Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

adam46
Párna a derék alá hasznos? 😊
shaba23
pihentetés, masszírozás, melegvíz, izomlazító krém
adam46
Derék húzódásra tudtok valami jó praktikát? Mit hasznos ilyenkor?
Effe88
amit db leírt
szerintem az az igazság...
de majd csak kiderül

csuszi
na index címlap meg db válaszol is megy a dolog.
kurvára nem vagyok az a típus aki körbeállja az autóbalesetet meg a tûzoltókat meg nézegessem a nyilvános akasztást, de ennek a történetnek kurvára kíváncsi vagyok a hátterére, ki a fasz aki olyan orbitálisat hazudik nyilvánosan, hogy a fal adja a másikat.
azt külön érdekesség, hogy a testépítésben (nem magyar sajátosság) különösen magas a többi sporthoz képest az ilyen esetek száma. balhék, hisztik, pletykák, sértõdések, hazugságok, botrányok, szarkavarások.
ha tippelnem kéne, akkor 2 dolog miatt van ez.
1. külsõrõl, esztétikáról szól. a résztvevõk valszeg egocentrikusak (jobban mint bármelyik másik sportban, kicsit mint a színészek), hiúak, exhibicionisták. nem mind persze, de jóval több mint pl foci vagy tököm tiudja melyik csapatsportban. sok ilyen ember egy rakáson, add össze...
2. pontozásos verseny, nem mérhetõ, nem számolható, mindig ott van az emberben, a nézõben, a szponzorban, a versenyzõben a kétely. ez a kétely frusztrációt és idegességet szül.

melyik másik verseny amelyikrõl ilyenek jutnak az eszembe?
mûkorcsolya.
esztétikai verseny, kicsit színházasdi, alkotói, pontozásos cucc.

MJ rulz Pink Team The Only One

Vaxi

Én azt javaslom, hogy hagyd a vérbe, pihenj egy kicsit. 1 szar edzéstõl még nem dõl össze a világ, majd jövõhéten odateszed magad, amennyire tudod.

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Szevasztok! Tegnap kihagytam az edzésem, mert 1szerûen túl fáradt voltam már 1 kis lájtos 20 kilós kalapáccsal történõ tüzelõcsinálás meg utána fûrészelés után. Plusz még fáradtabbnak is érzem magam a szokottnál, attól tartok nem csak a tegnapi "edzés"tõl, de mintha vmennyire meg is lennék fázva. Nem fáj semmim, de enyhén szólva nem érzem magam toppon...Szal véleményt kérnék, hogy így vmennyit legalább bepótoljak az elmaradt edzésbõl, vagy ne terheljem ilyenkor a szervezetet? Tudom, h nem 1-2 kihagyott edzésen, urambocsá héten múlik a dolog csak eléggé fanatikus vagyok az edzéssel is, nem szeretem ha ki kell hagynom. Elõre is kösz, és mindenkinek jó edzést/hétvégét!

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

csuszi
disztingválás. nem csak egy irányba mûködik, komolyan egy 70 éves festõmûvésznek is becsületére válna, amit itt egyesek lemûvelnek ha egy baszdmegot vagy egy faszt vagy 30 kurva egetet elenged az ember egy fizikai, terheléses, erõsport topicjában. reméléem a súlyokat is fertõtlenítitek, meg fehér zsebkendõvel törölgetitek magatokról az izzadságot a teremben. ez amit mûveltek az kb a faszt is zsebkendõvel fogja esetét meríti ki.

