Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egyszerûen nem bírok annyit enni rizs+csirkemell kombóból...
Ahogy számolom, 20 napra elég egy 4,4kg-os dobozzal. Marad ez tápkiegnek.
Tyler1
Pedig olcsóbban kijössz belõle, mint a Jumbo-féle tömegnövelõkbõl, amibõl 2-3 elmegy egy hónap alatt.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

hungary27
#26863 : én mit írtam?
#26864 : én is azt írtam, hogy egy adagnak a 23%-a fehérje
Effe88
hát nem olcsó mulatság az tény

Frankó! :D Ezt a pénztárcám és én sem bírnám hosszabb távon... xD
Roger6
És nem a fehérje 23%-os, hanem a 220 g (tehát egy adag) 23%-a fehérje! Rohadtul nem ugyanaz!!!<#ticking>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Roger6
Elárulom hogy egy adag 220 g itt. Szóval nem értem mi a gondod.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Effe88
van
5-6x rizs+csirke/hal

Van jobb is a Jumbonál nehezebben hízóknak? :)
hungary27
Nem mellesleg egy adag 700-800Ft.
hungary27
Elárulom hogy 220grammban van 50gramm(23%-os fehérje tartalom. Emellett van benne 150 szénhidrát. Miért ne lenne tömegnövelõ? Ez is az csak a szarabbik fajtából.
DarkHorSe
:DD

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Vaxi
fontossági sorrendre akartam utalni :D

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

DarkHorSe
En nem sorrendben irtam :D

Amugy meg adipokillt reggel eh gyomorra, meg delutan 2 etkezes kozott kell szedni. L karnitint meg edzes elott kell bevenni, ra van irva mindenre hogy kell szedni, csak el kell olvasni :D

Vaxi
na, majdnem sikerült leírni, hogy mit akartam :D
szóval szerintem a sorrend:

Vaxi
szerinted sorrend:
dieta+aerob edzes+l karnitin+Adipokill

DarkHorSe
Adipokill+dieta+l karnitin+aerob edzes

Tyler1
Ezt nem ismerem, de én valamilyen termogenikus zsírégetõt javasolnék, ha mindenképpen turbózni akarja a fogyást. Nagyon felpörgeti az anyagcserét, csökkenti az éhségérzetet, viszonylag alacsony CH visszatartás mellett is hatásosan pucolja a zsírt, emellett zöld tea és koffein tartalma miatt energizál is, amire egy jó diéta alatt bezony szükség lehet(már csak az edzések miatt is).

Roger6
<#eljen>

Lazarus
Igazad van, bár félreérthetõ, de én az izmosodást is hízásnak nevezem. És szerencsére hibátlanul megy :)
Roger6
Nem fogok tudni válaszolni a kérdésedre, én diétához nem használnék szinte semmilyen kiegészítõt a diétás étrenden és fehérjén túl (meg persze kardió + súlyzós edzés).

De lenne egy megjegyzésem: "mindig is hízni akartam" - a hízás zsírfelhalmozást jelent. Persze ettõl még akarhattad egész életedben, ez is igaz.

Ha nem tudsz tömeget növelni, akkor ezt ajánlom neked elolvasásra, pár perc csak:

"Van-e olyan, hogy valaki számára lehetetlen a tömegnövelés?
Elméletileg nincs ilyen, de azt kell mondanom, hogy a gyakorlatban van. Talán hasonlít ez az abszolút és limit erõ jelenségéhez. Van, amire elméletben képes a test (abszolút erõ), mondjuk egy anyuka le fogja emelni a kisgyerekére borult háromajtós szekrényt minden segítség nélkül is, de csak úgy, hétköznapi helyzetben azt maximális adrenalin nélkül nem fogja tudni felemelni (limit erõ). Nem a legjobb a hasonlat, de arra akarok kilyukadni, hogy vannak olyan emberek, akiknek a hozzáállása, motivációja, tudása, és anyagi helyzete ténylegesen nem fogja azt eredményezni, hogy sikeresen növelje a tömegét."

Lazarus
Barátnõm akar venni egy ilyet. Én a fogyáshoz nem értek, mindig is hízni akartam, de tudom hogy van köztetek olyan aki szabadult már meg fölösleges zsírmennyiségtõl. Mi a véleményetek errõl a termékrõl? Ha szar akkor mi az amit javasolnátok helyette. (Mellette sportol és folyamatosan fogy, viszont szeretne egy kis pluszt )
Roger6
Mivel nehezen hízik, ezért nyugodtan nyomathatja a trappistát. <#hawaii> Jumbo adagonként 50g (!!!!) fehérjét tartalmaz a leírás szerint, szóval szerintem ez inkább fehérje megturbózva más dolgokkal, semmint tömegnövelõ (tudom, tömegnövelõk között van, de az a szénhidrát tartalma miatt van). <#kuss>

hungary27
Tömegnövelõt csak edzés után célszerû inni. Próbáld meg mással helyettesíteni. Meg a trappista sajt elég zsíros.
Köszönöm az eddigi tanácsokat (is), irtó hasznos irományok ezek.
Nehezen hízó típus vagyok, vékony testalkattal. (jelenleg 66kg)
Anno így állítottam össze az étrendet, de már látom, hogy hibás, fõleg a bevitt zsír szempontjából:
http://shop.builder.hu/kaloria.htm4?etekid=7821&act=mutat
(Légyszi ne harapjátok le a fejem, még próbálom megtalálni az "igazit"... :D )
Mit változtassak rajta? A napi 2 Jumbo turmix úgy érzem szükséges, mert nem bírok annyit kajálni nélküle, hogy meglegyen az a bevitt tápanyagmennyiség.
A szénhidrát mennyisége nagyon változó lehet, ahogy Grabowszki is irta, attól függ, milyen alkatod van, mennyire vagy hízékony tipus. Meg az sem mindegy persze, hogy azt a szénhidrátot mibõl viszed be.
Láttam 10-ért 2,27kg-ost.
Roger6
Szia!

