Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kurvára nem vagyok az a típus aki körbeállja az autóbalesetet meg a tûzoltókat meg nézegessem a nyilvános akasztást, de ennek a történetnek kurvára kíváncsi vagyok a hátterére, ki a fasz aki olyan orbitálisat hazudik nyilvánosan, hogy a fal adja a másikat.
azt külön érdekesség, hogy a testépítésben (nem magyar sajátosság) különösen magas a többi sporthoz képest az ilyen esetek száma. balhék, hisztik, pletykák, sértõdések, hazugságok, botrányok, szarkavarások.
ha tippelnem kéne, akkor 2 dolog miatt van ez.
1. külsõrõl, esztétikáról szól. a résztvevõk valszeg egocentrikusak (jobban mint bármelyik másik sportban, kicsit mint a színészek), hiúak, exhibicionisták. nem mind persze, de jóval több mint pl foci vagy tököm tiudja melyik csapatsportban. sok ilyen ember egy rakáson, add össze...
2. pontozásos verseny, nem mérhetõ, nem számolható, mindig ott van az emberben, a nézõben, a szponzorban, a versenyzõben a kétely. ez a kétely frusztrációt és idegességet szül.
melyik másik verseny amelyikrõl ilyenek jutnak az eszembe?
mûkorcsolya.
esztétikai verseny, kicsit színházasdi, alkotói, pontozásos cucc.
MJ rulz Pink Team The Only One
Én azt javaslom, hogy hagyd a vérbe, pihenj egy kicsit. 1 szar edzéstõl még nem dõl össze a világ, majd jövõhéten odateszed magad, amennyire tudod.
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
én speciel mindkét irányba disztingválok, nem fogok állófogadáson baszdmegelni, sem színházban szotyizni, megtanítottak drága jó szüleim viselkedni.
de ez vissza is igaz baszdmeg te béna, hogy amikor a kõmûves vakolja a házad, oszt megkérdi mi a pálya, ne úgy válaszolj a jóembernek mint aki éppen a phd védésérõl lamentál a felkelõ nap fényében. megkérdi hogy húzol-e egyet a sörébõl, te meg fintorogva kortyolgatod az earl grey teádat, szigorúan eltartott kisujjal, természetesen ezüst kiskanállal a másik kacsódban.
nyomorult vagy baszdmeg...
jaj bocsánat, kiszaladt, böff büff
Testépítés topikban amiket írsz az szerintem megalázó számodra, mennyire primitív stílusban csinálod.
Ne alázd tovább magad kérlek!
xoxo"
😊)))
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
hasznot. semmi mást.
"erõs növekedési potenciállal rendelkezik"
szerintem semmi jelentõsége.
A szalonnázást leszámítva nagyjából minden nap ilyesmi arányban eszem, kivétel, a reggeli és a késõ esti étkezés, azok csak ritkán fordulnak elõ.
Továbbá átlagban addig eszem amíg teljesen tele nem vagyok, illetve amíg jól esik, nem tudom otthagyni az asztalt, 2-3 falat után, hogy majd 1 óra múlva folytatom.
\"Nem az a dicsőség ha jó autóval nyersz, hanem ha a gyengével is ki mersz állni.\"
2013 Januárjában az Enterprise Investors és a Morgan Stanley által kezel magántõke-befektetési alapok váltak a Scitec Cégcsoport többségi tulajdonosaivá.
Az új tulajdonosok kiváló hírnevû professzionális nemzetközi befektetõk. Kizárólag a legkiválóbb cégekbe fektetnek, hosszas kiválasztási ellenõrzési folyamatot követõen. A Scitec-be tett befektetésüket megelõzõen mélységében világították át cégünket, ügyvitelünk minden aspektusát ellenõrizve, beleértve termelési folyamatunkat, termékminõséget és –tartalmat, menedzsmentet, a cég pénzügyi helyzetét, és a törvényeknek való megfelelését. Végkövetkeztetésük az volt, hogy a Scitec az egyik vezetõ résztvevõje a sport-táplálékiegészítõ piacnak, és óriási potenciállal rendelkezik a továbbnövekedésre. Állításuk szerint a leglényegesebb döntõ tényezõk amellett, hogy befektessenek, a Scitec erõs elkötelezettsége a legmagasabb minõségû termékek elõállítása iránt, valamint a Scitec partner- és vevõ-elégedettségre való fókuszáltsága voltak.
Az új partnerek célja a hosszú távú fejlõdésbe való komoly befektetés. További termékfejlesztésekbe és innovációkba kívánnak fogni, valamint folytatni kívánják globálisan az új piacokra való terjeszkedést. Meg vannak gyõzõdve (ahogy mi is) arról, hogy a Scitec termékei a legjobbak a piacon, és hûséges fogyasztói bázisunk számos országban erõs növekedési potenciállal rendelkezik. Az Enterprise Investors, a Scitec immáron többségi tulajdonosa, jelentõs tapasztalattal rendelkezõ befektetõ több mint 2,5 milliárd dollárnyi állománnyal, amelybõl több mint 2 milliárd dollár az elmúlt húsz év folyamán közel 130 cégbe került befektetésre. A Morgan Stanley, jelenlegi kisebbségi tulajdonos a Scitec-ben, egy nemzetközileg ismert pénzintézet, több mint 30 milliárd dollár nemzetközi forgalommal, 10 milliárd dollár befektetésre dedikált alappal. Az új tulajdonosok tapasztalatukkal járulnak hozzá ahhoz, hogy a Scitec továbbfejlessze professzionális menedzsment-erõforrásait, hogy még kiválóbb szolgáltatást tudjunk nyújtani partnereinknek és vásárlóinknak.
