Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Roger6
Talán mert egész Európában forgalmaznak? Én is nagy magyar Zrt-nél vagyok, és az összes árunk angol feliratú, a magyart mi is matricázzuk.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

hungary27
eladhatóbb
Prince of Máté
Ha nem is amerikainak, de külföldinek mindenképp.
Az milyen már, hogy az összes termékük doboza angol feliratú?

Roger6
Hol állítják be amerikainak magukat?

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Palinko
Scitecnek inkább ott kéne gondolkodni hogy miért állítják be magukat amcsi cégnek mikor magyar...
Ja ha így van akkor vmivel kevésbé irritáló. Megnézni viszont nem tudom, nem vagyok face-en.

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

Roger6
"Ha valaki nem olvasná a kommenteket, jelezném, hogy a lenti kiírásomat természetesen nem én írtam...de a Cutler buli emlékére megtartom :)))"

Meg tudod nézni az FB oldalán.

Én érdekes módon egybõl arra gondoltam, hogy feltörték vagy bejelentkezve maradt.

Azt mondod más írta be mikor véletlenül bejelentkezve maradt? Ki tette volna? Mindenesetre ha igaz, nem ártana elgondolkozni azért a Scitecnek h jó e nekik ilyet szponzorálni.

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

Roger6
Bejelentkezve maradt Facebook. Kép.

Francba nem engedi beszúrni, mind1, napikábelen megtalálható.

Béla érdekesen edz, a csaj meg nagyonokos...

Köszönöm mindenkinek a segítséget, mostmár biztos találok magamnak valami jófélét! :D
Breki33
ugye a kérdés arról szólt, hogy menet közben kamionosnak mit ajánlanánk edzésre

tehát szó sincs az itt leírtakról, semmi olyasmirõl, hogy munkát akar akárki megspórolni sõt éppen ellenkezõleg

az utolsó bekezdéses dologgal egyetértek, de nem kéne keverni a két dolgot
ki kell próbálni és azután leszólni :P
Palinko
azért ügyesen! a TRX se fog helyetted edzeni, nem tudom miért kevered pl azokkal az izomrángató lepkékkel vagy milyen tv shopot írtál... én csak sokallom az árát, és kábé helyettesíteni tudom azzal amim van, ágy, fal, ajtó, kosárlabda, rúd, törölközõ...
Tyler1
Nem kell, hogy értelmet láss benne, más célokért küzdesz te, más célokért küzd õ. Viszont, hogy ki mekkora utat jár be a céljai eléréséért, az már kevésbé lebecsülendõ tényezõ.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

ps7a
Egy haveromat alig tudtam lebeszélni errõl a sz@rról.
Lassan 8 éve járok terembe, elõtte atlétikáztam és meg akarta magyarázni, hogy ez mennyivel jobb mint a súlyzós edzés, mert olyan speciálisan tart meg anyámtyúkja :D és majdnem megvette a hülyéje :D
Sok ember nem tudja már, hogy mivel helyettesítse a munkát, mert ugye anélkül nem megy.
Mostanában láttam a TV-ben egy reklámot valami kütyürõl: "Ezzel x óra tornázásnak megfelelõ hatást érhet el, mozgás nélkül" WTF :DDD
Fájdalom :D

Vaxi
elég akkor, ha csak a munkát tiszteled :)

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Palinko
hogy valamit nehéz, szinte lehetetlen elérni attól még nem feltétlen kell hogy értelme legyen. tisztelem az akaraterõt, munkát ami mögötte van, az eredményt viszont nem tudom tisztelni.
Tyler1
<#worship>

Roger6
Hát ezt olyan szépen fogalmaztad meg, hogy ki is töröltem a hozzászólásomat. <#eljen> Egyetértek veled.

Tyler1
Hogy szép vagy nem szép, az szubjektív, nincs gond azzal, ha valakinek már sok ez a szint, de minimális tisztelet azért kijárna neki, ha másért nem, csak azért mert magyarként képvisel bennünket a nemzetközi elitben. Ebben a sportban nehéz innen kitörni, és olyan magasságokig eljutni, mint Peti tette. Rengeteg áldozat és kitartás kellett hozzá, több mint amit itt akárki is ismerne. Ha valaki képes a legjobbá válni abban, amit csinál, legyen sportoló, vagy mûvész, de legyen csak egy sima munkáját elvégzõ ember, kijár neki a tisztelet.
Lehet saját hõsöd a villamossal guggoló ember, vagy ki, de nem ilyen stílusban kell ennek hangot adni, és leszólni egy sportolót, akire büszke lehet minden magyar, akkor is, ha nem kedveli ezt a sportot, vagy ezt a szintet, amit õ képvisel.

