Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vaxi
azigen! szép teljesítmény!!

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

iko
175/66

spam. sry

hungary27
<#eljen><#eljen>
cm, kg?
iko
Diéta vége...

spam. sry

Prince of Máté
Hát nem tudom, hogy csak onnét lehet-e eredetit rendelni... Utánaolvastam és jópáran azt állítják, hogy itthon is árulnak eredeti MyProteint.

UltraZord
penn régen is trollra gyúrta már magát, de szerintem sem szer nélkül

Palinko
miért, szerinted lehet 50 en túl ilyet építeni hormonok nélkül? megtartani lehet , mint az a 70 éves bácsi is csinálta, de azon már rajta volt elõtte is.

milyen az a roid has, vagy mire írjátok?

The Protector, nincs mit, remélem használni fog. másik ami nekem bevált egy ilyen égetõs sportkrém, az 1 nap alatt kihozta a lábamból, persze sétáltam is rá, meg égette jó sokáig de megérte 😄 valami gyógynövényes cucc nézd meg a termékeket.
http://www.perskindol.hu/

én szereztem jó pár tasak termékmintát azért próbáltam ki és tetszik.
The Protector
hungary és palinko köszönöm a tanácsod,megfogadom õket.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Attila8805
Roid has befigyel 😊

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

jazzy
Neked valami üldözési mániád lehet
Palinko
aerob edzést csinálj mondjuk 2 órát minden nap még el nem múlik, sétálj gyorsan a vérkeringés gyorsul és gyorsabban elmúlik az izomláz is.
Palinko
tényleg jól néz ki. remélem sikerült hormonok nélkül is.
hungary27
Rá ne dolgozz, inkább nyújts vagy meleg-hideg vizes zuhanyt csinálj. Ez javítja a regenerálódást.
The Protector
Hy.Több mint egy éve nem edzettem és eléggé mozgásszegény életmódom volt a munkám és suli stb... miatt.A héten itthon elkezdtem edzegetni de csak ilyen formába hozó szinten.Hasaztam is(nekem ez körülményes mert a hasamat mûtötték és sérülékeny),nem erõltettem túl magam de azért adtam az érzésnek.Most már 2napja olyan hasizom lázam van, hogy csak na.Kérdés.Ráedzek egy picit vagy nyújtsak vagy mifene legyen, hogy csillapodjon mert az ágyból is nehezen kelek fel😊

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Tyler1
Sean Penn is jól összeszedte magát 52 évesen, ahhoz képest, hogy nem tartozott a kimondottan sportos színészek közé. Állítása szerint nem szerep kedvéért csinálta, hanem saját szorgalomból.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

LocalPatriot
Hát most nem tudom megnézni, hogy E vitaminból mennyit szedek, de otthon meglesem majd. Fura, eddig másfél hónap alatt nem volt semmi bajom...:S De lehet hogy most 1 hónapig nem szedek semmi vitamint. nem lehet hogy felgyülemlett? vagy távozik mindig a nem szükséges vitamiN?
Vaxi
úgy gondoltám, igen 😊

immovable
Nekem osztott az edzéstervem, akkor nyomatok egy könnyedebb teljes test edzést átmozgatásra. Kösz.
Vaxi
ne legyen túl intenzív az edzés szerintem, elsõ edzés legyen átmozgató jellegû, aztán mehet a menet.

immovable
Akkor már én is kérdezem.

1 hete nem edzek, mert izomgyulladás miatt "fetrengek". (megsérült a csuklyám jobb oldali része edzés közben, és begyulladt a teljes jobb oldalam tõle. Jobb váll, teljes kar, jobb mell, jobb hát, vádli! Nincs bennük erõ, fáj, akaratlan izomrángások, mozgástartomány szûkülés, tehát igen finom.) Gyógyszeres kezeléssel gyógyulok, lehet még ez a hét is rámegy a felépülésre.

Soha nem hagytam ki 4-5 napnál többet. Egy-két hét után már figyeljek arra, hogy nem ugorjak be a mély-vízbe, mert iszonyú izomlázam lesz, vagy ennyi idõ után simán edzek tovább mint rendesen?
immovable
Túlzott E vitamin bevitel okozhat hasmenést. Valamint túlzott B vitamin beviteltõl pedig lehet zöld a vizeleted, de ritka az ilyesmi.

Amúgy lehet csak elkapott a calici(norovírus). Állítólag idén lesz újra járvány. Vagy csak a maradék karácsonyi bejgli tett be. 😊
LocalPatriot
Üdv Mindenkinek!

A sok vitaminbeviteltõl, lehet komoly hasmenést kapni? 😄
Lehet kevesebbet kéne szednem?
DarkHorSe
Angliabol a hivatalos oldalrol. Enis gondolkoztam magyar oldalakon, de tuti hogy nem azt kapod amire szamitasz, csak valami felkevert szart.

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Prince of Máté
MyProteint honnét érdemes rendelni? (nem vaterára gondoltam)
Muscleteamen láttam, csak nem túl egyértelmû ott a rendelés menete.

hungary27
Senki nem vitatja szerintem hogy kell hozzá megfelelõ életmód és kitartás. A gond az, h az "életmód" definíciója gyenge lábakon áll, mert sokan az ilyen típusokat tekintik követendõ példának. És vagy magától rájön, h anyag nélkül nem megy és ráhagyja, vagy pedig nyomja tovább a nem éppen egészségesnek nevezhetõ életmóddal. És most nem a versenyzésrõl van szó, hanem hogy milyen példát mutatnak a "sztárok", statiszták, stb. Egyvalamin érdemes elgondolkozni: több, egymástól teljesen különbözõ edzés-és étkezési rendszerû guru is egyetértett abban, h az anyagozók "cheaterek". Akárhogy is nézzük, bizony igazuk volt/van.

Sanyának: Én is szedek savlekötõt. Hidd el, ha szedsz mellé elég sok C-t, meg vmivel ésszerûbb mennyiségben B-komplexet pl., megjön az az étvágy😊

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

Roger6
Ebben a mögötte álló munka a nagy dolog, az, hogy 40 kilós senkirõl összeszedett egy valahogy kinézõ alakot. A testépítés a test formálásáról, és az életmódról szól. Ezt az alakot életmód nélkül nem lehet összeszedni. Az más kérdés, hogy tolt-e valamit, ezt mindenki maga eldönti, de beszélni róla hülyeség, mert úgysem tud senki semmit a srácról.

Szerintem sok embernek nem az a célja, hogy 120 kiló legyen vagy hasonló. Mert szépen hangzik, valóban, de mit sem ér, ha a 120 kilójával az ember úgy néz ki, mint egy teleszart búvárruha ugyebár. TestÉPÍTÉS. Ez a lényege. És ez, amit a videóban láttunk, ez egy része. Nagyon jól definiált a srác, erezettsége is szemrevaló, durván szimmetrikus alak. Azt hiszem, ezek sokkal elõbbrevalóak annál, mintsem hogy "picike embernek" definiálja valaki. A színpadon sem az a lényeg hány kilós vagy, ugye? <#wave>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Palinko
max a veséd, de ahhoz is durván kell tolni.
Vaxi
ja, és ez most nem ilyen siránkozós faszomság, csak simán leírom a véleményemet az egész helyzetrõl 😊

Vaxi
ezt mondom, hogy nem lehet már mit leégetni a testépítésen, meg úgy általában a sporton sem.
a tudatlanok felvilágosítását meg már meguntam, de nagyon. akit érdekel, annak nagyon szívesen elmondom, amit tudok (van rá példa), de ha megkérdezik, hogy nem félek attól, hogy a fehérje tönkrebassza a májam, akkor annyit válaszolok, hogy "nem".

adam46
<#hehe>

Vagy mit tolsz, vagy milyen port szedsz. Mintha valami drogosok lennénk. Rosszul vagyok ezektõl a kérdésektõl. <#idiota>
hungary27
Tõlem megkérdezték, hogy mit tolok? Mondom fehérjét szedek. Csak nézett a gyerek.
adam46
Nem is azzal van a baj, mert aki testépítõ akar lenni és versenyzik aktívan, neki egy idõ után eljön az alkalom, mikor túl kell esni a korlátain. Ezt megértem, elfogadom.

