Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ahogy számolom, 20 napra elég egy 4,4kg-os dobozzal. Marad ez tápkiegnek.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Amugy meg adipokillt reggel eh gyomorra, meg delutan 2 etkezes kozott kell szedni. L karnitint meg edzes elott kell bevenni, ra van irva mindenre hogy kell szedni, csak el kell olvasni :D
Swedish people are albino monkeys
szóval szerintem a sorrend:
dieta+aerob edzes+l karnitin+Adipokill
De lenne egy megjegyzésem: "mindig is hízni akartam" - a hízás zsírfelhalmozást jelent. Persze ettõl még akarhattad egész életedben, ez is igaz.
Ha nem tudsz tömeget növelni, akkor ezt ajánlom neked elolvasásra, pár perc csak:
"Van-e olyan, hogy valaki számára lehetetlen a tömegnövelés?
Elméletileg nincs ilyen, de azt kell mondanom, hogy a gyakorlatban van. Talán hasonlít ez az abszolút és limit erõ jelenségéhez. Van, amire elméletben képes a test (abszolút erõ), mondjuk egy anyuka le fogja emelni a kisgyerekére borult háromajtós szekrényt minden segítség nélkül is, de csak úgy, hétköznapi helyzetben azt maximális adrenalin nélkül nem fogja tudni felemelni (limit erõ). Nem a legjobb a hasonlat, de arra akarok kilyukadni, hogy vannak olyan emberek, akiknek a hozzáállása, motivációja, tudása, és anyagi helyzete ténylegesen nem fogja azt eredményezni, hogy sikeresen növelje a tömegét."
Nehezen hízó típus vagyok, vékony testalkattal. (jelenleg 66kg)
Anno így állítottam össze az étrendet, de már látom, hogy hibás, fõleg a bevitt zsír szempontjából:
http://shop.builder.hu/kaloria.htm4?etekid=7821&act=mutat
(Légyszi ne harapjátok le a fejem, még próbálom megtalálni az "igazit"... :D )
Mit változtassak rajta? A napi 2 Jumbo turmix úgy érzem szükséges, mert nem bírok annyit kajálni nélküle, hogy meglegyen az a bevitt tápanyagmennyiség.
Tömegelésnél kb. 2 gramm /tskg fehérjét, és kb. 5 gramm szénhidrát /tskg az ajánlott. Egyénenként változik természetesen. Zsírból kb. 1 g/tskg. Természetesen találsz információkat róla bõvebben a neten pl. itt, vagy itt, ha van kedved, olvasd el õket.
Üdv!
Lényegében arra akartam kitérni, hogy az illetõ inkább megveszi a dolgokat, mint hogy akár otthon nekiálljon edzeni.
Mondtam neki, hogy simán helyettesíthetõ az általatok leírt eszközökkel is, de neki ezt nem lehet megmagyarázni.
Tehát mint sokan szerintem, õ is úgy van vele, hogy ha már jó drága akkor biztos tuti hatásos.
...és ezzel nem leszólni szerettem volna. Písz :)
Mondjuk lehet máshol is, én mindenesetre nem tudtam róla.

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Az meg hogy bármit lehet amcsiban forgalomba hozni ellenõrzés nélkül, nem értem hogy jön a Scitec-hez. Ez ugyanúgy Magyarországra is igaz, nincs ellenõrzés dologra akkor amikor a piacra bevezeted.
(közben pedig be lett bizonyítva hogy kábé bármit forgalomba hozhatnak amcsiban mert vannak államok ahol nem nagyon ellenõrzik, követelik meg a minõséget)