Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
ha valamirõl érdeklõdök azt megveszem ez egyértelmû <#pias>#pias><#nevetes2>#nevetes2>
az volt odaírva, hogy válasz nekem
A hozzászólásom azokhoz szólt, aki nem akarnak 5.000-et (vagy inkább többet) kiadni egy ugyanolyan hatásos "szerkezetért", mint a powerball. Te nyilván kiadsz érte, ahogy a TRX-ért is (ami szerintem ugyanúgy felesleges), szóval nem neked irányult a hsz.
Köszönöm, hogy ezt figyelembe veszed. <#eljen>#eljen>
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Hull a pelyhes fehér hó
Itt vagy már a télapó!
Minden gyúrós várva vár,
A tárcsák hangja messze száll!
Van zsákodban minden jó,
Joint x meg pump ’n’go
Jöjj el hozzánk, várunk rád,
Kedves öreg télapó.
Nagyszakállú télapó,
Ha fogy a csirkéd, látja,
Csirkét, rizst és fehérjét
Rejteget a zsákja!
Amerre jár reggelig,
Az edzõcipõ megtelik,
Megtölti a télapó,
Ha üresnek látja!
De gyakorlatban: zsinór erõsítve a sodrófához, zsinóron súly lóg. Kezek elõre nyújtva vállmagasságban, párhuzamosan a talajjal. Lassan elkezded feltekerni a súlyt, elsõ alkalommal befele forgatva a suklót. Ha feltekertük, akkor visszaengedjük a földre a súlyt, majd újra feltekerjük, de most kiforgatva a csuklót. Mint ahogy a gázkart húzod motoron.
Ezt 3-szor megismétled, garantáltad kivégzed az alkar izmait. <#eljen>#eljen>
Bár nem olyan menõ mint a póverball, meg buszon is hülyén néznek rád <#zavart1>#zavart1> amikor elõveszed, de azt hiszem olyan 50 Ft-bõl megoldható (azt ne mondd, hogy nincs otthon sodrófa).
és a prohardveren is
http://prohardver.hu/tema/powerball/friss.html
én a számlálóson gondolkozom érdemes-e
http://power-ball.hu/elonyok
fizikája
http://www.geochallenge.hu/download/powerball/powerball.pdf
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
frankó hogy most írják ki akciósnak mikor már a rendelést leadtam az ingyenes kiszállítással
http://shop.builder.hu/termekek_reszletes.htm4?id=6801
nem fog fájni a derekad hidd el.
4x10 et csinálok szinte mindenbõl, elsõ bemelegítõ és utána amennyivel bírom, edzés után fáradt vagyok, de ez másnapra elmúlik. Emelnem kellene a széria számot, vagy az ismétlést? Mint említettem volt, nem szeretnék már tovább nõni, a mostani testalkatom megtartása a cél, és a stressz levezetése, amiben nagyon sokat segít egy kiadós mell vagy láb edzés 😄
\"Nem az a dicsőség ha jó autóval nyersz, hanem ha a gyengével is ki mersz állni.\"
bármelyik fizetési módszert választom a Banki (elõre) átutalás-t is az is mai megrendelésnek minõsül ugye?
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
Akkor nyugodtan csinálhatod ha egy-egy edzéscsoportot a héten csak egy napon edzel meg. Kivéve a vádli, has, hát hármas. Ezeket edzheted heti két napon is.
s még lenne annyi kérdésem, hogy ha számomra nem megterhelõ, akkor baj ha nem hagyok pihenõnapokat az edzések közt, hanem egymás után csinálom õket, kivétel mikor közbejön valami és nem jutok el terembe?
\"Nem az a dicsőség ha jó autóval nyersz, hanem ha a gyengével is ki mersz állni.\"
És kérlek titeket, kajára figyeljetek, nagyon fontos ebben a sportban.
A http://www.bodysport.hu-n találtam egy kezdõknek készített edzéstervet, aminél 1 napba bele van zsúfolva az összes izom edzése, viszont sok izomcsoportot csak 1 gyakorlattal mozgat meg, most nem tudom linkelni mert nem él az oldal.
A kérdésem az lenne, hogy csinálhatja õ is azt az edzéstervet amit én(3 éve járok, most már csak formában maradás a cél) mell+tricepsz+trapéz/ hát+bicepsz/ váll+láb, vagy neki mégis valami egyszerûbb vagy könnyebb edzés javallott.
A válasznak nagyon örülnék, mert még sosem volt olyan edzõpartnerem, aki teljesen kezdõ, és engem egy valódi edzõ indított el, de már nem emlékszem, milyen szabályokat is követtem akkor.
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
Nem olyan rég írtam, hogy világéletemben úgy csináltam az edzést, hogy egyik nap mell-hát, másik nap váll-kar volt.
Edzéstervet váltottam, és most pihenõnapokkal, több kiegészítõ gyakorlattal edzek, valamint már mell-kar, és váll-hát gyakorlatokat végzek. + van edzések végén felváltva láb és has.
Kérdésem az lenne, hogy a mell-kar edzés még megyeget, de a váll-hát nem. Vállazással kezdek, 4 gyakorlat+ közben 2 csuklya, és utána a hát gyakorlatokat kisebb súlyokkal sem tudom szabályosan, jól csinálni. A két vállam egyszerûen feszül, szét akar robbani. Hiába nyújtok. Valaki csinál váll-hát gyakorlatokat egy edzésen, min kéne változtatnom?:S tegyem a hátat külön napra?