én speciel mindkét irányba disztingválok, nem fogok állófogadáson baszdmegelni, sem színházban szotyizni, megtanítottak drága jó szüleim viselkedni.
de ez vissza is igaz baszdmeg te béna, hogy amikor a kõmûves vakolja a házad, oszt megkérdi mi a pálya, ne úgy válaszolj a jóembernek mint aki éppen a phd védésérõl lamentál a felkelõ nap fényében. megkérdi hogy húzol-e egyet a sörébõl, te meg fintorogva kortyolgatod az earl grey teádat, szigorúan eltartott kisujjal, természetesen ezüst kiskanállal a másik kacsódban.

nyomorult vagy baszdmeg...
jaj bocsánat, kiszaladt, böff büff

csuszi
"szia

Testépítés topikban amiket írsz az szerintem megalázó számodra, mennyire primitív stílusban csinálod.
Ne alázd tovább magad kérlek!

xoxo"

😊)))

A történések súlyosságát tekintve ha nem is isteníteném, de mindenképp elgondolkoznék a dolgokon, meg h mi vezetett idáig. Mert ha jól értelmezem, az "apa" mégiscsak él és virul. Az is lehet h mind2 oldal nagy féreg, nem tudni. Db-rõl annyit, h láttam a 2009es Bajnokok éjszakáján, amint 1 vasággyal együtt vagy 50 kilós srácnak magyarázott...Vártam a soromra mondom hátha kérdezhetek 1-2 dolgot a "mester"tõl, de úgy látszik, fontosabb volt neki a kis gizdának segíteni, mint 1 komoly hozzáállású gyereknek. Álszentségérõl nem is szólva, a khm.-ellenes beszédei tényleg, az az ember kb. kezet foghatna Andráskával kampányolásban😞

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

Vaxi
ámen 😊

csuszi
"húsos semmit nem ér" 😊)))

csuszi
"Vajon mit akar egy Morgan Stanley egy táplálékkiegészítõ gyártótól?"

hasznot. semmi mást.
"erõs növekedési potenciállal rendelkezik"

szerintem semmi jelentõsége.

jazzy
Kevés a kenyér, zsírszalonna volt remélem, a húsos semmit nem ér. Még kolbászt is raknék mellé, meg tepertõt, ez helyre fogja rakni.
Reggelizni sosem szerettem, kocsonyát ettem két nagy szelet kenyérrel, ebédre, ami edzés után jött, káposztás-tésztát, gyümölcslevessel, na itt az adagokat nem tudom grammban lemérni, 2 tányér második, és másfél leves, de ugye itt sem arányos ki meddig rakja tele. Ezután vacsorára szalonnát hagymával, itt fogalmam sincs mennyit ettem, van 4 közepes szelet kenyérhez való adagot, és mivel késõig volt dolgom, még 12 tájban, ettem 4-5 szelet lekváros pirítóst, ezek olyan kis nyeszlett szeletek amelyek beférnek a pirítóba.

A szalonnázást leszámítva nagyjából minden nap ilyesmi arányban eszem, kivétel, a reggeli és a késõ esti étkezés, azok csak ritkán fordulnak elõ.

Továbbá átlagban addig eszem amíg teljesen tele nem vagyok, illetve amíg jól esik, nem tudom otthagyni az asztalt, 2-3 falat után, hogy majd 1 óra múlva folytatom.

\"Nem az a dicsőség ha jó autóval nyersz, hanem ha a gyengével is ki mersz állni.\"

Vaxi
"SAJTÓKÖZLEMÉNY:
2013 Januárjában az Enterprise Investors és a Morgan Stanley által kezel magántõke-befektetési alapok váltak a Scitec Cégcsoport többségi tulajdonosaivá.
Az új tulajdonosok kiváló hírnevû professzionális nemzetközi befektetõk. Kizárólag a legkiválóbb cégekbe fektetnek, hosszas kiválasztási ellenõrzési folyamatot követõen. A Scitec-be tett befektetésüket megelõzõen mélységében világították át cégünket, ügyvitelünk minden aspektusát ellenõrizve, beleértve termelési folyamatunkat, termékminõséget és –tartalmat, menedzsmentet, a cég pénzügyi helyzetét, és a törvényeknek való megfelelését. Végkövetkeztetésük az volt, hogy a Scitec az egyik vezetõ résztvevõje a sport-táplálékiegészítõ piacnak, és óriási potenciállal rendelkezik a továbbnövekedésre. Állításuk szerint a leglényegesebb döntõ tényezõk amellett, hogy befektessenek, a Scitec erõs elkötelezettsége a legmagasabb minõségû termékek elõállítása iránt, valamint a Scitec partner- és vevõ-elégedettségre való fókuszáltsága voltak.
Az új partnerek célja a hosszú távú fejlõdésbe való komoly befektetés. További termékfejlesztésekbe és innovációkba kívánnak fogni, valamint folytatni kívánják globálisan az új piacokra való terjeszkedést. Meg vannak gyõzõdve (ahogy mi is) arról, hogy a Scitec termékei a legjobbak a piacon, és hûséges fogyasztói bázisunk számos országban erõs növekedési potenciállal rendelkezik. Az Enterprise Investors, a Scitec immáron többségi tulajdonosa, jelentõs tapasztalattal rendelkezõ befektetõ több mint 2,5 milliárd dollárnyi állománnyal, amelybõl több mint 2 milliárd dollár az elmúlt húsz év folyamán közel 130 cégbe került befektetésre. A Morgan Stanley, jelenlegi kisebbségi tulajdonos a Scitec-ben, egy nemzetközileg ismert pénzintézet, több mint 30 milliárd dollár nemzetközi forgalommal, 10 milliárd dollár befektetésre dedikált alappal. Az új tulajdonosok tapasztalatukkal járulnak hozzá ahhoz, hogy a Scitec továbbfejlessze professzionális menedzsment-erõforrásait, hogy még kiválóbb szolgáltatást tudjunk nyújtani partnereinknek és vásárlóinknak.
Mi a Scitec-nél ezt az eseményt egy jelentõs pozitív lépésként látjuk cégünk megerõsítésének és ambiciózus növekedésünk és fejlesztési terveink megvalósításának irányába, valamint afelé, hogy a vezetõ sport-étrendkiegészítõ cég lehessünk a Világon."

És itt jön egy jogos kérdés, amit fel is tettek faszbúkon:

Vajon mit akar egy Morgan Stanley egy táplálékkiegészítõ gyártótól?

A kommentet ki is törölték utána.

Prince of Máté
Akkor írd le a tegnapi étrendedet, mit ettél egész nap, és kiderül hol van a baj.

😊) azért nem ilyen egyszerû a képlet, jóval többet eszem, és rendszeresebben mint sok 90-110kg os ismerõsöm, annyi különbséggel, hogy én házi kosztot eszem csak, õk viszont 1 héten 3-4x kfc, és társai közül válogatnak.

\"Nem az a dicsőség ha jó autóval nyersz, hanem ha a gyengével is ki mersz állni.\"

csuszi
sose értettem ezt a báénázást. ugyanolyan egyszerû kalóriaegyensúl yez is mint a fogyás. ha mínuszos fogyunk, ha többletes hízunk.
egyszerû egyenlet, faszom se érti mit lehet ezen annyit problémázni.

kérdezõnek:
nem magic ez meg vudu. vagy sok az energia amit elhasználsz (túl sok edzés), vagy keveset viszel be (nem eszel eleget), vagy mindkettõ.

csuszi
mi lenne, ha Te lennél az aki db által emlegetett "Apa", vagy akit állítólag hamisan feljelentett és bekamuzta hogy rárúgtak a lábára?
azért mert meghal befognád és nemesként tûrnéd hogy istenítik azt aki pondró szemétláda volt veled?

- ha db nem hazudik, akkor kár az álszentség, rohadt gyökér volt
- ha db hazudik, Õ is, a teremtulaj is, meg a Gergõ nevû is emberi hányadék...és sajnos bemocskoltak egy halott embert

valamelyik oldal kibaszott nagy féreg, úgyis kiderül ki a hunyó...

"bárhogy is eszem, egyre csak fogyok"

Ezt arra az idõszakra értettem amióta elkezdtem megint terembe járni, 6 hónap, ez a 7. 75-6kg voltam akkor, most 71,5 vagyok.

Azóta fogyok állandóan, van hogy 1 kiló visszajön, de az szerintem jelentéktelen, 1 jó szarás is többnek számít.