Ez 1 ilyen fórum, itt a profik ajnározása sokkal inkább elõtérben van, mint a hétköznapi "hõsök" fogadd el. Magam is az utóbbi típust kedvelem jobban, de ne erõltesd a profik leszólását+hüvelykujját szerintem, mert úgy járhatsz mint én(megkaptam érte a havibant).

Effe88
nagyon komoly felépítése van
mondjuk kár, hogy alacsony(174 cm), ha 188 cm lenne simán lenyomná Arnoldot:D
de így is nagyon brutál<#eljen>

immovable

<#wow2><#nevetes1>
jazzy
Az a szégyen, hogy a szádra veszed és ilyen stílusban alkotsz véleményt egy ilyen szintû sportolóról.
Palinko
köszönöm a kisegítést, aki még nem hallott volna róla nézze meg ezt:
itt
Vaxi
Szûcs Doszpoly Tibor

Palinko
én félreérthetõen írtam, az eszköz maga nagyon jónak tûnik nekem, az árára írtam hogy néphülyítés, de a videót látva kedvet kaptam az elkészítés próbálkozáshoz :D
Palinko
még nem éheztem a 2 hétben, és az izom se le ment azóta...

ha nektek ez a szép hát szívetek rajta, nekem csak a sport szégyenei, olyanokat tisztelek mint pl aki volt a BBTV ben, hogy villamoskerékbõl épített súlyzót, meg gázpalackal guggol stb, õ egy igazi hõs és nem felfújt majom. az én szégyenem hogy nem emlékszem a nevére már.
Breki33
hm vmiért másikat rakta be

http://www.youtube.com/v/GJ3zu67MKeA&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
Breki33
http://www.youtube.com/v/dPafqu_jtQI&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
Breki33
lehetne ha az lenne ez #26748-es kérdésre ment

de bírom mikor valaki olyat szól le amit ki sem próbált
de én nem írok róla többet

Roger6
Amúgy muszáj nyomni ezt a TRX cuccot ilyen hosszú hozzászólásokban? Nem lehetne ezt spoilerben esetleg? Bár lehet csak engem nem érdekel ez az övvel húzkodjuk magunkat parasztvakítás dolog. <#whatever>

"nem valami sz@rt fejlesztettek ki" - hát az biztos hogy ûrtechnológia, nem vitás, amcsi szupertitkos fejlesztés lehet.

Ott hagytam abba az olvasását a linkelt magazinban, amikor magyarázza, hogy mennyivel jobb mint a fekvenyomás, mert több kalóriát éget el. Ja, hát ha kalóriaégetés a cél, akkor mi a faszért nyomnék fekve? Akkor kardió... Baromság az egész, nem olvasom tovább azt a hülyeséget.

Breki33
a teremben ahová jársz nem lehet edzés után inni?

nálunk van többféle ízben ahogy kéred, biztos tanácsot is szívesen adnak

egyébként itt utánanézhetszhttp://shop.builder.hu/termekek_list.htm4?szulo=43

pl a 100% Whey Protein
Professional-ra rákattintasz

ott az oldal közepén látsz ilyet

Kérdések/válaszok a(z) 100% Whey Protein Professional termékrõl:

ott megnézheted mások miket kérdeztek, de akár teis kérdezhetsz a termékkel kapcsolatban

és látsz ilyet is

Vevõvélemények a(z) 100% Whey Protein Professional termékrõl:

ott láthatod mások hogy pontozzák illetve mi a véleményük az adott termékrõl

például:

"Teljesen meg vagyok vele elégedve sokkal jobb mind a sima 100% whey mivel ebbe vannak emésztõ enzimek és tejsavó-izolátum és ez nem aszpartámos.
Edzés utánra elsõ osztályú egy kis szõlõcukorral, és reggel a zabhoz is tökéletes."

Breki33
egyrészt forintért lehet venni, másrészt azok nem kötelek hanem profi karabinerek és nem véletlenül vannak rajtuk azok a csatok
és az Y típusú felfüggesztés

mondjuk szerintem is túlárazott, de 5-6000-bõl el lehet készíteni házilag

tesztoszteron magazinban tesztelték
http://www.tesztoszteron.hu/emagazin_07_157_trx_suspension_trainer_ertekeles_es_a_funkcionalis_edzes.php

#26761 féle hozzászólásokra meg idéznék egy másik fórumról

"Én sem birom akik mások által elmondott dolgok alapján osztják az észt.

Én kipróbáltam aztán vettem egy bérletet.
Nagyon durva edzés, az elsõ után fájt utána szinte mindenem. :)
- Olyan izmokat (stabilizáló) is megmoztgat amiket más edzések, fõleg a gépek nem mozgatnak.
- Nem kell hozzá semmi kiegészítõ súly gép vagy egyéb
- Otthon vagy bárhol tudom csinálni.
- Magammal tudom vinni pl nyaralásra vagy ha el kell utazni egy hosszabb üzleti hétvégére.