Tömegelésnél kb. 2 gramm /tskg fehérjét, és kb. 5 gramm szénhidrát /tskg az ajánlott. Egyénenként változik természetesen. Zsírból kb. 1 g/tskg. Természetesen találsz információkat róla bõvebben a neten pl. itt, vagy itt, ha van kedved, olvasd el õket.

Üdv!

Tömegnövelésnél milyen arányban kell bevinni fehérjét, szénhidrátot és zsírt a testsúlyhoz képest heti 3x edzés mellett?
Szerintem elég jó kis fehérje a mutant whey, egyed bátran! Mit jelent az, h "jó ár"?
Hali! A mutant wheyrõl van vkinek tapasztalata? Elég jó áron láttam, de még nem próbáltam, nemtom, milyen minõségü a cucc.
Tyler1
Olyanom máá nincs :(

hungary27
Eurosport
Tyler1
Tényleg? Melyiken?

hungary27
Múltkor volt a TV-ben is verseny USA és Európa között.
Palinko
én még ugyan nem használtam soha egy fajta fehérjét se, de ez elég drága szvsz, ha ilyen áron talán Optimum 100% Whey Protein Gold Standard jobb megoldás nem?
Az egyik legjobb USA fehérje, elérhetõ áron.Musclepharm Combat
Palinko
durva izomláz lesz a vége sztem :D
ps7a
Bocsánat a félreértésért.
Lényegében arra akartam kitérni, hogy az illetõ inkább megveszi a dolgokat, mint hogy akár otthon nekiálljon edzeni.
Mondtam neki, hogy simán helyettesíthetõ az általatok leírt eszközökkel is, de neki ezt nem lehet megmagyarázni.
Tehát mint sokan szerintem, õ is úgy van vele, hogy ha már jó drága akkor biztos tuti hatásos.
...és ezzel nem leszólni szerettem volna. Písz :)

Tyler1
Valamelyik épp nézegettem, hogy a tengerentúlon már mekkora népszerûségnek örvend, külön szövetsége és bajnoksága is van.
Mondjuk lehet máshol is, én mindenesetre nem tudtam róla.

Roger6
Jövõ héten irány CrossFit edzés, kíváncsi vagyok rá. <#zavart1>

Palinko
már jó hogy nem Kofolát :D én egyiket sem épp ajánlanám, de néha bele kell férjen, én is útálom mindég visszautasítani az ital kínálásokat de hát valamit valamiért.
Különc
Én a dunaharaszti kólát is megiszom

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Ez egy tipikus vasfüggöny mögötti mentalitás még 20évvel a rendszerváltás után is. Ami amerikai, az jó, ami keleti, az szar. Ez van az emberek fejében. De ha jól tudom, a scitec nem magyar cég.
Tyler1
Orlandoban van egy postafiókjuk, itthon vannak bejegyezve, itthon van a telephelyük is, és a gyár is.

Roger6
Csak bejelentési kötelezettséged van, ellenõrzés nélkül.

Palinko
úgy jön hogy örülni kéne hogy van hazai tápkieg gyártó aki jó termékekt árul a középmezõnyben, és nem amerikát majmolni, mikor ott könnyebben forgalomba hoznak akármit, biztos az hogy itt sem ellenõrzik le mennyire igaz ami a dobozra van írva? én úgy tudom itt akadékoskodóbbak és jobban figyelnek ilyesmire.
Roger6
Azért 11 évet kint volt és forgalmazott Amerikában is. De mint te is látod, kb. senki nem tudta, hogy Orlandoban van bejegyezve, szóval ezzel meg is beszéltük, hogy mennyire állítják be magukat Amerikainak.

Az meg hogy bármit lehet amcsiban forgalomba hozni ellenõrzés nélkül, nem értem hogy jön a Scitec-hez. Ez ugyanúgy Magyarországra is igaz, nincs ellenõrzés dologra akkor amikor a piacra bevezeted.

Palinko
Orlandoban van bejegyezvem, és próbálják amcsinak beállítani magukat, gondolom nem jókedvbõl hanem mert így kelendõbb mert el tudom képzelni olyan betegeket akiknek ez számít hogy amcsi legyen "mert az a tuti".
(közben pedig be lett bizonyítva hogy kábé bármit forgalomba hozhatnak amcsiban mert vannak államok ahol nem nagyon ellenõrzik, követelik meg a minõséget)
Effe88
scitec eredetileg amerikai cég volt, de kivonult onnnan