Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
én a fagyos csirkemellet sikeresen felvágtam késsel. meg kellett küzdeni vele, de azért a fél kilós darabok csak úgy potyogtak a mérlegre 😄
Szóval 40 kg menne szerintem simán, még több is.
És most napi motiváció, ha esetleg azt hinnéd, hogy a pénteki meló után kényelmesen elnyúlsz a kanapédon, hogy kezdõdjön a hétvége... Hát nem, pont most kell megmutatni hogy ki vagy, amikor a többek az év végére szorítkozva kibújnak az edzés és az étrend betartása alól.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
tegnap sikerült vennem 5 kg csirkemellet, de délután dolgom volt így gyorsan beraktam a fagyasztóba (hogy miért oda, és nem a sima hûtõbe, ne kérdezzétek), este elfelejtettem kivenni, így most egybe van fagyva mind az 5kg csirkemellem. Kivettem, hogy picit felolvadjon hogy szét tudjam szedni adagokra, kérdem én, ha teljesen felolvad utána már nem lehet lefagyasztani mégegyszer? :\ csak mert 6ezer ft az 6ezer ft...
Mondjuk én még lenyomom ezt a hetet is, úgyhogy azért okosan bûnözök 😊
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
mov ah,4ch int 21h end
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

Swedish people are albino monkeys
Egyébként biztos, hogy jól méred? Volt már rá példa, hogy valaki ugyanerre panaszkodott és aztán kiderült, hogy a szokásos adag háromszorosát vitte be az elnézett jelölés miatt.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
mov ah,4ch int 21h end
Most vagyok 83 kilo, ugy terveztem a szedeset, hogy napi 25grammal 5 reszre lebontva feltoltok 10 napig, utana meg 10-12 grammal szintentarotok 2-3 honapig aztan szunet. Remelem hozzaszokik a szervezetem 😄DD
Swedish people are albino monkeys