Szerintem menj el pár edzésre próbáld ki. Aztán ha nagyon megtetszik akkor vegyél egyet, vagy készíts. :)
Ha sokkallod az árát akkor csinálj sajátot. Nekem az egyik ismerõsöm csinált magának ez alapján õ azt használja már elég régóta:
http://llaszlo.wordpress.com/trx-hazilag-a-praktikerbol

A sok "okosnak" aki meg irkálja a hülyeségeket azoknak meg azt üzenem, hogy talán a hadseregnek nem valami sz@rt fejlesztettek ki, illetve ha nem próbáltad akkor inkább maradj csöndben, mint hogy baromságokat írj. Én sem írok olyanról hülyeségeket amit még nem próbáltam, ezt hagyjuk meg az újságíróknak."

Házilagos elkészítés

Ha valaki esetleg kiprobálná az eszközt, de velem hasonló fenntartásai vannak, annak javaslom egy pár kiváló minõségû állítható Thule heveder megvételét. Ezen felül a Mountexben lehet kapni sziklamászók által használt daisy chain nevezetû eszközt és karabinereket a TRX-vel megegyezõ egyszerûségû Y tipusu felfüggesztés érdekében.
Jó minõségû “egykezes szövet fogantyú”t is könnyen talál az akinek barátja a google. Kengyelt belehet fûzni hozzá hevederbõl, de akár külön is lehet hozzá bokapántot venni.
Ha esetleg vkit zavar a túl hosszú heveder, az egy kábelkötegelõt rászoríthat a hevederre, és máris befûzhetõ a fölösleg.
Amennyiben egyeseket elriasztana mindez, annak elárulom, hogy alig két perc alatt összelehet rakni az eszközt, és a végeredmény nem csak esztétikus, de legalább 300kg szakítószilárdságú lesz, ráadásként a használata is kényelmes, és a TRX árának háromnegyedét megspórolhatjuk, amit aztán kettlebellekre is elkölthetünk!

http://www.youtube.com/v/AcW6NekIPlE&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
Roger6
Hagyjad szegényt, a harcos étrend miatti éhségében nem tud gondolkodni. <#szomoru2>

jazzy
Remélem hülyéskedsz, kibaszott jó genetikája van és kibaszott jó alakja és nagyon ütõs formában van, mi ebben a bizarr, mi nincs ebben szinkronban?
Különc

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Vaxi
vegyél egy adagosat :)

Palinko
ja és szerinted hüvelykujjnál mi az? csak nem synthol próba <#ravasz1>
hungary27
Ha edzés utánra vennéd csak a tejsavó fehérjék közül válogass, minimum 70%-os fehérjetartalommal, hozzá adott szénhidrát nélkül. Azért jó edzés utánra, mert a leggyorsabban felszívódó fehérje. Ha lehet egybõl edzés után idd vízzel. (Tejjel elveszne az elõnyei, habár ízben biztos jobb, mint vízzel) Szerintem ha veszel csak a csokis félék közül válassz mert azok biztosan jóízûek.
Itt is érdemes körülnézni, ha jó fehérjét keresel:
http://www.facebook.com/bodybuldingbolt
http://www.facebook.com/proteinbuilder.testepitowebaruhaz?ref=ts&fref=ts
Palinko
nem vonz a verseny része, az én világomban mindenki magával versenyez és tisztán.
A biotechnek vannak 30g-os 1 adagos kiszerelései is, ki tudod próbálni az ízeket, ha gondolod.
Különc
Remélem nem zsûrizel egy versenyen se

Elõször valami kisebb kiszerelésben gondolkodom, nem ittam még fehérjét sosem, úgyhogy kipróbálom, milyen, ahogy nézegettem, olyan kilós körül kezdõdnek, ha jól láttam. Árban nem baj, ha picit drágább, inkább a minõséget részesítem elõnyben mindenben. Gondolom, itt is egyenes arányban vannak egymással.
Tyler1
Edzés után leginkább a koncentrátumot érdemes választani, annak a leggyorsabb a felszívódása, de kezdõként nyugodtan választhatsz kombináltat(izolátum+koncentrátum), vagy designert(több tejfehérje keveréket tartalmaz különbözõ tulajdonságokkal, és legújabb kutatások szerint jobban hasznosul edzés után, mint a koncentrátum). Gyártó pedig rengeteg jó van, a tengerentúli nagy márkáktól, európai nagy márkákon át, a magyar nagy márkákig, csak a pénztárcád szab határt annak, hogy melyiket válaszd.

Palinko
az hogy nem elérhetõ természetesen. derék a mellkassalm nincs szinkronban, egész test a fejhez. akin az ing van szerintem sokkal jobban néz ki
Különc
A keresztszálka az ocsmány, vagy mi?

Guren
ez már bizarr