Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tyler1
Mindegyikre bele van olvasztva a méret(általában az aljára). A szokásos 75cc 25-30 grammnak felel meg, a kisebb 25-ös kb. 10-nek(általában ezt a kettõt használják nálunk). De rá is írják minden termékre, hogy egy adag hány gramm, hány adagolókanál.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

MEdievil
23,4629 pontosan.
Mérleg esetleg?

F

Breki33
Eddig Nitro Gold PRO Enzy Fusion fehérjét használtam a Biotechtõl, de most , hogy a Scietec elfogyott vettem mellé edzés utánra Nitro Pure Whey Gold * - 908 g-os akciós tejsavót

Meglepve vettem észre, hogy az abban lévõ adagolókanál sokkal kisebb mint a másikban és az eddig használt Scietec-esben lévõ
és a doboz csak félig van tele.. Ez természetes?

Mekkora a kisebb és a nagyobb adagolókanál pontosan?
Palinko
ez új nekem is érdekes a cikk. K2 arra jó hogy elméletileg a kálcium lerakódásokat oldja és segít a csontokba való lerakodásban. szerintem hasznos mert jó erekre van szüksége minden sportolónak 😊
Roger6
Soha nem próbáltam, de ezt találtam róla:

"A Bacillus subtilis nevû baktériumnak köszönhetõen a K2-vitamin igen bõséges mennyiségben megtalálható a natto nevû ételben. Kimutatható, hogy a Bacillus subtilis probiotikus tulajdonságú és folytatja K2-vitamin termelését az után is, hogy valaki megette."

Natto recept.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Effe88
durva
klasszisokkal jobb mint az elsõ helyezett

Palinko
tudtok olyan kaját amiben van K2 vitamin?
Ez tuti elfogultság volt tényleg. Peti esetleg mellben volt gyengébb az ukránnál, szvsz minden más no contest.

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

Tyler1
Hát ez olyan, hogy tavaly itthon sikerült megvernie az ukránt. Biztos hogy van elfogultság bírói részrõl is, és néha nem csak a forma dönt. Sok negatív visszhang érkezik az itthoni versenyekrõl is ez ügyben, hogy mindig xy által támogatott, vagy xy csapatának tagjai a befutók.

Aki innen kiakar törni, annak keményen árral szemben kell úsznia. :S

Roger6
Nekem az a bajom, hogy Peti már nem elõször "kap így ki". Volt szó asszem tavaly is valami Romániai versenyrõl.. vagy talán Cseh, elnézést nem emlékszem. Ott is jobb volt azok szerint, akik ott voltak, de a bírók meg mégis a fõszponzor versenyzõjét ítélték jobbnak.

Ettõl függetlenül nem aggódom, szerintem sokra viszi még ebben a sportban.

És igazad van, hogy két kép alapján nem lehet ítélni, de akkor is hajrá Peti! <#vigyor5>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Tyler1
Én is így gondolom, bár mindössze 2 kép alapján nehéz megítélni. Akik ott voltak szintén jobbnak látták, de hát ilyen a sors.

Palinko
szerintem Peti nagyobb is meg szálkásabb is, de az ukrán arányosabb.
Vaxi
háááááááááát... nem tudok objektíven dönteni, de szerintem Peti sokkal jobb ennél

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

jazzy
Szerintem is<#eljen>
Roger6
Nekem akkor is Peti fele húz a fejem. Jobbnak látom, de én nem vagyok bíró.

Tyler1

Roger6
<#eljen>

Breki33
Vaxi
hát, kb 8-an vannak egy "csapatban" kezdik mondjuk fekvenyomással. lenyomja a 8 ember, aztán mennek guggolni. és így tovább. volt bõven pihenõ, meg lehetett melegíteni amennyit akartál.

100kg+ kategóriában el is csúsztak az idõvel, ott azért többet kell melegíteni a nagy súlyokhoz. volt 240 kg-os guggolás 12 ismétlés számmal

Palinko
nem piskóta. és idõhöz van kötve?
Vaxi
A lényeg

5 gyakorlat:
Felhúzás
Mellrõl nyomás ülve
Páros bicepsz
Guggolás
Fekvenyomás

Sorozat és ismétlésszámok:
1-1 sorozat és 8-12 ismétlésszám a követelmény.
Aki nem teljesíti a 8 ismétlést, annak az adott sorozatát nem számoljuk. (Tehát azt a gyakorlatot kihagyjuk a számolásból).

A cél férfiaknál:
4 tonna – Bronz,
5 tonna – Ezüst,
6 tonna – Arany,
7 tonna – Gyémánt!
A cél nõknél:
1 tonna – Bronz,
2 tonna – Ezüst,
3 tonna – Arany,
4 tonna – Gyémánt!

De akkor sincs semmi, ha nem éred el a 4 tonnát

Vaxi
A Brutal Challenge egy erõverseny, adok linket a szabályokhoz 😄
http://www.brutalnutrition.hu/challenge/szabalyok

Palinko
annak aki nem tudja mi ez el tudod mondani saját szavaiddal vagy googlezzak? 😄
Vaxi
nem tudom érdekel-e valakit, de azért csak írok egy pici beszámolót..