Mi a Scitec-nél ezt az eseményt egy jelentõs pozitív lépésként látjuk cégünk megerõsítésének és ambiciózus növekedésünk és fejlesztési terveink megvalósításának irányába, valamint afelé, hogy a vezetõ sport-étrendkiegészítõ cég lehessünk a Világon."
És itt jön egy jogos kérdés, amit fel is tettek faszbúkon:
Vajon mit akar egy Morgan Stanley egy táplálékkiegészítõ gyártótól?
A kommentet ki is törölték utána.
\"Nem az a dicsőség ha jó autóval nyersz, hanem ha a gyengével is ki mersz állni.\"
egyszerû egyenlet, faszom se érti mit lehet ezen annyit problémázni.
kérdezõnek:
nem magic ez meg vudu. vagy sok az energia amit elhasználsz (túl sok edzés), vagy keveset viszel be (nem eszel eleget), vagy mindkettõ.
azért mert meghal befognád és nemesként tûrnéd hogy istenítik azt aki pondró szemétláda volt veled?
- ha db nem hazudik, akkor kár az álszentség, rohadt gyökér volt
- ha db hazudik, Õ is, a teremtulaj is, meg a Gergõ nevû is emberi hányadék...és sajnos bemocskoltak egy halott embert
valamelyik oldal kibaszott nagy féreg, úgyis kiderül ki a hunyó...
Ezt arra az idõszakra értettem amióta elkezdtem megint terembe járni, 6 hónap, ez a 7. 75-6kg voltam akkor, most 71,5 vagyok.
Azóta fogyok állandóan, van hogy 1 kiló visszajön, de az szerintem jelentéktelen, 1 jó szarás is többnek számít.
Az 1 kiló amit említettem, az kb 1 hét alatt jött, és lehet mire holnap megnézem már köszönni sem lesz idõm.
"béd és vacsora mindig bõséges, ezek közt pedig mikor megéhezem harapok valamit."
ez miféle táplálkozás? nem akkor kell enni amikor már éhes vagy, és nem csak harapni valamit.
és azért fogysz mert nem viszel be elég tápanyagot és az izmodat építi le a szervezet, mivel az a leg-energiaigényesebb része a testednek.
"fogytam majdnem másfél kilót. Azóta megint járok teremben s kb 1 kilót sikerült visszaszednem"
Most akkor melyik?
pedig én kapásból javasolnék neked multivitamint, pláne intenzív edzés esetén..
Az étkezésem nem épp rendszeres, de ebéd és vacsora mindig bõséges, ezek közt pedig mikor megéhezem harapok valamit.
Nem szeretnék semmilyen táplálékkiegészítõt szedni, csupán érdekelne, hogy az edzéssel állhat kapcsolatban hogy a karácsonyi ünnepek alatt, amikor 3 héti nem is jártam terembe, de mégis ettem ahogy akkor szokás, fogytam majdnem másfél kilót. Azóta megint járok teremben s kb 1 kilót sikerült visszaszednem.
db az öngyilkos történetrõl.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Nyugodjon békében!
2013. január 30. szerda at 10:59
Helló!
Én nem ismertem a Barna Robit annyira, de sok minden valós dolgot hallottam már róla, ami nem pletyka és többen is megerõsítették. Egy csomó ember életét tönkretette, a fitnesen kívül megverette, ha neki sértette az érdekeit, a fitnes-bõl kirugatott vagy 20 embert így kb. 10 év alatt, aki sértette erkölcsi, szteroid- tápkieg. árulási menedzsmentjét, több embert lehúzatott rendõrökkel, egy tucat ember életét tönkre tette, ahogy Német István is írta a fórumában. Ha neki nem jó, másnak se legyen jó!
Sok embernek rosszat akart, és kiba…ott velük, egy nõ sem maradt meg mellette, se családja-gyereke, se kutyája-macskája… Nem véletlen közel 40 évesen! Senki sem szerette igazán a családján kívül (valószínûleg ezt sem tudta megemészteni), hiszen akkor meg tudta volna beszélni a tényleg valós barátaival a problémáit és biztosan találtak volna rá megoldást, de nem volt igaz barátja!. Persze voltak haverjai, vagy érdekbarátai, edzõtermi ismerõsök, de ennyi. Már kétszer meg is verték és végighúzták az öltözõben, mondjátok, ha nem igaz!. A Fitness 2000 tulajdonosát feljelentette a NAV-nál, és több milliónyi kárt okozott neki kiba..ásból a gázmûveknél, mert összeveszett vele, szánalmas. De a Fitness 2000 oldalára kikerült még így is, a Feri korrekt és normális volt most is, mint mindig!
De a fagyi visszanyalt számára a saját elméjének démonjaival, amit nem tudott megemészteni és feladta!
Hiába lesz ez a hozzászólásom után háborgás, mert egy szóig minden igaz benne! Szar ügy, de ez a valóság, a tényleges realitás!
Ettõl még azt kívánom neki, hogy nyugodjon békében!
hm elég érdekes komment
ez kb. ugyan az mikor mondjuk rendszerváltáskor bezárt sok tsz meg gyár
aztán sokan öngyilkosok lettek...
http://adipex.ws/barna-robert-halala-hogyan-halt-meg-barna-robi-testepito
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever