Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
milyen az a roid has, vagy mire írjátok?
The Protector, nincs mit, remélem használni fog. másik ami nekem bevált egy ilyen égetõs sportkrém, az 1 nap alatt kihozta a lábamból, persze sétáltam is rá, meg égette jó sokáig de megérte 😄 valami gyógynövényes cucc nézd meg a termékeket.
http://www.perskindol.hu/
én szereztem jó pár tasak termékmintát azért próbáltam ki és tetszik.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
1 hete nem edzek, mert izomgyulladás miatt "fetrengek". (megsérült a csuklyám jobb oldali része edzés közben, és begyulladt a teljes jobb oldalam tõle. Jobb váll, teljes kar, jobb mell, jobb hát, vádli! Nincs bennük erõ, fáj, akaratlan izomrángások, mozgástartomány szûkülés, tehát igen finom.) Gyógyszeres kezeléssel gyógyulok, lehet még ez a hét is rámegy a felépülésre.
Soha nem hagytam ki 4-5 napnál többet. Egy-két hét után már figyeljek arra, hogy nem ugorjak be a mély-vízbe, mert iszonyú izomlázam lesz, vagy ennyi idõ után simán edzek tovább mint rendesen?
Amúgy lehet csak elkapott a calici(norovírus). Állítólag idén lesz újra járvány. Vagy csak a maradék karácsonyi bejgli tett be. 😊
A sok vitaminbeviteltõl, lehet komoly hasmenést kapni? 😄
Lehet kevesebbet kéne szednem?
Swedish people are albino monkeys
Muscleteamen láttam, csak nem túl egyértelmû ott a rendelés menete.
Sanyának: Én is szedek savlekötõt. Hidd el, ha szedsz mellé elég sok C-t, meg vmivel ésszerûbb mennyiségben B-komplexet pl., megjön az az étvágy😊
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
Szerintem sok embernek nem az a célja, hogy 120 kiló legyen vagy hasonló. Mert szépen hangzik, valóban, de mit sem ér, ha a 120 kilójával az ember úgy néz ki, mint egy teleszart búvárruha ugyebár. TestÉPÍTÉS. Ez a lényege. És ez, amit a videóban láttunk, ez egy része. Nagyon jól definiált a srác, erezettsége is szemrevaló, durván szimmetrikus alak. Azt hiszem, ezek sokkal elõbbrevalóak annál, mintsem hogy "picike embernek" definiálja valaki. A színpadon sem az a lényeg hány kilós vagy, ugye? <#wave>#wave>
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
a tudatlanok felvilágosítását meg már meguntam, de nagyon. akit érdekel, annak nagyon szívesen elmondom, amit tudok (van rá példa), de ha megkérdezik, hogy nem félek attól, hogy a fehérje tönkrebassza a májam, akkor annyit válaszolok, hogy "nem".
Vagy mit tolsz, vagy milyen port szedsz. Mintha valami drogosok lennénk. Rosszul vagyok ezektõl a kérdésektõl. <#idiota>#idiota>
De azt, hogy sok kis vérpistike nyomja. Igazából ez sem érdekelne, ha nem nõne meg hirtelen mindegyiknek az arca is. Ezért van lenézve az egész testépítés. Meglát valaki, elsõ kérdés: Mit tolsz? 😞
az, hogy sok buzeráns szedi a román szart az edzõteremben? 2 hónap alatt bradpitt akar lenni? õ baja. úgy bassza tönkre magát, ahogy akarja.
a sportot, mint életformát úgy sem tudják már bemocskolni, most már kurvára nem menõ sportolni.
Mega Daily One
Edzéstervek
Elkezdeni nehéz csupán, de a jumbo jó lehet neked, de nem elég bevenni és a sarokban gép elõtt várni, hogy nõj 😄
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.