Hétvégén került megrendezésre a 2012-es Brutal Challenge. 420 indulóval, ebbõl ~40 nõi nevezõ volt.
a hangulat fergeteges volt, szörnyen sajnálom, hogy nem neveztem. el akartam érni legalább a bronz fokozatot (4 tonna), viszont kb 100-150 kiló hiányzott a biztos teljesítéshez, így, mivel nem tudtam teljesen felkészülni, kihagytam.
rengetegen voltak kint, sokan nem picsáskodtak velem ellentétben, és kimentek legyõzni saját korlátaikat. láttam srácokat 30 kilóval nyomni, pontosan ugyanolyan szurkolást kaptak, mint 120 kilóval nyomó társaik.
szerintem ez hatalmas dolog, szégyenlem is magam rendesen 😊

rengeteg ismertebb figura volt kint, pl. Czégény Csaba, aki mûtétje miatt nem indult a versenyen, Ozy, aki megnyerte a világbajnokságot a nyáron, Nagy Ákos, a Giants Live gyõztese, Kupcsik László, Nagy Dóra (picipoci) és még a BioTech szponzoráltjai közül egy csomóan.

Az asszony 1962 kg-ot teljesített, sajnos nem lett meg az ezüst, de a következõn meglesz 😊
Hatalmas élménnyel lettünk gazdagabbak, sajnos az ajándékot nem tudtuk átvenni, mert a vonatunk indult.
Jövõre ott leszünk, ajánlom mindenkinek 😊

Palinko
gondolom aki vádliban meg mellben még ettõl is jobb volt
DarkHorSe
Megmeznem azt is ki elozte meg 😄

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Sziasztok!

Kérek szépen ide egy like-ot:

http://www.youtube.com/watch?v=Eh6HjU3mp4Q&list=PLHnwJdNAQF7..

Nem nagyon szeretek ilyen "nem érdekel mit gondolsz csak likeold"-ot kérni, de ha egyszer ez a rendszer😊
Nagyon fontos lenne! Ez egy nemzetközi verseny (A Team Epilepsy szervezi), epilepsziásokról szóló videókkal lehet nevezni. Ez az egyetlen magyar, ha ez elég jó érv😉 A videó egy tornászlányról, Veronikáról szól, amit én vágtam össze. Nem engedik versenyezni betegsége miatt, ma reggel kaptuk a hírt, hogy kitiltották az edzõterembõl is.
December 11. 6 óra körül zárják a szavazást.

Hálásan köszönöm!

Ha tudjátok, kérlek terjesszétek!
Tyler1
Molnár Peti hétvégi versenyformája

Sajnos csak ezüstre volt elég.

nálunk meg már ezek az eu szabvány szarok vannak....😄

Prince of Máté
Próbáltam többféleképpen, de mindig akkor teszem le a súlyzót, mikor elfárad a tricepszem :/

hungary27
Ne videók alapján csináld hanem ahogy érzed a melledet.
Prince of Máté
Mi az oka annak, hogy ha áthúzást csinálok mellgyakorlatként, akkor kb egyedül a tricepszem fárad el? Úgy csinálom, ahogy a videókon, enyhén hajlított kar, csípõ mélyen, csak a hát van a padon.

Vaxi
*e

Vaxi
brutal challange-en kint lesz valaki?
sajna nekem sérülés miatt nem sikerült felkészülni, de az asszony indul 😊))

Sabcsee
értem, köszi!

kaka

Palinko
na az pont csuklógyilkosnak tûnik nekem....
Kösz, ez kiváló cikk! Az "emelõrúd" nagyon ötletes, ki fogom próbálni.

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

Palinko
szerintem aki megérzi a különbséget az hazudik. csak a gyártó tudja mi van ezekben 😊
Sabcsee
Sziasztok!

Akciós volt Builderen a Vital X Pack vitamin, gondoltam rendelek egyet, de elég kevés véleményt találtam róla, és amik voltak, azok sem voltak túl fényesek.

Ti már használtátok? Tényleg sokkal gyengébb mint a Multi Pro?

kaka

Roger6
Úúú, kurva jó! <#taps>

Tyler1
Rohadt fílinges lehet ez a hely.

Roger6
<#eljen>

Breki33
Fogáserõsítõ gyakorlatok összefoglalva

http://astartestraining.blogspot.hu/2012/04/fogasero.html
Breki33
ennek a hivatalos neve Wrist Roller beírva youtube-n csomó videó van róla

http://www.muscleandstrength.com/exercises/wrist-rollers.html

Shop Builderes cikk
http://shop.builder.hu/cikkek.htm4?id=1077

Palinko
kissámli, felállsz rá aztán tolod lábbal is, próbálsz minél kevesebbet csalni
Mert még nem tudok húzódzkodni. Épp ezért addig alternatívák kellenének.

Palinko
de miért nem jó neked a törülközõn való húzószkodás? felbaszod a húzószkodó rúdra aztán felhúzod magad. ha asszed gagyi, tegyél 2 törülközõt és ha fasza gyerek vagy felhúzod 1 kézzel magad majd meglátjuk mennyire gagyi 😄
Én is gondolkozom ilyen otthoni megoldásokon, pl. kezet és alkart tekintve vastag rudas kézisúlyon. Milyen üreges csövet kéne rátenni h ne is essen le róla, de jó legyen? Régebben tekertem rá szigetelõt de az gagyi. Mert olvastam több helyen is h a vastag rudas edzés mellett szinte nem is kell alkart v fogást edzeni, olyan brutál.

Roger6
Hehe. <#vigyor> Amúgy nem kötelezõ sodrófa, bármilyen csõ megteszi.

Palinko
kezdésnek a sodrófát. de ne a 2 tojásost hanem amin a súly van 😄