Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Az milyen már, hogy az összes termékük doboza angol feliratú?
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
Meg tudod nézni az FB oldalán.
Én érdekes módon egybõl arra gondoltam, hogy feltörték vagy bejelentkezve maradt.
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
Béla érdekesen edz, a csaj meg nagyonokos...
tehát szó sincs az itt leírtakról, semmi olyasmirõl, hogy munkát akar akárki megspórolni sõt éppen ellenkezõleg
az utolsó bekezdéses dologgal egyetértek, de nem kéne keverni a két dolgot
ki kell próbálni és azután leszólni :P
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Lassan 8 éve járok terembe, elõtte atlétikáztam és meg akarta magyarázni, hogy ez mennyivel jobb mint a súlyzós edzés, mert olyan speciálisan tart meg anyámtyúkja :D és majdnem megvette a hülyéje :D
Sok ember nem tudja már, hogy mivel helyettesítse a munkát, mert ugye anélkül nem megy.
Mostanában láttam a TV-ben egy reklámot valami kütyürõl: "Ezzel x óra tornázásnak megfelelõ hatást érhet el, mozgás nélkül" WTF :DDD
Fájdalom :D
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Lehet saját hõsöd a villamossal guggoló ember, vagy ki, de nem ilyen stílusban kell ennek hangot adni, és leszólni egy sportolót, akire büszke lehet minden magyar, akkor is, ha nem kedveli ezt a sportot, vagy ezt a szintet, amit õ képvisel.
mondjuk kár, hogy alacsony(174 cm), ha 188 cm lenne simán lenyomná Arnoldot:D
de így is nagyon brutál<#eljen>#eljen>
ha nektek ez a szép hát szívetek rajta, nekem csak a sport szégyenei, olyanokat tisztelek mint pl aki volt a BBTV ben, hogy villamoskerékbõl épített súlyzót, meg gázpalackal guggol stb, õ egy igazi hõs és nem felfújt majom. az én szégyenem hogy nem emlékszem a nevére már.
de bírom mikor valaki olyat szól le amit ki sem próbált
de én nem írok róla többet
"nem valami sz@rt fejlesztettek ki" - hát az biztos hogy ûrtechnológia, nem vitás, amcsi szupertitkos fejlesztés lehet.
nálunk van többféle ízben ahogy kéred, biztos tanácsot is szívesen adnak
egyébként itt utánanézhetszhttp://shop.builder.hu/termekek_list.htm4?szulo=43
pl a 100% Whey Protein
Professional-ra rákattintasz
ott az oldal közepén látsz ilyet
Kérdések/válaszok a(z) 100% Whey Protein Professional termékrõl:
ott megnézheted mások miket kérdeztek, de akár teis kérdezhetsz a termékkel kapcsolatban
és látsz ilyet is
Vevõvélemények a(z) 100% Whey Protein Professional termékrõl:
ott láthatod mások hogy pontozzák illetve mi a véleményük az adott termékrõl
például:
"Teljesen meg vagyok vele elégedve sokkal jobb mind a sima 100% whey mivel ebbe vannak emésztõ enzimek és tejsavó-izolátum és ez nem aszpartámos.
Edzés utánra elsõ osztályú egy kis szõlõcukorral, és reggel a zabhoz is tökéletes."
és az Y típusú felfüggesztés
mondjuk szerintem is túlárazott, de 5-6000-bõl el lehet készíteni házilag
tesztoszteron magazinban tesztelték
http://www.tesztoszteron.hu/emagazin_07_157_trx_suspension_trainer_ertekeles_es_a_funkcionalis_edzes.php
#26761 féle hozzászólásokra meg idéznék egy másik fórumról
"Én sem birom akik mások által elmondott dolgok alapján osztják az észt.
Én kipróbáltam aztán vettem egy bérletet.
Nagyon durva edzés, az elsõ után fájt utána szinte mindenem. :)
- Olyan izmokat (stabilizáló) is megmoztgat amiket más edzések, fõleg a gépek nem mozgatnak.
- Nem kell hozzá semmi kiegészítõ súly gép vagy egyéb
- Otthon vagy bárhol tudom csinálni.
- Magammal tudom vinni pl nyaralásra vagy ha el kell utazni egy hosszabb üzleti hétvégére.
Szerintem menj el pár edzésre próbáld ki. Aztán ha nagyon megtetszik akkor vegyél egyet, vagy készíts. :)
Ha sokkallod az árát akkor csinálj sajátot. Nekem az egyik ismerõsöm csinált magának ez alapján õ azt használja már elég régóta:
http://llaszlo.wordpress.com/trx-hazilag-a-praktikerbol
A sok "okosnak" aki meg irkálja a hülyeségeket azoknak meg azt üzenem, hogy talán a hadseregnek nem valami sz@rt fejlesztettek ki, illetve ha nem próbáltad akkor inkább maradj csöndben, mint hogy baromságokat írj. Én sem írok olyanról hülyeségeket amit még nem próbáltam, ezt hagyjuk meg az újságíróknak."
Házilagos elkészítés
Ha valaki esetleg kiprobálná az eszközt, de velem hasonló fenntartásai vannak, annak javaslom egy pár kiváló minõségû állítható Thule heveder megvételét. Ezen felül a Mountexben lehet kapni sziklamászók által használt daisy chain nevezetû eszközt és karabinereket a TRX-vel megegyezõ egyszerûségû Y tipusu felfüggesztés érdekében.
Jó minõségû “egykezes szövet fogantyú”t is könnyen talál az akinek barátja a google. Kengyelt belehet fûzni hozzá hevederbõl, de akár külön is lehet hozzá bokapántot venni.
Ha esetleg vkit zavar a túl hosszú heveder, az egy kábelkötegelõt rászoríthat a hevederre, és máris befûzhetõ a fölösleg.
Amennyiben egyeseket elriasztana mindez, annak elárulom, hogy alig két perc alatt összelehet rakni az eszközt, és a végeredmény nem csak esztétikus, de legalább 300kg szakítószilárdságú lesz, ráadásként a használata is kényelmes, és a TRX árának háromnegyedét megspórolhatjuk, amit aztán kettlebellekre is elkölthetünk!
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
http://www.facebook.com/bodybuldingbolt
http://www.facebook.com/proteinbuilder.testepitowebaruhaz?ref=ts&fref=ts
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403