33479
-
Succor #28551 Rendben...Én is azt ajánlom...Főleg 4-től 12 éves korig ! ^^ -
#28550 én a naposim kúrát ajánlom -
Succor #28549 Sajnálom, hogy így vélekedsz az alap anatómiai ismeretekről...Vannak benne hiányosságok, de a logikáját nyugodtan követheted, nem hülyeség...
De most kiváncsivá tettél nagyon...Szerinted milyen egy jó tömegnövelő illetve diétázós étrend? -
#28548 air alert -
szmegma #28547 a sárgatúrótól ugrik ekkorát?
-
#28546 mese -
Succor #28545 Alapismeretek I. :D
Túró=fehérjeforrás
Hús=Fehérjeforrás
Lucerna=Takarmánynövény :P
Én is sokat eszek zabplyhet mert szeretem nagyon :)
Persze nem ettől leszel szálkás hanem a diétától, de feltételezzük, hogy ezt itt mindenki tudja :O
Nagyon is jó kaják ezek, csak tudni kell hova illeszteni az étrendünkben :) -
#28544 ja,sok müzlizabáló fogyatékos gyerek,akik azt hiszik ettől meg a soványtúrótól lesznek Arnold Schwarzeneggerek. -
#28543 Nem fogyatékosok,hanem sokan bejönnek trollkodni,emiatt a rendes arcok is ingerültebbek és ha egy magamfajta kezdő feltesz egy kérdést ami mondjuk alapkérdés akkor az én pofám is kap és kevésbé hasznos/leszóló választ érkezik. -
Succor #28542 Úgy látom az utóbbi időben rendesen elszaporodtak a fogyatékosok :P
Mindegy kitartás :D -
#28541 egyél meg egy tábla szalonnát inkább -
#28540 Egy kis segítség
http://www.fitbuilder.hu/cikk/Minden_gyuros_jo_baratja_a_tehenturo.html
http://www.memton.com/hirek/zabpehely
http://erezdmagadjol.hu/2011/10/zabpehely-fogyni-es-egeszsegesnek-maradni/
http://egeszseg.origo.hu/cikk/0728/126626/20070712_olivaolaj_extraszuz_polifenolok_antioxidansok_1.htm -
#28539 erről fossál egy hétig -
#28538 Hasonló választ vártam. -
#28537 mert ideposztolta valaki? csak tipp -
#28536 Én csak azt szeretném kérdezni tőled, hogy tudod miért van itt ez a recept? Van fogalmad róla? -
rhdk #28535 Én inkább megeszek 2 sportszeletet. -
#28534 Na, asszonynak már meg is írtam sms-ben, hogy estére a hozzávalókat szerezze be. :) Amúgy nem szeretem a süteményeket, meg abszolút nem vagyok éhes szájú, de ez most megtetszett. -
#28533 Nem szedek semmit az tönkrevágja a májat ;) -
rhdk #28532 Te mit szedsz?Nekem majd hamarosan jön a deca kúra. -
#28531 "Zabos-túrós finomság
25 dkg zsírszegény túró
1,5 dl sovány tej
1 bögre zabkorpa
1 tk olivaolaj
3 tk nyirfacukor
Az összes hozzávalót turmixoljuk és annyi zabkorpát tegyünk bele,hogy ne legyen túl sűrű. Sütőpapirral kibélelt tepsibe öntjük.Előmelegített sütőbe tesszük és lassú tűzön megsütjük. Én csokis fehérjeport kikevertem kevés tejjel,hogy sűrű legyen és leöntöttem vele....Imádom"
-
#28530 Jól van ajánlgassad én meg maradok az én dolgaimnál :D -
#28529 nagyon jó
én Guatemalában tolom -
#28528 És a popódat is edzegeti egy nigga, mint egy igazi fegyencnek? -
#28527 Éljen, Éljen Újpalota!
A legjobb hely a földön!! -
#28526 Most megkaptad, a román mocsok naposim a fasza, látod. Istenem, ennyi idiótát...
rhdk - aki nem ért hozzá, az is tudja, hogy a napo a legalja mindennek, szenny, mocsok, olcsó román szemét, ami ráadásul nem is biztos, hogy eredeti. Mert hát honnan is tudnád, rá van írva? Ja, akkor az. -
rhdk #28525 synthol a lúzereknek való -
rhdk #28524 Miért?
Nagyon jó cucc
mindenkinek ajánlom -
#28523 én is nyomom a fegyencedddzést, kurvajó! jövő hónapban lehet kokaint fogok csempészni hogy igazi fegyencek között nyomhassam a fegyencedddzést
syntholt nyomjátok?
-
#28522 -
#28521 Pontosan, meg amit az edzőtermekről meg az ilyenfajta edzésről ír az is hülyeség. -
Succor #28520 A Fegyenc edzés semmi más csak egy alap funkcionális edzésmód(ami már a mű megjelenése előtt is BŐVEN létezett,és már meg volt írva) összefoglalója.
Funkcionális edzést pedig szokott mindenki végezni, aki:
-Húzóckodik a teremben
-Tolóckodás
stb...
Szerintem maga a fegyenc edzés csak egy bőr lehúzása a szakirodalmakról a pénz reményében :) -
#28519 ja és a miami egy szar -
#28518 az te vagy -
#28517 azt a lányok meg a kisfiúk szokták -
#28516 fegyencedzést toljátok? -
#28515 Naposim te jó ég :D
Az már rég kiment a divatból :D -
Neoncsoves #28514 Ma pl. simán benyomtam 4 teáskanállal, de általában a reggeli zabpehely mellé szórom bele a tejbe. nekem ízlik :) -
#28513 Olajra tippelek -
center86 #28512 Hogyan fogyasztod a lenmagot? Csak magában kapkodod be a szemeket, vagy megtöröd esetleg? Mustármagot használ valaki?