Az 1 kiló amit említettem, az kb 1 hét alatt jött, és lehet mire holnap megnézem már köszönni sem lesz idõm.

Prince of Máté
Keveset eszel.
"béd és vacsora mindig bõséges, ezek közt pedig mikor megéhezem harapok valamit."

ez miféle táplálkozás? nem akkor kell enni amikor már éhes vagy, és nem csak harapni valamit.
és azért fogysz mert nem viszel be elég tápanyagot és az izmodat építi le a szervezet, mivel az a leg-energiaigényesebb része a testednek.

Azért csak sikerült elõadnia. Undorító ez már tényleg, így gyalázni 1 halott embert... nem baj db, jön még kutyára dér. Te is jársz még úgy hogy 2(vagy több) szék közül a padlóra.

"bárhogy is eszem, egyre csak fogyok"

"fogytam majdnem másfél kilót. Azóta megint járok teremben s kb 1 kilót sikerült visszaszednem"

Most akkor melyik?
Vaxi
"Nem szeretnék semmilyen táplálékkiegészítõt szedni"

pedig én kapásból javasolnék neked multivitamint, pláne intenzív edzés esetén..

Üdv, az lenne a gondom, hogy bárhogy is eszem, egyre csak fogyok és lassan kezdek parázni, hogy esetleg valami betegség lehet az oka. Hetente 4-6 alkalommal járok terembe, ebbõl 3xor igen intenzív edzést tartok.

Az étkezésem nem épp rendszeres, de ebéd és vacsora mindig bõséges, ezek közt pedig mikor megéhezem harapok valamit.

Nem szeretnék semmilyen táplálékkiegészítõt szedni, csupán érdekelne, hogy az edzéssel állhat kapcsolatban hogy a karácsonyi ünnepek alatt, amikor 3 héti nem is jártam terembe, de mégis ettem ahogy akkor szokás, fogytam majdnem másfél kilót. Azóta megint járok teremben s kb 1 kilót sikerült visszaszednem.

csuszi
"Nincs kedvem tanmesét elõadni a rosszindulatú szarkeverõ kismalacról, aki elárulta és tönkre akarta tenni azt, aki apja helyett az apja volt, aki megbotlott a saját lábában, de hamis váddal feljelentette a pajtását a karámból, akinek a szintje az volt, hogy a malacversenyen visszabaszta a második helyezett kupát, de a pénzdíjat eltette."

db az öngyilkos történetrõl.

Még õk maguk se bírják ki röhögés nélkül<#idiota>

immovable
Jesszus.<#nevetes1>
adam46
Norbikám belõled már csak egy golyó hiányzik.
Vaxi
húbazmeg

Roger6
Te jószagú atya úr isten... <#banplz> Mi ez? <#wow1>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Renjike
ezek egy gyenge Star Wars koreográfiát gyakorolnak a kínai nagyfalnál? (csak így hang nélkül annal tûnik 😄)

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Palinko
elképzelem erre a gyenge technóra így jót balettoztak mint a fiúk a gõzfürdõbõl 😄
Tyler1
Ilyen egy igazi hardcore gladiátor edzés<#nezze>

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Lehet nem volt szentéletû, de az ilyen "belsõ ember"es infók nem biztos hogy mindig a teljes igazságot fedik. Szerintem lehettek érdekes dolgok a Vidában is. Gondoljunk bele, hogy 1általán hogy maradhatott fent olyan klub, ami elõször a nagyot bukott MLOt istenítette, aztán persze átnyergeltek más kieggyártóhoz. A feljelentést sem hiszem h csak úgy poénból tette volna, tudjátok ok-okozat. Na részemrõl befejeztem, ez 1 ilyen világ, ahol sokan sokmindent megtesznek hogy "alkalmazkodjanak" a kialakult helyzetekhez.
Nyugodjon békében!

Effe88
Egy Vida Fitness-es belsõ ember:
2013. január 30. szerda at 10:59
Helló!