De azt, hogy sok kis vérpistike nyomja. Igazából ez sem érdekelne, ha nem nõne meg hirtelen mindegyiknek az arca is. Ezért van lenézve az egész testépítés. Meglát valaki, elsõ kérdés: Mit tolsz? 😞
Vaxi
a mai világban minden élsportban jelen van a dopping, még a sakkban is. fölösleges ezen puffogni szerintem, ettõl még nem lesz kisebb a teljesítmény, és nem lesz kevesebb a lemondás és a munka sem.

az, hogy sok buzeráns szedi a román szart az edzõteremben? 2 hónap alatt bradpitt akar lenni? õ baja. úgy bassza tönkre magát, ahogy akarja.
a sportot, mint életformát úgy sem tudják már bemocskolni, most már kurvára nem menõ sportolni.

adam46
Azért gondolom, mert a mai világban a testépítés a szteroidról szól. Mondhatjátok, hogy nem így van, de ahova én járok, ott is minden kis gyökér nyomja. Sõt olyan is, aki semmit nem edzett még életébe.
Effe88
most ebbe mi a nagy dolog?
egy picike ember

Palinko
miért gondolod? azért az a fiú 14-15 éves mondjuk rá most meg ha 25, azért az alatt el lehet érni a határokat szerintem. viszont azért gondoltam a szteroidra meg az ilyen olyan kellékekre mert trainer és neki tartani kell nagyon, mert kuncsaftok fejbe nem látnak be, meg nem értenek hozzá ezért gondolom fizikum alatt választanak. de durva azért egyik képen sincs sztem 7% tól több zsír rajta.
adam46
Ilyen alak simán elérhetõ tisztán, DE õ biztos nem kitartó munkával érte el. 😄
Palinko
áh, kár hogy nincs a 2 állapot közt semmi. meg nem tudom mennyire fenntarható ez a testzsítszázalék, bár elejében is az vékony fajta volt. másik ami érdeklen mennyire tiszta ez, el tudom képzelni, hogy az, bááár...
Breki33
kösz a segítségeteket 😊

hungary27
Elõször is kéne vitamin. Szerintem a legjobb a Mega Daily One. A vitamintól lesz étvágyad. Utána az étrendet kell helyre tenni. Sok oldalon vannak tömegnövelõ étrendek súlyhoz kalkulálva. Ha tömegnövelõt veszel azt csak edzés után igyad. Reggel jó lenne tejsavó fehérje. (Edzés után szerintem jobb a tejsavófehérje+dextróz kombó, mert így te állítod be az arányokat.) Jó lenne edzéstervet is készíteni, de az elsõ 1-2 hónapban teljes testedzést (mindent megdolgozol) csinálj. Után térj át az osztott edzéstervre, amiben minden izomcsoportot egy héten csak egyszer dolgozol meg. Vannak izmok amiket többször is meg lehet edzeni. Például has, vádli, hát. Szteriodot én nem ajánlom, mert nagyon káros.

Mega Daily One
Edzéstervek
és nagyrészt természetes hús általában disznó vagy csirke van megcsinálva fasírtnak/rántott húsnak, pörköltnek..stb fagyasztott félkész kajákat nem eszek sokat.

Persze tudom én amúgy nem ülök itt egésznap csak épp szabin vagyok még, kondi mellé kéne a jumbo meg mellette eszek is csak kéne vmi segítség hogy legalább többet tudjak enni vagy hasonló ha értitek.Nem mekis kaját zabálok egész nap az csak példa volt de hús majdnem mindennap van, általában rántott hús-sültkupli vagy kruplipüré ezek szoktak menni nagyrészt, melóhelyen meg szenyó fõtt kaját ott nincs idõm enni.Mondjuk mivel 3 mûszakba vagyok sajnos elég rendszertelen az étkezés 😞

UltraZord
ne egyél szemét kaját, nem a supersize me a cél, hanem, hogy egészségesen gyarapodj, az meg nem a gyorsétterem, de nem is a mirelit félkész kaják, hanem a természetben elõforduló fehérjék, pl csirkemell, jó sok hús.
Elkezdeni nehéz csupán, de a jumbo jó lehet neked, de nem elég bevenni és a sarokban gép elõtt várni, hogy nõj 😄

Prince of Máté
Thrash metal + death metal, na az felpörget 😊

Tyler1

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Most lehet kiröhögtök de 2 mekis hambi meg egy kis adag krumpli nekem bõven elég azt is már nehezen gyûröm le, hiába kívánom egyszerûen nem tudok többet enni egyszerre mert akkor már a rosszullét kerülget 😞

aha tudtok vmi oldalt ahol meg lehet nézni milyen étrend javasolt?Az is baj hogy nem tudok sokat enni egyszerre úgy próbálom csinálni hogy többet eszek kevesebbet.De vmit változtatnom kell mert tényleg vékony vagyok 😞 Plusz gyógyszert kell szednem a gyomromra, savlekötõt..stb és emiatt sokszor étvágyam sincs...