettek. Ennek örülök.
jazzy
Ne hazudj, elég volt.
Nem írok ide többet.Kitartást az edzésekhez és nagy izmot és türelmet mindenkinek <#wave>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Effe88
Az én hsz-emet kitörölte 26565
amiben annyit írtat, a vaxinak, hogy nyugodtan jöhetnek a képek😄D:
de a stockbauerét #26557
ami aztán nagy flmkeltõ hsz volt az meg meghagyjaD:😄
jazzy ez nem a saját topikod itt ezt ne játszad be

oliwwer
Nem fog csinálni senki? Nézz be a másikba, gyártják ezerrel a bannerokat, több opció is van. Írtál egy választ, majd szerkesztetted, legyen már benne valami támadó is, pedig egy rossz szavam nem volt se most, se máskor. Ezért kell a harmadik testépítõs topikot nyitni, mert egymásnak estek. Maradjon meg ez meg a szteroidos, amit pedig úgy vélsz hogy nem ide illõ, vagy off, azt törlöd. Ezért vagy házigazda. Hidd el, úgyis átszoknak a másikba, ha látják hogy nem kap fel a flém. Tudom hogy nem vagy 24/7 sg-n, de visszamenõleg is megoldható. Hülyeség, törlöd. Egyszerû történet.
Effe88
😄😄😄

Terensz
Köszi!

A sárga kapszulán véletlenül sem röhögöm szét az arcom 😄

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

Effe88
edzéstervekkel együtt persze