Én nem ismertem a Barna Robit annyira, de sok minden valós dolgot hallottam már róla, ami nem pletyka és többen is megerõsítették. Egy csomó ember életét tönkretette, a fitnesen kívül megverette, ha neki sértette az érdekeit, a fitnes-bõl kirugatott vagy 20 embert így kb. 10 év alatt, aki sértette erkölcsi, szteroid- tápkieg. árulási menedzsmentjét, több embert lehúzatott rendõrökkel, egy tucat ember életét tönkre tette, ahogy Német István is írta a fórumában. Ha neki nem jó, másnak se legyen jó!
Sok embernek rosszat akart, és kiba…ott velük, egy nõ sem maradt meg mellette, se családja-gyereke, se kutyája-macskája… Nem véletlen közel 40 évesen! Senki sem szerette igazán a családján kívül (valószínûleg ezt sem tudta megemészteni), hiszen akkor meg tudta volna beszélni a tényleg valós barátaival a problémáit és biztosan találtak volna rá megoldást, de nem volt igaz barátja!. Persze voltak haverjai, vagy érdekbarátai, edzõtermi ismerõsök, de ennyi. Már kétszer meg is verték és végighúzták az öltözõben, mondjátok, ha nem igaz!. A Fitness 2000 tulajdonosát feljelentette a NAV-nál, és több milliónyi kárt okozott neki kiba..ásból a gázmûveknél, mert összeveszett vele, szánalmas. De a Fitness 2000 oldalára kikerült még így is, a Feri korrekt és normális volt most is, mint mindig!
De a fagyi visszanyalt számára a saját elméjének démonjaival, amit nem tudott megemészteni és feladta!
Hiába lesz ez a hozzászólásom után háborgás, mert egy szóig minden igaz benne! Szar ügy, de ez a valóság, a tényleges realitás!
Ettõl még azt kívánom neki, hogy nyugodjon békében!

hm elég érdekes komment

Tyler1
Persze, lehet hogy ez volt az ok, de nem ismerjük a hátterét a dolgoknak. Itt ez az erõsen egyoldali provokatív hangnemû cikk, ami eléggé hiányos tényeket közöl, ez alapján nehéz lenne megítélni, hogy ez játszott-e közre, vagy történt más (is).

hungary27
Colin Winkelmann volt.
BoneDragon
Azért ez durva. Igaz hosszasan nem beszéltem vele régebben, de normális embernek tûnt. Nem semmi mik történnek a mai világba...<#sir>

Effe88
hát ja
ez kb. ugyan az mikor mondjuk rendszerváltáskor bezárt sok tsz meg gyár
aztán sokan öngyilkosok lettek...

hungary27
Pedig volt már ilyenre példa. Egy bmx-es (most nem jut eszembe a neve) súlyos sérülést szenvedett el, amiatt abba kellett volna hagynia a bmx-ezést, öngyilkos lett.
Effe88
egy ilyet találtam még

http://adipex.ws/barna-robert-halala-hogyan-halt-meg-barna-robi-testepito

jazzy
Volt errõl esetleg máshol is cikk? Nem találok és eddig nem is hallottam róla, de érdekes, több helyen le is írják ki az a B. Gergõ.
Tyler1
A szomorú esettõl függetlenül, maga a cikk egy röhej, a hangvétele is, meg a tartalma is. Nem is alapoznám erre a halálához vezetõ okokat, bár közrejátszhatott, de ha azt nézzük, hogy ezt még októberben írták, nyilván kellett hogy történjen valami fajsúlyosabb dolog. Én nem gondolnám, hogy egy súlyos sérülés miatt - legyen az akár maradandó(de az sem biztos, hogy az volt) - el kell dobni egy életet.

Effe88
nem tudom
de gondolom ez lehetett

Vaxi
ez volt a miértje a sajnálatos dolognak? :

Effe88
durva:S

Roger6
<#whatever> Ez elég szomorú azért, hogy ilyen megeshet.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Effe88
http://bulvar.facepress.hu/hirek/egy-tonkrerugott-elet-20121017940