Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Meglepve vettem észre, hogy az abban lévõ adagolókanál sokkal kisebb mint a másikban és az eddig használt Scietec-esben lévõ
és a doboz csak félig van tele.. Ez természetes?
Mekkora a kisebb és a nagyobb adagolókanál pontosan?
"A Bacillus subtilis nevû baktériumnak köszönhetõen a K2-vitamin igen bõséges mennyiségben megtalálható a natto nevû ételben. Kimutatható, hogy a Bacillus subtilis probiotikus tulajdonságú és folytatja K2-vitamin termelését az után is, hogy valaki megette."
Natto recept.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
Aki innen kiakar törni, annak keményen árral szemben kell úsznia. :S
Ettõl függetlenül nem aggódom, szerintem sokra viszi még ebben a sportban.
És igazad van, hogy két kép alapján nem lehet ítélni, de akkor is hajrá Peti! <#vigyor5>#vigyor5>
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/531971_383070735110942_119137770_n.jpg
100kg+ kategóriában el is csúsztak az idõvel, ott azért többet kell melegíteni a nagy súlyokhoz. volt 240 kg-os guggolás 12 ismétlés számmal
5 gyakorlat:
Felhúzás
Mellrõl nyomás ülve
Páros bicepsz
Guggolás
Fekvenyomás
Sorozat és ismétlésszámok:
1-1 sorozat és 8-12 ismétlésszám a követelmény.
Aki nem teljesíti a 8 ismétlést, annak az adott sorozatát nem számoljuk. (Tehát azt a gyakorlatot kihagyjuk a számolásból).
A cél férfiaknál:
4 tonna – Bronz,
5 tonna – Ezüst,
6 tonna – Arany,
7 tonna – Gyémánt!
A cél nõknél:
1 tonna – Bronz,
2 tonna – Ezüst,
3 tonna – Arany,
4 tonna – Gyémánt!
De akkor sincs semmi, ha nem éred el a 4 tonnát
http://www.brutalnutrition.hu/challenge/szabalyok
Hétvégén került megrendezésre a 2012-es Brutal Challenge. 420 indulóval, ebbõl ~40 nõi nevezõ volt.
a hangulat fergeteges volt, szörnyen sajnálom, hogy nem neveztem. el akartam érni legalább a bronz fokozatot (4 tonna), viszont kb 100-150 kiló hiányzott a biztos teljesítéshez, így, mivel nem tudtam teljesen felkészülni, kihagytam.
rengetegen voltak kint, sokan nem picsáskodtak velem ellentétben, és kimentek legyõzni saját korlátaikat. láttam srácokat 30 kilóval nyomni, pontosan ugyanolyan szurkolást kaptak, mint 120 kilóval nyomó társaik.
szerintem ez hatalmas dolog, szégyenlem is magam rendesen 😊
rengeteg ismertebb figura volt kint, pl. Czégény Csaba, aki mûtétje miatt nem indult a versenyen, Ozy, aki megnyerte a világbajnokságot a nyáron, Nagy Ákos, a Giants Live gyõztese, Kupcsik László, Nagy Dóra (picipoci) és még a BioTech szponzoráltjai közül egy csomóan.
Az asszony 1962 kg-ot teljesített, sajnos nem lett meg az ezüst, de a következõn meglesz 😊
Hatalmas élménnyel lettünk gazdagabbak, sajnos az ajándékot nem tudtuk átvenni, mert a vonatunk indult.
Jövõre ott leszünk, ajánlom mindenkinek 😊
Kérek szépen ide egy like-ot:
http://www.youtube.com/watch?v=Eh6HjU3mp4Q&list=PLHnwJdNAQF7..
Nem nagyon szeretek ilyen "nem érdekel mit gondolsz csak likeold"-ot kérni, de ha egyszer ez a rendszer😊
Nagyon fontos lenne! Ez egy nemzetközi verseny (A Team Epilepsy szervezi), epilepsziásokról szóló videókkal lehet nevezni. Ez az egyetlen magyar, ha ez elég jó érv😉 A videó egy tornászlányról, Veronikáról szól, amit én vágtam össze. Nem engedik versenyezni betegsége miatt, ma reggel kaptuk a hírt, hogy kitiltották az edzõterembõl is.
December 11. 6 óra körül zárják a szavazást.
Hálásan köszönöm!
Ha tudjátok, kérlek terjesszétek!
sajna nekem sérülés miatt nem sikerült felkészülni, de az asszony indul 😊))
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
Akciós volt Builderen a Vital X Pack vitamin, gondoltam rendelek egyet, de elég kevés véleményt találtam róla, és amik voltak, azok sem voltak túl fényesek.
Ti már használtátok? Tényleg sokkal gyengébb mint a Multi Pro?
kaka
http://www.muscleandstrength.com/exercises/wrist-rollers.html
Shop Builderes cikk
http://shop.builder.hu/cikkek.htm4?id=1077